Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ontspanning na het sporten - 6284 keer gelezen
Toen ik thuis kwam van het snelwandelen lag ik nog wat na te hijgen op mijn tuinbank en ik plakte van het zweet op mijn strakke lichaam. Ik nam wat te drinken en lag bij te komen tot ik weer wat energie had om op te staan, terwijl mijn goedgevormde grote borsten zwoegden in het strakke groene hemdje dat ik aanhad, waar ik geen bh onder aan had getrokken en de harde tepels strak in de stof priemden. Ik bekeek mezelf in de spiegel die aan de schutting hing en wat ik zag beviel me wel, het korte witte rokje met daaronder een strakke stretch legging gaven mijn vormen goed weer. Ik besloot om de legging uit te trekken en voelde dat mijn string drijfnat was van het zweet, dus trok ik die ook maar uit en ging weer op het ligbedje liggen om even bij te komen. Ik deed mijn ogen dicht en voelde de warme wind langs mijn bezwete benen gaan. Ik liet mijn vingers langzaam tussen mijn benen glijden om mijn klitje stevig te masseren (straks ga ik wel douchen). Mijn andere hand liet ik over en tussen mijn stevige vlezige schaamlippen gaan. Ik genoot van het gevoel en schoof langzaam twee vingers naar binnen en begon mezelf heerlijk loom te vingeren terwijl mijn andere hand mijn klitje masseerde.Ik kreeg het behoorlijk warm hiervan en besloot het topje ook maar uit te trekken en gaf mijn goedgevormde borsten de vrijheid terwijl ik met een hand beurtelings de een na de ander masseerde terwijl ik de tepels die stijf vooruit stonden tussen mijn vingers liet rollen. Ik voelde me heerlijk en spreidde mijn benen wat verder om meer ruimte te hebben en stak daarna nog een vinger in mijn inmiddels natte kutje. Ik draaide wat bij om heerlijk ontspannen te liggen en zag toen dat Wim, mijn buurman door de schutting naar me keek met zijn gulp open, terwijl zijn hand ging flink op en neer ging in zijn broek. Het schouwspel wond me dusdanig op dat ik mijn ogen zo sloot, dat hij niet kon zien dat ik naar hem zat te gluren terwijl hij naar mij zat te gluren, en ik draaide me zo dat hij een optimaal uitzicht had op mijn glad geschoren natte kutje waar ik mijn vingers ritmisch in en uit liet gaan op een manier die hem wel moest bevallen. Ik genoot hier enorm van en ging plotseling rechtop zitten en stond op, keek naar de schutting en zei toen; "hallo Wim, wat ben jij een ondeugende kerel!" Zijn reactie was; "Hallo Eva, jij anders ook." Waarop ik weer antwoordde; "maar jij zat naar me te gluren terwijl ik lekker aan het ontspannen was".

"Nou, Wim, als je dan toch alles zo graag wilt zien, moet je maar hierheen komen om te genieten". Wim was even van slag en ik zei toen; "nou, kom op dan, ik wil jou ook wel lekker bezig zien, en wel in vol ornaat". Hij kwam even later via mijn poortje binnen en stond een beetje onbeholpen voor me met een enorme stijve lul in zijn broek, waarvan de gulp nog open stond. "Kleed je maar lekker uit," zei ik en ik liet zelf mijn laatste stukje stof, het rokje op mijn enkels vallen. Eindelijk liet hij ook alles zakken en stond toen naakt voor me met een flinke stijve lul die al glom van het voorvocht en hardheid. Hij had echt een hele grote lul, maar het mooiste daarvan was de eikel. Een hele brede, donkerrode eikel, een beetje te vergelijken met een hele grote paddenstoel. Uit het gaatje sijpelden al een paar druppeltjes geil. Het was duidelijk dat hij mega geil was. "Wat is er, weet je niet wat je moet doen met een naakte vrouw? Dan zal ik je wel even helpen,” en ik zette een stap dichterbij, bukte voorover en gaf een kus op die heerlijke en grote donkerrode eikel. Ik liet hem even tussen mijn rode lippen in mijn mond glijden om er met mijn tong langs te gaan om vervolgens weer omhoog te komen. Ik proefde de druppeltjes, ze smaakten heerlijk!Ik liet zijn lul uit mijn mond floepen en keek hem heel intens aan. Aanvankelijk reageerde hij amper maar daarna had mijn actie eindelijk effect, want hij nam zijn grote lul in de hand en begon er stevig aan te rukken. Toen zei hij; "hmm, Eva, je moest eens weten hoe vaak ik thuis op jouw lekkere lijf ben klaar gekomen, maar je overdondert me nu plotseling". Ik legde mijn hand op mijn natte kutje en begon mezelf te vingeren terwijl ik met mijn andere hand mijn borsten weer aan het masseren was. Ik zag dat het direct een flink effect op hem had want hij begon steeds sneller aan die grote lul van hem te trekken. Oh, wat had ik een zin in die stijve lul van hem, wat wilde ik die graag in mijn hete kutje, maar ik dacht op dat moment, alles op zijn tijd.

Ik kwam op hem af en wreef mijn stevige en volle billen tegen zijn heupen aan, en toen hij zijn stijve lul losliet om mijn billen te strelen zakte ik door mijn knieën en greep zijn stijve recht vooruit staande lul met beide handen vast en begon plagend te likken aan die grote eikel die smaakte naar zijn geile verlangen en voorvocht, ik liet weer een hand naar mijn kutje gaan en begon mezelf opnieuw te vingeren terwijl ik zijn lul in mijn mond liet glijden terwijl ik er voor zorgde dat hij een goed uitzicht had op alles wat ik deed. Hij steunde achterover op de tuintafel en ik zoog zacht op zijn eikel om hem daarna verder naar binnen te laten glijden, want die heerlijke geaderde lul wilde ik helemaal in mijn mond voelen. Ik haalde mijn natte vingers uit mijn kutje en stak die daarna omhoog in de richting van zijn mond. Hij nam mijn natte vingers in zijn mond en begon erop te sabbelen en te zuigen, hij kreunde van genot. Hij legde een hand achter op mijn hoofd om me te begeleiden op zijn ritmische keel neuken en ik verplaatste mijn andere hand van zijn grote lul naar zijn zware zak. Ik hoopte dat die flink gevuld was met sperma, ik kneep erin en speelde met zijn ballen door ze tussen mijn vingers te laten rollen.

Wim schoof beetje bij beetje zijn grote lul verder mijn mond in en ik voelde hoe die grote eikel tegen mijn huig kwam, maar toen voelde ik hoe hij hem helemaal mijn keel inschoof en ik moest kokhalzen. Maar hij ging gewoon door, haalde hem er dan weer uit om me wat op adem te laten komen. Mijn speeksel droop langs mijn kin. Hij legde zijn andere hand nu ook op mijn hoofd en hield me stevig vast. Hij neukte me ritmisch dieper en dieper mijn keel in tot ik met mijn neus in zijn schaamhaar zat, dat rook naar zeep en zweet. Boven me hoorde ik hoe hij zwaarder begon te ademen en even later spoot hij een dikke straal sperma in mijn keel dat ik gulzig doorslikte, ik zoog nog harder op zijn lul want ik wilde alles hebben van wat hij in zijn zak had opgespaard. Het duurde niet lang of hij spoot opnieuw dikke stralen sperma in mijn mond, en ik slikte wat ik kon en bleef zuigen op zijn paal tot ik zeker wist dat er even niets meer kwam.

Ik liet zijn lul uit mijn mond glijden, ging op tafel liggen op een stoelkussen en trok mijn knieën naar mijn kin, hield ze vast en zei toen; "nu ben ik aan de beurt schat, bef je buurvrouw maar eens goed". Wim trok een stoel bij en ging rustig zitten tussen mijn dijen, drukte zijn gezicht in mijn natte kruis en begon te zuigen op mijn schaamlippen terwijl zijn tong ertussen in en uit schoof, zoog aan mijn gezwollen klitje en ik kreunde dat hij door moest gaan en vooral niet stoppen. Zijn tong ging als een razende door en over mijn gezwollen schaamlippen om af en toe weer even mijn klitje te beroeren. Ik kwam keer op keer klaar en mijn kutje droop van mijn geile kutsappen die hij op likte om vervolgens zijn gezicht stevig in mijn kruis te drukken en zijn tong diep in mijn kut te steken en deze te penetreren ermee alsof het een lul was, wauw!Toen kwam hij los van mijn natte kleverige kut en schoof zijn vingers naar binnen terwijl zijn tong mijn ster aan het beroeren was. Hij begon me in een snel tempo te vingeren om daarna plotseling een vinger in mijn kont te stoten en met drie vingers mijn kutje te vingeren waarop ik luid kreunend klaar kwam. Wim trok me naar zich toe en kwam omhoog en ik voelde hoe zijn enorme eikel tegen mijn billen aandrukte maar hij stootte hem zonder enige moeite in mijn gulzige hete kutje terwijl ik mijn benen om zijn heupen sloeg. Hij begon me met korte stevige stoten te neuken, zijn handen gingen over mijn buik omhoog naar mijn heen en weer gaande borsten en hij rolde mijn tepels tussen duim en wijsvinger en trok eraan. Ik kreunde om harder en dieper genomen te worden en toen drukte hij zijn harde grote lul helemaal in mijn kletsnatte kutje dat wijd open stond. Ik begon mee te schokken op zijn ritme en kon merken dat hij over een groot uithoudingsvermogen beschikte.

Hij kwam voorover en begon mijn borsten te verwennen met zijn warme lippen, hij zoog om beurten op mijn harde tepels. Ik greep met beide handen de rand van de tafel vast en trok me zo steviger tegen zijn kruis om hem zo diep mogelijk in me te voelen en een orgasme bleef dan ook niet uit. Ik kreunde van geil genot en wilde alleen maar meer.

Ik liet mijn kutspieren pulseren om zijn stijve en hij kreunde met het zweet op zijn voorhoofd dat hij me al zolang wilde neuken en nu geen genoeg van me kon krijgen en ik antwoordde tussen twee kreunen door; "Oh, Wim, zo vaak je maar wil ben ik je gewillige neukslet, als je me maar blijft neuken!" En als antwoord ramde hij zijn lul in een razend tempo in mijn geile kutje, terwijl ik kronkelde op tafel waar er een straaltje zweet tussen mijn borsten door liep richting mijn navel tot ik trillend klaar kwam. Tegelijkertijd voelde ik hoe zijn lul begon te zwellen in mijn kutje, ik hield hem stevig vast want ik wilde alles diep in mijn geile kutje hebben. Toen spoot hij met kracht opnieuw een flinke lading sperma in mijn kutje.
Nadat hij zich had leeggespoten liet hij zijn nog steeds behoorlijk dikke lul uit mijn kutje glijden en kwam naast me staan zodat ik die weer op stijfheid kon zuigen. Ik likte gretig zijn kleverige lul die smaakte naar onze gemengde sappen. Wim legde zijn hand achter in mijn nek en begon me stevig in mijn mond te neuken terwijl ik zijn zak aan het kneden was. Op een gegeven moment kon ik merken dat hij weer op springen stond. Ik liet hem uit mijn mond glijden, daarna nam hij zijn grote lul in zijn hand en begon er flink aan te trekken, het was een geweldig gezicht om te zien hoe rap hij aan die zalige neukstaaf trok terwijl hij weer tussen mijn benen ging staan om hem vervolgens hard in mijn druipende kutje te rammen. Hij greep me stevig vast en ramde in me vol overgave tot hij begon te schokken en zich inhield diep in me om dan zijn stijve uit me te halen en hem wederom flink af te trekken met ongecontroleerde bewegingen. Maar het hielp wel want daar spoot een nieuwe lading sperma over mijn buik en borsten. en een deel kwam zelfs in mijn gezicht en haren. Ik haalde met mijn vingers het sperma van mijn gezicht en stak deze in mijn mond om ze op een geile manier af te likken. Daarna smeerde ik al zijn sperma uit over mijn borsten en buik tot er niets meer over was, alsof het een zonnecrème was, maar het idee dat zijn sperma in mijn huid was gewreven, maakte me zo geil dat ik mijn hete kutje weer begon te vingeren en al vlot kreunend klaar kwam.Ik kon niet genoeg krijgen van hem en was zo ontzettend geil dat ik hem smeekte om verder te gaan. Ik kuste en streelde zijn lul waardoor hij al snel weer op fier omhoog stond wat me deed jubelen van plezier en genot. Hij wilde dat ik voorover op de tafel ging liggen met mijn benen gespreid. Hij kwam dichterbij en zijn sterke vingers gingen over mijn billen, rug en heupen terwijl zijn stijve lul zijn weg vond naar, en in mijn uitgewoonde kutje. Terwijl ik daar zo heerlijk lag voelde ik me zo heerlijk vrij van alles, ik wilde alleen nog maar dat Wim me zou blijven doorneuken tot ik niet meer kon. Hij duwde zijn duim in mijn mond en ik zoog erop alsof het zijn lul was. Toen drukte hij hem langzaam maar zeker in mijn kontgaatje steeds dieper tot hij er helemaal inzat. Ik kreunde van geil genot terwijl hij rondjes maakte om mijn ster op te rekken voor wat komen zou en ik wachtte in spanning af. Toen haalde hij zijn duim uit mijn kontje en tegelijkertijd zijn lul uit mijn kutje en zette zijn natte eikel tegen mijn ster om hem met een soepele beweging naar binnen te schuiven. Ik kreunde; “ooooh, jaaa, Wim, neuk mijn kontje, spuit je sperma maar lekker naar binnen”. Ik voelde hoe mijn sluitspier strak om zijn zalige lul zat en hij bewoog een stukje uit en weer verder naar binnen tot hij helemaal in mijn kont zat en zijn zak tegen mijn kletsnatte gezwollen schaamlippen kletste bij elke stoot in mijn endeldarm.

Wim haalde langzaam zijn lul uit mijn kontje tot alleen zijn eikel er nog inzat en ramde hem er dan weer helemaal in en zijn zak sloeg hard tegen mijn gevoelige schaamlippen aan. Hij voerde zijn tempo op en ik kreunde; “jaaa, jaaa.... Neuk. Me. Ooooh. Jaaa, neuk me! En spuit je helemaal leeg in me!” Wim liet zich niet onbetuigd en bleef rammen in mijn kont en ik kon aan zijn zware ademhaling merken dat hij elk moment tot een orgasme zou komen. Hij greep me stevig bij mijn heupen en kreunde; "Ja! Oh Eva, Jij geile slet! Ik spuit je helemaal vol!” En diep in me voelde ik hoe hij zijn laatste lading sperma diep in me spoot en het duurde niet lang of ook ik kwam opnieuw zalig klaar van al dit geweldige neukgeweld. Nadat we allebei op adem waren gekomen besloten we om even lekker samen te gaan douchen. We lieten het warme water heerlijk over onze vermoeide lichamen stromen. Ik had genoten van deze middag met Wim.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners