Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Werken of neuken - 40279 keer gelezen


Ik heb een heel erg mooie baan. Ik heet Marcel en werk in een pakhuis. Wij verpakken en verzenden meubelen voor in huis en in de tuin en het is heel leuk werk. Omdat het afgelopen zomer zulk mooi weer was, kwam het nog wel eens voor dat we over moesten werken.

Zo ook die vrijdag. Er was nog wat te doen, maar het was onzin om dat met de hele ploeg te doen, zoveel werk was het nou ook weer niet. Dus ik en Annemiek bleven achter en deden het werk. Zij was de enigste vrouw die in het magazijn aan het werk was en iedereen kon het goed met haar vinden. Ze was lief en grappig, is ze overigens nog hoor. En ze is behoorlijk knap. En ze heeft een heel goed lichaam. Alle juiste rondingen op de juiste plekken. We waren hard aan het werk en bijna klaar.

Ineens kwam ze naar mij toe en vroeg ze mij iets wat ik nooit had verwacht. “Werken of neuken?” vroeg ze. Ik keek haar aan en vroeg wat ze nou eigenlijk precies bedoelde. Ze wilde weten of ik haar wilde neuken en om het kracht bij te zetten, sloeg ze op haar billen in haar strakke spijkerbroek en begon ze haar tieten te laten zien. Ik was natuurlijk heel blij met dat beeld en zei dat ik best wel wilde neuken. En dus was dat ook wat er ging gebeuren. Ik keek hoe ze haar kleren midden op de werkvloer uit ging trekken en op een pallet ging zitten.
Het was heel onwerkelijk en ook erg link omdat er wel mensen op kantoor bezig waren, alleen waren zij ergens verderop in het bedrijf en konden ze ons niet direct zien. Ik deed alleen mijn broek uit en begon mijn pik af te trekken. Het ging niet snel genoeg volgens haar en dus nam ze het van mij over. Dat hielp wel. Ik voelde hoe ze mijn lul lekker snel goed hard had gemaakt. Ik kwam op mijn knieën voor haar zitten zodat ik goed bij haar kutje kon komen en begon haar eerst te likken.

Dat vond ze natuurlijk heel erg lekker, ze speelde zelf met haar klitje. Ik voelde hoe ze al snel klaar ging komen, ik heb geen idee hoe ze het allemaal zo snel voor elkaar kreeg, ze was denk ik ongelooflijk geil. Maar ik vond het prima, dan kon ik mij alvast wat meer op mijzelf richten, zonder dat ik mij druk hoefde te maken of zij ook wel aan haar trekken kwam. Ik klom nu op de pallet en drukte mijn pik diep in haar kutje. Ik voelde hoe strak ze was en hoe ongelooflijk ze mij begon te melken door haar spieren aan te spannen.

Dat was echt ongelooflijk fijn voor mij om te voelen want ik had al een hele tijd geen sex meer gehad. En dat op zich was dus al enorm lekker. Ik zou er van gaan genieten, ook als we betrapt zouden worden. Het maakte mij op dat moment niet uit. Langzaam drong ik in dat sappige kutje en ik zag hoe het zich opende voor mij en hoe haar schaamlippen zich weer om mijn lul sloten. Ze gingen naar binnen en naar buiten, bewogen mooi mee met iedere stoot. Annemiek was aan het genieten en speelde met haar volle borsten.

Ik kroop over haar heen en leunde zo dat ik haar tepels kon likken en er zachtjes op kon zuigen, dat kon ze wel waarderen aan de toon van haar kreunen te horen. Ik trok mij terug en liet Annemiek zich omdraaien. Ik kwam achter haar zitten, leunend op één knie en met mijn andere been op een doos staand. Zo kon ik er goed bij. Ik liet mijn eikel over haar clitoris glijden en stak hem weer in haar. Ik neukte haar diep en hard, had mijn handen om haar heupen en greep haar stevig beet, knijpend in haar vlees.

Haar lijf trilde en schudde en na verloop van tijd wilde ik klaar gaan komen. Ze draaide zich om en ging zitten, zodat ik al staan voor haar ontspannen kon genieten van hoe ze mij aan het pijpen was. Ze had mijn lul goed tussen haar lippen geklemd en haar tong draaide rondjes om mijn eikel. Al snel voelde ik dat ik ging komen en gaf dat aan. Ze zoog harder, trok ook met haar handen aan mijn pik en speelde met mijn ballen, tot ik diep in haar mond en keel spoot.

Annemiek zoog het allemaal op, slikte het als zoete koek en naderhand likte ze nog aan mijn pik en zorgde dat er geen druppel in mijn zak bleef zitten. Naderhand hebben wij ons snel aangekleed en de klus geklaard. Net op tijd, want er kwam iemand van kantoor aan die de boel af wilde sluiten en wilde weten of het allemaal nog lang zou gaan duren. We hadden het net op tijd af dus. Niet betrapt gelukkig, zo dachten wij.

Maar toen we met zijn allen naar huis gingen, sprak iemand ons er op aan dat als wij dat nog een keer wilden doen, wij dat dan tussen de stellingen moesten doen, want dan waren we tenminste nog uit zicht van de camera. Nooit meer aan gedacht! Gelukkig gaven ze ons niet aan. Op het werk neuken doen we dan maar niet meer, maar wel bij haar of mij thuis. We zijn nu een stelletje en dat steken we niet onder stoelen of banken. Tot jaloezie van veel van onze collega’s.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners