Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lessen in de liefde - 10103 keer gelezen
Mijn overbuurvrouw Emmy kende ik natuurlijk al vanaf mijn kinderjaren als een wat mollig, maar best aangenaam ogend blond vrouwtje. Daarnaast kwam ze altijd als een bijzonder hartelijke iemand op mij over. Ze had samen met haar man altijd in de bediening van een restaurant in de Haarlemse binnenstad gewerkt en had inmiddels zowel een meisje en een jongen van een andere oudere generatie, dan ik grootgebracht. Die kinderen waren op de momenten van handeling al een tijdje het huis uit en woonden ook niet meer in dezelfde stad. Op het moment van de eerste episode uit mijn dagboek, die ik met haar beleefde, was Emmy als een rijpe veertiger nog altijd een aantrekkelijke weduwe en het was zonde, dat ze eigenlijk al twee jaar lang alleen was.Ik was in die tijd nog heel jong, maar als studerende topsporter verdiende ik er toen al wat bij, door in mijn vrije uren alle kozijnen, ramen en dakgoten aan de buitenkant van het huis van mijn ouders te schilderen. Blijkbaar was het resultaat van mijn werk ook bij onze directe buren in de smaak gevallen, zodat ik al datzelfde jaar ook hun huis in het nieuw mocht zetten. Ook dit lukte me kwalitatief prima en het leek wel een kettingreactie te worden, want in het jaar daarop en dus in het jaar, waar het nu volgende verhaal van start gaat, leerde ik mijn overbuurvrouw Emmy, toeval of niet heel wat intiemer kennen, dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. In dat bewuste jaar 1969 tijdens de toen nog veertien dagen durende paasvakantie had ik ook al het ouderlijk huis van mijn jeugdvriendin, die bij mij aan de overkant woonde en weer de naaste buur van Emmy was, in de grondverf gezet en jawel; ik had ook al de opdracht op zak om dat de hierna volgende jaren van enkele andere bewoners in mijn straat te zullen doen. Ik zou de afwerking in het begin van de grote vakantie doen en in mijn verhaal was het inmiddels zover. Ik was inmiddels al twee weken lang goed opgeschoten met dat huis aan de overkant en weldra zouden mijn ouders voor drie weken op vakantie gaan naar Duitsland. Ik zou die weken dus alleen thuis zijn. Nu was ik al op een leeftijd, dat ik goed op mezelf kon passen en daarnaast ook prima voor mezelf kon zorgen en bovendien kon ik ook niet een onaardig eigen potje koken, dus ik kon die weken helemaal mijn eigen baas zijn.
Het was dus al juli en het weer was dermate uitstekend, dat ik met mijn schilderwerk goed kon opschieten en ik deed dat dan ook met grote snelheid om het dezelfde zomer nog klaar te krijgen. Als breaks kon ik drie keer per week trainen bij mijn eigen plaatselijke voetbalvereniging en in het weekend had ik toen ook nog een kelner - baantje in een Duitse biertent aan de boulevard in Zandvoort. Dat alles lukte zo goed, dat ik ondanks de spaarzaam geworden vrije tijd, toch ook nog even mijn kamer had kunnen opknappen door die te behangen en de raamsponningen te schilderen. Jazeker, ook toen al vond ik het heerlijk zo veel mogelijk in mijn blootje in huis rond te lopen. Inderdaad, ook tijdens dat laatste werkje poedeltje-naakt, niet alleen vanwege het gemak om geen kleding onnodig vuil te laten worden maar gewoon, omdat ik het toen ook al erg lekker vond om zo regelmatig met mijn pik te kunnen spelen of zo ik zin had te pas en te onpas te kunnen masturberen. Ik kreeg toen niet het idee, dat ik daarbij door iemand begluurd zou kunnen worden, maar daar zou ik toch spoedig achter komen. Het aangenomen schilderwerk ging trouwens zo goed, dat ik in dik twee weken al het aangenomen buitenschilderwerk klaar zou kunnen krijgen, ware het niet, dat op een dag ineens dat kleine buurvrouwtje Emmy onder aan mijn ladder stond.
“Ik zou even met je willen praten,” zei het blondje zachtjes, toen ik op haar verzoek van de ladder naar beneden was gekomen. Het viel me daarbij trouwens op, dat ze voor een verre veertiger nog best een mooi figuur had in die zomerjurk met een nogal diep uitgesneden decolleté. Ondanks dat ze er een BH onder aanhad, werden mijn blikken van boven af als een magneet aangetrokken door een magnifieke gevormde voorgevel en of ik het al wilde of niet; ik zag daar tersluiks nog een forse glimp van een prachtig ogende tweeling. Dat was me bij haar tot nu toe eigenlijk nog nooit eerder opgevallen, maar ze had in verhouding tot haar lengte in feite een veel te grote borstenpartij en de rondingen, die ik van bovenaf ontwaarde, beloofden dan toch het een en ander. Toen ik beneden stond, betrapte ik me er op, dat ik ook haar verdere figuur nog veel aandachtiger begon te bekijken, dan ik ooit al eerder gedaan had. Tot nog toe had ik me nog nauwelijks bezig gehouden met meisjes. Seks, als je dat zo al mocht noemen had zich tot dan alleen nog maar beperkt tot mijn eerste gezamenlijk masturbatie met mijn vriend Paul. Jazeker wist ik wel al goed hoe een meisje er naakt uitzag via de kijkspelletjes en bijhorende stoeipartijtjes met mijn wat jongere buurmeisje Yvonne. Maar nu was het anders en blijkbaar ontwaakte er voor de allereerste keer een soort begeerte in mij, nu ik de echte volwassen vormen van een echt leuke vrouw met alles erop en eraan in mijn blikken had gevangen. Nu had ik Emmy die afgelopen week al eerder gesproken, omdat ik haar voor mijn werk bij de beide buren al een keer had moeten lastig vallen, maar nu zag ik haar pas echt goed, dus met een paar andere ogen dan voorheen.

“Het gaat over mijn eigen huis,” zei ze weer. “Ik heb gezien, dat jij je werk heel grondig en serieus doet. Ik vind je bijna een professional. Daarom heb ik bedacht, dat je mijn huis ook best kan doen!” Nu wist ik al, dat drie jaar daarvoor een schildersbedrijf haar huis ook al eens in de verf had gezet, maar ik had door mijn escapades aan de belendende gevels wel gezien, dat er desondanks verschillende stukken van haar dakgoten waren overgeslagen en ook dat ook de kwaliteit van de opgebrachte deklaag niet die kwaliteit bezat, die ik gebruikte en dat zei ik haar dan ook.
“Dat is nu juist, waar ik voor kom,” zei ze. “Je hoeft het allemaal alleen maar op te schuren en de glansverf opnieuw aan te brengen en de dakgoten zouden dan eigenlijk helemaal opnieuw nog eens in de grondverf moeten komen om daarna te worden afgelakt in precies dezelfde kleuren als jij het links hiernaast hebt gedaan en dan kun je misschien dat dan gelijk meteen meenemen bij het afwerken van de rechtse buren?”
Ik knikte van ja en gaf aan, dat ik nu direct al de dakgoten zou kunnen doen en dan de algehele afwerking gelijk aan zou kunnen houden samen met de beide andere huizen. Ik zou er bij haar meteen die volgende week al mee kunnen starten.
We werden het eens over de prijs, die ik haar iets overdreven voorschotelde. Die was dus niet echt laag, maar ze accepteerde het zonder meer. Ik zou daardoor die zomer nog goed een onverwacht extraatje kunnen bijverdienen en ik besloot daarom dan gelijk die oude verflagen tegelijk aan te pakken om die tegelijk in de grondverf mee te kunnen nemen met de rechtse buren. Daarvoor zou ik de eerste vier weken van mijn eigen vakantie kunnen gebruiken want in de laatste twee zou ik ergens in Nederland met mijn voetbalvereniging op trainingskamp gaan.

Die week kreeg ik nog het aflakwerk bij de buren af en ik werkte vol goede moed gelijk verder door aan de dakgoten van Emmy, die ik eerst nog helemaal moest afbranden om die erna dubbel in de grondverf te kunnen zetten. Deze bezigheden kostten meer tijd dan ik dacht, dus ik ging om tijd te winnen, de eerste twee dagen veel langer door, dan dat ik normaal deed. Eerst kwam de achterkant van het huis aan bod en gelijk erna de hoge schuine zijkant. Na vier dagen begon ik aan de voorkant. Nu was het huis van Emmy best wel bewerkelijk met allerlei hoekjes en tierelantijntjes en bij sommige plekjes bleek ik met mijn ladder nauwelijks te kunnen komen. Zo’n plek was er op het laatst ook aan de dakgoot aan de voorkant, die vlak boven het raam van de badkamer zat. Ik had dat van te voren echt niet zien aankomen, maar gelukkig stond het raam daar met een simpel haakje op een klein kiertje. Ik zou van bovenaf gewoon het raam kunnen openen en op de vensterbank staand de vermaledijde plek toch nog vrij gemakkelijk kunnen bereiken. Maar dat bleek toch iets anders te gaan, dan ik me had voorgenomen.
Net toen ik me vooroverboog om het haakje los te maken, merkte ik, dat het badkamergordijn half open geschoven was en ook, dat het kamertje zelf bezet bleek, want ik keek plotseling tegen de blote achterkant van mijn eigenste overbuurvrouw Emmy aan, die ogenschijnlijk niets in de gaten had!

Nu had ik al wel eens eerder tijdens een spelletje mijn jongere buurmeisjes Yvonne en Marjanne helemaal bloot voor mij op bed gehad en had ik ook al eens een keer als kleuter bij diezelfde Yvonne in bad mogen zitten en in mijn vage herinnering had ik ook het forse torso van mijn toen nog zestienjarige zus wel eens in een half - blote toestand gezien, maar nu moest ik toch wel even behoorlijk slikken, want Emmy was in feite voor mij een vreemde, en deze situatie was dus geheel nieuw voor mij. Daarnaast was Emmy een hele rijpe volwassene en ik was inmiddels lichamelijk al een behoorlijk ontwikkelde puber geworden. Emmy was sinds onze afspraak daardoor voor mij tegelijk dan misschien wel een wat oudere, maar in toenemende mate wel degelijk een buitengewoon sexy uitziende en dus heel aantrekkelijke partij, die daar ruggelings in haar bad voor me stond. Ik zag, dat ze er zo van achteren best gaaf uitzag met dat natte blonde haar over haar blote rug gedrapeerd. Ik raakte bijna gebiologeerd door die paar geweldige grote ronde billen, die door het druipende warme water iets roodachtig gekleurd waren. Echter ik wilde me niet als voyeur aan haar te kijk zetten en roetsjte snel via mijn ladder naar beneden. Even moest ik bijkomen van al dat moois, dat ik daar straks in een paar seconden aanschouwd had.
Toen vatte ik mezelf bij de werkelijkheid en pakte de draad weer op en liep moedig naar de voordeur en belde aan.
Het duurde lange tijd eer ik voetstappen achter de deur hoorde. Natuurlijk was ik niet verbaasd, dat het zo lang moest duren en ook niet, dat de vrouw, die opendeed, als een maharadja haar haren haastig in een handdoek gemodelleerd had in een soort tulband. Ze moest zowel haar haar als haar lichaam nog nat omwikkeld hebben en stond nu in een witte badkamerjas en zonder enige make-up in de deuropening voor mij.
“Ik kan even niet verder met mijn werkzaamheden, vanwege een mogelijke bezetting van de badkamer,” probeerde ik te zeggen. De ander moest even glimlachen en vertelde mij, dat ze zich verontschuldigde en zelf zoeven uit datzelfde bad was gekomen. “Maar geen probleem hoor; ik wilde toevallig net naar beneden komen om koffie te zetten voor jou en mij en nu … ach ja, heb jij zin om nu al direct een kopje mee te drinken? Doe je werk morgen maar verder en kom verder”
Dus ik kwam verder en zo arriveerde ik achter mijn buurvrouw aanlopend in de huiskamer, waar zij een plaid over een mooi gevormde bank wierp en met een wijds gebaar mij uitnodigde in de zo haastig versierde zetel plaats te nemen. Zelf slofte ze naar de keuken, waar ik haar gedurende enige tijd hoorde rommelen en daarna het geluid hoorde van eerst kokend en daarna gietend water. Tussentijd keek ik eens rond en ontdekte, dat de huiskamer van mijn overbuurvrouw netjes opgeruimd was en ingericht als een soort boudoir. Er hingen enkele schilderijen in goudkleurige lijsten aan de muur met zeer spaarzaam aangeklede figuren erop, maar ook een wandtapijt met een van hele grote blote borsten voorziene jonge juffrouw erop. De gordijnen waren in zwaar velours uitgevoerd in een oranjeroze kleur met kwasten eraan. Alle stoelen, tafels, dressoir en kast waren uitgevoerd in gepolitoerd notenhout met goudverf bestreken randen. Op de vloer lag hoogpolige lichtgroene velours vloerbedekking en daarop een Perzisch oranjekleurig tapijt. Vrij snel erna kwam hare hoogheid Emmy binnen met een serveerblad waarop een grote dampende en met koffie gevulde Engelse porseleinen koffiepot prijkte, alsmede twee bijbehorende koffiekopjes, een suikerpot, een melkkannetje, een koektrommeltje, allemaal in Royal Albert stijl en voor ons op bijpassende gebaksschotels allebei zowaar een fikse taartpunt met slagroom.
Ik bedacht me in een ogenblik, dat ze nu misschien wel met voorbedachte rade haar uiterste best voor mij aan het doen was!
Ze ging in een Louis XVI stoel met een enorme hoge leuning tegenover me zitten, bukte zich iets naar voren en schonk de koffie in beide koffiekoppen. Ik kon zo ongemerkt naar haar kijken en zag, dat deze vrouw iets in zich had, dat me steeds meer in haar aantrok. Ze had trouwens mooie blauwe ogen en voor een serveerster best fijn gevormde handen met diep ingesneden vingers. De keurige gepolijste nagels waren roze gelakt en haar opdrogende blonde haar, had iets van een vlammend aureool rond haar voorhoofd, waarop ik al eerder net als bij mijn eigen moeder vele ontelbare sproetjes had opgemerkt. Ik probeerde ongemerkt ook even in haar boezem te turen, maar onder haar badjas was alles nogal donker, aangezien zij de kraag vrij hoog had dichtgeslagen. Toch zouden mijn kansen hieromtrent al gauw gaan keren en tegelijk zou een allereerste episode in mijn seksuele ontwikkeling spoedig een aanvang gaan nemen; alleen vermoedde ik het op dat moment nog helemaal niet.
Ik ging voor de bank op mijn hurken zitten, om suiker en melk in mijn koffie te doen en op mijn vraag om het ook voor haar te doen, knikte ze bevestigend. Ze trok haar benen zijdelings op de zitting van haar stoel en ik kreeg zicht op een paar mooie, maar redelijk bleke ook met sproetjes overdekte damesstelten. Ik trok me weer terug op mijn bank.Toen probeerde Emmy het koektrommeltje te pakken, maar dat zou haar in deze houding volkomen gaan mislukken. Het trommeltje kantelde namelijk, waarna de inhoud, die bestond uit verschillende chocoladeflikken, die bedoeld waren als versiering voor de taartjes, over de grond rolden. Nu deed het vrouwtje spontaan, maar naar later bleek was het gewoon expres, iets heel doms. Ze probeerde zo half - liggend vanaf haar stoel de flikken van het Perzische tapijt op te rapen en je voelt het al aankomen; toen gebeurde het onvermijdelijke. Het kon ook haast niet anders, of Emmy had na haar bad nauwelijks of geen tijd gehad iets onder haar badjas aan te trekken. En dat klopte, want bij het voorover bukken in die onmogelijke houding viel door de zwaartekracht automatisch de kraag van de badjas naar beneden. Dat leidde en wederom volgens de wet van de zwaartekracht dat het gewicht van één van haar voluptueuze borsten spontaan de rest deed en nu vervolgens geheel uit haar jasje viel. Vanaf het eerste moment zag ik het ongeval gebeuren en als dat het al was, kreeg ik als kroongetuige voor het eerst van mijn nog ongerepte leven het zicht op één van de mooiste tieten, die ik waarschijnlijk nog ooit bij een volwassen rijpe vrouw te zien zou krijgen. Emmy kwam direct na dit zogenaamde onvoorziene ongelukje ongelofelijk snel overeind, maar die ene borst bleek gezien ook het grote formaat nog immer hardnekkig uit haar kledingstuk te willen blijven hangen.
Het was inderdaad een geweldig ding en ik kikte er vrijwel direct op! Je kon daarbij duidelijk zien, dat mijn buurvrouw de vorige zomer altijd naakt in de zon moet hebben gelegen, want nergens kon ik op haar gebruinde vlaggenschip maar een enkel contrast ontdekken. Wel waren ook daar nog een heleboel sproetjes aanwezig en als kersje op de taart was er dus nog die geweldig stevige en behoorlijk ver uitstekende donkerbruine tepel, die iets naar onderen aan haar stevige volle borst was bevestigd als zijnde een wat donkere “bulls-eye”, die in het midden van een wat lichtere bruin gekleurde rozet een eyecatcher van het zwaarste kaliber was en daarmee het episch centrum van haar tepelhof aanwees. “Oei,” zuchtte ze, toe ze zich weer overeind had gehesen: “Dat ging dus helemaal fout! Heb jij wel eens eerder zo’n grote tiet, zoals die van mij gezien, lieve Dick, en trouwens, nu je één van mijn intimiteiten hebt kunnen bewonderen; Wat vind je ervan?” Ik kon niet ontkennen, dat deze intimiteit me heel erg behoorlijk bekoorde; maar ik liet me niet kennen en haastte me te zeggen, dat ik al eens eerder echte vrouwenborsten had gezien, maar dat ik die van haar best wel “top of the bill” vond. Emmy liet haar prachtige exemplaar dus, waar ie nu was en haalde ook maar haar tweede borst tevoorschijn. “Ja, nu je deze kent, zullen we mijn tweeling eerst maar eens compleet maken,” zei ze snel, terwijl ze tegelijk ook haar badjas tot aan haar navel naar beneden liet glijden. Het landschap, dat ik toen onder ogen kreeg, was voor een rijpe dame, zoals ik Emmy direct na dit voorval kwalificeerde, inderdaad één om trots op te mogen zijn en de eerste aanblik van die machtige voorgevel, daar droom ik soms zelfs nu nog wel eens over, dus die zou ik dan ook nooit meer vergeten . In mijn herinnering moeten haar borsten minstens cup F geweest zijn. Ik had natuurlijk op school al eens met mijn vrienden in hun meegebrachte “vieze boekjes” mogen snuffelen, boekjes waarin niet alleen seksverhalen stonden, maar waar ook foto’s in stonden, waarop men met name ook vrouwelijke pornomodellen met grote borsten liet zien. Die van Emmy hingen, zoals de meeste wat oudere en ooit voor het zogen van baby’ s gebruikte borsten, toch al enigszins met de tepels wat naar beneden, de rechtse wat meer dan de andere, maar ze pasten wel precies in het schema, dat ik altijd al zo graag eens wilde zien en dus daareven op een presenteerblaadje voorgeschoteld had gekregen.

Nu had ik vroeger al eens de nog vrij maagdelijke exemplaren van mijn toen nog zestienkarige zus mogen zien, maar die haalden het gewoon niet bij deze van Emmy. Ik zag nu pas hoe compleet ze bij een volgroeide vrouw waren en ik vond die dan ook eigenlijk de mooiste tieten, die ik tot nu toe lijfelijk onder ogen had gekregen. Ze waren in overstijgende zin ook heel wat groter en dan ook nog eventjes iets anders gevormd, dan die jonge-meiden-pukkeltjes, die ik nog niet eens zo lang geleden bij mijn equivalente buurmeisjes Yvonne en Marianne had mogen ontwaren. “Wil je er ook eens aan voelen?” vroeg Emmy, terwijl ze haar voeten op de vloer liet zakken en op haar zetel wat zenuwachtig heen en weer schoof en toen vervolgde ze gelijk met: “Oh lieve Dick, ik zal het je nu ook maar meteen vertellen. Ik weet eigenlijk al behoorlijk veel van jouw naakte lichaam, hetzij op gepaste afstand. Nog niet zo lang geleden zag ik je helemaal naakt, toen jij op je kamer ergens mee bezig was en waarschijnlijk was je toen in je onschuld vergeten je overgordijn helemaal goed dicht te doen. Ik kon daardoor vanuit het raam van mijn voorkamer boven, door die opening tenslotte zelfs ook jouw mooie piemel zien en ik moet zeggen, dat die mij helemaal niet tegenviel! Ik zeg je, dat ik je van die afstand behoorlijk goed kon bekijken en je hebt zeker weten voor jouw leeftijd al behoorlijk spierballen en een hele fijne stevige body. Op dat moment ben ik eigenlijk nog nieuwsgieriger naar jou geworden en ik wenste jou toen eigenlijk gelijk al hier hebben, om jouw intiemste geheim hier wat dichter bij mij en ook wat meer met mij te kunnen delen en zou dat nu meteen al gaan lieve schat?”
Op hetzelfde moment stond mijn buurvrouwtje van haar stoel op en liet de rest van haar badjas van haar lichaam vallen. Ik stond perplex. Emmy wist dus , dat ik vorige week thuis nog naakt aan het behangen was geweest en me dus al die tijd had gevolgd en zich toen al bij zich willen hebben. Mogelijk had ze me dus onder dat voorwendsel bij haar aan het schilderen gekregen en ze wilde me nu het liefst naakt hebben en mogelijk zelfs seks of zoiets met me willen. Ik wist van mezelf, dat ik sinds mijn eerste prille kennismaking met mijn eigen seksuele mogelijkheden middels mijn eerste ejaculatie met en door mijn vriend Paul, dat twee jaar terug plaats had gevonden en mijn daarop niet te tellen zelf ondernomen masturbaties; dat ik er in toenemende mate naar was beginnen te verlangen om wat meer met mijn pik te kunnen doen dan alleen maar dat. Vanaf die eerste spermalozing uit mijn toen nog kleine piemeltje vond ik het in eerste instantie heel belangrijk om behalve steeds overvloediger ejaculaties ook het formaat van mijn pik middels vele massages naar een meer volwassen en vooral veel grotere wasdom te krijgen. In stilte was ik er tijdens die oefeningen zelfs al een beetje naar gaan verlangen, om eens op een keer mijn burgermeesterschap in het echt te kunnen bewijzen in het bijzijn van een vrouw, die datzelfde doel met me zou willen delen.
Niet te geloven, dat ik nu tegenover mijn eigenste buurvrouw zat, die zoiets plotseling nu en notabene vlakbij aan de overkant met mij zou willen aanvangen ! Ik voelde, dat ik begon te blozen, toen dat kwartje zomaar ineens begon te vallen middels die voorheen zo aardige buurvrouw Emmy, die zich eigenlijk zo spontaan op mij had voorbereid en zich nu zomaar in haar blootje in haar eigen huiskamer voor mij uitstalde. En toen ze in die hoedanigheid zelfs ook nog een paar passen op me kwam toelopen, wist ik heel even niet hoe ik het had en ik …. daar nog altijd op het bankje zittend in mijn schilders-kloffie met een bak koffie in mijn hand moet haar toen heel zichtbaar vol verbazing hebben aangegaapt, want… het was dan ook niet misselijk zeg, wat daar op mij toe kwam!

“Ikke ik ,,,,” was het enige wat ik eerst kon uitbrengen, toen ze voor mij stil hield en ik op enkele centimeters afstand werd aangestaard door Emmy’ s meest geheime, maar wel zeer grootse intimiteit. Ik keek namelijk op ooghoogte recht in een volledig behaarde, maar mooi vlak getrimde venusheuvel, die zich daar in de omlijsting van ook weer tientallen sproetjes recht onder haar navel bevond. In tegenstelling tot Emmy’s hoofdhaar waren die korte schaamhaartjes behoorlijk donkerder en bedekten gelukkig maar gedeeltelijk het daarin duidelijk zichtbaar liggende vrouwelijk geslachtsdeel, zijnde het mooiste onderdeel van een vrouw, waarnaar ik altijd alzo nieuwsgierig was geweest.
Deze erotische aanblik kreeg mij vrijwel meteen ook geheel in de ban, want ik voelde voor de allereerste keer in mijn seksuele leven een sensuele begeerte in mijn onderbewustzijn opkomen, gevat in een almaar groeiende aantrekkingskracht naar de vrouw in kwestie.
Eigenlijk kan ik dat gevoel van toen, ook nu nog nauwelijks beschrijven. Ik weet nog, dat ik voelde dat ik ging blozen en over mijn hele lijf begon te trillen, alsof ik dreigde het bewustzijn te verliezen. Ook ergens in mijn buik begon het te kriebelen, alsof er daar tegelijk tientallen vlinders begonnen rond te dartelen. Ik zag als in een waas, net als bij de seksplaatjes van al die naakte volwassen vrouwen, die ik eens in de kast van mijn broer gevonden had, dat ook hier achter die schaamhaartjes binnen in deze klamme gevormde gleuf zich minimaal ook een roze vallei moest ophouden, waarin zich ook hier de liefdesgrot der zonde moest ophouden als het ultiemste doel van menige man. Dit dal van melk en honing leek zich naar beneden toe dan ook voorzichtig iets te verbreden om daarna langzaam maar zeker te verdwijnen in het donker tussen de dijen van Emmy’s benen.Mijn erotische gevoelens begonnen steeds grotere vormen aan te nemen. Ik moest zelfs neigingen onderdrukken, deze vrouw niet gelijk te willen omarmen en te kussen, doch de situatie in mijn zetel van dat moment verhinderden dat dan nog wel, maar niet het feit, dat mijn piemelmans zich ook steeds meer aangesproken begon te voelen, waardoor deze zich meer en meer begon aan te passen aan mijn ook steeds gevoeliger wordende libido. Je raadt het natuurlijk al lang, want als een man verliefd wordt op iemand van de andere sekse, dat de hersenen razendsnel naast Cupido ook alle andere wapens in gereedheid laat brengen. Dus in mijn broek begon zich sneller, dan ik ooit zelf manuaal had bereikt, mijn lul in recordtempo steeds groter en stijver te worden.
“Ik zie, dat mijn naakte aanwezigheid bij jou al heel wat aan het teweegbrengen is,” zei Emmy, wijzend op de ook voor haar heel goed zichtbare en de nog steeds groter wordende bobbel in mijn broek.
Ik stak nu als positieve magneeteinden mijn handen uit naar de negatieve magneeteinden, die tegengesteld aan mijn begerige vingers zich heel eenvoudig als de tepels van Emmy’ s borsten voorstelden. Ook in Emmy waren de gevoelens nu wat duidelijker en ook best erg zichtbaar voor mij aan het ontwaken, getuige de nu flink groter groeiende melkspenen, waartoe ik nog enkele seconden geleden was uitgenodigd die aan te raken. Deze tepels waren niet alleen verder naar buiten gekomen en stijver geworden, maar toen ik ze allebei tussen mijn duimen en wijsvingers klemden, leken ze me ook veel harder. En niet alleen dit veranderde, maar ook de gevoelspapillen in de tepelhoven waren wat puntiger geworden en vormden ineens in plaats van voorheen een donkerder, nu een veel bleker contrast met de omgevingskleur van de tepelhoven.
Emmy bleef echter zo niet lang voor mij staan, maar liet zich ineens door haar knieën zakken tot ze op haar hurken voor me zat. Ze pakte het kopje uit mijn handen en zette dat op tafel, waarna ze mijn hoofd vastpakte en me naar voren trok. Toen boog ze zich nog wat verder naar voren en gaf me een kus op mijn mond. Het was lang geleden, dat iemand me een zoen op mijn mond had gegeven, zodat deze inleidende kus gelijk bij me overkwam als een pistoolschot, maar dan eentje van het sensuele type. Cupido had mij nu met zijn pijl getroffen en er was duidelijk geen weg meer terug. Ik likte mijn lippen dan ook gelijk af en proefde de smaak van erotiek en smachtte naar meer. Emmy begreep instinctief, dat ze me nu al in haar macht had gekregen en ik nu helemaal verloren was. Ze wist, dat dat ze me nu in feite al helemaal kon krijgen en met me kon doen, wat ze wilde en bewoog haar mond weer naar de mijne. Terwijl ik langzaam mijn vingers rond haar tepels liet blijven draaien, beroerde zij mijn lippen nu op een geheel andere manier met de hare. Heel sensueel en zachtjes naderde ze me opnieuw. Ik kon haar lichaamsgeur vermengd met die van badzeep goed ruiken toen ze heel zachtjes met haar lippen de mijne schampte. Het was maar een schampschot, maar het kwam op mij over als de vonk van een intens vuur, dat over me werd uitgestrooid.
Ik hield het dan ook niet meer en sloeg mijn armen om haar blote bovenlichaam heen en trok haar naar me toe, zodat ze naar voren toe omviel en zich zo gedwongen tegen me aan moest vleien.
Ik was ooit als baby en peuter wel eens eerder geknuffeld door mijn zus en mijn moeder, maar dit keer was het warmte-effect bij deze blote dame nog veel groten, dan toen. Al gauw knuffelden we elkaar heel intens, we likten elkaars lippen en elkaars wangen. Ook lieten we onze tongen om elkaar heen draaien en we zogen elkaars speeksel op en spuugden in elkaars mond. Kortom, we inden onze begeerten voor elkaar. Ik begreep het eerst eigenlijk nog niet helemaal, maar uiteindelijk pas veel later wel: dit was mijn allereerste echte liefde! Ik was pas op een leeftijd van een puber en nu al hopeloos verliefd op een volwassen vrouw van dik in de veertig!

Ik kwam na een poosje uiteindelijk toch weer wat bij mijn positieven, toen ik voelde, dat Emmy zich tot nog grootsere daden aan het verleiden was en in een mum van tijd de broekriem van mijn werkbroek had losgemaakt en nu al bezig was, de rits van datzelfde kledingstuk naar beneden te doen, zodat in de gulp ook mijn witte jongensonderbroek al behoorlijk zichtbaar werd. “Kom op, mijn lieve Dick, ik wil oh zo graag die mooie stijve rakker van jou wel eens wat beter van dichtbij zien en ook voelen!” Ze voegde gelijk daad bij het woord en stak een paar beringde vingers achter het elastiek van mijn onderbroek en ik voelde Emmy’s hand al door mijn nog maar spaarzaam aanwezige donzige schaamhaartjes glijden. Toen de vingers van mijn ongetwijfeld zeer ervaren minnares voor de eerste keer in mijn mannenleven ook mijn piemel begonnen te omsluiten en bij mij een nog hemelser gevoel teweeg brachten, waren mijn innigste gevoelens ook toen al met geen mogelijkheid te omschrijven. Mijn rijpe en ervaren Emmy, moest al ontelbare malen hebben geneukt met haar vroegere geliefden en tenslotte ook met haar man zaliger van wie ze al twee keer een kind had weten te baren. Ik zag een grijns over haar lippen komen, toen ze zelf oog in oog kwam met haar zojuist verworven nieuwe prooi. Ze streelde mijn jongeheer al prikkelend zachtjes over de schacht en kneep tegelijk ook een beetje speels in mijn inmiddels ook wat harder geworden testikels. “Nee, maar, tjonge, jonge, dit is voorwaar helemaal geen kleintje meer; Jouw pikketanissie is zelfs al groter als die van mijn man zaliger was en dan heb je daar ook nog van die zalige harde jongensballetjes onder hangen, die op jouw leeftijd nog zo lekker dicht onder aan je geslacht zitten gekluisterd !” sprak mijn aanbidster met een toon, waarin al heel veel passie opgeborgen lag.
Mijn pik schuurde wat vervelend tegen de rits van mijn spijkerbroek, zodat ik mijn kont wat naar voren deed, wat Emmy de kans gaf gelijk zowel mijn boven als onderbroek tot aan mijn knieën omlaag te schuiven. Vervolgens maakte ze de veters van mijn schoenen los en deed die van mijn voeten. Ik keek over haar met sproetjes bedekte schouder en ontdekte, dat mijn geknielde nimf een mooie brede iets gebogen rug had, die zich meer naar beneden bij de taille wat naar binnen rondde om zich daarna flink breder te vormen en naadloos over te gaan in de lekkere gladde billen, die ik al eerder door het badkamerraam had mogen aanschouwen. Even later volgden mijn sokken en schoof ze ook mijn broeken verder omlaag tot over mijn enkels en voeten en ……. ineens zat ik daar al half naakt voor haar. Spinnend genoot ze van haar ingreep en liet haar blik zichtbaar tevreden langs mijn net verworven onderstel glijden. Ik moest bekennen, dat ik almaar fijnere gevoelens begon te koesteren voor de vrouw, die nu weer rechtop voor me ging staan om stilletjes haar overwinning te kunnen vieren en me aldus met een hongerige glimlach op haar gelaat stond aan te staren. Ik voelde, dat ze daarmee mijn lul alleen nog maar meer prikkelde, zodat het me leek, alsof die nog stijver en groter groeide dan ooit te voor. De wasdom van mijn onderdaan moest nu inmiddels zijn grootste omvang wel hebben bereikt en nestelde zich uiteindelijk met de kop tegen mijn navel. Vroeger had ik met de centimeter uit mijn moeders naaimand al eens 12 centimeter gemeten, maar ik zag, dat ie nu aanmerkelijk groter was dan ooit. Emmy deed daar trouwens nog een schepte bovenop, door heel vleiend te zeggen: “Kom jongetje; Ik denk, dat je mij zomaar al een heel volwassen gegroeide pik te vergeven hebt en onder die volle voorhuid zal waarschijnlijk ook al een geweldig vochtig eikeltje te bewonderen zijn!”
Emmy zakte voor de tweede keer door haar enkels en pakte weer zachtjes met beide handen het bovenste deel van de schacht van mijn paal en duwde langzaam maar zeker mijn voorhuid naar beneden, waardoor ook mijn eikel zich in vol ornaat kon presenteren. “Oh wat een zalige heerlijke pik heb jij Dick en ik wil er graag ook even met mijn tong aan voelen!”
Gelijk stak ze haar tong uit en ik voelde die langs de voorkant, tevens het gevoeligste deel van mijn eikel strijken. Het libido van mij kreeg terstond de overhand. Zo’n diep gevoel had ik zelf daarvoor nog niet eerder gehad. Een mannelijke lezer van dit verhaal zal direct begrijpen, wat ik hier mee bedoel. Zo’n gevoel is dan ook nooit met geen pen te beschrijven; En zeker, omdat het in feite nu mijn seksuele ontgroening in de allereerste keer betrof, waren mijn gevoelens voor deze vrouw met de seconde zo hevig toegenomen, dat ik spoedig dreigde te verstikken in die bekende grote roze wolk van een ontembare liefdesgloed.

Opeens stond Emmy op en wenkte me, dat ik haar moest volgen. Ze liep volledig in haar blootje voor mij uit de kamer uit en de gang. Daarna ging ze de trap op in de richting van de badkamer. Tot vandaag waren mijn nauwere confrontaties met het andere geslacht nog beperkt gebleven tot wat vage herinneringen met mijn zus alsmede de simpele nieuwsgierige ontdekkingen van de nog kinderlijke in de groei zijnde nog kale en maagdelijke kutjes van mijn één jaar jongere buurmeisjes. Op echt seksgebied was ik op dat moment eigenlijk nog volledig een groentje en dus volledig onervaren in de erotische mogelijkheden die nog voor mij te ontdekken waren in het lichaam van een echt volgroeid vrouwenfiguur. Het eerste uur van de kennismaking met deze volwassen naakte weduwe, betekende voor mij dus ook de eerste keer dat ik zo’n heerlijk schepsel bij mijn volste bewustzijn volledig naakt zag. De ontdekking, dat deze geweldige Emmy mij in haar nakie het hoofd volledig op hol kon brengen, sloeg dan ook in als een bom, maar bracht bij mij ook voor de allereerste keer een enorme mannelijke begeerte teweeg.
Zeker; ik wist door mijn ontdekspelletjes met en ook door mijn gepasseerd burgermeesterschap aangeleerd door mijn vriendje Paul, inmiddels dondersgoed, waar mijn plasser in de toekomst als gereedschap voor moest gaan dienen, maar die eerste prikkels, die ik nu van Emmy had gekregen, maakte heus een volledig nieuwe dimensie in mij los.
De aanblik van die twee heen en weer gaande billen voor mij op de trap, maakte mij nog geiler dan geil, en ik zag, hoe onder het lopen mijn pik net als daarstraks nog extreem stijf recht omhoog bleef staan en zich daarbij nu onder het traplopen op elke tree zelfs wat pijnlijk op en neer liet zwengelen, zodat ook de eikel zich in mijn toen nog betrekkelijk nauwe voorhuid een niet te voorkomen expansiedrift tentoon begon te spreiden.
Emmy stapte regelrecht de badkamer in, die ze dus een uur geleden in alle haast had moeten verlaten en stapte voor de tweede keer die morgen in bad, maar bleef nu wel rechtop in het grijze geheel afgekoelde badwater staan.
Daarin zag ik, dat er nog overduidelijk zichtbaar allerlei zeepresten aanwezig waren.
Het was dus nog altijd hetzelfde badwater, waarin ik Emmy had zien zitten, toen ik eerder die morgen door het badkamerraam had gekeken. Mijn buurvrouwtje wenkte me en zei: “Trek eerst nog even je shirt uit lieverd, zodat ik nu helemaal van jou kan gaan genieten en ga daarna maar eens in het bad in de richting van het raam zitten, dan kan ik eerst nog even over je heen urineren en daarna je rug lekker met plas en zeep wassen. Nog sprakeloos van verbazing over deze stoute woorden, draaide ik me als in trance om en stapte in het bad en ging vlak voor haar in het al behoorlijk koud geworden en het al eerder door haar gebruikte badwater zitten.
Ik zat maar nauwelijks of ik voelde meteen, dat er een warme straal urine in mijn hals terecht kwam en zag, dat haar heldere goudgele wat zoutig ruikende plas ook over mijn schouders en borst naar beneden stroomde. Tegelijk werd mijn rug ingezeept en geschuurd met een washand, en natuurlijk kregen ook mijn schouders een beurt. Daarna volgde als vanzelf mijn hals en na een vriendelijk “handen omhoog” ook mijn oksels. Toen moest ik van haar weer gaan staan en volgden in volgorde eerst mijn heupen, mijn billen inclusief mijn bilnaad en tenslotte voelde ik haar washand eerst nog wat steviger in mijn altijd lekker voelende kringspier drukken om daarna via mijn liezen en strakke balzak af te voelen glijden tussen mijn benen. Alles werd met een zachte, maar doortastende hand van Emmy gewassen in een mengeling van lekker geil ruikende urine en de door haar toegevoegde zachte vrouwelijke zeep uit haar Mayacollectie. “Draai je eens om”, zei ze met een stem, die wat hees klonk van de ook bij haar snel toenemende geilheid. Nadat ik dat met veel omslag had gedaan, keek ik haar met een wat inschattende blik aan. “Kan dit wel zo?” Vroeg ik.
Ze vermeed mijn blik en zei: “ Ik beschouw jou vanaf nu niet alleen als mijn jonge minnaar, maar ook een beetje als mijn nieuwe baby,” en aldus ging ze verder met mijn behandeling door me nu weer te laten zitten en te wassen aan de voorkant. Eerst mijn hoofd en hals, daarna mijn borst.
Ze schuurde even over mijn tepels, die zich door deze aanraking prompt wat verhardden en ging vlug verder op haar weg naar beneden. Toen vroeg ze voor de tweede keer of ik op wilde gaan staan. Ik gehoorzaamde haar ogenblikkelijk en nu kwamen mijn liezen aan de voorkant aan de beurt en werd ook met tedere gebaren mijn balzak voor de tweede keer gewassen. Na wat dralen greep ze tenslotte heel voorzichtig mijn piemel en werkte voorts vrij stevig m'n voorhuid over mijn eikel naar achteren, om ook die te kunnen wassen. Direct voelde ik mijn libido weer naar de top geactiveerd worden, zodat mijn pik zich voor de zoveelste keer nog een beetje meer verstijfde en in een langzaam ritme wat begon te jeuken en tegelijk omhoog en omlaag begon te zwiepen.
Mijn nieuwbakken maîtresse gooide de washand naast de badkuip op de grond, zeepte haar hand flink in en begon mijn inmiddels glimmende en wat dieper paarsrood gekleurde eikel lekker in te wrijven. Als een ervaren minnares bleek ze ook precies te weten, wat mannen lekker vinden en opwinden zonder er al helemaal klaar van te geraken.
Zelfs ik vormde daar als een mannelijk groentje geen uitzondering op en haar behandeling duurde dus ook bij mij niet langer dan nodig was. Er was trouwens bij de voortdurende aanblik van Emmy’s fantastische gracieus bewegende tieten, toch weinig meer nodig om mijn jantje keihard overeind te laten blijven staan, maar desondanks voelde ik bij mezelf toch al wel dezelfde prikkels opkomen, die ik ook altijd al kreeg als ik mezelf enige tijd masturbeerde en dan duurde het meestal toch niet al te lang meer eer ik zou gaan spuiten.
Ik kon dan ook niet voorkomen, dat ik lichtjes begon te komen; net als daarstraks beneden in de kamer, toen ik mijn pik al zo snel ook zoveel groter had zien groeien, dan dat ik zelf ooit eerder had ervaren met mijn zelfbevredigingsproject. Ik kreunde lichtjes, toen ik het jeuken als symptomen van mijn spoedig nabij zijnde uitspatting begon te voelen. “Oh nee, dat laten we nu nog niet gebeuren,” sprak mijn ervaren minnares: “Dat bewaren we voor straks in een veel toepasselijker situatie en dus mag jij mij nu gaan wassen!”Ik keek even op de vensterbank achter het bad en deed een greep tussen de aldaar geëtaleerde Mayacollectie. Het bleek de blikken bus te zijn: Er stond “Mayapjur” op en het bleek een lekker geil ruikende speciale intiemshampoo te zijn. “Doe maar”, zei Emmy, en ik liet wat van de inhoud op de washand lopen. Mijn buurvrouw ging met haar rug naar me toe staan en ik behandelde alles wat ik daar vanachter af kon bereiken. Ik kon het niet helpen, maat tegelijk met haar lichtbehaarde oksels kon ik de verleiding niet weerstaan om met overgave speciale aandacht aan haar natte, maar oh zo lekker voelende voluptueuze borsten te geven. Tjonge zeg; Ik kon eigenlijk nog maar nauwelijks een vergelijking met één van mijn buurmeisjes maken . Wat een verschil was dit prachtige lijf van mijn rijpe buurvrouw in verhouding met die kleine knopjes van dat magere jonge ding van hiernaast zeg! Met één hand bleef ik constant aan haar linkerborst wrijven om met mijn andere hand de washand door haar bilspleet te bewegen. Ik zag, dat haar rozetje zich bij de aanraking ervan zich spontaan opende en sloot door het wrijven van de washand. Ineens drukte Emmy haar kont naar achteren en drukte daarmee mijn hand weg, zodat ik weer rechtop moest gaan staan. Ik voelde gelijk, dat haar billen tegen me aan kwamen en mijn piep glipte door de gladheid van de zeep zomaar tussen haar dijen tot die bij haar aan de voorkant tevoorschijn kwam. “MMmmmm”, kreunde Emmy en legde haar hoofd achterover op mijn borst. Ik schudde de washand af en legde mijn handen om haar lichaam heen tot ik haar beiden borsten aan de onderkant kon vatten en omhoog duwen. Even hield ik dat zo vol, maar vervolgde alras met de washand om de ene hand en met de blote vingers van de andere al masserend via de navel de onweerstaanbare route, die als vanzelf naar de positie van haar kut zou leiden. Eerst kwamen haar schaamhaartjes aan de beurt en ik voelde al gauw aan de bovenkant van haar kutspleetje, dat ik iets omhoog uitrekte. Glad door de intiemshampoo gleed mijn halve hand ineens tussen haar schaamlippen, Drijfnat en botergeil moest ze zijn, zo glibberig was het daar. Ze tilde een been van de grond en zette haar knie tegen de wand van de badkuip. Ik voelde een passie over mij komen, toen ik daar zomaar in het heiligste van deze vrouw kon voelen. Voor de allereerste keer in mijn leven streelde ik haar grote schaamlippen, haar binnenste lipjes, haar harde klit en tegelijk voelde ik haar ook wat huiveren onder mijn strelingen. Ik liet de washand in het badwater vallen en vingerde Emmy wat intenser en na wat rolbewegingen met mijn andere hand om haar rechtertepel voelde ik ineens, dat haar billen zich rond mijn lul begonnen te verstrakken. “Ooooooohhhh, Wwoooooohhhh, kreunde ze, terwijl ik lekker door ging met vingeren. Oh mijn Gooood, god, wat was dat lekker, mijn mooie jongen, om nu al een orgasme te krijgen van zo’n lekkere vent, die lekkere fijne lul van mijn grote roze baby” mompelde ze, met een fluisterende en wat van opwinding bevende stem, waarin maar al te duidelijk de weerslag klonk van haar plotseling toegenomen vrouwelijke begeerte. Toen ze zich ontspande moest ze nog mijn stijve pik, die nog altijd groot en hard tussen haar billen stak hebben moeten sidderen. Ineens draaide Emmy zich om. Ze sloeg haar beide armen om mijn hals en kuste me intens en tongde me als een geile jonge meid met een verrassend heerlijke frisse en koele mond. Hoewel ze in de veertig was, probeerde ze me met gemak nog verder op te geilen als zijnde een jonge tienermeid. Ze tilde lenig een been hoog in de lucht en legde haar hiel op mijn schouder en leidde mijn lul naar haar grote nog van de spekgladde zeep druipende spleet en voerde mijn jongeheer naar binnen . Ik was volledig verrast en wist even niet wat me daar zo plotseling overkwam. Dit vreemde standje had ik niet verwacht en ook nog nooit in het pornografische boekje van mijn broer gelezen. Doordat Emmy haar benen in het gladde bad niet erg ver kon spreiden zat haar kut gelijk ook heerlijk strak om m'n lul heen. Zachtjes om haar niet te laten omvallen genoot ik van dat lekkere strakke gevoel. Het vrouwtje schoof haar hand tussen ons in en begon haar klit te bewerken. Ik voelde dat met die bewegingen ook mijn driften begonnen toe te nemen en wilde haar automatisch gaan neuken. Doch Emmy liet mijn lul uit haar kut ontsnappen en siste: “Nee lieve Dick, dat bewaren we voor straks” en duwde mij met haar been op mijn knieën en weer deed ze een van haar benen over mijn schouder, zodat mijn mond als vanzelf in de richting van haar nog natte, maar oh zo lekker aanstarende kut schoof. Door het vele wassen wat ik gedaan had kwam er eigenlijk niet zoveel seksgeur van haar kut meer af. Alweer automatisch stak ik mijn tong uit en likte haar spleetje over de gehele lengte en diepte. Emmy begon te sidderen en was ongemerkt voor mij in feite alweer op weg naar een volgend orgasme. Ik nam haar alweer sterk gegroeide klit tussen mijn lippen en zoog het een klein stukje naar binnen en rolde die tussen mijn lippen. Zonder enige waarschuwing kwam ze heftig klaar, terwijl ze met haar bekken haar kut op en neer bewoog tegen mijn mond. Zuchtend zette ze haar been op de grond, zodat ik bijna omviel, maar gelukkig nog net overeind kon komen doordat ze me omhoog en tegen me aan trok. Ze voelde mijn nog altijd hard opstaande lul en zei: Arme jongen, nu ben jij aan de beurt, maar dat doen we niet hier.” Gelijk leidde ze me uit het bad met het inmiddels steenkoude mengsel van water, zeep en pis. Emmy zakte op haar knieën, opende haar mond wijd en voerde mijn lul voor de tweede keer die dag diep haar keelgat in tot aan de wortel. Ik dacht dat ik van de wereld ging, zo lekker was dat, toen ze haar zachte sensueel tuitende lippen om mijn stam sloot en tegelijk mijn voorhuid naar achteren duwde. Ze begon haar mond met lange langzame slagen te bewegen. Bij elke ingaande beweging trok er een golf van bloedhete geilheid door me heen en ik voelde, dat het allemaal niet lang meer zou duren. Ik begon te sidderen van genot en al spinnend liet Emmy mijn lul nogmaals ontsnappen. “Sorry Lieverd, dat ik je steeds niet tot je daad laat komen, maar ik wil op deze manier jouw hoeveelheid sperma straks als een ultra grote spuitbeurt laten komen, dus nu we inmiddels droog zijn, kunnen we naar mijn slaapkamer en daar wil ik het allemaal met jou meemaken. Ik heb trouwens ook nog een cadeautje voor je bedacht”, liet ze me weten. Nieuwsgierig naar wat voor cadeau ze voor me had, liep ik met haar mee naar de slaapkamer.

De slaapkamer van Emmy zal ik van mijn levensdagen nooit meer vergeten. Eigenlijk kon je het helemaal geen slaapkamer meer noemen; het was meer een boudoir in de stijl van Louis XVI! Al direct bij het binnenkomen moest ik al mijn adem inhouden; Zoveel goud als er blonk en dan bedoel ik daarmee, dat het romantisch aandoende meubilair van veel opsmuk was voorzien; dus rijk handgeschilderd met voornamelijk bloemmotieven, verrijkt met nogal wat nostalgische tierelantijntjes en de penseel had voornamelijk goudverf gezien. Ik werd eigenlijk ook wel een beetje duizelig van de zware in lichte tinten uitgevoerde damasten overgordijnen en de verdere stijl van het Biedermeijer interieur, dat uit een zware linnenkast, een soort commode, een heus hemelbed en een tweetal nachtkastjes bestond. Ook gelijk al stond ik bijna tot mijn enkels in een zacht aanvoelend zeer hoogpolig tapijt!
“Dick schatje, ik zou graag willen, dat je languit op mijn bed zou willen gaan liggen en doe jouw ogen dan goed dicht, totdat ik zeg dat je ze weer open mag doen. Ik ga nu mijn cadeautje voor jou verzorgen”, gaf Emmy te kennen en gelijk ging ze weer de slaapkamer uit. Ik keek nog even nieuwsgierig om me heen en wandelde voorzichtig naar het grote romantische bed met het baldakijn en zag, dat er op dat moment geen dekens in lagen. Het was enkel opgemaakt met een velours aanvoelend laken en twee ultrazachte kussens. Had Emmy het komende spelletje al van te voren in scene gezet of zou ze altijd zo in haar nakie de nacht doorbrengen, schoot het op dat moment door mijn hoofd. Verder dacht ik maar niet en kroop voorzichtig op het bed, dat verrassend aangenaam aanvoelde en ging languit gestrekt in het midden liggen en sloot mijn ogen voor een tijdje, afvragend wat het kon zijn, waar Emmy mij mee wilde verrassen. Ik hoorde uit het vertrek naast het boudoir een tijdje wat gestommel komen en daarnaast ook nog wat schrapende geluiden. Toen werd het verdacht stil en verraadde zich tenslotte een ruisend geluid, toen de dame des huizes haar weelderige slaapkamer binnenkwam.
“Doe je ogen maar weer open”, klonk de stem van Emmy opgewekt. Ik deed terstond mijn ogen open, en zag haar wijdbeens en nog altijd helemaal naakt voor mij staan. Het viel me op, dat ze daarbij haar buik wat meer naar voren had geworpen en ik zag vrijwel direct, dat ze al haar schaamhaar had weggeschoren. “Ik ben vanaf nu helemaal van jou, doe maar met me wat je wilt”, gaf ze aan, en opende daarbij haar benen nog iets meer. Door mijn opkomende verlegenheid wist ik eigenlijk niet helemaal goed hoe ik met deze nieuwe situatie om te gaan. Ik wilde wel een Don Juan zijn, maar ik was nog maar een groentje en totaal niet ervaren in de handelingen, waarmee ik nu moest aanvangen. Een ding was wel zeker voor mij: Ik zou nu de mooiste dag in mijn bestaan gaan beleven.

Emmy zag mijn twijfels, en kwam nog wat dichter aan het bed staan zonder iets te zeggen. Ze stak haar arm naar me uit en ik greep haar hand, waarbij ik me op mijn zij schoof en zei, dat ze naast mij moest gaan liggen, hetgeen ze ook deed. “Ik bijt niet hoor schat, maar wat ik nu al meer van je weet, ben je wel behoorlijk goed met je mond en de rest hoop ik je vanaf nu allemaal te leren. Eens moet het de eerste keer zijn en ik kan je verzekeren, dat het nu nog leuker zal worden als daar straks in de badkamer”. Toen richtte ze zich op tot op haar knieën en liet zich in tegenovergestelde richting langs mij heen zakken, zodanig, dat haar pas geschoren kut zich recht voor mijn gezicht bevond en ook zodanig, dat ze mijn nu toch redelijk klein en helemaal slap geworden piemel in haar mond kon nemen en jawel, ze begon er gelijk aan te sabbelen. Het duurde dan ook niet lang, of mijn penis stond alweer in opperste paraatheid. “Ahaa, kijk eens aan wat we hier hebben. Precies, zoals ik het graag hebben wil”, zei ze verblijd.
Ineens begon het vrouwtje er als een kostbaar geschenk op een aangename manier en een beetje zachtjes over heen te strelen, waarbij ze dat afwisselde met een ongegeneerd pijpen. Na een tijdje stopte ze daarmee, en toen vroeg ze of ik haar masseren wilde. Dat was tenminste iets, wat ik als sportman al een tijdje best goed kon en ik wilde dat ook erg graag bij haar doen. Op het nachtkastje stond een flesje, dat er blijkbaar speciaal voor was neergezet. Er zat een soort warm aanvoelende babyolie in en ik begon haar daarmee in te smeren. Ik masseerde eerst een poosje haar schouders en bovenarmen met de vele ondeugende sproetjes en liet mijn handen daarna over haar rug glijden. Ik hoorde haar ademhaling harder worden, en liet mijn handen over de zijkanten naar beneden glijden. Ik betastte haar billen, en liet wat warme olie achter over haar billen vloeien. Mijn vingers volgde hierna, en streelde heel teder haar volledige achterwerk. Ik boog me over haar toges en likte na enige terughoudendheid toch maar even met mijn tong haar kontgaatje, want die was immers hartstikke schoon, waarop ze van genot duidelijk even begon te kreunen. Ik had dus nog nooit seks gehad en omdat alles voor mij nieuw was, volgde ik maar mijn natuurlijke gevoel en merkte ik, dat ik het daarmee best wel goed deed. Ik begon nu maar de in mijn ogen hele mooie vrouwenbenen te masseren en nam alle tijd om met name haar dijen en vrij kleine smalle voeten en kuiten heerlijk te verwennen. Emmy draaide zich daarvoor helemaal op de rug, spreidde haar benen zo wijd mogelijk en keek me behoorlijk geil aan.

Ik keek als vanzelf langs haar benen omhoog en genoot daarbij van de aanblik van de door mijn buurvrouw nog maar kort geleden volledig gladgeschoren schaamheuvel en liezen. Ik keek regelrecht naar een mooie lange gleuf, die aan de onderkant een beetje kierde en daar een fragment van een van haar purperen binnenste schaamlippen liet zien. Opeens kwam een klein druppeltje kutvocht er langzaam als een pareltje van het vrouw zijn uitlopen alsof het zeggen wilde: “Ik ben nu beschikbaar voor jou en er ook al helemaal klaar voor!” Ik bemerkte bij mezelf, dat mijn begeerte om Emmy seksueel te bezitten wederom begon toe te nemen en dat ik steeds meer begon te verlangen om mezelf met haar te bevredigen. Langzaam gingen mijn handen dan ook via de binnenzijden van haar benen omhoog in de richting van Emmy’s liefdeskloof.Uiteindelijk eindigden de buitenkanten van mijn vingers tussen de liezen van mijn verleidster; dus aan de onderkant haar kut, maar liet deze gelijk tussen haar buitenste kutlippen glijden. Ik bemerkte, dat mijn volrijpe dame ook gelijk zwaar begon te ademen en met haar bovenlichaam begon te kronkelen. Ik bewoog mijn bovenlichaam tot boven de dijen van de vrouw en ik verruilde mijn vingers voor mijn tong. De kutlippen van Emmy werden wat donkerder van tint vanwege het bloed, dat zich daarin begon op te hopen en die openden zich daardoor spontaan ook wat wijder. Er kwam meer vocht van binnenuit tevoorschijn en ik likte als vanzelf van onder tot boven haar volledige gleufmet de zoet smakende vrouwelijkheid voor een behoorlijk lange tijd. Tegelijkertijd liet ik mijn handen weer constant over haar aantrekkelijke prachtige tieten glijden en betastte ik sensueel haar tepels tot die weer parmantig en puntig recht overeind gingen staan. Ik zag tot mijn blijdschap dat ook Emmy lag te genieten van mijn aanrakingen, want ik was namelijk een beetje bang, dat ik er als voorspel niets van zou bakken. Emmy richtte zich op, pakte het flesje met de olie en wilde nu mij gaan masseren. Ik moest nu op mijn beurt eerst languit op mijn buik gaan liggen en voelde haar zachte handen, die de olie over mijn rug, billen en benen verspreidden. Ze deed eigenlijk precies hetzelfde, als hoe ik het deed en ik moest al direct bekennen; ik genoot er toen ook al gelijk enorm van. Voor het eerst ervoer ik de magie van een erotisch contact met een vrouw. “Draai je maar om Dick”, hoorde ik haar zeggen, iets wat ik toen ook onmiddellijk deed. Ik lag nu op mijn rug, en voelde haar zachte handen over mijn borst gaan, daarna langzaam afzakkend over mijn buik. Ik ervoer een intens lekker gevoel, die mijn pik als vanzelf ook superstijf deed worden. Daarop gleden haar handen over mijn ballen en penis. Emmy masseerde en kneedde ze op een zeer sensuele en verrassend professionele manier, waarbij ze van te voren af en toe ook haar mond gebruikte. Nu lag ik op mijn beurt te kreunen van genot. “Mijn babietje; Nu moet je eens goed opletten naar wat ik nu ga doen”. En nadat ze dat gezegd had, kroop ze over mijn benen heen naar voren toe. Even steunde ze met haar handen op mij borstkas en lichtte haar lichaam wat op en schoof tegelijk nog wat verder naar voren. Plotseling liet ze zich over mijn stijve paal zakken. Het intense warme gevoel dat dit met zich meebracht, kan ik zelf nu nog niet beschrijven; zo fijn voelde dat. Vrijwel automatisch moet mijn voorhuid geheel opgeschoven zijn geraakt in de labia van mijn amazone en met het doordringen in de schede van Emmy brachten de gevoelige tastpapillen langs de rand van mijn eikel die intense gevoelens teweeg, die zo heerlijk aanvoelden, dat ik dacht, dat ik direct zou gaan spuiten. Eerst bleef Emmy stil zitten en draaide wat aan mijn tepels. Een verheerlijkte glimlach gleed over het gezicht van mijn berijdster en ik voelde, dat mijn te vroege driften iets begonnen af te nemen. Opeens begon mijn ervaren amazone langzaam over de volle lengte van mijn onderdaan op en neer te bewegen, zodanig dat ik telkens nog net haar kleine binnenste kutlippen langs mijn eikel voelde gaan. Ik kon het allemaal in mijn positie goed gadeslaan en ik zag steeds maar weer mijn staaf er bijna helemaal in en uit gaan. Nu begon Emmy al maar sneller en heftiger op en neer te bewegen en daarbij liet ze met steeds wildere, maar oh zo genietende bewegingen haar hoofd helemaal naar achteren en naar voren zwaaien. Tenslotte ging ze nu helemaal los en ging al ras hard kreunend en als een wilde merrie tekeer. Dit ging zo door voor een redelijke lange tijd. Een bekend “Aaaahh”, klonk het ineens luid door de kamer, toen ze alweer heftig kronkelend klaar kwam. Ik voelde daarbij, dat ze haar eigen warme sap over mijn onderbuik had laten vloeien. Blijkbaar had Emmy er nog helemaal geen genoeg van, want ze begon me gelijk alweer opnieuw te neuken en hopte enige tijd opnieuw heftig op en neer over mijn pik. Ik bemerkte, dat er nu ook weer wat meer passie over mij heen begon te komen en kreunde daarbij er ook flink op los. Toch was Emmy me weer de baas, want met een “Ooh jaaahh… aaahh”, klonk ze alweer tijdens haar tweede orgasme. Op dat moment had ik nog altijd geen ejaculatiemoment bereikt, dus zei Emmy, dat ik nu mijn kunsten maar moest vertonen in een klassieke pose en dat ze me daarbij zo goed mogelijk zou begeleiden.

Na even een rust moment te hebben genomen, ging mijn buurvrouw ruggelings naast me op haar rug liggen. Ze schoof tegelijk haar hoofdkussen onder haar billen, zodat haar onderbuik heel uitnodigend naar me werd toegekeerd en schoof haar benen nog wijder uiteen als ooit daarvoor, zodat ik een fantastisch mooi uitzicht kreeg op haar kut, die nu drijfnat was, als gevolg van de vorige sessie. Ik moest van haar nu plaatsnemen tussen haar benen en langzaam naar voren schuiven. Toen pakte ze met een hand mijn pik beet en schoof mijn voorhuid zover mogelijk naar achteren als maar mogelijk was. Misschien door dat wilde galopperen van daarstraks was deze handeling voor mij zelfs behoorlijk gevoelig en niet zonder pijn te noemen. Met de andere hand duwde ze al haar schaamlippen zo wijd mogelijk opzij, zodat ik zich kreeg op een opening, waar ik nog maar kort geleden met mijn jongeheer in moet hebben gezeten en dus de schede was, die naar de baarmoeder moest leiden. Voorzichtig leidde ze nu mijn pik daarheen! “Kom lieve Dick, kom nu bij je fijne vrouwtje nog eens helemaal naar binnen en ik zweer je; Er zal jou niets anders overkomen, dan alleen het fijnste wat je je maar kan indenken,” zei ze wat veinzend. Ik herinner me nog al te goed, dat ik me dat geen twee keer liet zeggen, aangezien de voorgaande sessiegevoelens maar al te fijn waren geweest en drukte mijn pik verrassend soepel en gemakkelijk tot aan de wortel bij haar naar binnen. Bijna automatisch volgden als vanzelf mijn natuurlijke driften in heen en weer bewegingen en voor de allereerste keer kon ik een echte vrouw in haar kut beginnen te neuken. Ik deed maar na, wat ik thuis in de boekjes had gelezen en dat viel me om de drommel helemaal niet tegen. Dan zou het dus nu wel goed moeten gaan, bedacht ik me nog. In aanvang begon ik rustig met een in en uit te bewegen, maar wist nog wel van de net geleverde capriolen bij mijn nieuwbakken vriendin, dat het nog wel veel sneller en harder moest gaan, wilde zij mijn capaciteiten als een geslaagde neukpartij gaan zien. En zo probeerde ik het dan ook te laten gebeuren. Net zoals Emmy daarnet zo wild te keer ging, zo was ik op gegeven moment ook bezig. Mijn slachtoffer lag gelijk te hijgen, omdat ze mijn inspanningen waarschijnlijk niet verwachtte. Mogelijk ook vanwege de alweer bij haar toenemende genoegens, tenminste als ze niet deed alsof. Maar na een flink aantal harde stoten, zag en voelde ik dat het voor haar echt volledig menens aan het worden was. Emmy werd blijkbaar opeens helemaal gek van mij, want ze greep mij onder het neuken gewoon bij de schouders en trok me al vrijend wat meer voorover, zocht mijn mond en voor ik het wist lag ik tijdens mijn neukspel boven op Emmy, zodat mijn gewicht nu helemaal verdeeld werd over het lichaam van mijn opponente. Ik voelde nu ook, dat de harde tepels van haar borsten heel heet aanvoelend tegen de mijne kwamen en dat gaf mij weer de nodige prikkels om door te gaan tot het einde. Het moment, waarop ik voor de allereerste keer volledig in een vrouw zou klaarkomen zou vooraf gaan door het fijnste moment, dat ik tot dan toe had meegemaakt en ik nimmer meer ben vergeten.
Al stotend begon Emmy mij tegemoet te komen met tegenstoten en dat gebeurde zo volmaakt harmonieus, dat het leek of we samen in één enkel lichaam zaten opgesloten.
Ik weet nog als de dag van gisteren, dat tijdens het neuken de sappen in Emmy’s vagina in mijn pik die gevoelens begonnen over te brengen, die me een beetje deden denken aan het moment, dat mijn vriendje Paul bij mij enkele jaren tevoren met het masturberen van mijn geslacht dat heerlijk jeukende gevoel had bijgebracht, toen hij uit mijn pik mijn eerste kleine beetje sperma tevoorschijn toverde. Echter deze keer waren deze gevoelens ook mede door de warmte van mijn nu flink toenemende prille liefde oneindig veel sterker. Het leek wel of er door een onzichtbare hand vlinders in mijn schokkende, stotende en trillende lijf werden gestopt en dat er tegelijk als een liefdeskleed een overkoepelende waas over me heen werd gelegd, dat almaar sterker begon te worden. Net toen ik dacht, dat ik in de hemel arriveerde begon Emmy voor de zoveelste keer te kreunen en of ik wilde of niet; Ik kreunde als in koor automatisch in de ban van een heerlijk geil gevoel met haar mee. Het jeuken, wat ik zo goed kende van mijn vele masturbaties nam in toenemende mate grotere vormen aan en het kon niet anders, dat een grote hoeveelheid sperma vanaf mijn prostaat via de schacht van mijn erotische zwaard onderweg was naar de vrijgevigheid, dat zich aan het einde van de schede en dicht tegen de baarmoeder van Emmy moest bevinden. De seksprikkels, die ik voelde, waren dus vele malen groter, dan ik ooit eerder had beleefd en ik moet zeggen; Het was zalig, groots en geweldig, toen Emmy klaar kwam en ik op datzelfde moment mijn volledige lading sperma in één keer in Emmy loste. Bijkans uitgeput hield ik mijn lief in een soort houtgreep. Ik voelde me trots en rijk tegelijk en ik las in Emmy’s ogen, dat ze mijn grootse daad al enorm bewonderd had. Ik weet nu nog, dat ze toen zei: “Je hebt het geweldig gedaan en je taak als lover prima volbracht; Je bent nu een echte man geworden en ik vind je geweldig, lieve sexy baby van me! “ Ze fluisterde dat toen met een liefelijk zacht stemmetje langs mijn oor. Ik was me er op dat moment trouwens wel terdege van bewust, dat ik daarnet met brute kracht mijn hele opgespaarde lading zaad diep in haar kut had gespoten, maar niet, dat Emmy mij op datzelfde moment met haar benen tijdens haar orgasme heel stijf had omklemd. Toen ik van haar afrolde spoot nog een behoorlijke overdosis van mijn eigen sperma spontaan uit zowel Emmy’s vagina als mijn eigen piemel naar buiten. Ik had inderdaad mijn grootste ejaculatie tot nog toe bewerkstelligd en dat was natuurlijk helemaal te danken geweest aan de ervarenheid van mijn buurvrouw. Natuurlijk waren we allebei behoorlijk moe en lagen daarom stilletjes na te genieten van al datgene, dat we daareven met elkaar hadden gedaan. “Je hebt het heel goed gedaan hoor Dick”, hoorde ik haar nog vaag zeggen als extra compliment. Toen viel de jonge knul na zijn eerste inspannende, maar oh zo lekkere neukpartij in een intens diepe slaap en zou onbedoeld en geheel buiten bewustzijn die hele nacht nog naast Emmy in bed blijven liggen…….Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners