Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vicky 9 - 3375 keer gelezen
Zijn dikke harde kromme lul flitste op en neer in haar strakke natte kutje.
Vicky kreunde luid en de buren begonnen zich nu wel wat te ergeren, want eerst hield die herrie pas op rond half drie vannacht en nu begon het om negen uur ‘s morgens alweer.

Vicky kreeg ,m er direct weer diep in.

Intussen kwam er een vreemde via de achterdeur naar binnen.
Martin had blijkbaar vergeten de achterdeur af te sluiten, door zijn geilheid had hij alle veiligheid veronachtzaamd, denkend met zijn harde pik. De indringer hoorde dat er volk in huis was en zo te horen lagen er een paar te krikken.
Hij sloop op het geluid af en zag een verhoudingsgewijs oude man ten opzichte van het sletje wat grof geneukt werd.
K Wood….Wood dus zag een verschrikkelijk geil en lekker ding op haar knieën en handen liggen, terwijl ze door de harde stoten van die vent op en neer schudde en kirde…gilde en kreunde van geilheid. Ze kreeg de lul er dus goed in.
Hij was hier eigenlijk om in te breken, dat hem al gemakkelijk werd gemaakt door de deur niet op slot aan te treffen en nu lag er hier ook nog eens een sletje neuk klaar op handen en knieën. Oké er zat al een harde lul in, maar dat kon opgelost worden…
Hij trok zijn pistool, ‘’hee ouwe hou daar is mee op, kom laat haar met rust!’’

Martin schrok zich werkelijk een ongeluk…..
‘’Hoe..hoe kom je hier binnen?’’ En zijn lul verslapte zich snel en gleed uit het natte kutje.
‘’Jij blijft lekker zo liggen dametje!’’
Martin kreeg zijn eigen stalen polsboeien om, die hij al met andere seks speeltjes had klaar liggen om Vicky nog beter te kunnen gebruiken.
Martin moest in de stoel zitten en werd er met een ketting aan vast gezet.

Wood ritste zijn broek open en haalde zijn giga paardenlul naar buiten, eentje van vierentwintig centimeter, ja vierentwintig centimeter en pols dik, een overtreffende trap ten opzichte van Martin. Martin had alleen het voordeel dat die van hem flink kromde als hij geil werd.
Hij kroop achter de nog kreunende geile Vicky.
‘’OOOOHHHH..OEFFF..OOOHH..NEEEE,’’gilde ze, toen ze opeens zeer ruw gevuld werd met een andere ZEER DIKKE pik, ondanks dat ze drijfnat was en zo geil als een pakje boter, voelde ze zich toch ontzettend opgerekt worden, het voelde aan alsof ze opnieuw ontmaagd werd. Zeer diepe..diepe.. diepe harde stoten en de man boog zich wat naar voren om haar zo hard in haar stevige tietjes te kunnen knijpen. ‘’Hoe heet je, geil ding?’’
‘’Ik…oooooohhh..nee..ik..ik.hh..heet Vicky…ooohhHHHHH!!’’

‘’(BONK..BONK)…IS DAT GESOTEMIETER NU EENS AFGELOPEN!!’’ Schreeuwde, de woedende buurman, die met een flinke hamer op de muur in ramde.Wood ramde zijn lul zo diep mogelijk in haar.
Vicky kon de lul niet hebben en kreeg het gevoel dat die er bij haar navel weer uit zou komen, haar buikje bolde nu zo erg op, dat het aanvoelde alsof ze bevallen moest van een baby!
Hij neukte haar echter wel klaar en ze schreeuwde het uit van geilheid, wat door de buurman niet in dank werd afgenomen, die werd steeds kwader en ging door met de verbouwing van de muur. De buurvrouw riep ondertussen, ‘’rustig Jan, denk aan je hart.’’

Martin baalde als een stekker.
Tweeëntwintig honderd euro betaald en nu werd ze hard gekrikt door een vreemde.

Wood ramde haar drie keer klaar in tien minuten en trok zijn lul er nu met een zuigende plop uit. Hij kroop naar voren en hield zijn staalharde lul voor haar mondje, ‘’open dat bekkie sletje!’’
Vicky opende haar mondje zo ver mogelijk en keek met verschrikte grote ogen naar de grote vleesboom die ze nu op haar lippen gedrukt kreeg en haar mondje erg ver oprekte en naar binnen drong. Hij begon haar nu in haar mondje te neuken.
Haar lippen scheurde iets uit en hij begon nu te kreunen en zijn hoogtepunt naderde waardoor zijn lul zich ook nog eens iets verdikte, voor hij de flinke voorraad sperma met kracht uit zijn zeer grote volle zak liet exploderen, diep haar mondje in.
Ze gorgelde moeizaam…..haar kutje stond nog wijd open…..

Wood liet haar verplicht veel sperma slikken.
Hij trok zijn verslappende lul uit haar mondje en gelukkig bleven haar tanden nog heel. Ze zakte totaal uitgewoond op het tapijt.
Wood ging nog even wat shoppen in het huis en verdween onder ander met de juwelen van de afwezige vrouw des huizes en de computer van Martin.

‘’Maak me los,’’ schreeuwde Martin, tegen Vicky.
Vicky lag uitgeput en zwaar afgewerkt door een van de grootste en dikke pikken op de vloer bedekking. Haar kutje begon zeer langzaam te sluiten en haar mondje deed erg veel pijn, er lekte nog veel sperma langs haar mondhoeken.
Ze krabbelde moeizaam overeind.
Het was pas net tegen de Zaterdagmiddag en ze moest nog tot Zondag 22.00 uur bij hem blijven, dus waarom zou ze zich haasten. Ze maakte de kettingen los en ging op zoek naar het sleuteltje van de boeien, die ze uiteindelijk vond achter de stoel.
Martin was erg kwaad, ‘’verdomme, die vent heeft mijn computer gejat?’’ ‘’Wat zou hij nog meer gestolen hebben?’’
‘’Och, als je verzekerd bent, dan koop je toch gewoon een nieuwe computer,’’ reageerde Vicky.
‘’Op die computer staan jou gegevens en foto’s!’’
‘’Oeps……das minder.’’
Hij had nog niet gemerkt dat er nog meer gestolen was, dat zou hij dan wel merken als zijn vrouw ooit terug kwam….als….Zijn lul herstelde zich na zo een twee uur werd ie toch weer stijf.
‘’Ga maar in het zelfde standje, dan neuk ik jou nog is!’’
‘’Huh?…alweer, me kutje is nog erg pijnlijk hoor van die boomstam.’’
‘’Jij lag verdorie verschrikkelijk geil klaar te komen terwijl ik vast zat, bovendien heb ik er voor betaald! En nu snel op ze hondjes geile hoer!!’’
Vicky ging dus maar weer op handen en knieën en zijn lul drong zeer gemakkelijk naar binnen nu, haar strakheid was nog niet helemaal hersteld. Martin baalde er verschrikkelijk van, ‘’tweede hands kutje heb je nu, verdorie door die grote pik!’’
‘’Kheb er nog wel meer pikken in gehad hoor!’’
‘’Ja, dat weet ik, maar niet zo een stoeprand, als net,’’ en mopperend begon hij haar dieper te nemen, af en toe brokkelde er een stuk muur af en dat stoorde hem weer.
‘’Hou is op met dat getimmer…IDIOOT!!’’ Schreeuwde hij, tegen de buurman.
‘’Stuur dat hoertje is je huis uit, anders bel ik de politie!!’’
‘’Jan….doe nou eens rustig? Het is er al stiller, ik ga weer naar bed hoor!’’ Hoorden ze, de buurvrouw zeggen, terwijl er nu een complete steen uit de muur viel.

Martin had gewoon zin, om die buurman een hak te zetten.
Hij vond dat niet alleen die Wood, maar ook de buurman eigenlijk zijn weekend aan het vergallen was.
‘’Sta maar op jij en meekomen!’’
Vicky in alleen kort rokje en onder de sperma, huppelde achter hem aan, de trap af. Ze vroeg niet eens wat ze gingen doen of zo.
Martin opende de buiten deur en begon als een gek bij de buurman op de bel te drukken en te schreeuwen, ‘’HEE..OUWE..doe verdomme is open!’’ Her en der gingen er al wat lampen aan, want de halve buurt had last van de herrie. De buurman was nog lang niet afgekoeld, nu stond die gek van hiernaast de bel te vernielen en hij stormde de trap af, met zijn hamer en opende…de deur, ‘’ben jij nou helemaal….,’’ en hij stokte in zijn betoog, toen hij het meisje zag, wat hij net nog hoertje had genoemd. Hij liet zijn hamer vallen, ‘’AAAGGGHH GODVERDOMME,’’ die hamer viel op zijn voet.
Zijn ogen bleven op het meisje gericht, zo een mooi engeltje had hij nog nooit gezien, lag die gast van hiernaast dat te neuken??
Je zou er jaloers van worden.Vicky kreeg een duwtje van Martin.
‘’Hier!! Wil haar over twee uur weer terug en ik wil niet dat je de tussen muur er verder tussen uit ramt!!’’
De buurman likte zijn lippen af en vergat even dat hij ook nog een vrouw thuis had. De deur sloot achter Vicky.
‘’Huh?’’
‘’Kom maar mee naar boven, lekker ding.’’ De buurman pakte haar bij de arm, maar hij had pas vier treden naar boven gedaan en, ‘’shit mijn vrouw!’’ Die hoefde dit niet te weten, want dan kreeg hij problemen.
‘’Hij opende, de deur weer, ‘’we lopen even om naar de schuur.’’ Bij diverse ramen zag hij buren kijken, hoe hij met dat jonge sletje het kleine steegje in liep, buren die door de herrie gewekt waren.
‘’Kom doorlopen, ze gluren allemaal naar ons!’’

‘’Omg…..?….ik..ik hoef dit niet goed te vinden hoor?’’
‘’Ben geen hoertje, die maar door iedereen geneukt kan worden of zo?’’
‘’Je bent wel een hoertje, een erg geil hoertje. Niet zo moeilijk doen, doorlopen!’’ ‘’Je moet een oude man wel wat gunnen, He?’’ ‘’Ik moet al jaren het met een oude lelijke vrouw doen en kan jou niet betalen en die geldbak van hiernaast naait de mooiste meisjes, dat is niet eerlijk!’’
‘’Ik is klein en jij is groot, das niet eerlijk,’’ reageerde, Vicky.
‘’Ja, kom nou maar, ik heb een harde pik voor jou!’’
Vicky maakte zo wel van alles mee, in haar leventje. Ze kwamen bij de schuur en de buurman opende die, de buurman van Martin, niet die van Vicky dus (even voor kritische lezers) en ze laat zich neuken ZONDER condoom en nee de buurman is niet haar vader en Martin ook niet! Of ze wel of niet aan de pil is, dat staat wel ergens, zo goed Catharina?

‘’Wie is Catharina?’’ Vroeg de buurman.
‘’O, ja…dat is het hoertje wat nu ook bij Martin is, daarom kon hij Vicky wel even missen!’’De buurman sloot de deur en trok gelijk zijn pyjama broek uit, zijn harde lul lekte al voorvocht, niet zo raar als je een dergelijk mokkeltje tot je beschikking hebt.
‘’Pijp me! Ik ben nog nooit gepijpt, pijp me en lekker diep en wel zonder knoeien door slikken, He!’’Martin had haar even uitgeleend aan de buurman.
‘’Kom maar te voorschijn Catharina, ze is weg, mmmmmm je ziet er lekker uit, op handen en knieën hoertje!’’
Catharina ging gauw in het gevraagde standje liggen, ze zag de harde lul die hij voor haar had en voelde hem al vrij snel ruw bij haar naar binnen dringen, was lang geleden dat ze geneukt was, stond al een tijdje droog. ‘’Ooooooohhhh…huh…huh..,’’ reageerde ze, dan ook. Menig lezer zal zich nu afvragen waar komt die dan plotseling vandaan, heb geen idee, ze was er opeens en of ze aan de pil is weet ik niet!
Ze wordt wel zonder condoom genomen nu…..,’’ooohhhhhhh…mmmmm….oooohhhhh!’’

Vicky knielde en pakte de harde pik aan en ze sloot haar warme lippen om het hevige kloppende harde mannen vlees en begon hem lekker af te pijpen. Pijpen vond ze lekker, de buurman probeerde zo zacht mogelijk te kreunen, want zijn vrouw hoefde het niet te horen. Zijn vrouw echter ergerde zich, ze kon niet slapen omdat er bij de buurman (Martin) weer eentje luid lag te gillen, hield dat dan nooit op? Lijkt wel een hoeren buurt hier….
‘’Aaaghhhhhh…lekker….., hoe heet je eigenlijk?’’
Vicky liet de pik even uit haar mondje glijden, ‘’ik heet Vicky,’’ en ze ging weer verder met afzuigen.
‘’Aaagghh……ggggg…aaaghhhhhh…ll..lekker….Vicky!’’

De buurvrouw verliet de slaapkamer.
Ze zag licht branden in de schuur, ‘’wie is er nou verdomme op dit tijdstip in de schuur bezig? O nee, zeker een inbreker!’’ De buurvrouw opende een kast en pakte een van de jacht geweren, lade het en ging naar beneden, op haar sloffen en in pyjama.
‘’Aaaghhhhhh….AAAGHHHHH..GGGG,’’ de buurman begon luider te kreunen. Ze deed het ook zo lekker en ze keek hem zo geil aan, met haar zaad vragende ogen.
‘’Je..je..aaghhhhhh..pp..pijpt graag, He?’’
Ze bleef nu door pijpen, een verse portie sperma ging er altijd wel in bij haar, de buurman (Jan) stond op springen, er rammelde iemand aan de schuurdeur, even later een harde knal en de deur vloog open.
‘’Handen omhoog, ik heb de politie gebeld,’’ schreeuwde, de buurvrouw.
Jan deed zijn handen omhoog, maar kwam ook gelijk klaar en diep kreunend spoot hij zijn kwakje in haar mondje, ‘’AAAAGHHHHH…GGGG..AAGHHH, nnn…niet schieten!’’
‘’Ben jij het Jan?’’ En nu zag de buurvrouw pas, dat blondje wat op haar knieën lag en met de pik van haar man in haar mondje.

Martin schrok, toen er opeens geschoten werd.
Catharina schrok ook, haar kut kneep van angst en dat vond Martin dan wel weer lekker..

Einde deel 9.
XXX Angela.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners