Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Massage met Zonnebrandolie - 8581 keer gelezen
Lout en ik zijn na een turbulent jaar eindelijk met zijn tweeŽn op vakantie naar de zon. Het strand van Cyprus moet ons de nazomer geven waar we zo naar verlangen.
Voordat we vertrokken heb ik mijn kutje al mooi glad geschoren, omdat ik weet dat Lout dat lekker vindt. Het scheren alleen al windt me altijd al wat op, waarschijnlijk omdat het als een soort voorspel voelt van de seks die erop zal volgen.
Als alle voorbereidingen zijn gedaan, vertrekken we richting vliegveld en nog in de middag liggen we op een strandbedje aan de blauwe zee.
Als ik al even op mijn buik lig, vraagt Lout of hij mij in moet smeren, wat ik natuurlijk graag wil. Hij pakt de zonnebrandolie en begint bij mijn onderbenen. Lout heeft sterke, maar zachte handen die heel goed weten hoe ze de olie in moeten masseren. Van mijn kuiten gaat hij langzaam omhoog en ik geniet van zijn stevige strelingen. Bij mijn bovenbeen gaat hij nog net wat verder omhoog, zodat hij voelt dat ik nat ben tussen mijn benen. De combinatie van de warme zon en de aanrakingen van Lout winden me op.
Hij spuit mijn rug in en begint onderaan met inmasseren, waarbij zijn rechterhand over mijn buik even mijn slipje inglijdt en me kort masseert tussen mijn benen, waardoor ik nog veel natter word.
Zijn handen gaan weer terug naar mijn rug en iets verder naar boven en glijden aan de zijkant mijn bovenstukje in waar ze mijn borsten masseren. Inmiddels ben ik zo geil en verlang ik er hevig naar om door hem genomen te worden. Gepassioneerd, gretig en stevig zoals alleen Lout dat kan.
Hij beweegt zijn mond naar mijn oor en fluistert ĎIk wil je! Nu!í. Ik voel een heerlijke siddering in mijn buik richting mijn kutje gaan. Ik wil hem ook!
Ik zie dat Lout een flinke erectie heeft. Mmmmm, wat zie ik dat graag!
Ik pak Lout bij zijn hand, sta op en neem hem mee naar de doucheruimte achter het strand. Het is een openbare doucheruimte, maar dat maakt het alleen maar spannender.
Lout duwt me tegen de douchemuur aan en begint me hartstochtelijk te tongzoenen terwijl hij zijn erectie tegen me aan drukt.
Tijdens het zoenen draai ik hem om zodat hij met zijn rug tegen de muur aan kom te staan. De zoen maak ik los en met mijn vochtige warme lippen beweeg ik via zijn borst en afgetrainde buik naar beneden tegelijkertijd zijn zwemshort naar beneden trekkend.
Ik zit op mijn knieŽn voor hem en neem zijn erectie in mijn mond en zuig, hem ritmisch in en uit mijn mond bewegend. Met mijn tong beweeg ik over zijn eikel en ik proef het vocht dat al komt. Hij smaakt heerlijk!
Lout begint steeds zwaarder te ademen.
We horen iemand het gebouwtje binnenkomen en schrikken even, maar blijkbaar moet diegene toch ergens anders zijn, want het geluid van voetstappen ebt weer weg.
Lout trekt zachtjes aan mijn schouders om aan te geven dat hij wil dat ik weer opsta. Hij drukt me opnieuw tegen de muur, pakt mijn been, die ik om hem heen sla en komt met zijn heerlijke erectie in mij. Hij stoot stevig en diep, terwijl we elkaar geil kussen en volledig in elkaar opgaan. Na een paar stoten komen we met een diepe kreun tegelijk klaar. Dit was zo lekker!!
Het belooft een mooie vakantie te worden!!

DoortjeCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners