Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vriend van mijn zoon - 62267 keer gelezen
Als je kinderen eenmaal het huis uit zijn om elders te studeren en hun brood te verdienen, verlies je ook het contact met hun vriendenkring. Maar soms kom je die oude vrienden onverwachte plekken tegen, met onverwachte gevolgen. Dat is mij overkomen met Wilfried. Wilfried was een vriend van mijn zoon. Een beetje een wild en onrustig type. Tegenwoordig zou hij waarschijnlijk het etiket ADHD opgeplakt gekregen hebben. En hij was ook een jongen die nog al gefocust was op seks. Ik heb mijn zoon daar in die tijd wel eens voor gewaarschuwd, maar er is voor zover ik weet nooit iets alarmerends gebeurd. Ofschoon mijn dochter altijd zei, “Je moet oppassen met Wilfried, want als je even niet oplet zit hij met zijn hand in je slipje.”

Deze herinneringen schoten door mijn hoofd toen ik in de wachtkamer van de fysiotherapeut werd opgeroepen door Wilfried. Ik had hem meer dan 10 jaar niet gezien, maar we herkenden elkaar onmiddellijk. Gevolg, in de behandelkamer een hartelijke begroeting met de nodige omhelzingen. Na deze hartelijke begroeting, vertelde ik hem over de problemen in mijn onderrug. Een probleem dat bij hem in goede handen was, verzekerde hij mij. Maar ik had wel het gevoel dat hij met meer dan beroepsbelangstelling naar mijn volle borsten keek. Of werd ik nu geplaagd door de gebeurtenissen van meer dan 10 jaar geleden?
De D cup borsten waar Wilfried met belangstelling naar keek zijn dus van mij, Krista. Ik ben 55 jaar en in alle eer en deugd getrouwd. Mijn seks leven is niet bar opwindend. Mijn man en ik hebben naast ons werk een druk leven, dus de seks schiet er meestal bij in. Maar mijn zin in seks is nog steeds groot. Regelmatig handwerk dus.
Wilfried liet mij een paar oefeningen doen. En vervolgens greep hij mij stevig vast en werd ik gekraakt. “Je botten zitten nu weer zoals het hoort, maar je hebt harde verkrampte spieren. Ik zal je ook nog even masseren.” “Ok, jij hebt er verstand van dus als dat de oplossing is dan moet dat maar,” zei ik zo neutraal mogelijk. Maar de woorden van mijn dochter van jaren geleden schoten wel direct weer door mijn hoofd.
Ik moest op mijn buik op de behandeltafel gaan liggen. Wilfried vroeg mij mijn jeans en mijn slipje te laten zakken tot halverwege mijn billen en mijn trui om hoog te rollen. “Maak je BH sluiting maar even los, dan kan ik je hele rug meenemen.” En daar lag ik dan wachtend op een massage door een vriend van mijn zoon. Hoe vreemd kan het leven lopen.
Het voelde heerlijk ontspannen, vooral toen de frisse olie door zijn gewrijf warm begon te worden. Vooral het masseren van mijn billen was zalig, omdat de trillingen door werkten tot in mijn kutje. Toen ik na de behandeling van de tafel stapte voelde ik me een stuk beter. We spraken af dat er nog een paar behandelingen zouden volgen om mijn spieren weer wat ontspannen te krijgen.

De massages waren fantastisch. En ging hij te ver? Ik hoopte het en soms dacht ik het. Bij het masseren van mijn boven rug gleden zijn handen soms door naar mijn borsten. En ik had het gevoel dat mijn billen meer aandacht kregen dan strikt noodzakelijk was. Maar het was zalig en het bezorgde me kriebels in de onderbuik. Toen hij klaar was zei hij dat de volgende keer de laatste keer zou zijn en dat hij dan ter afsluiting ook een ontspanningsmassage zou geven. “Dat ter compensatie van die cola die ik vroeger bij jullie heb gedronken,” zei hij lachend.

“Je kunt die jurk beter uit doen. Het is zonde als daar massageolie op komt,” zei Wilfried toen ik dacht de laatste keer bij zijn praktijk over de drempel te stappen. “Oh daar had ik niet aan gedacht,” was mijn gespeelde reactie. Ik had die jurk bewust aangetrokken, juist om hem bij Wilfried weer uit te kunnen trekken. Ik deed mijn jurk uit en stond in een sexy lingeriesetje voor hem. “Dat ziet er leuk,” uit was zijn reactie. “Dank je,” mompelde ik zogenaamd verlegen.
“Jij bent vandaag de laatste cliënt, ik ga even afsluiten, ga maar vast op je buik op de tafel liggen.” Even later kwam Wilfried terug. “Ik heb deze keer andere massage olie en die heb ik lauw gemaakt,” zei hij terwijl hij het over mijn rug uitgoot. Het voelde zalig. Het inderdaad heerlijk en ik ontspant mij maximaal, terwijl Wilfried zijn gang gaat. Vooral mijn billen en de bovenkant van mijn bilspleet krijgen in eerste instantie veel aandacht. Ongelooflijk wat is dit lekker. Ik voelde wat olie door mijn bilspleet naar beneden lopen. Wilfried zegt niets, maar gaat met zijn hand dieper tussen mijn billen. Wil ik dit? Nee! Kan dit? Nee! Maar het is zo lekker zo opwindend dat ik Wilfried zijn gang laat gaan. Wilfried is langzaam mijn bilspleet aan het masseren en gaat langzaam steeds verder en komt in de buurt van mijn verlangende kutje.
Het is zo’n heerlijk gevoel, dat ik hem laat begaan. Ik wil even niet aan het thuisfront denken. Wilfried begint mijn sterretje te masseren. Ik sluit mijn ogen en ik lig ik te genieten. Ik zou moeten zeggen dat het te ver gaat, maar omdat het zo heerlijk is, laat ik Wilfried begaan. Ik kan altijd nog zeggen dat hij moet stoppen, maak ik mijzelf wijs. Wilfried zegt niets en ik ook niet. Ik voel wel dat hij mijn benen iets verder spreidt. Weer voel ik een paar druppels warme olie in mijn bilspleet lopen. De warme olie bereikt mijn kale kut. Wat is dit lekker, mijn kut trekt samen. Moet ik reageren of genieten?
Wilfried gaat vanaf de bovenkant van mijn bilspleet al masserend lager. Hij masseert mijn sterretje, zacht en nadrukkelijk en glijdt door naar mijn kale kut. Hij duwt mijn slipje nog wat lager. Met enkele vingers masseert hij nu mijn kutje. Er trekt een siddering door mij heen. Door massageolie en mijn inmiddels stromende kutsappen is mijn vagina super glad en ontvankelijk. Zonder moeite drukt Wilfried een vinger in mijn kut.
Ik begin te kreunen en duw mijn kontje ongewild wat omhoog om maximaal te genieten. Inmiddels voel ik twee vingers van Wilfried in mijn kut beweegt. Hij is hij mij heerlijk aan het vingeren.
“Voor je het weet heeft hij een hand in je slipje” ik hoor het mijn dochter nog zeggen. Het is vreselijk, maar wel ontzettend lekker. Daarom laat ik hem zijn gang gaan. Als teken van mijn instemming beweeg ik mijn kontje mee het ritme van zijn gevinger. Ik word er geweldig geil van en voel hoe vanuit mijn kut het geil begint te lopen. Ik ben niet meer in staat om weerstand te bieden en besef dat ik dat ook niet meer wil.
Meerdere vingers bewegen zich inmiddels in en uit mijn kut. Ik spreid mijn benen nog wat verder waardoor Wilfried alle ruimte heeft. Ik hoor Wilfried hijgen. Hij masseert de streek tussen mijn dijen van mijn klitje tot mijn sterretje. Die warme olie maakt mij nog geiler en natter, als dat al kan.
Ik laat mij gaan, ik hijg en kreun hoorbaar en mijn kont beweeg ik mee op het heerlijke ritme van de vingers van Wilfried, op en neer, in mijn kut. Het gaat sneller en heftiger en ik beweeg mijn kontje mee in het ritme van zijn vingerende bewegingen.
Ik ben op weg naar een zinderend orgasme. Plotseling duwt Wilfried met kracht een duim in mijn door massageolie gladde sterretje. Mijn lichaam komt tot een explosief orgasme. Luid kreunen en gillend kom ik schokkend en kronkelend klaar. Wilfried blijft na mijn explosie zacht wrijven en masseren in mijn kut en kontje. Heel langzaam ebt het orgasme weg. Ik duw mijn kont verder omhoog en voel de vingers van Wilfried in mijn kont en kut. Hij begint langzamer te bewegen en houdt tenslotte zijn handen stil. Ik blijf uitgeteld liggen.
Hij masseer mijn rug en mijn billen een lekker ontspannend gevoel. Hij pakt een handdoek en droogt al het zweet van mijn rug. Hij kust mijn billen. Langzaam kom ik tot rust.
“Wilfried, jongen dat had ik 10 jaar geleden niet gedacht dat jij me ooit nog een zo’n beurt zou geven.” “Ik geilde als tiener altijd al een beetje op jou, trouwens op alle moeders van vriendjes, maar jou vond ik het lekkerste.” “Je kreeg dus een stijve van mij?” Ja daar kwam het wel op neer. En dat heb ik nu weer.” Ik keek naar zijn kruis en zag inderdaad een vervaarlijke bobbel.

Een stemmetje roept dat dit fout is en dat ik moet stoppen, maar mijn lichaam geeft aan dat behoefte heb aan nog zo’n orgasme. Ik doe mijn slipje uit en gooi mijn loshangende BH weg. En ik lig helemaal naakt voor Wilfried. Ik ga op de rand van de massagetafel zitten.

Met zijn ene hand vingert hij zacht mijn druipende kut en met zijn andere hand masseert hij mijn D cup tieten. Af en toe trekt hij lekker aan mijn tepels. Geil zit ik na te schokken onder zijn behandeling. Er wordt geen woord gesproken, want we weten beide wat er gaat gebeuren. Wilfried kleedt zich zelf uit en stelt de tafel zo af dat zijn stijve pik recht voor mijn natte kut staat.
Zijn ongelooflijk lul staat als een speer vooruit. Ik schrik als ik dat stuk gereedschap zie. Wat een kanjer. “Wauw Wilfried wat een ongelooflijke pik is dat.” “Ja iedereen die er gebruik van maakt is heel tevreden,” zegt hij lachend. Die lul maakt mij zo mogelijk nog geiler. Mijn tepels worden hard. Tot mijn niet geringe verbazing hoor ik mijzelf zeggen, “Wilfried, wil je me neuken, wil je die paal in mijn kut rammen! Ik ben nog zo geil ik moet geneukt worden.”

Even later staat Wilfried tussen mijn benen. Hij haalt zijn harde lul een paar maal door mijn natte gleuf. Hij kijkt mij vragend aan. “Wilfried, neuk me nu duw hem er in ik wil je voelen.” Hij zet zijn eikel tegen mijn schaamlippen. Het voelt heerlijk de sidderingen trekken door mijn lijf. Mij kut trekt zich spontaan samen. Dan voel ik de harde paal van Wilfried mijn kut binnen komen. Mijn kut wordt heerlijk opgerekt; een gekmakend geil gevoel maakt zich van mij meester. Een harde lul in je kut is heerlijk, maar een paal van deze omvang is van een goddelijke zaligheid.
“Wilfried, neuk me, neuk me, hard en diep” roep ik naar hem, elke vorm van realiteit ben ik kwijt. Zelden heb ik mij zo geil gevoeld. Nu besef ik ook pas dat ik lange tijd niet meer lekker en wild geneukt ben. Het gebrek aan seks is de oorzaak dat ik zo’n grote en geile behoefte heb om vreselijk geneukt te worden. Ik voel me plotseling ook niet schuldig meer. Dit is noodzakelijk achterstallig onderhoud.
Als zijn hele paal in mijn kut zit pakt hij me bij mijn tieten en begint te stoten. “Krista, wat ben jij een geile donder en wat heb je nog een lekker strakke kut.” Zijn dikke paal zit redelijk strak in mijn kut. Maar door de massageolie en door het vorige orgasme ben ik drijfnat en is mijn kut heerlijk glad. Ik voel die zalige pik van Wilfried dus lekker soepel in en uit mijn kut glijden. Hij raakt plekjes die no nooit eerder door een lul zijn geraakt.
Mijn benen trek ik zo ver mogelijk op en bij elke stoot voel ik zijn ballen tegen mijn kontje slaan.
“Wilfried leef je uit, laat je gaan. Spuit me vol.” Hij naait me nu fel en heftig. Ik ben ongelooflijk geil. Die lul dat zaad dat is wat ik wil. Ik heb geen grenzen meer.
“Geile Krista, ik ga je vreselijk klaar neuken en je kut vol met zaad spuiten?” “Oh mijn god, Wilfried, wat verwen je me, wat is dit lekker wat is dit geil, wat heb je een heerlijke lul. spuit mijn kut vol.” En zo moedig ik Wilfried aan omdat ik zo grenzeloos geil ben. Ik wil hem zo diep mogelijk voelen stoten. Ik masseer met een paar vingers mijn klit.
Die is groot en gezwollen, zolang Wilfried zijn harde paal in mijn kut stoot. Ik voel weer een orgasme aankomen, het is niet meer te stoppen. Maar ik wil ook niet meer stoppen ik moet klaarkomen, ik ben zo geil, zo opgewonden, zo heftig. Geneukt woorden door zo’n jonge hengst, ik laat mij helemaal gaan.
Mijn buikspieren beginnen zich te spannen en schoksgewijs begint mijn kut te knijpen en meer en meer maakt mijn lichaam ongecontroleerde bewegingen en roep ik met horten en stoten, “ik ga klaarkomen doorgaan neuk me klaar” en met nog hardere stoten in mijn klaarkomende kut jaagt Wilfried mij naar een werkelijk fantastisch orgasme. Hij begint luid te kreunen en ik voel zijn eikel op zetten en met pulserende bewegingen spuit hij zijn warme sperma in mijn kut.
Wild stotend spuit Wilfried zijn ballen in mijn kut leeg. Ik lig schokkend onder zijn geile geweld klaar te komen. Pijnlijk en hard knijpt hij in mijn grote tieten. “Auw, auw , jaahh lekker auw!” Een warme gloed voel ik door mijn onderbuik door het warme zaad van Wilfried, diep in mijn kut.
Mijn orgasme duurt nu veel langer en is veel intenser dan thuis met mijn man. Ik voel Wilfried rustiger en minder stoten. Mijn lichaam schokt ook minder. Langzaam komen we weer tot ons zelf. Ik sla mijn armen om hem heen om mijzelf overeind te houden. Wilfried buigt zich naar mij toe en kust mij teder. Onze tongen glijden door onze monden. Wat was dit vreselijk lekker. Ik besef nog niet helemaal we hebben gedaan. Maart we genieten intens van wat ons is overkomen.
Wilfried buigt zich voorover en legt zijn hoofd op mijn tieten en met zijn handen woelt hij door mijn haar. Ik voel in mijn kut zijn paal slinken. Ik streel zijn schouders en zijn haar. “Wauw, Wilfried dit was heel bijzonder. Het was ongelooflijk fout maar wel hartstikke lekker”. Ik voel me loom en bevredigd en volmaakt gelukkig. Wat kan die Wilfried lekker neuken. Jammer dat ik dat niet tegen mijn dochter kan zeggen. “Het was fout wat ik heb gedaan, als het uitlekt ben ik mijn baan kwijt. Maar ik zei je toen ik tiener was geilde ik al op je. En dit was mijn kans bovendien heb je nog steeds een geweldig geil makend lijf.” Zijn verslapte pik en glijdt uit mijn kut. Ik voelde ook een golf sperma en kutsap mee stromen. “Ik hoop dat mijn behandeling je bevallen is?” “Wekte ik de indruk dat ik het niet fijn vond? Ik kan je zeggen je neukt beter dan mijn man.”
Toen ik van de massagetafel stapte voelde ik het zaad van Wilfried en mijn geil langs mijn dijen lopen.
Bij het afscheid gaf Wilfried mij zijn privénummer. “Bel me als je denkt dat het weer nodig is. De volgende behandelingen zijn gratis, die vallen onder de nazorg . . . . . . .
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners