Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Open relatie 1 - 5411 keer gelezen
Thomas denkt na over zijn gesprek met Joy van twee weken geleden, voor het hebben van een open relatie. De ruzies zijn uitgebleven en de sfeer tussen hun is nagenoeg optimaal te noemen, alleen mist hij wel het contact tussen hen. Ieder weekend is ze de hort op, bijna nooit meer thuis en als ze al thuis is dan is ze te moe om nog iets te ondernemen.

Volgende week geeft zijn broer een groot feest, hij heeft er zin in, een heel weekend weg, andere omgeving, met vrienden en familie en met Joy.

Hij hoort zijn collega roepen en moet zijn gedachten een halt toe roepen. Snel neemt hij nog een slok limonade om vervolgens weer aan het werk te gaan.

De laatste uren kruipen tergend langzaam voorbij, maar als het eindelijk vier uur is geeft hij voor het eerst van zijn leven aan dat het tijd is. Niks geen overwerk vandaag, hij wil naar huis, naar zijn vriendin. Ben je ziek, hoort hij zijn collega vragen. Nee, ben moe wil gewoon naar huis antwoord hij.

Met anderhalf uur komt hij thuis, geen spoor van Joy zoals het nu al twee weken gaat, ligt wel een briefje op de tafel. Ben op de tuin, zal wel laat worden, eten staat in de koelkast, je hoeft het alleen nog in de magnetron te doen. Wacht maar niet op mij, xxx Joy.Verdorie, denkt hij bij zijn eigen, misschien moet ik ook maar even naar de tuin gaan, dan kan ik eens kijken hoe het erbij ligt en haar misschien nog even helpen met het nodige. Hij loopt naar boven om zijn vrijetijdskleding aan te trekken en niet veel later is hij in de auto op weg naar de moestuin.

Het is een verfrissende avond, niet extreem warm, maar ook niet koud. Bij de tuin aangekomen is het een drukste van jewelste. He Thomas, lang niet gezien, kom je ook nog eens kijken hoe je gewassen groeien in de tuin. Hai Jean, ja wordt wel eens tijd. Je vrouwtje houdt het goed bij, kunnen menig mensen hier nog een voorbeeld aan nemen. Lachend vervolgt hij zijn weg. Joy is er in ieder geval haar auto stond geparkeerd naast een geel klein autootje wat hij hier nog niet eerder heeft gezien.

Overal is er muziek te horen, ruikt hij lekker eten en weet dat de mensen op de moestuin allemaal genieten van de tuin en het niet al te warme weer. Als hij voor hun tuintje staat ziet hij hoe alles er netjes bij ligt. Ook hier hoort hij muziek en zo te ruiken is ze ook aan het kokkerellen.

Het lijkt wel of er een nieuw snipperpad ligt denkt hij, hoe zal ze dat dan weer voor elkaar hebben gekregen. Verder het pad op gaand, richting het huisje lopend blijft hij ineens stokstijf staan als hij de stem van zijn buurman hoort. Nou Joy, dat zijn toch weer verrukkelijke worsten die je daar klaar gemaakt hebt. Toch ietwat nieuwsgierig sluipt hij dichterbij. Dan ziet hij haar staan, met een vleesschaal en een tang, het is een gezellige bedoeling en de helft van de mensen die aan de picknick tafel zit kent hij niet eens, maar Joy zo te zien wel.Thomas gezellig, roept Rai, zijn buurman op de tuin, dacht je kom ook even langs. Joy draait zich met een ruk om en kijkt haar vriend lachend aan. Kanjer, zegt ze tegen hem, geen overwerk vandaag? Nee, vandaag niet en hij loopt op haar af. Maken jullie even plaats mannen, hoort hij haar zeggen tegen het gezelschap. Dan kan mijn vriendje er ook nog bij. Heb je al gegeten hoort hij haar opnieuw vragen. Ehh…nee, dat nog niet. Nou schat zoals je ziet er is genoeg. Dan laat hij zijn blik gaan over al de mensen die er aan de tafel zitten, tot zijn verbazing zijn het niet alleen mannen maar ook vrouwen. Dan als hij nog wat beter kijkt ziet hij tot zijn grootste verbazing Sanne er tussen zitten.

Sanne en hij wisselen snel even een blik met elkaar, ze denken dat het niet is opgevallen, maar Joy heeft alles gezien. Sanne is sinds kort op de tuin, ze zit vrij ver voorin, maar zo te zien is Thomas geen onbekende voor haar. Wat hoorde ik nou, hoort hij Jos zeggen, hebben jullie een open relatie. Ja, dat hebben we inderdaad Jos, zegt hij met een glimlach rond zijn mond. Hoe gaat dat dan in zijn werk, vraagt hij opnieuw nieuwsgierig. Neuk je dan alles wat los en vast zit, of gaat dan anders. In principe kan je inderdaad alles neuken wat los en vast zit, maar je kan ook regels onderling afspreken. Regels, waar moet ik dan bijvoorbeeld aandenken, vraagt hij nieuwsgierig verder. Thomas begint het hem lachend uit te leggen, onderwijl denkt hij, Joy zal toch niet met iedere man hier het al hebben gedaan. Jos kan zich nu wel van de domme houden, maar hij kan Joy natuurlijk ook al lang en breed hebben gedekt. Dat idee staat hem toch niet helemaal aan, Jos is al eind zestig en stel je voor dat die oude vent, zijn oude stof laat wapperen in Joy. Geheel verrast was hij wel door de aanwezigheid van Sanne.

Sanne loop je even mee, hoort hij Joy vragen, ik heb maar twee handen en de volgende lading vlees zal erin de tussentijd wel af willen.

Sanne staat op van het bankje, Thomas zijn ogen vallen bijna uit zijn kassen want Sanne draagt een minuscuul broekje waar ze duidelijk geen ondergoed onderaan heeft. Je mond staat open hoort hij Rai zeggen en snel doet hij zijn mond weer dicht. Heb je haar geneukt, die Sanne vraagt hij nu opnieuw. Thomas knikt van ja, het is ook de waarheid, hij heeft haar inderdaad geneukt, meerdere malen zelfs. Ze is hier nog maar kort op de tuin, ze heeft het tuintje van Vera, die is ermee gestopt hoort hij zijn buurman zeggen.

Mmm..is het enige wat uit zijn mond komt, dan denkt hij, dit kan nog een interessante avond worden.Niet veel later zijn beide dames terug met opnieuw twee grote vleesschalen dragend die zijn afgeladen met vlees. Sanne haar hooft is vuurrood en ze kijkt vluchtig naar Thomas. Rai ziet hoe Sanne kijkt naar Thomas, maar het is hem ontgaan dat de vrouw naar hem kijkt. Rai kijkt naar Joy en hij denkt ze heeft haar uitgehoord. De drank vloeit rijkelijk en de sfeer is gezellig. Zal ik je maar even helpen met het opruimen van de schalen hoort hij nu inmiddels ene Frank zeggen. Die heeft hij hier wel eens eerder gezien, schiet het door Thomas zijn gedachten, dat was die man die groenten kwam halen. Graag, hoort hij zijn vriendin antwoorden, nemen we gelijk het toetje mee. Niet veel later verdwijnen Joy en Frank uit het zicht. Thomas besluit op te staan om even een sigaretje te roken en loopt richting het huisje. Het is er verrassend stil, nieuwsgierig loopt hij verder en wat hij dan ziet gelooft hij met zijn eigen ogen niet.

Frank staat strak achter Joy, aan de bewegingen te zien is het weinig te raden wat ze aan het doen zijn, ohh…sletje van mij, hoort hij de man uitkramen, ik moest je even aan mijn stok rijgen, ben de hele avond en middag al zo geil. Niet goed wetend wat te doen, blijft Thomas staan, ze hebben dan een open relatie, maar dan zo te zien dat zijn vriendin wordt geneukt door een andere kerel dat is toch wel iets aparts. Neuk me harder Frank, hoort hij haar zachtjes fluisteren, neuk me hard met die geile staaf van je.

Hij ziet hoe Frank haar bij de heupen pakt, zijn benen iets uit elkaar zet en dan hard in en uit begint te stoten, blijkbaar geniet ze met volle teugen van de manier waarop hij haar neemt. Hij voelt zich een indringer en gaat net zo zachtjes als hij naar het huisje is gelopen er ook weer van weg. Bij de bankjes aangekomen neemt hij plaats naast Sanne. Rai vraagt aan hem, komt het toetje er al aan of zijn ze nog druk? Ze zijn nog druk, laat hij hem weten, druk met het toetje of druk met elkaar? Jos, grapt, je wil toch niet zeggen dat Frank haar nu staat te palen of wel dan? Dat staat hij inderdaad te doen, hoort hij Thomas tot zijn verbazing zeggen.

Naast Sanne plaatsnemend, voelt ze al snel zijn hand over haar benen gaan, ze opent iets haar benen om hem meer toegang te verschaffen, Thomas gaat hier gretig op in en streelt de binnenkant van bovenbenen. Rai hoort aan de zuchtjes en stille kreuntjes die Sanne laat ontsnappen dat Thomas bepaalde handelingen aan het uitvoeren is bij haar.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners