Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Arabische Vakantie 2 - 10007 keer gelezen
Het pleintje waarop de dagelijkse soek gehouden wordt is niet veel soeps; groente- en fruitstalletjes, vishandelaren, kraampjes met textiel, aan weerszijden wat afrasteringen waarachter kippen en ander pluimvee te koop - op verzoek direct tot beleg verwerkt - en een café waar op het terras uitgemergelde gasten aan hun kifpijp en groene thee lurken. Kinderen van een jaar of acht lopen met plastic tasjes die de consument voor een paar centimes kan aanschaffen. Enkele jongeren sjokken met een kruiwagen rond, waarop ingekochte waar naar onderkomens gebracht kan worden.
Ik hoef niet lang te zoeken of ik zie mijn beide lovers in dezelfde gewaden als gisteren voor een kraampje met shirts, (onder)broeken, sokken en wat al niet meer.
Er wordt geïnformeerd of het mij goed gaat. De voorbije nacht in het geheugen gegrift wil ik zeggen: 'Het kan niet beter', maar ik laat het bij: 'Alles is goed, en met jullie?'
Hun vreugde wordt verhoogd als ik begrijp dat ze al onderhandeld hebben en ik zonder morren de benodigde pecunia aan de verkoper overhandig voor allebei een pantalon, sokken, shirt, onder- en zwembroek, alsmede schoeisel. De waar wordt achter een opgehouden doek direct aangetrokken. Trots als een pauw paraderen ze naast me. Er worden ook inkopen voor de inwendige mens gedaan. Ik heb begrepen dat het thuis armoede troef is en er niet veel te verhapstukken valt. Tasjes met groenten, fruit, vis, en twee aan poten gebonden kippen worden op een kruiwagen van de een of andere vriend van Hicham geladen. Deze zal de inkoop met de oude kleren bij hun onderkomens afleveren. Hicham zegt dat hij vandaag mij niet kan vergezellen omdat thuis een oom is komen opduiken, en daar rent hij de knul met de waar achterna. Abdul heeft alle tijd. Hij stelt voor naar het strand te gaan. Ik zeg dat ik eerst terug naar het hotel moet om mijn spullen op te halen. Hij geeft aan het zelf te koud te vinden om er in zwembroek te vertoeven. Met een plastic zak met daarin eten en drinken voor het strandleven vertrekken we richting 'Baraka'. Onderweg pakt Abdul mijn hand beet. De receptionist verwelkomt ons met een valse glimlach en overhandigt de sleutel van mijn kamer. Zodra ik daar uit mijn slip stap valt Abdul aan. Smekend heft hij zijn gelaat op. 'Jij habibi, de mijne, altijd ja?' zegt hij in gebroken Frans. Ik heb in genoeg arme landen gewoond om te weten dat de 'liefde' vaak te maken heeft met geld, en dat echte amor niet zo gemakkelijk te vinden valt. Toch heeft Abdul iets, waardoor ik mij voel smelten, maar het is moeilijk te grijpen wat dat eigenlijk is. Echt knap is hij niet.
De hormonen starten hun werk, mijn geslacht begint de 'grote-broer-vorm' aan te nemen. De rechterhand klem ik om Abdul's nek, trek hem naar mij toe, kus hem. Het wordt beantwoord, dan trekt hij zich terug. 'Jij mij altijd wandelen?', wil hij eerst als bevestiging weten. Ik kom hem tegemoet met: 'Ja, altijd.' Klaarblijkelijk is hij gerustgesteld, want hij buigt zich voorover, kust mij op het voorhoofd. Het voelt anders dan gisteren. Het gebeuren gaat nu langzaam. Hij streelt mij over de rug, en ik trek langzaam zijn nieuw verworven shirt over zijn hoofd. We kijken elkaar in de ogen. 'Habibi', fluistert hij. 'Mon amor', lispel ik terug. Ik druk hem op bed, kruip boven op hem. Opnieuw kussen we elkaar. Zijn gezicht likkend beweeg ik langzaam naar zijn tepels, neem deze afwisselend onder handen. Dat bevalt hem goed, zachtjes hijgt hij. Erin knijpend begint hij te grommen als een grizzlybeer, komt omhoog, kweelt: 'Habibi, habibi.' Ik beweeg strelend mijn handen over zijn rug.
Hij verheft zijn onderlichaam en hij wordt van broek en slip ontdaan. Naakt liggen we geruime tijd kussend en strelend tegen elkaar aan. Plotseling stort hij zich op me, roept: 'Ik neuke jou wille, habibi.' Ik aarzel. Mijn achterwerk is nog niet hersteld van de afgelopen nacht, en brandt nog steeds. Dat bemerkte ik toen ik naar het toilet ging. Als mijn joch hoort dat het nu eventjes niet uitkomt pruilt hij teleurgesteld. Voorstellend hem te pakken besluit hij klaarblijkelijk dat iets beter is dan niets. Ik trek hem uit bed, zet mijnheer met zijn gezicht tegen de muur. Het dubbelneuken ben ik niet vergeten en ik vat het plan op mijn jeugdig kameraadje van repliek te dienen. Ik plaats mij achter hem, druk hem lichtjes voorover, spreidt zijn benen, pak het shampooflesje en spuit wat van de vloeistof in zijn gat.
De smurrie druipt langzaam ook over zijn ballen naar zijn dikke lul. Twee vingers duw ik eerst in de ingang, beweeg een paar keer op en neer. Ik houd vervolgens een hand voor zijn mond en duw zonder omhaal vier vingers naar binnen.
Een gesmoorde kreet is het gevolg. Abdul kijkt om. 'Meleh?', lispel ik sadistisch, een paar keer in zijn opening draaiend. De aanvankelijke schrik maakt plaats voor kreetjes van plezier. Mijn andere hand gebruik ik om zijn keiharde paal, nat van de shampoo, vast te pakken en hem langzaam te melken. Wanneer ik merk dat er veel voorvocht over mijn hand stroomt laat ik los en sla hem flink op zijn billen. Ondanks de lichtgetintheid van zijn huid worden deze rood. Nu neem ik wraak voor het gebeuren van vannacht. Zonder waarschuwing steek ik de vier vingers in zijn reet en ram ik mijn lul erbij, begin als een waanzinnige te tampen. Mijn habibi kreunt, tegen het gillen aan.'Zo slettebak', roep ik, 'heeft het halve dorp je kutje doorgesmeerd? Ik zal jou eens helemaal oprekken, zodat je je nog lang kan heugen hoe het is een Hollandse paal in je hol te voelen, geile Marokkaanse smeerlap dat je bent! Je vindt het lekker hè? Nou, ik scheur je helemaal open.' Afwisselend links en rechts stoot ik mijn tamp tegen zijn ingewanden, haal af en toe mijn vingers en lul eruit, ram de pik er weer in, mijn vingers kort daarna erbij. Even later trek ik terug, en steek mijn hele hand in het nu danig geopende jongenskutje en draai. Opnieuw voeg ik mijn lat erbij. De erotische etnische oorlog nadert de climax. Het duurt niet lang voordat ik mijn zaad in hem spuit. Mijn hand haal ik uit zijn reet, maar mijn paal lijkt niet van wijken te weten, blijft onverminderd hard. Weer beweeg ik heen en weer, sla hem opnieuw op zijn kont, die alle kenmerken van een kreeft begint te vertonen. 'Bevalt het je, geile donder!' roep ik.
Klaarblijkelijk denkt Abdul dat ik lieve woordjes uit. 'Habibi, habibi, habibi,' kermt hij. Al eerder klaargekomen zijnde kan ik het neuken lang volhouden. Mijn tienertje ligt als een kat te spinnen. Vooroverbuigend kus ik zijn nekje, en mijnheertje draait zich met zijn gezicht naar mij toe, zodat onze tongen zich verenigen. Dan laat ik los, streel zijn borst en buik, om met mijn handen weer omhoog te kruipen en in zijn tepels te knijpen. Vervolgens ga ik buitenom, pak zijn pik beet, ruk er stevig aan. Met een kreet voel ik zijn kloppend lid ontladen en zijn melk in schokkende halen de wereld in spuiten. Zelf ben ik ook niet meer te houden, haal mijn drilboor uit zijn holletje en vergenoegd schiet mijn zaad tegen zijn billen. Wat een geil gezicht om mijn yoghurt over zijn bolle kont naar beneden te zien druipen. Ik pak een handdoek, veeg de vloeistof van ons zo goed als kwaad weg. We staan op om ons te wassen. Als ik op mijn horloge kijk blijkt het al half vier.
Wat gaat de tijd toch snel als men plezier heeft.
We vertoeven die middag een uurtje op het strand maar aan zwemmen komen we niet toe. Abdul vindt het te koud. Vroegtijdig vertrek ik naar het hotel voor een verlate siësta, en geilneefje heeft klaarblijkelijk thuis wat te doen. Hij zal mij vanavond in het hotel bezoeken. Het is half negen als ik ontwaak. In een diepe slaap ben ik geraakt, en voel mij uitgerust en hongerig. Wanneer ik beneden kom zit Abdul met Morad en mij onbekende jeugdige gasten te keuvelen. Als hij mij ziet staat hij snel op, omhelst mij. In een andere hoek van het etablissement spelen een paar oudere mannen domino. De hoteleigenaar is weer acte de présence.Ik geef te kennen dat ik een heel schaap aan kan. Het duurt eventjes voordat het eten op tafel staat.

Uiteindelijk wordt een groot plateau gebracht, en als hongerige wolven vallen ik, Abdul, Morad en diens gezellen aan. Stukken vlees worden uiteengerukt, groenten met brokken brood gepakt. Bestek is er niet, alles gaat met de handen.
Ik herken het van een eerder verblijf in Oman, en weet dat ik snel moet zijn, want dat er anders weinig voor mij te bikken overblijft. Binnen een mum van tijd kijken we tegen een leeg bord aan, maar een ander wordt binnen gebracht. Na afloop van de schranspartij wordt er eventjes overlegd, en vertrekken we gezamenlijk naar Morad's privé-vertrek. Daar doen we ons tegoed aan fruit, drinken mierzoete thee en luisteren naar muziek uit een gammele bandrecorder.
Op mijn vraag wie er aan het blèren is, verneem ik dat het een Egyptische zangeres betreft, ene Oema Kaldoenoe, of zoiets. Mij kan het mens niet bijster bekoren. De waterpijp wordt gevuld, iedereen neemt diepe halen. Zelf beperk ik mij tot wat lichte trekjes. Niettemin voel ik mij al snel zweverig. De mij onbekende aanwezigen hebben zich inmiddels kenbaar gemaakt als ene Mohammed, nog een Mohammed, Fouad, Jamal en Fikrie. Zonder enige vooraankondiging staan Fouad en Jamal op, trekken mij van de bank omhoog, rukken onstuimig mijn kleren van het lijf, en leggen mij op de rug over een tafeltje op wieltjes. Vanonder hun lange witte gewaden halen ze hun pikken tevoorschijn. Gefascineerd kijk ik toe. Het zijn abonimale afmetingen die tussen hun benen hangen. Ja, hangen, want ze zijn zo loodzwaar dat ze niet rechtop kunnen staan. Ook hun ballen zijn van formaat. Fouad trekt een paar keer aan mijn lul, die inmiddels ook hard is geworden. Vanuit mijn ooghoeken zie ik hoe de twee Mohammed's Abdul's nieuwe shirt van zijn lijf scheuren, en zijn pantalon ondergaat door Fikrie hetzelfde lot.

Het schijnt Abdul niet te deren, maar ik vermoed dat morgen een hernieuwd bezoek aan de soek gebracht dient te worden… Fouad heeft een fles olijfolie gepakt, smeert wat op zijn lul, dringt bij mij binnen. Mijn God, of binnen dit kader Allah, wat wordt ik opengereten. Nog nooit heb ik zo diep een paal in mijn ingewanden gevoeld. Het doet pijn, en ik gebaar rustig aan te doen, maar Fouad trekt zich nergens wat van aan. Met grove halen doorboort hij mijn reet, haalt zijn lat eruit, schuift hem in één beweging weer naar binnen. De pijn gaat over in een aangenaam gevoel, en ik gooi mijn benen naar achteren, die Jamal nog meer naar voren trekt. Fikrie zie ik naderen. Hij neemt één been van Jamal over. Genoeglijk kijken ze toe Fouad mij te grazen neemt.Ze verplaatsen zich naar voren, nog steeds mijn benen vasthoudend, en beginnen met hun pikken tegen mijn gezicht te meppen, om uiteindelijk te proberen deze gelijktijdig in mijn mond te krijgen. Dat lukt niet, zodat ze om de beurt hun neukapparaat in mijn bek rammen. Ik krijg ternauwernood tijd om adem te halen. Alles gebeurt in een roes.
Plotseling verdwijnen Jamal en Fikrie, en blijft slechts die geile donder van Fouad over, mij diep in mijn kont bonkend. Zijn immense ballen kletsen elke keer tegen mijn kont, het geluid van een biljartspel veroorzakend. 'Oh wat lekker. Ja, dieper. Doe maar. Je mag alles met me doen wat je wilt!', schreeuw ik in het Nederlands. Fouad lijkt het te 'verstaan', gilt iets in het Arabisch terug.
Onze stemmen worden trouwens vermengd met het gebrul van dat Egyptische wijf dat door de recorder ligt te kwelen. Met mijn rechterhand mep ik tegen het apparaat, dat van de zitbank op de grond dondert. Einde verhaal voor Madame. Ook Abdul hoor ik screamen. Wanneer ik mijn gezicht naar rechts wend zie ik hoe de superlullen van de beide Mohammed's in en uit zijn kont schuiven. 'Habibi,' roept hij tegen mij. Habibi? Lik me reet! Hoeveel habibi's heeft die seksmachine al niet in en over zich gehad?
Fouad begint zwaar te ademen, haalt zijn pompeuze geslacht uit mijn opening, en zonder deze te hoeven aanraken, schiet zijn zaad over mij heen, belandt op mijn gezicht, borst en buik. 'Voldoende?' roept hij, nog nahijgend.
Even plotseling als het mij eerder onbekende stel begonnen is, vertrekken ze. Alleen Morad blijft achter. Deze zit met wijd gespreide benen op de bank en ligt aan zijn paal te rukken. Abdul verdwijnt in zijn richting, zet zich voor hem en begint de genotsknuppel van beneden naar boven te likken, om hem even later te pijpen. Ik ben niet klaargekomen, nog zo geil als wat, en heb zin om die Morad te pakken. Niet wetend of dit wel op prijs gesteld wordt omhels ik hem eerst, duw mijn tong in zijn mond. Er wordt geen bezwaar gemaakt. Naar beneden kijkend zie ik dat Abdul zich van Morad losmaakt en een vinger in de vuist van zijn andere hand heen en weer beweegt, naar mij en Morad kijkend. 'Voor het eerst', duidt hij. Geeft hij aan dat ik die gast wel kan rammen en dat deze nog maagd is? Ik maak mij van Morad los. Abdul staat op, gaat naar de voorkant, trekt Morad's benen omhoog. Ik ga op de knietjes en wil mijn lat bij de zoon van de hoteleigenaar naar binnen schuiven. Diens hol is nauw. Abdul reikt mij een schoteltje aan met daarop wat olijfolie. Ik smeer Morad's kutje en mijn lul daarmee in.Het duurt eventjes voordat ik mijn paal er helemaal in krijg, en het gaat gepaard met een hoop gekrijs van het slachtoffer, maar klaarblijkelijk heeft hij er toch danig zin in. Vreemd dat een buitenlander hem mag inrijden. Ik begin te stoten. Links, rechts, rechtdoor, houd eventjes stil, en opnieuw in omgekeerde volgorde. Morad kreunt en sopt inmiddels behoorlijk van binnen. Abdul kijkt gretig toe, knikt mij toe, alsof hij wil zeggen: 'Toe habibi, geniet maar. Neuk hem maar helemaal aan gort.' Ik brul: En bevalt het, geile hoerenzoon? Vertel je vader maar hoe deze Hollander jou de sterren van de hemel heeft laten ontdekken, en beding gelijk wat korting op mijn hotelrekening!'
Mijn bewegingen worden hoe langer hoe bruusker. Abdul pakt Morad's lat, rukt eraan. Opeens voel ik hoe de niet maagd meer zijnde knul zich ontlaadt. Zijn melk belandt alom op zijn buik. Zelf kom ik ook klaar, mijn zaad duikt als een raket in de opening. Druipend van het vet haal ik mijn lid na enige tijd eruit, hoor een plop, alsof de stop uit de wasbak getrokken wordt. Een overdaad aan cum stroomt uit Morad's gat. Het lijkt de Niagara-waterval wel! Abdul spuit tegelijkertijd de ene golf geil na de andere op en over Morad heen. Mijn joch lijkt liters opgehoopt te hebben, terwijl hij 's middags toch ook al geloosd heeft. Zwaar hijgend begint hij mij onstuimig te kussen.
Morad komt langzaam omhoog, kijkt mij glazig aan. 'Bedankt', mompelt hij, laat zich uitgeput terug op de bank zakken. Tijd om afscheid te nemen. Wanneer Abdul en ik op mijn bed vallen, wijst mijn klokje aan dat het tegen middernacht loopt. Mijn habibi kruipt dicht tegen mij aan. Ik trek de deken over ons heen, en voel mij langzaam wegsoezen. Opeens word ik gewaar dat mijn slip naar beneden getrokken wordt en een stijf lid tegen mijn billen aanrijdt. Het zal toch niet….? Versuft draai ik mij om, kijk in het glimlachende gezicht van Abdul. 'Nog ene keertje neuke jou, habibi. Ik wille.' Jezus Christus! Geraakt die Sprinkler-machine dan nooit leeg?

EINDE
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners