Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Spullen van mijn ex 1 - 4672 keer gelezen
Mijn studentenleven zit er op, afgestudeerd en is het tijd om met het "echte" leven te beginnen. Maar eerst vakantie, mijn reisje naar Australi, Azi en de VS.
Ik ben 25, sportief slank, en heb een lieve vriend.
Na mijn reis is de planning om te gaan samenwonen, en dan aan de carrire te beginnen.
Ik heb nog een week om mijn studentenhok uit te ruimen, en na zorgvuldig schiften is er al een deel naar mijn ouders, nog wat bruikbare spullen naar andere studenten, en een doos met "geleende" zaken.
Het zijn voornamelijk CD's, DVD's en boeken veel van mijn EX, waar ik 4 jaar geleden met gebroken had.
Na wat onderzoek vond ik zijn Facebook, en een paar berichten over en weer bracht weer wat contact.
We spraken die avond nog af, zodat ik de spulletjes kon overdragen, en er klaar mee was.
Ik douchte mijzelf, en trok een jurkje aan, het was warm dus sandaaltjes en niet te gek veel meer.
Op mijn fiets naar het opgegeven adres, een paar kilometers, en met mijn fiets op slot, de doos onder mijn armen klopte ik op het keukenraam, zoals gevraagd.
Na een paar minuutjes opende hij de deur, niets veranderd, ruig halfgeschoren baardje en goed geknipt kapsel, hij is niet meer de puber van 'vroeger'
Maar dat was ik uiteraard ook niet meer, mijn beugeltje verdwenen, mijn haren lang over mijn schouders, we waren 'volwassen' hmmm
Een onhandige hand, beetje awkward knuffel en hij liet me binnen, klein huisje op de 2e etage van een stadsflat.
Leuke souvenirs uit de hele wereld, en de muziek nt iets te hard aan.
"Drinken ? ... Wijntje ?" vraagt hij, en ik knik instemmend, ik had wel tijd...
We lopen de huiskamer in, en op en megabank, zit nog iemand, bijna gehypnotiseerd naar het grote TVscherm, een racespel te spelen, en hij lijkt even verstoord, als ik hem aanspreek om me voor te stellen
'hoi, ik ben Laura ...' lach ik, en hij knikt en mompelt iets van 'hmmgremmco'
Als Jeroen terugkomt, is de game ook voorbij, de controller gaat opzij, en hij kijkt me even aan.
"Sorry, was FF bezig" lacht hij, en steekt zijn hand nogmaals uit ... "Remco" zegt hij met een leuke lach
Een beetje per ongeluk kom ik tussen beide jongens in te zitten, en na wat korte steekvragen kletsen we al snel alsof we nooit bij elkaar weg waren geweest, Remco doet vrolijk mee, we hebben onverwacht veel plezier, en de tijd gaat vlot voorbij, tot we aan drankje nummer tel kwijt zitten.

"Heb je honger, zal ik iets bestellen ?" Jeroen heeft de pizzeria al aan de telefoon voor ik kan weigeren, en met een ophalende schouder 'een Margaritha alstublieft' zeg ik hem
Geen moment van stilte, tot een klein half uurtje later de pizza's aankomen.
Drie grote dozen, wat sausjes extra, en nog een glaasje wijn, we eten van elkaars pizza, en wat baldadig druk ik mijn vinger in het voorlaatste stukje van Remco 'ZO ... die's van MIJ!' zeg ik het lachend, alsof het enigszins ergens op slaat.
"Ga jij nu mijn pizza claimen .... ?'' zegt hij een beetje verontwaardigd, maar in zijn ogen zie ik de glimlach terug.
En met mijn handen in mijn zij knik ik hem toe 'Jazeker ...dat durf ik wel' zeg ik stoer
"Daar hoort wel iets tegenover te staan, dame" lacht hij, me nog steeds wat aankijkend, en ik haal mijn schouders op ... 'ohja ... wat dan wel ?'

Jeroen laat zich niet onbetuigd .... "ik weet wel iets ...." en hij loopt naar de stereo-installatie, en pakt n van de meegebrachte CD's
'Laura hier was immense fan van Patrick Swayze !" en hij start 'time of my life in' van de film Dirty Dancing.
"Ik denk dat ze hier nog wel op kan dansen!" lacht hij, als de muziek wat luider wordt.
Inderdaad, nostalgie, de wijntjes en terugdenkend aan de film is heerlijk, en ik sta dan ook langzaam op, en heupwiegend doe ik de pasjes na van het meisje in de film.
Sensueel, bijna erotisch kom ik steeds meer in het gevoel, automatisme leidt mijn bewegingen, en spelend met mijn haar, en het jurkje dans ik door de kamer, en ik voel me vrij en heerlijk, ik hou z van dansen ...
De volgende track is eigenlijk een duo-performance, en voor ik het door heb, voel ik de handen op mijn heupen, en bewegen onze lichamen als n op de maat van de muziek.
Ik open mijn ogen, en kijk in het gezicht van Remco, en mijn hart klopt als een bezetene, ik voel 100 emoties tegelijk, maar voel me bovenal fantastisch.
De muziek wordt trager, langzamer en ik smelt in zijn armen, wat een geweldige danspartner .... maar na een korte draai beland ik in de armen van Jeroen, waarmee ik ook al honderden keren gedanst heb, en nog steeds is het fantastisch, om me zo los te laten gaan.Van de ene beweging kwam de andere, afwisselend tussen beide heren voel ik duidelijk hun handen over mijn lichte jurkje bewegen. Opzet of niet, het maakte mij wel losser en zelfs wat warmbloediger.
Mijn arm om de schouders van Jeroen, mijn lichaam als een golvende beweging tegen de zijne, en vervolgens langzaam en strelend mijn handen over de rug van Remco, terwijl mijn onderlichaam draaiende bewegingen maakt op de maat van het ritme.
Beide heren staan steeds dichter bij mij, ik voel hun lichaamswarmte tegelijkertijd tegen mijn rug, als tegen mijn buik en borsten, als beleg geklemd in een heerlijke sandwich
Een vlaag van verbijstering door mijn lichaam, als ik mezelf tegen Remco aandruk, mijn handen over zijn gezicht laat bewegen, en op mijn tenen mezelf iets aan hem opdring.
Zijn ogen strak naar de mijne kijkend, voel ik zijn handen over mijn zij, langs mijn heupen naar mijn billen bewegen.
Bijna ondersteunend omsluiten zijn handen mijn achterwerk, ik wil alleen maar meer klimmen tegen hem aan.
balancerend op het puntje van mijn tenen, druk ik mijn lippen tegen de zijne, geen antwoord, maar als mijn tong onderzoekend zijn lippen raakt, opent hij iets, en laat mijn tong wat meer ruimte pakken.
Zijn handen bewegen traag over mijn billen, zijn vingertoppen vinden de rand van mijn jurkje, en bijna kriebelend raakt hij mijn benen, waar mijn billen beginnen.
Jeroen heeft Remco iets ruimte gegeven, maar komt nu toch weer dichterbij, om ook zijn territorium te verkennen, zijn handen strelen over het ontblote deel van mijn schouders, en langzaam langs mijn oksels over de zij-aanzet van mijn borsten, deze aanraking schiet als elektriciteit door mijn lichaam, en ik voel elk motortje, en elke aansturing in de hoogste versnelling schieten.
Mijn borsten lijken harder te worden, mijn tepels sowieso, die drukken al in de dunne stof van mijn halfcup BH.
En mijn tong dringt nog wat verder de mond in van Remco, die zo fantastisch ruikt.
Met een traag zoemend geluid merk ik dat mijn jurkje nog wat losser komt te zitten, Jeroen heeft het ritsje tot over mijn billen losgemaakt, en met een korte pauze laat ik de schouders van Remco los, en stap iets naar achteren.
Als ik mijn armen omlaag doe, en wat ontspan met mijn schouders, valt de lichte katoenen stof als lood omlaag, en sta ik in mijn rozerode string en passende BH tussen de jongens.
Met een korte ruk trek ik het shirt van Remco los, en druk een kus op zijn borstkas ... "en dat alles voor een stuk pizza" grom ik, als mijn mond nogmaals over zijn huid beweegt
Hij lacht alleen maar, en streelt over mijn onderrug tot mijn billen, dan weer traag omhoog, en met een stap voorwaarts, drukt hij me wat achteruit, en langzaam leidt hij me richting de bank terug.
Behendig knijpen izjn duim en wijsvinger mijn BH los, en als een katapult schiet deze van mijn bovenlijf, mijn harde stevige borsten direct prijsgeven.
De C-cup valt in de smaak, zijn gezicht daalt af, en zijn tong speelt bijna instant met mijn verharde gevoelige tepel.
Mijn vingers strelen door zijn woelige haren, ik druk hem wat steviger tegen me aan, en voel zijn tanden zachtjes over het vlees schrapen, en bijten, tot ik kreun
Dan draait hij me rond, Jeroen staat voor mij, ontbloot bovenlijf, en al even gespierd en gevormd als zijn maatje achter me.
"hmmm nog een chippendale!" grom ik tevreden, als ik doe wat Remco bij mij gedaan had, likkende zuigend en zachtjes bijtend in zijn tepels.
De handen en vingers van Remco blijven me plezieren, over mijn rug, mijn heupen, en tot mijn borsten. zacht trekkend aan de tepels, die harder en groter zijn dan ze ooit waren, en Jeroen die zich langzaam nog een paar stappen terugtrekt, om op de bank te zakken.
Ik kom weer omhoog, en alsof het een perfecte puzzel is, kronkelt mijn bovenlichaam tegen dat van Remco, zijn handen over mijn buik, tot onder mijn borsten, hijgend en kreunend.
Nog een korte stap voorwaarts, Jeroen heeft zijn sportbroekje losser gemaakt, en nieuwsgierig leun ik voorover, met mijn handen op zijn knien.
"hmm lang geleden ... heb je nog iets voor mij ?" vraag ik ondeugend, als hij de rest wat losser maakt.
Mijn hand beweegt over zijn dijbeen, onder zijn broekspijp, tot aan zijn boxerslip.
'hmmm dr zit wat in' knipoog ik opgewonden
Remco heeft zijn expeditie al uitgebreid, zijn vingers strelen de binnenkant van mijn dijbenen, en bijna automatisch zet ik mijn voeten verder uit elkaar, onbewust draaiend met mijn heupen om hem uit te nodigen.
De vingertoppen maken me wild, hij streelt mijn heuveltje onderlangs, en raakt mijn lipjes allemaal nt niet.
Ondertussen kneden mijn handen de oude bekende pik van Jeroen, door de nylonstof heen voelt het nog steeds heerlijk aan.
Dan voel en hoor ik een korte zachte 'knip'
Met het schaartje op de tafel, knipt Remco de bandjes van mijn string pardoes kapot, en net zoals mijn BHtje, springt het opzij en naar de grond.
Zijn handen omklemmen mijn billen, zijn duimen gaan ertussendoor, en ik voel hoe hij mijn spleetje wat opentrekt, als mijn schaamlipjes zich ontspannen spreiden.
"ohmmm wat een mooi poesje ...." lacht hij luid, en ik voel zijn tong langs mijn dij bewegen.
Ik trek aan de sportbroek van Jeroen, soepel gaat hij over zijn heupen, en met mijn vingers in de elastieken band van zijn slip, komt in mum van tijd zijn verstijfde pik als een slagboom omhoog.
'Zo herinner ik het me niet hoor' zeg ik met enig ontzag voor de lengte en omvang.
Mijn vingers klemmen er maar net omheen, met mijn duim speel ik langs de eikelrand, terwijl ik ondertussen gepijnigd wordt door een tong die mijn schaamlipjes langzaam streelt.
Het geritsel achter me verraad dat ook Remco nu zijn kleding uitgetrokken heeft, en met de pik van Jeroen nog in mijn hand, kijk ik naar zijn lijf ... en een net zo imposante pik staat half-hard voor hem.
Als ik mijn andere hand uitsteek, komt hij dichterbij, en neemt plaats naast zijn maatje .. voor het eerst in mijn leven heb ik tegelijkertijd twee harde pikken in de handen.
Die van Jeroen 'ken' ik wel, al leek het me een kleinere versie jaren geleden, en dat was dan toch mijn eerste en enige tot ik mijn huidige vriend leerde kennen.
Maar die is in GEEN enkel opzicht gelijkwaardig aan deze beide monsters .... en als een verlegen schoolmeisje omsluit ik beide palen liefdevol, en beweeg op en neer.
Dan de onvermijdelijke stap .... gedreven door passie en opwinding breng ik mijn hoofd naar de eikel van Jeroen, ik pijp eigenlijk niet heel graag, het is soms een verplicht kunstje ... maar iets in mijn achterhoofd geeft me aan dat dit anders is.
Anders dan in verplicht, ik voel een wens, ik voel begeerte ... ik WIL dit gewoon.Traag lik ik over de half vrijgekomen eikel, mijn tong beweegt over de voorhuid, ik volg n van de dikke aderen die hem van zoveel bloed voorziet, en ga terug omhoog.
Mijn knedende vingers gaan steeds soepeler op en neer, bij elke straal speeksel wordt de pik gladder en zelfs geiler, de voorhuid heeft te weinig ruimte, en zakt terug tot ver over de eikel, de dikke mooie paarse eikel.
Ik laat mijn tong er overheen schieten, ik proef het zilte voorvocht, en bij elke likkende beweging komt er weer zo'n druppel tevoorschijn, die ik dan gulzig weglik.
Met mijn lippen om de top, zie ik in mijn ooghoek dat ook de paarse knop van Remco vochtiger is, en soepeltjes verleg ik mijn aandacht, en mijn tong.
Hij smaakt anders, zwaarder, niet ziltig, maar bitterzout ... in een erotische heerlijke manier .... dat beide pikken zo verschillend zouden smaken....
Knijpend in de onderste stam, voelt ook de pik van Remco dik en groot, maar nog niet hard .... spelend met mijn duim en wijsvinger, mijn tong over het spleetje wordt hij harder, en gladder, mijn nog steeds is het 'halfhard'
Aftrekkend en masserend beweeg ik over beide palen tegelijk, in mijn achterhoofd flitsten beelden van pornofilms, en hoe ik daar niet echt iets mee had, maar nu wil ik het, en ik wil het meer en hard.
Jeroen legt zijn hand op mijn schouder, ik slobber met veel geluid op de eikel, als zijn hand over mijn achterhoofd beweegt, en mijn haren als in een staart vastneemt.
Dan drukt hij me wat omlaag, zijn pik beweegt verder in mijn mond, de eikel schraapt langs mijn tanden, en mijn verhemelte, en hij kreunt genoeglijk.
"hmmm Laura ... ohmm je kan het ... zuig me maar eens lekker !"
Zijn 'inspirerende' woorden maken me geiler, en zorgen ervoor dat ik probeer nog beter mijn best te doen.
Als een klem zit zijn hand om mijn haren, ik voel me opgesloten, maar ondertussen ook machtig, als hij me voor een volgende keer weer omlaag drukt.
Zijn andere hand gaat over mijn borst, en omvat n van mijn borsten ... "lekkere tieten heb je gekregen ... beter dan die zakjes van vroeger ..." gromt hij
In mijn ooghoek zie ik Remco toekijken, zijn hand geklemd om zijn harde pik, en langzaam beweegt hij hem op en neer, als een bos riet in de wind beweegt de top van links naar rechts
Zonder teveel te forceren glijdt zijn pik voor zeker de helft mijn mond in, om vervolgens door te dringen naar mijn keel, ik voel de 'verstopping' die hij dan net lang genoeg laat duren, om me weer te laten ontspannen
Na een paar minuten laat hij me los, ik hap naar adem, en de jongens benoemen mijn geile gezicht, met doorgelopen make-up
Veel tijd krijg ik niet, Remco trekt me zijn kant op, zijn hand lijkt groter, sterker als hij me tussen zijn benen drukt.
"lik mijn ballen maar eens!" gromt hij opgewonden, weer dat gevoel van dominantie in zijn stem, en het heerlijke gevoel in mijn lichaam, als hij het uitspreekt.
Ik leun op mijn knien verder voorover, zijn pik ligt over de lengte van mijn gezicht, en zijn ballen bungelen voor mijn neus.
Met het puntje van mijn tong raak ik de zak, om op aandringen van Remco meer tempo te maken, en mijn lippen over zijn gladde zak bewegen, tot hij weer lekker nat geworden is van mijn tong en speeksel.
Hij trekt mijn hoofd wat achterover, en met zijn andere hand stuurt hij zijn paal, als een verfkwast die mijn gezicht bewerkt gaat hij heen en weer, mijn tong ver uit mijn mond om hem te blijven plezieren.
Zijn eikel raakt mijn neus, en net voor ik mijn mond open, om hem binnen te happen voel ik onverwacht hoe Jeroen zijn vingers langs mijn poesje gelegd heeft, en me wat open spreid
Met zijn middelvinger speelt hij met mijn kleine schaamlipjes, onbewust gaan mijn knien verder uit elkaar ... "Hmm heb je dat kutje gezien ..... wat een natte spleet al!" roept Jeroen enthousiast.
Zijn vinger dringt iets dieper, tot de rand waar mijn opening echt begint, langzaam draaiend voel ik al mijn zenuwuiteinden op tilt slaan, mijn gevoel is als vuurwerk, n grote knetterende vuurpijl
Remco merkt dit ook wel op, en pakt mijn haren wat strakker vast, en trekt mijn hoofd achterover.
Hij kijkt me lachend aan, en laat zijn andere hand omlaag gaan, om mijn tepel te pakken "Volgens mij moet jij echt nodig gepakt worden!"
Terwijl hij wat trekt, beweegt de vinger van Jeroen door mijn spleetje, en kom ik voor het eerst klaar zonder dat het echt aangekondigd werdCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners