Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verleidende student - 6418 keer gelezen

Als begeleidend docent op de kunst academie, werk ik altijd nauw samen met mijn studenten. Ieder jaar is het een komen en gaan van studenten, er zijn weinig studenten waarvan je de naam kan onthouden. Tot er 3 jaar geleden een 23 jarige dame binnen kwam lopen. Ze had prachte lange bruine haren, en een pakkende lach op haar gezicht. Er liepen natuurlijk meer jonge schoonheden rond op deze school, maar deze trok de aandacht omdat ze over een goede dosis humor beschikte.

Bij de eerste kennismaking was er verder weinig sprake van wederzijdse interesse. Maar dit begon in een rap tempo te veranderen. Ik merkte al snel dat ze steeds vaker mijn werkplaats begon te bezoeken en veel aandacht en ondersteuning vroeg bij het werk waar zij mee bezig was. De blik in haar ogen veranderde ook. Waar ze eerder nog wel eens kon blozen als het een beetje ongemakkelijk werd, leek dat alles zijn omgetoverd in een vastberaden blik die mij diep in mijn ogen aan keek. De spanning tijdens ons samen zijn werd steeds groter. Helaas waren wij niet de enige die dit voelde, zo werd ik al snel door en collega gevraagd of er misschien iets speelde tussen ons. Dit zorgde dat ik een stapje terug moest doen.

We wisselde verleidende blikken, en konden elkaar maar moeilijk passeren zonder aandacht aan elkaar te besteden, maar het zorgde wel voor de nodige rust in de tent.

Tot afgelopen september, we houden bij ons wel van een feestje, zo zijn er van die momenten dat we in de school een borrel ter ere van een expositie of iets dergelijks hebben. Waar studenten en docenten bij zijn. Ik heb haar de hele avond aan me voorbij laten gaan, en we hebben alleen korte blikken met elkaar gewisseld, tot ze me in een keer verraste in de gang toen ik de toiletten uit kwam lopen.

Daar was die enorme spanning weer, naar een zomer waarin we elkaar niet hebben gezien leek het wel x100 gegroeid te zijn.

Ze kwam op me aflopen in de gang, legde haar hand plat op mijn buik en duwde me tegen de muur aan, ze keek me lachend aan en liep verder naar de dames toilet. Ik wou er achter aan, maar wist maar al te goed dat dit niet de juiste locatie was. Na een lange avond gingen de eerste mensen naar huis, ik zag ook dat zij en haar vrienden hun jassen op zochten dus ik deed vlug het zelfde. Waar is de afterparty zei ik toen ik buiten kwam, we gaan wel vaker met studenten de stad in dus dat was een hele gewone vraag.

Bij mij, zei ze. Ik keek haar verbaasd aan omdat ze het bijna schreeuwde, de rest leek dit duidelijk ook voor het eerst te horen maar het was een goed plan.Aangekomen zaten we al snel met een goed tempo bier te drinken op haar balkon, bij de Kaarsen en onder de kleedjes. Ik was op een goede plek naast haar gaan zitten. Ze zat met opgetrokken benen onder het kleed waar ik ook nog half onder zat. Met haar voeten ging ze steeds een beetje meer met mijn been spelen. Ik voelde overal spanning, na het roken van de joint die rond ging werden deze gevoelens alleen maar intenser. Uiteindelijk zaten we nog met een stelletje en wij met zijn twee. Zij kondigde aan om naar huis te gaan en zij zei dat het niet verkeerd zou zijn om te gaan slapen.

Ik durfde bijna niet op te staan, want voelde dat er wat gegroeid was in mijn broek. Gelukkig was het donker dus het kond allemaal prima. Tot ze me ineens terug trok, en vroeg of roken we nog 1 jointje. Ik stemde in maar de rest ging naar huis, we zwaaide vanaf het balkon waarna we terug de bank op doken. Ze stond op haalde een fles wijn uit de koelkast, kwam terug met in haar ene hand de fles wijn en in die andere een joint en kwam voor me staan, ze ging op m'n schoot zitten en keek maar aan met haar verleidende ogen. Langzaam begon ze haar heupen heen en weer te bewegen en deed dit steeds intenser, ze rookte en dronk gewoon door. Ik pakte de joint van haar af nam een hijs en gooide m daarna ergens op het balkon. Ze voelde dat mijn pik begon te groeien in mijn broek. Daar zat ik dan op het balkon van mijn student met een stijve penis. Ik pakte haar op en legde haar op de bank, en begon haar hevig te zoenen, mijn handen verdween onder haar kort broekje op haar volle billen. Jezus wat was dit geil. Wat hebben we hier lang oo moeten wachten zei ze. Ze knoopte mijn broek los en duwde hem met haar voeten behendig naar beneden. Ik trok haar broekje over haar billen en drukte mijn harde lul tegen haar slipje aan.

Ik ging op mijn knieŽn op de grond zitten en trok haar benen naar me toe, ik trok haar slipje met mijn mond uit en proefde al het lekkers van haar. Ze was extreem vochtig, het hele voeten ding had haar al goed warm gemaakt. Ze trok me aan mijn haren naar boven en zei dat ik haar moest neuken. De bonzende penis in mijn broek vertelde mij precies het zelfde. Ik haastte me uit de rest van m'n klederen en zij ook. Ik duwde mijn eikel tegen haar vochtige kutje en schoof strak en langzaam bij haar naar binnen. Ik voelde meteen al dat dit niet lang zou duren. Ze kreunde zacht en zette haar nagels in mijn rug, ik pakte haar billen en liet 1 vinger over haar gaatje geleiden, ik merkte al snel dat ze dit prettig vond en besloot hem er in te duwen, meteen voelde ik haar samen knijpen en met een kreun kwam ze hevig klaar, ik neukte haar nog verder en kwam ook enkele seconde later klaar. Uit geput lagen we daar op die bank, mijn studente en ik

Ze begon al vrij snel met haar handen weer met mijn penis te spelen, met haar ogen kon ze mij alleen maar aan kijken. Toen ze de eerste groei verschijnselen waarnam nam ze het hele gevaarte in haar mond en begon ze er hard aan te zuigen, nu klom ze op mij, en begon met haar heupen in een rustig ritme heen en weer te bewegen. Dit was het heerlijkste orgasme wat ik ooit heb gehad, ze had de leiding, zo constand en slow ik voelde het tot in mijn tenen. We kwamen tegelijk klaar en hebben nog lekker liggen knuffelen op de bank.

Elke keer als ik haar nu op school zie wil ik haar op de werkbank tillen en haar keihard nemen, we hoopte allebij dat de spanning er nu wel van af zou zijn. Maar we willen alleen nog maar meer...
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners