Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Net als vroeger - 18780 keer gelezen
Dit verhaal is de afgelopen zomer gelopen en is waar.

Had het verzoek gehad om van een bevriend echtpaar hun dochter van de trein te halen omdat zij nog moesten werken.

Stond daar in Aalten op het station erg klein maar je kan er wel lekker je auto makkelijk parkeren en het kost niets.

De treinen komen altijd uit Arnhem of Winterswijk meer is het niet en wordt ook nooit meer denk ik wel eens.

Helaas geen enkele bus verbinding en zowel ikzelf als mijn lieve vrienden wonen in het buiten gebied en dat is als je goed kan lopen zonder bagage bijna een uur verder.

De trein uit Arnhem was binnen en vertrok weer,er waren zeker wel mensen uitgestapt en ook weer ingestapt maar niet de dochter van mijn vrienden.

Is het niet goed afgesproken of had ze de verbinding gemist vroeg ik mijn nu af en een telefoon nummer had ik ook niet,over 20 minuten komt de volgende trein wachten dus he.

Stond voor mijn uit te kijken toen ik een kus voelde op mijn wang en er nog twee volgde door een plaat van een vrouw die ik niet kon.

Ja dat is wat hoorde ik haar zeggen,je kan me niet?? Jac ben ik jij zou mijn afhalen en weer volgde er drie fijne zoenen en hield ik haar om haar middel vast en dat was gelijk vertrouwd.

Erg veranderd na denk ik 10-12 jaar en zeker erg mooi opgedroogd vond ik en ze lachte hard en lief naar mijn nog steeds een schatje dacht ik en nam haar rol koffer over van haar om naar de auto te lopen.

Was een beetje van slag maar niet uit het veld geslagen wierp ik de koffer op de achterbank van mijn Jeep cherokee en de deur hield ik nog net op tijd voor haar open en deed de deur dicht toen ze zat.

Eerst maar naar jullie huis he vroeg ik hoorde geen antwoord maar zag haar hooft knikken dat zal wel ja zijn dacht ik toen.

Trots dat ik haar gevonden had en dat ik deze mooie meid naast mijn had reed ik erg rustig om tijd te rekken naar het huis van haar ouders die naast dat van mijn staat los van elkaar met veel land er om heen voor mijn Alpacas die ik heb.

Sleutel hoorde ik haar zeggen die heb ik niet jij toch wel,ik draaide met mijn sleutel haar deur open en hielp haar naar binnen met koffer en vertelde dat ik naar mijn eigen woning ging en haar ouders binnen het uur er zouden zijn,je weet waar alles is fris je op als je er zin in hebt dan kom ik straks ook koffie drinken.

Ruim een drie kwartier verder zaten we met ze vieren gezellig aan een bakkie koffie met iets lekkers te praten en moesten ze lachen om het verhaal dat ik haar niet herkend had bij de trein.

Weet je nog hoorde ik Jac vertellen dat papa en mams gingen werken en al om 4.00 uur vertrokken naar hun werk en ik dan de sleutel had van jou huis en zelf daarmee naar binnen ging in mijn badjasje en lekker naast je ging liggen in bed en gelijk verder sliep?

Dat was ik niet vergeten hoop riep ik,zij lachten en hield een sleutel omhoog,kijk die is er nog hoor voor je het weet lig ik zomaar weer naast je.

Vier keer per week sliep ze dan nog een paar uurtjes naast mijn in bed,helemaal naakt een meisje van 8-9 jaar en dat zeker tot ze 12-13 jaar was zonder schaamte bloot naast mijn en soms in mijn arme.

Ze ging later op kost school kan goed leren en is niet vaak thuis geweest waardoor ik de mooiste jaren van haar gemist hebt dacht ik en vond dat jammer en vertelde dat ook.

Nooit zij ze maar dan ook nooit heeft hij misbruik gemaakt en dat had gekund ik en hij samen naakt naast elkaar ook toen ik 13 jaar was en er bij mijn interesse waas maar hij afstand hield,en weer kreeg ik een fijne omhelzing met nu een volle zoen op mijn mond van haar een lekker ding dacht ik nog.

De avond maaltijd gebruikte we met elkaar en de avond vloog om toen ik op de klok keek was het 02,00 uur en vertrok ik naar mijn eigen koffer hoewel ik wel bij haar had willen blijven.

In de gang liep ze mee naar de deur en fluisterde in mijn oor net als vroeger,wil jij dat ook net als vroeger,ben nu 22 jaar maar zou die tijd graag over doen,net als vroeger.

Sliep snel in had een halve fles op met gin en dronk tegenwoordig niet meer zo vaak en dat merkte ik wel hoor.

Keek op de klok 05.00 uur en hoorde de achter deur open gaan en iemand naar mijn slaap kamer lopen,ik zag dat het Jac was het,net als vroeger had ze gezegd.

Zonder enige schaamte deed ze haar badjas net als vroeger uit en stond daar een schoonheid waar ik van had gedroomd maar wel lang geleden.

We werden om 10.00 uur gewekt door de telefoon dat er koffie was of we kwamen of dat ze het moesten brengen.

Goedemorgen riepen we toen we aan de koffie kwamen bij haar ouders en in de keuken hoorde ik haar moeder vragen heel zacht,net als vroeger,nee niet als vroeger liegen heb je niets aan vindt ik en vertelde haar het was enorm lekker geil en fijn.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners