Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Benjamin - 7953 keer gelezen
Mijn naam is Ralf, ik ben 16 en zit in MAVO 4.

Ik heb 1 beste vriend, Benjamin (Ben) ,die ik nu 4 jaar ken, sinds de brugkkas kennen wij elkaar. Ben is een mooie jongen waar ik eigenlijk stiekem een beetje verliefd op ben. Hij is slank en heeft een lekker kontje en een mooie pik, niet super dik maar wel lang. Wij doen alles samen….nou ja bijna alles….op sex gebied rukken we wel samen maar nog nooit elkaar en ik durf hem dat zeker ook niet te vragen..Tot op die ene dag….ik weet het nog goed. Het was Vrijdag en zoals wel vaker bleef Ben bij ons logeren, zijn moeder werkte als verpleegster en had om het weekend een nachtdienst. Dat waren de weekends dat Ben dan bij mij logeerde.

Het was 10 uur en we gingen naar mijn kamer, ik had sinds kort de zolderkamer voor mij alleen, ik was enig kind en mijn ouders hadden hun slaapkamer in de kelder. Dus ik had veel privacy. We gingen op mijn bed liggen , het was een kingsize bed dus lekker groot.

Ik zette een DVD op, Harry Potter. We zijn beide grote fan van deze films.

Het was nogal warm en dus lagen we in onze onderbroek boven de dekens.

Ben had een boxershort aan en ik had een strakke speedo achtige slip aan.

Staat je sexy, ik zie alles zo bij je zitten zei Ben.Ben had nog nooit zoiets gezegd en ik werd een beetje verlegen.

Ik lachte wat en zei; sinds wanneer vind jij dat mooi?

Ralf….begon Ben….ik wil je wat gaan vertellen maar ben een beetje bang voor jouw reactie en ik wil zeker niet onze vriendschap op het spel zetten.

Wat is het Ben? Je kent me nu toch al zo lang dus waarom ben je bang?

Nou...eh...weet ik veel...kijk..eh...Ralf..als wij zo samen op bed en later in bed liggen en we gaan ons dan even aftrekken dan …..eh….kan ik mijn ogen niet van jou en die lekkere pik houden en het liefst zou ik op je afduiken hem vastpakken en leeg zuigen!!!

Wat!!! ...ohh Ben ...maar dat is toch helemaal niet erg joh…..

Nee? Je bent dus niet boos op me?

Nee, natuurlijk niet, we zijn toch vrienden? En ik vind het ook heel geil om naar jouw pik te kijken en hoe jij heerlijk klaarkomt en je zaad dan lekker op je buik spuit!

Maar...eh...Ralf…..er is eigenlijk meer...

Wat dan?

Ik denk, of eigenlijk weet ik het zeker…..ik vind je meer dan leuk, lief en aardig….

Ik ben al heel lang eigenlijk verliefd op je en zou het liefst alles wat met sex te maken heeft met jou willen uitvinden. Ik heb dat nog nooit bij iemand anders gevoeld.

Ik keek Ben nu lachend aan, greep hem bij zijn nek en trok hem naar mij toe,

toen drukte ik mijn mond op de zijne en begon hem heftig te zoenen!!!!

Ohhh Ben….wat maak je mij blij….ik heb die gevoelens ook al heel lang voor jou!

We begonnen nu beide te tongen en te kussen….mijn hand gleed over zijn rug naar beneden en toen naar voren waar in zijn boxershort een mooie stijve pik zat te wachten om bevrijd te worden…

Ik trok mijn slip uit en Ben volgde met zijn boxershorts...we hadden beide een stijve pik !!

Kom, doe het licht uit zei ik tegen Ben. Hij deed het licht uit en kwam heerlijk dicht tegen me aan liggen….we gingen verder met zoenen en toen gleed Ben naar onderen en zei;Dit heb ik al heel lang willen doen...hij pakte mijn stijve pik vast en begon me af te trekken..

Ohh jahh wat lekker...Ben….dit voelt zó lekker...toen nam Ben mijn pik in zijn mond en begon op mijn pik te zuigen en te sabbelen!!!! Mmmmm ahhhh jahhhh ga door Ben….ik ga zo komen

Toen begon ik te schokken en trillend kwam ik geweldig klaar in de mond van Ben!

Zeker 7 stralen sperma spoot ik in Ben zijn mond….mmmm lekkerrrrr zei Ben, jouw zaad smaakt echt heerlijk, anders dan mijn eigen zaad!

Toen liet Ben mijn pik los en kroop omhoog, gaf me een tongzoen en vroeg:

En….hoe was je eerste pijpbeurt???

Man...geweldig ! wow... wat kan jij lekker pijpen!

Nu was het mijn beurt en ik gleed naar beneden om Ben heerlijk te pijpen,

Ik had nog nooit een andere pik dan mijn eigen gevoeld. Wel heb ik, liggend op m’n kop mijn mond vol gespoten met mijn eigen sperma en dat smaakte best wel lekker. Nu wilde ik ook Ben’ zaad gaan proeven.

Ik begon er een beetje op te sabbelen en toen….nam ik hem diep in mijn mond en begon hem hevig te pijpen...ik zoog heerlijk op zijn pik en het duurde niet lang voor Ben kreunde

Oh Ralf…..ga door man...ik ….ik...kommmmm….met een flinke stoot diep in mijn mond kwam Ben klaar en spoot hij een grote lading zaad lekker in mijn mond en ik slikte alles door!

Ik kroop naar boven en we gingen heerlijk in elkaars armen liggen.

Dank je wel Ralf dat was heerlijk, ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen!

Nou ik ook niet zei ik.

Ik keek Ben aan en vroeg; wil je verkering met me?

Ja! Graag, heel graag lieverd.

Die nacht is er weinig van slapen gekomen, we hebben heerlijk van elkaar genoten en elkaars kontje ontmaagd.

Een week later hebben we het mijn ouders verteld en die waren helemaal niet verbaasd.

Mijn moeder dacht wel dat we wat meer hadden dan alleen vriendschap maar toen ik vertelde dat we pas sinds een paar dagen sex met elkaar hadden moest ze lachen en zei;

Nou als jullie zó lang hebben gewacht dan was het zeker de moeite waard!

Ben’s moeder was ook niet echt verbaasd en ook blij voor Ben want die was altijd een beetje anders en ze was gek op mij dus dat zat ook wel goed.
We hebben nu 2 jaar verkering en gaan volgende maand samen wonen in ons eerste officiële appartementje.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners