Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zusje extreem misbruikt - 11790 keer gelezen
Super extreem.
Niet geschikt voor tere zieltjes en mensen die net zwaar getafeld hebben.

Nou, de aanvrager van dit verhaal is Anoniem?
Hij wilde wel erg ruig….en extreem. Arm zusje dus, maar in die landen is dat normaal en heet het geen misbruik, ze wordt gewoon gebruikt, omdat ze Westers gekleed meisje is!


Hoe extreem zou die willen, gewoon extreem of zeer extreem of ongelofelijk super en onderdanig.. ..gemeen..smerig vuil extreem! Zo ongelofelijk terwijl zoiets in de werkelijkheid gewoon vaak gebeurd, vooral thuis waar jij je juist het veiligst zou moeten voelen!Vaisa een mooi zestien jarig Turks meisje, fijne stevige tiener tietjes…cupje B zoiets gezien haar Bhtje en mooi lang golvend donker haar.
Stevig slank…volle dijen ..rond kontje…mannen zouden haar beoordelen, met goed in het geile vlees en een heerlijk pijp smoeltje..cijfer 8+ qua uiterlijk en 9+ wat betreft pik verhardend effect!

Ze heeft twee broers Candan achttien jaar en Duman tweeëntwintig jaar.

Grappig is de betekenis van alle drie de namen.
Candan (eerlijk)
Duman (mistig, rokerig)
Vaisa (zij die het nageslacht brengt)

Goed!
Het was hoog zomer en Vaisa liep in een oranje bikini naar het zwembad bij hen in de tuin, familie zat dus blijkbaar goed in het geld. Ze hoefde ook geen hoofddoekje of Burka..of zoiets dergelijks te dragen, kleding voorschriften zijn normaal lang ruim zittende zwarte kleding en een gimaar (grote hangende hoofddoek) soms aangevuld met een Niqaab…op ogen na gezichts bedekkend.
Vaisa hoefde dat allemaal niet en daar was niet iedereen van de familie het mee eens…. Zij liep dus in haar oranje bikini naar het zwembad, een oud oom in een lang gewaad zat op de bank bij het water een water pijp te roken en schudde afkeurend even met zijn hoofd en likte even goedkeurend grommend, om een andere reden zijn lippen af en niet zichtbaar door de zeg maar jurk die hij aan had, was dat zijn besneden lul snel in dikte toenam.
Ze leek verdomme wel zo een westers tiener hoertje…..dat haar vader dat goed keurde?
Vaisa dook sierlijk in het water en zwom een aantal baantjes op en neer, haar licht getinte huid schitterde in de zon en toen ze na zo een minuut of twintig weer op de kant klom moest ze snel haar bikini bandje van het boven stukje recht trekken. De oom zag een van haar stevige tietjes enkele seconden wat zijn besneden lul deed trillen.
Vaisa klom verder op de kant en haar bikini broekje was natuurlijk nat en zakte iets af, doordat het wat zwaarder was geworden. De oom zag dat het in zijn ogen Turkse sletje een kaal geschoren kutje had en zijn besneden pik lekte…dat was in zijn gedachten en volgens het geloof uitdagen! Daarom was hij ook voorstander dat zij de juiste kleding voorschriften zou moeten accepteren! Of anders net zoals die westerse sletjes in Nederland vooral in de grote steden uitgescholden mochten worden als zijnde een hoertje…want dat waren ze ook en als ze gepakt werden, was het hun eigen schuld!Hij sprak er Candan en Duman op aan, ‘’dat kan echt niet hoor zoals zij er bij loopt!’’ Duman vond dat de geleerde oom gelijk had.
‘’Ze lijkt net een slet!’’ Zei hij dan ook.
Candan op zijn beurt zei, ‘’het is wel ons zusje en wij moeten het accepteren want ons vader is gezinshoofd!’’ De oom vond echter dat ze het verdiende om verkracht te worden…..want daar vroeg ze om, was zijn zienswijze en volgens zijn lezing stond de Koran het ook toe en moedigde het aan om ongelovigen zo te benaderen en omdat Vaisa een meisje was. Is de beste straf ervoor dus……stenigen kon ook nog. Maar dat vond hij weer zonde, daar had je niets aan en ze was bloedjes..bloedjes mooi en zag er verschrikkelijk geil uit!
Hij zou zelf wel willen, maar dorste het niet en probeerde daarom de broers te beïnvloeden.
Candan zou het ook niet doen…..maar Duman, altijd al een vreemde eend in de familie, zou die het lef hebben om de wil en wet van zijn vader in de familie te doorbreken!

Twee weken later.
Vaisa liep haar rondjes in het Kralingse bos, in een kort broekje wat strak om haar ronde kontje zat, haar sport shirtje zat zo strak dat haar tepels…. een doordeweekse dag en het was er niet druk.
Ze hoorde op een gegeven moment dat er iemand achter haar liep, die haar snel naderde…..verder was er niemand te zien!
Vaisa boog af naar rechts en holde een smal paadje in, daarmee verliet ze dus het normale parkoers en verwachte dat degene die achter haar liep gewoon door rende……, maar hij rende achter haar aan en verhoogde zijn snelheid. Ze vertrouwde het niet, niet dat ze gelijk bang was, maar een onbehagelijk gevoel had ze wel.
‘’Wat moet je van me!’’ Riep ze en draaide zich om.
Ze zuchtte van opluchting, het was haar broer Duman, ‘’goh…pfffff, ben jij het!’’
‘’Dacht je mij te ontlopen!’’
‘’Nee hoor, hahaha,’’ lachte Vaisa.
‘’Smerige tyfus hoer,’’ sneerde hij.
‘’Huh?……….wat zeg je?’’ En hij trok haar shirtje stuk, waardoor haar tietjes stuiterend vrij kwamen, ‘’Duman, wat doe je nu…..laat dat gek!’’
‘’Ik zei dat je een smerig hoer bent, zo een vieze blanke westerse tyfus hoer, die ons geloof belachelijk maakt!’’

Vaisa voelde gelijk dat hij het meende, toen hij haar sportbroekje aan het losmaken was…

Edwin zag het gebeuren. Hij liet net zijn hond uit….
Nu zie ik iedereen denken, heeft Edwin een hond dan? Nee, hij laat altijd zijn onzichtbare hond uit, je zag een leren riem die horizontaal stond, met daaraan een halsband…dat moest dus de onzichtbare hond wel zijn.
Edwin liep wel vaker in het bos, om te kunnen gluren naar paartjes die de liefde bedreven, maar nu ging er een verkracht worden, wat zijn lul extra deed vol pompen. Hij had er al wel eens films van gezien, maar in het echt was het toch veel lekkerder.

Haar broekje werd tot op haar knieën getrokken en in een ruk verdween haar slipje tussen haar dijen. ‘’Nee..nee Duman..niet doen..nee..nee,’’ snikte ze.
‘’Hou op met janken, je vraagt er immers om!’’
Ze kreeg staande zijn harde lul tussen haar dijen en jammerde om genade, ‘’nee..nee laat mij maagd blijven!’’ Want ze besefte wat hij van plan was, aan het doen was en haar maagdelijkheid verliezen was een doodzonde in hun geloof.
Zijn besneden harde lul drukte hij tussen haar kutlipjes, dat ze huilde en schreeuwde om genade maakte het alleen maar lekkerder om te doen. Je mocht dergelijke hoertjes gewoon neuken. Dit was dan wel zijn zusje, maar zoals ze erbij liep was ze geen haar beter dan die westerse hoertjes die hier in grote getallen rondliepen, in dit land. De wijze oom had gewoon gelijk en zijn vader was gewoon een slappeling dat hij haar niet aanpakte.
Ze voelde zijn besneden lul naar binnen dringen, ‘’aaahhhhh..neeee..neee,’’ zei ze, snikkend.Duman vond haar maar wat lekker.
‘’Lekker strak kutje heb je nog,’’ gromde hij. Een paar harde stoten en haar maagden vliesje werd ruw vernietigd. Hij hield haar stevig vast met zijn handen op haar kontje om zo goed diep in haar te komen.
Ze huilde, hij zag de traantjes, maar het was haar eigen schuld…..vond hij. Ze liep er immers zelf hoerig bij en dit was nog een beduidend milde straf.
‘’Allahu..Akbar…Allahu..Akbar…’’ riep hij, terwijl hij haar harder begon te neuken en hevig te kreunen, nog even en hij zou zijn vruchtbare sperma wel even bij dat hoertje naar binnen pompen. De vuile verwesterde slet.
‘’Allahu..Akbar…Allah is groot, aaaaaghhhh…gggg….aaaaaagghhh!’’
Vaisa voelde, de sperma bij haar naar binnen schieten, terwijl de gluurder zich achter een boom stond af te rukken.
‘’Jij houd je mond wel, He westers hoertje…anders krijg je de hele familie over je heen!’’
Duman trok zijn sportbroek omhoog en hervatte het hardlopen.

Vaisa bleef huilend achter.
Hoe kon haar broer, haar dit aan doen, bloed en sperma liep langs haar dijen. Haar slipje en sportshirtje waren kapot getrokken. Ze had alleen nog maar haar sportbroekje.
Ze veegde met haar kapotte slipje zoveel mogelijk bloed en sperma weg, er was al bloed op haar broekje gedrupt en ze hield huilend haar kapotte shirtje voor haar tietjes.
Ze moest nog een heel eind terug lopen, toen er opeens een vreemde man vanachter een boom opdook met zijn lul uit zijn broek, de man met de onzichtbare hond, ‘’mag..mag ik jou ook neuken, mm..mag ik?’’ Zag hij dan niet dat ze huilde? Waren ze allemaal van de pot gerukt of zo?
‘’Laat..ll..laat mij alsjeblieft met rust…,’’ snikte ze.
‘’Ik dacht dat jij het lekker vond?’’ Zei hij en frommelde teleurgesteld zijn lul weer de broek in.

Ze kwam verder zonder problemen thuis.
Vaisa ging zich gelijk douchen en trok wat nieuws aan, het broekje had ze ook weggegooid.
Duman keek haar tijdens het diner, met een gemene grijns aan, zo van jou pak ik nog wel een keer. Vaisa durfde het niet aan te kaarten met haar moeder.

Duman had zijn oom inmiddels ingelicht.
Die klopte hem op de rug en was trots, ‘’jij zou hoofd van de familie moeten zijn, ga je haar vaker straffen? Als ze er zo bij blijft lopen?’’
‘’Ga ik zeker doen, oom Fhahid.’’
‘’Allah zal zorgen voor de tweeënzeventig maagden, als je in de hemel komt, zij moet Boerka dragen!’’ ‘’Als jij haar pakt? Mag ik kijken en meedoen?’’ Zo was hij dan wel weer. Er waren nog wel meer mannen in de familie, die vonden dat Vaisa hun geloof en eer aantaste en die werden door Fhahid benaderd.Vaisa was stil, dat viel Candan op.
‘’Wat is er zusje?’’ Ze schudde met haar hoofd en wuifde met een hand, de vraag als het ware weg. Ze had wel weer een kort rokje aan en haar tietjes priemden duidelijk in de dunne stof van haar shirtje.
Candan wist wat zij ermee opriep om er zo bij te lopen, bij een deel van de mannelijke familie, maar hij vond dat ze het recht had om zelf te beslissen.
Vaisa vertelde dus niemand iets, over het gebeuren en daarom konden de tegenstanders ook hun gang gaan en die werden al wat vrijer.
Fhahid, benaderde haar op de gang, ‘’jij westerse hoer,’’ fluisterde hij en hij taste onder haar rokje en trok haar slipje kapot, ‘’hoertjes hoeven geen slipje aan!’’
‘’Blijf van me af, viezerik!!’’ Schreeuwde ze, daar schrok Fhahid wel van en hij maakte zich uit de voeten. Vaisa raapte het kapotte slipje op en net toen ze het in haar handen had kwam haar vader toegesneld. ‘’Ik hoorde je schreeuwen, wat is er?’’
Ze frommelde het slipje snel in een hand, ‘’niets..niets papa,’’ zei ze, had ze nu maar wel wat gezegd, want haar vader zou zeker maatregelen hebben genomen.

Vaisa moest nu weer naar boven, om een nieuw slipje te halen.
Duman greep haar boven bij de arm,het kapotte slipje viel op de grond en hij tilde haar rokje op, ‘’zo vieze hoer, nu betrap ik jou in je blote kontje, leer je dat van al die Nederlandse hoertjes?’’
‘’Neuken Hollandse mannen jou ook al voor geld?’’
Vaisa begon te huilen, ‘’waarom laat je mij niet met rust?’’
Hij trok haar, haar slaapkamer in en zei, ‘’omdat je een vies hoertje bent en westerse hoertjes zijn op de wereld om geneukt te worden!’’
Duman ritste zijn broek open, zijn lul was er klaar voor en hij duwde haar op de grond en besprong haar. Ze was na een keer neuken, nog lekker strak en hij perste ruw zijn harde besneden lul naar binnen en pompte zich in hoog tempo leeg in haar. Hij beet op zijn tong, om zijn gekreun te smoren en spoot onbeschermd, de sperma naar binnen. Stond op en ritste zijn broek dicht.
‘’Je houd je bek, He!’’
Hij liet Vaisa huilend achter, die op haar bed ging liggen.

Haar andere broer Candan, hoorde haar.
‘’Wat is er?’’ Vroeg hij, toen hij haar kamer binnen liep. Hij raapte het kapotte slipje op, ‘’wie heeft dat gedaan?’’
‘’Er is niets,’’ snikte ze en hij zag haar tranen.
‘’Als je niets zegt, kan ik jou niet helpen hoor’’
‘’Er is..echt..echt niets, laat mij maar!’’
Candan kwam dichterbij en hij zag wat glinsterende strepen op haar dijen, haar rokje was wat opgekropen, toen ze zich op het bed had laten vallen. Hij trok twee vingers over het vocht en rook er aan, ‘’dat is sperma! Ben je verkracht?’’ Vaisa begon harder te huilen en haar broer ging naast haar zitten. ‘’Kom op, Vaisa! Wie heeft dat gedaan!’’
‘’Duman….Duman heeft dat gedaan en dit was niet de eerste keer, hij heeft mij ontmaagd en pijn gedaan.’’ Haar broer legde een hand op haar schouder en zei. ‘’Duman kan dan wel mijn broer zijn, maar hier komt hij niet mee weg!!’’
‘’Ik ga het ons vader vertellen!!’’Candan beende weg en ging op zoek naar zijn vader.
Hij zocht nu buiten en ging de hoek om……………………………………………………….............. ……………Candan kwam weer langzaam bij en opende zijn ogen, zijn hoofd bonkte. Hij wilde met zijn hand naar zijn hoofd, maar hij zat vast. Duman stond hem uit te lachen, ‘’zo broertje, was jij van plan om mij er bij te lappen!’’
‘’Maak mij onmiddellijk los!’’ En nu zag hij pas meer mannelijke familieleden, ‘’wat is dat allemaal hier?’’ Ze waren in een pand, een aantal kilometers van het huis. Fhahid was er ook en die leek zich als leider op te werpen. ‘’Wij willen dat Vaisa onmiddellijk traditioneel gekleed gaat en jij bent een verrader van ons geloof!’’
‘’Ons pa, is het hoofd van de familie en dat weet jij dondersgoed Fhahid en ook jij Duman!’’
‘’Pa, is aan het dementeren en jij bent een vuile verrader van ons volk. Allah zal je straffen!!’’ ‘’Vaisa is een Westers hoertje.’’
‘’Jij..jij hebt je zusje verkracht, daarvoor moet jij in het gevang!’’
‘’Man lul toch niet zo dom, die vieze hoertjes mogen gebruikt worden en dat weet jij dondersgoed en lees anders HET boek nog maar eens goed, smerige weg kijker!’’ Duman schopte zijn broertje in het gezicht.

Ze hoorden een auto aankomen.
Vaisa struikelde, even later naar binnen. Ze had haar handen op haar rug, polsboeien om. Bashshar had haar opgehaald. ‘’Westerse slet is nu voor ons!’’ Ze had een super kort rokje aan, zo te zien was er een stuk afgeknipt van haar toch al korte rokje en de knopen van haar bloesje waren er al afgerukt. ‘’Ze heeft geen Bhtje aan, zoals al die Nederlandse hoertjes en ik heb slipje al vast weggegooid!’’
‘’Jij wilt niet luisteren, jij…He,’’ tierde Fhahid, ‘’jij maakt ons belachelijk! Mannen zijn de baas, vrouwen moeten luisteren!’’
Vaisa zag dat haar broer Candan, op de grond tegen de muur zat en zijn neus bloede. Hij had blijkbaar papa niet kunnen inlichten. Weer stopte er een auto.
Burhan melde zich nu en trok aan een touw Faruq naar binnen, er kwamen nog meer mannen zich melden, bijna alle mannen van de familie waren er.
‘’Papa????’’ Riep Vaisa, toen ze haar vader aan een touw naar binnen getrokken zag worden. Burhan nam het woord. ‘’We hebben even overlegd en zijn tot het besluit gekomen dat Fhahid het nieuwe hoofd van de familie is.

Fhahid stapte naar voren.
‘’Grijp haar!!…met steun van Allah, mogen wij dit doen! Moeten wij dit doen!’’
Faruq werd tegen de grond gewerkt en kwam naast Candan terecht, ‘’ze hebben mij de functie van hoofd van de familie afgenomen.’’
‘’Houd je muil, oude dementerende man!’’Vaisa werd vastgehouden door twee mannen.
Ze drukte haar voorover en dwongen haar, haar benen te spreiden. Fhahid trok zijn gewaad op en zijn harde besneden penis drongen haar getergde kutje binnen. Ze werd nu voor de tweede keer binnen een paar uur door familie leden verk…….eindelijk kon hij ook en terecht haar pakken en er stonden meer familieleden op spanning.
‘’Zo moeten wij, heel de wereld overtuigen van ons gelijk!’’
Zijn besneden lul flitste in en uit haar kutje en nadat hij klaar was gekomen, werd ze gepakt door een ander familie lid. Haar vader en broer Candan moesten het aanzien, elke keer als ze wilde wegkijken of hun ogen sloten, voelde ze een punt van een sabel in hun hals, ‘’kijken jij!!’’ ‘’kijken, zoals al die Westerse sletjes moeten worden aangepakt!’’

Ze werd nu door een twaalfde familie lid verkracht.
Het ergste moest nog komen voor Vaisa.
‘’Ga je nu luisteren? Morgen in lang zwart gewaad en groot hangend hoofddoek en Niqaab, zoals het hoort, dan zal Allah jou vergeven!’’
Vaisa zag dat haar vader en broer gedwongen werden op te staan en hun broeken werden losgemaakt en uitgetrokken, een geladen revolver zorgde er wel voor dat ze zich niet verzetten.
Fhahid kwam naar voren, ‘’je laatste straf!’’
‘’Faruq en Candan, verkracht je dochter en zusje!’’ Bij dat idee al, kreeg Fhahid weer een stijve. Hij liet Akasma naar binnen brengen, dat meisje liep al in traditionele kleding en ze werd gedwongen de besneden pikken van beide mannen hard te maken, met haar mond.

Akasma verrichte trouw haar taak.
Ze pijpte beide mannen om beurten en of je nou wel of geen stijve wilde krijgen, de besneden pikken kwamen overeind en stonden klaar voor hun taak.
‘’Ga jullie gang, Faruq haar kontje en wie protesteert krijgt afgrijselijke stroomstoten,’’ waar Burhan zich maar al te graag mee bezig zou houden.
Faruq gilde, toen hij na de zin van Fhahid twijfelde en Burhan het koperen staafje tegen zijn borstkas drukte en hij trok de billen van zijn dochter uit elkaar en perste zijn lul langs haar kringspier, al snel drukte Candan zijn harde besneden lul tussen haar kut lipjes en begonnen ze te stoten.
‘’Laat de Westerse slet, nog een keer klaar komen!’’
‘’Huh….oooohhhh..huh..huh,’’ kreunde Vaisa en ze kwam klaar.
‘’Doorgaan, heren!’’ En ze kwam nog een keer klaar………

Twee dagen later.
Vaisa liep door de stad met nog twee meisjes, alle drie in lang zwart gewaad en groot zwart hangende hoofddoek aangevuld met een traditionele Niqaab.
Ze haatte heel haar familie………………………………..behalve haar vader en de goede broer, want die konden er ook niets aan doen.
Einde verhaal.
XXX Angela.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners