Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Voor Chrissy - 3249 keer gelezen
Je sluit je ogen en legt je hoofd naar achteren. Je geeft je langzaam over aan de aanrakingen en de warme gloed. Heerlijke strelingen en zoenen bedekken je intiemste plekje, wat is dit fijn.

Nog twee haltes met de bus. Je checkt je telefoon nog eens. “Ik ben er ;-)” lees je in ons whatsap gesprek. “Nog 6 minuten” antwoord je. Spannend, na een tijdje via whatsap kletsen en soms wat bellen durfde je het aan. Afspreken. Ik kon niet wachten, maar dat wist je al lang. Ik vond je vanaf het begin al adembenemend mooi en knap. En, ondanks dat je een aantal jaar jonger bent dan ik, behoorlijk intelligent en levenswijs. Jij was nu ook overtuigd, eens afspreken kon zeker geen kwaad.
Nog een halte. “Je herkent me aan mijn grote glimlach als ik je zie.” verschijnt er in je beeld. Ondanks dat we elkaar nog nooit ontmoet hebben en afspreken met mensen van online voor ons allebei onbekend terrein is, voelden we de klik wel al snel. Dat deed je uiteindelijk ook besluiten om het er op te wagen. Je vond me gelukkig vriendelijk en attent genoeg. En ergens ook wel spannend. Als zou maar een tiende van de gesprekken die we hebben gehad ooit werkelijkheid worden, dan zou dat al voor onvergetelijke momenten zorgen. Maar dat was latere zorg. Eerst maar eens zien of ik in het echt ook leuk gezelschap was.
De bus draait het stationsplein op. Ondanks dat ik je heb gezegd dat jouw natuurlijke schoonheid het mooiste vind, heb je toch extra leuke kleding aangetrokken en de spiegel twee keer gecheckt voor je de deur uit ging. Daar sta ik. Spijkerbroek, shirt en ivm de temperatuur ook een vest. Je zwaait en ik zie jou nu ook. Ik loop naar de bus en wacht een meter of vijf van de deur waardoor je uitstapt. Je komt met de menigte naar buiten en loopt op me af. De eerste keer echt oogcontact. Je mooie heldere ogen kijken me vrolijk aan. Ik verdrink er haast in. “Hoi” zeg je vrolijk en ik kijk je lachend aan. Mijn rechterhand beroerd jouw bovenarm terwijl ik je drie zoenen geef. “Hé schoonheid, hoe is het?” We kijken elkaar 2 seconden onwennig aan en beginnen dan allebei te lachen. “Jij weet de weg” zeg ik en wijs in de richting van waar ik denk dat het centrum ligt. Ik ken de stad wel een beetje maar niet zo goed. We lopen vanuit het station richting het centrum. Ik informeer naar hoe je week is geweest en je vertelt over van alles en nog wat. Ik kijk naar je terwijl je praat. Wat ben je toch mooi en leuk!
In de stad zoeken we een cafeetje om te lunchen. Fijn, ik mag tegenover je zitten. Jij vraagt naar mijn vakantie. Ik laat je wat foto’s zien en vertel er wat bij. Ik ben wel wat zenuwachtig en probeer wat grapjes te maken die je leuk lijkt te vinden. Onze lunch wordt gebracht en we eten allebei. Geeft me de kans om zonder te praten even naar je knappe koppie te kijken. Je figuur is geweldig. Je uitstraling echt onwaarschijnlijk mooi. Je ogen hebben iets betoverends.
Na de lunch wandelen we wat door de stad en een parkje. Ik bied je mijn arm aan en we lopen een stukje arm in arm. Wat voelt dit beetje lichaamscontact al fijn zeg! We zoeken een bankje om nog even te genieten van een lekker najaarszonnetje. Ik draai een kwartslag naar je toe. Mijn been op de bank en mijn arm op de leuning. Mijn vingers raken speels je schouder aan. Jij draait jezelf ook wat naar mijn kant. Ik glimlach naar je. “In de zon ben je nóg mooier.” Je zwijgt als ik mijn hand zachtjes door je haar en langs je hals laat gaan. Ik schuif wat naar je toe waardoor mijn arm via de leuning over je rug naar je andere schouder schuift. Mijn andere hand leg ik op je knie. Ik kijk je aan en verdrink weer in die mooie heldere ogen. Je kijkt eventjes weg, misschien wat onwennig. Maar dan kijk je weer terug. Je kijkt naar een jongen die heel blij wordt van wat hij ziet, een jongen die jou zit zitten en van je aanwezigheid geniet. De hand op je rug wordt wat steviger en drukt je wat dichter mijn kant op. Mijn andere hand streelt jouw onder arm en later je bovenarm en je mooie gezicht. Mijn hart bonkt in mijn keel. Zou je net als ik willen zoenen? Ik zou het zo graag willen. Ik blijft je rug en arm strelen en kijk zelf ook even weg. Als ik terug draai en naar je kijk zijn onze hoofden al best dicht bij elkaar. Ik neem de gok, ik kom dichterbij je en druk mijn gesloten lippen tegen de jouwe. Ze blijven een paar seconden zachtjes tegen elkaar aangedrukt en dan gaan onze hoofden weer bij elkaar vandaan. We kijken in elkaars ogen. Vol verlangen. Dit willen we allebei nog eens. Ik voel je hand in mijn nek en mijn armen halen jou ook dichter bij mij. Onze lippen raken elkaar zachtjes en een fluweelzacht kusje gaat over in een zachte heerlijke zoen. Mijn tong vindt de jouwe, heerlijk zoet en zacht. De wereld om ons heen staat stil, mijn tong danst zachtjes en beheerst met de jouwe. Mijn hand streelt je rug en hals. Mijn andere ligt op je wang. Onze tongen spelen zachtjes, draaien kleine rondjes om elkaar heen. Al zoenend kom ik nog dichterbij je zitten. Ik druk je bovenlijf tegen me aan. Als we even stoppen fluister ik in je oor dat ik je enorm lekker vind. Je bent zo mooi! Je zoenen smaken zoet, je lippen zijn zacht. Je tong ook. Afwisselend nemen we de leiding en bepalen we het tempo. Niet te snel, rustig en genietend, verleidend.
Nadat we losgekomen zijn uit elkaars kus kijken we elkaar weer aan. “Stukje wandelen?” vraag ik. Je stemt in. Tijdens het wandelen bied ik je mijn arm aan. Jij haakt in. We lopen wat rond en zeggen niet zoveel, genieten vooral van het moment samen. Soms kijken we elkaar lachend en ietwat onwennig aan. Bij een groepje dikke bomen blijven we staan, we kijken elkaar en zoenen elkaar staand. Ik ga lichtjes door mijn knieën maar met mijn handen op je billen help ik jou ook wat omhoog. Ik druk je lijf tegen me aan. Ik zoen je mond, je wang, een zachte tongzoen, een kusje in je nek. Een hand op je bil en eentje beroert je rug. Ik druk mijn gezicht in je haar en je hals. Je ruikt heerlijk. Wat is dit hemels. We omhelzen elkaar innig en mijn handen verkennen je lichaam een beetje terwijl mijn mond de jouwe weer vindt. We drukken elkaars lijf tegen elkaar aan en zoenen elkaars mond, wangen, hals. Als onze monden even los van elkaar zijn en we oogcontact hebben, dan zien we in elkaars ogen wat we via Snapchat al eerder gezien hebben: opwinding. “Ik wil je.” fluister ik in je oren. “I’m all yours.” hoor ik je terug fluisteren. Dit heb je al eerder tegen me gezegd, maar nu in combinatie met dit knuffelen en zoenen maakt het me nog meer opgewonden. “Als je wilt kunnen we een plekje op zoeken waar we wat meer privacy hebben...” Je kijkt me vragend aan. “Er zijn hier in de buurt vast kamers te vinden, maar alleen als jij dat wilt.” Ik zoen je, druk je middel tegen het mijne aan en ga met mijn hand door je haar. “Graag...” fluister je zacht. We kijken elkaar aan, allebei met een licht troebele blik. Ik bied je mijn arm aan en gearmd lopen we richting de parkeerplaats waar mijn auto staat. Intussen boek en betaal ik via een boekingsap een hotelkamer voor ons. We rijden er heen, het is nog geen vijf minuten. Als ik niet hoef te schakelen ligt mijn hand op je knie. De radio speelt zachtjes wat soul/jazz-achtige muziek.Aangekomen bij het hotel gaat er nog een tas uit de kofferbak mee en we lopen naar binnen. Na een kort praatje krijgen we een kamersleutel mee en zoeken we ons kamernummer op. Onderweg kijk je me aan. “Ik ben nog nooit zo met een jongen mee gegaan.” “Ik heb dit ook nog nooit gedaan... en met iemand anders dan met jou zou ik dit ook nooit doen.” We zijn bij ons nummer, ik open de deur en laat je voorgaan. Je komt in een kamer met een mooi opgemaakt groot bed en een zithoek. Ik sluit de deur achter me en leg mijn tas en jas op een stoel. Jij doet hetzelfde met jouw jas. We gaan op het bed zitten en zoenen nogmaals heerlijk. Mijn hand streelt je mooie gezicht en je schouders. “Ik heb iets voor je,” zeg ik plotseling. Ik sta op en open mijn tas. Ik haal er een plastic tasje uit van een winkel die je bekend voorkomt. Hier hebben we het eerder over gehad.
“Als je wilt, mag je het eens aan proberen.” Ik wijs naar de badkamer. Je neemt de tas aan en loopt de badkamer binnen en sluit de deur achter je. Een grote badkamer met een bad waar makkelijk twee personen in zouden kunnen en met een grote wastafel met spiegel. In de tas zit een soort van zijden kamerjas en... het setje dat ik je eerder via de ap heb laten zien. Je bekijkt het eens. Kijkt jezelf in de spiegel aan. Ga je dit nu aandoen? Voor deze jongen? Sowieso even zelf kijken, het is tenslotte een heel mooi setje. Terwijl je jezelf uitkleed hoor je dat ik in de kamer een muziekje heb aangezet. Je staat nu in je ondergoed en kijkt jezelf aan. Je ziet er goed uit. Dat is een ding wat zeker is. Je haar doe je mooi los en dan doe je langzaam je bh uit. Je bekijkt je mooie borsten. Doet je ogen een seconde dicht en fantaseert wat daar misschien wel mee gaat gebeuren. Je pakt de mooie bh van het setje en doet hem aan. Hij zit als gegoten. Mooi kant afgewerkt en je mooie grote borsten vallen er prima in. Je kijkt naar jezelf en bent zeer tevreden. Nu je eigen slipje uit. Je kijkt via de spiegel naar je kutje. “Gelukkig gisteravond alles nog bijgewerkt,” denk je. Je stapt in het broekje trekt het over je mooie benen naar boven. Het staat mooi. Je kijkt naar jezelf. Dit gaat hij heel mooi vinden, dat weet je wel zeker. Maar hij mag niet meteen alles zien. Je pakt de kamerjas en doet die er over aan. Mooi gesloten, dichtgemaakt met een strik, zodat nog niets van al die heerlijkheid van jou getoond wordt, uitgezonderd je mooie koppie en een paar heerlijke mooie benen. Je draait voor de spiegel en bekijkt jezelf nog eens van alle kanten. Wat ben je toch mooi.

Dan doe je de badkamerdeur open. Behalve een rustig muziekje heb ik de gordijnen gesloten en branden er op verschillende plekken in de kamer kaarsjes. Het licht is wat schemerig. Ik sta zelf in spijkerbroek en shirt op blote voeten. Mijn adem stokt als ik de deur van de badkamer open zie gaan. Nu al oogverblindend mooi. Je lacht naar me. Ik kijk terug, mijn ogen stralen. Wat ben is dit toch prachtig, wat ben jij toch mooi. Ik reik mijn hand naar je uit en we lopen op elkaar af. Ik pak je hand. Ik kus je hand zachtjes terwijl ik je aan blijf kijken. Terwijl ik je hand vasthoud, trek ik je wat dichter tegen me aan. Mijn handen om je middel. Mijn mond op de jouwe. Mijn handen over het gladde stof over je schouders, je rug, je billen die ik met deze kleding nog veel beter kan voelen. Ik knijp er zachtjes in en kneed ze een beetje, heerlijk. Mijn tong is inmiddels heerlijk bezig met de jouwe. Mijn vingertoppen lopen via je billen, je rug, je zij, langs de zijkanten van je borsten naar je hoofd. Ik neem je hoofd in mijn handen en zoen je verder. Een hand gaat door je haar. Via je hals, lichtjes over je borsten volgt mijn hand de rand van je kamerjas tot die op het koordje terecht komt. Ik speel er wat mee voordat ik het strikje los maak. De jas blijft op je schouders hangen, maar mijn handen glijden onder het stof naar je rug. Ze tasten de randen van het mooie ondergoed dat je draagt af. Ik kijk in je ogen en dan naar beneden. Nu de jas open hangt zie ik je mooie heerlijke borsten gehuld in het mooie stof mooi voor me. Ik zoen je hals en geef langzaam een paar kleine kusjes op je sleutelbeen. Al wat dichter bij je borsten, maar nog lang niet op je borsten. Mijn handen beroeren het stof rond je billen. Ik kus je nek en schouders en langzaam glijdt de kamerjas af. Ik pak je hand en zet een stap naar achteren. Ik til je hand op en nodig je uit tot een pirouette, een rondje om je mooie lijf en het setje te showen. Ik fluit zachtjes. Ik wil je uitnodigen om op het bed te gaan liggen, maar jij houdt me tegen. Je pakt met twee handen mijn shirt vast en trekt het over mijn hoofd uit. Nu kijk ik wat onwennig. Vind mezelf niet zo heel aantrekkelijk en nu is het mijn beurt om mezelf aan jou te tonen. Ik kus je mond als het shirt uit is en je handen gaan over mijn borstkast en schouders. Eentje heeft al gauw mijn riem te pakken. Erg behendig zijn mijn riem en even later ook mijn gulp los. Je trekt mijn broek al een beetje oplaag. Ik help je en stap uit mijn broek. Mijn boxershort verraad onmiskenbaar hoe lekker en spannend ik dit vind. Je ziet het en knikt goedkeurend. We zoenen elkaar en drukken elkaars lijven tegen elkaar.Langzaam laten we ons op bed zakken. Ik leg je op je rug en kom op mijn zij tegen je aan liggen. Mijn vingers strelen je lijf van top tot teen. Mijn mond zoent de jouwe en drukt kusjes in je nek en op je schouder. Ik volg met mijn vingertoppen de lijnen van je mooie bh, over je mooie volle decolleté heen. Ik streel je buik, je onderbuik en via je heup gaat mijn hand naar je benen. Ik streel ze aan de buiten en binnenkant. Mijn zoenen verplaatsen zich naar je sleutelbenen en je decolleté. Je kreunt zachtjes als ik zachtjes zuig op de bovenkant van je borst. Ik kijk naar je ogen, ik knipoog en zoen je kaaklijn terwijl mijn hand te benen zachtjes uit elkaar drukt. Ik kus je mond en streel je benen. Van je knieën via de binnenkant tot aan je liezen. Je opent je benen zelf nog wat verder. Ik kietel ook het stof van je slipje een beetje. Terwijl ik dat doe kijk ik je aan. Je ogen spreken boekdelen. Ik zoen je mond en neem je hoofd in mijn handen. Ik kruip langzaam bovenop je. Mijn knieën tussen je benen. Mijn borstkast op de jouwe en mijn mond nog steeds op de jouwe. Mijn kruis drukt ook langzaam op het jouwe. Mijn boxer schuift over het kant van je slipje. Ik schuur wat tegen je aan, mijn erectie beroert je lipjes zachtjes. Ik zoen je, steun op een arm en de andere betast je lijf. Ik voel jouw handen over mijn schouders, mijn rug, door mijn haar. Onze tongen spelen en onze kruisjes drukken ritmisch tegen elkaar. Ik zak wat naar beneden en zoen je borsten. Het topje van mijn pik komt nu ter hoogte van de opening van je kutje tegen je slipje aan. Zachtjes druk ik tegen je kutje aan terwijl ik je borsten zoen. Ik knuffel je, trek je tegen me aan en rol om. Ineens lig jij bovenop. Je slipje op mijn boxer, je borsten mooi ingepakt op mijn borstkast en mijn uitzicht op je decolleté is heerlijk. Mijn handen strelen je rug en gaan op zoek naar de sluiting. Je bh ontspant en valt naar beneden. Mijn eerste blik op je mooie naakte borsten. Mijn pik maakt een sprongetje van opwinding. Jij beweegt langzaam naar voren en achteren over mijn kruis heen. Mijn mond en handen hebben zich op je borsten en tepels gestort. Ik druk je borsten tegen elkaar aan en zoen en lik ze. Ik zuig een tepeltje in mijn mond. Mijn heupen drukken ritmisch omhoog en jij drukt op precies hetzelfde moment terug. Mijn handen liggen nu op je billen, ze drukken je heupen goed naar voren tegen me aan. Je borsten drukken op mijn gezicht. Wat een geil gevoel is dit zeg. Ik druk je billen nog meer omhoog. Je kutje is nu ter hoogte van mijn borstkast. Mijn vingers haken aan de zijkant in je slipje terwijl ik je borsten en buik zoen en lik. Je slipje kan zo maar een stukje naar beneden, dus ik rol je van me af om je slipje verder uit te doen. Daar lig je lieverd. Het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien, naakt bij mij in bed. Ik rol weer bovenop je. Mijn boxer op je blote kutje. Mijn mond op de jouwe. “Ik wil je proeven” fluister ik in je oor. Jij kreunt alleen maar. Ik kijk je aan in je mooie ogen voordat ik al zoenend en likkend langzaam mijn weg naar beneden vervolg. Via je hals en schouder beland ik aan mij je prachtige heerlijke sexy borsten. Weer oogcontact. Ik bijt zachtjes en liefdevol op je tepel. Ik druk je borsten tegen elkaar en lik van boven naar beneden tussen je borsten. Zoentjes op je buik. Mijn onderlijf schuift naar beneden en ik lik zachtjes rond je navel en in je zij. Mijn handen masseren je borsten. Kusjes op je heupen, likjes vlak bij je lies. Ik schuif nog verder naar beneden en schuif mijn armen onder je benen door. Ik lig nu precies op de plek waar ik wil zijn. Ik kijk nu naar het geilste plekje dat ik ken en ik druk er een zacht kusje op. Je sluit je ogen en legt je hoofd naar achteren. Je geeft je langzaam over aan de aanrakingen en de warme gloed. Heerlijke strelingen en zoenen bedekken je intiemste plekje, wat is dit fijn.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners