Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Betrapt door de buren - 13652 keer gelezen
Ik ben Ron,heb lange haren,een gespierd,onthaard lijf en een besneden pik.Ik ben homo en hou er vooral van om diep en hard in mijn kontje geneukt te worden.

Ik woon op het vijfde verdiep van een flat gebouw en heb een ruim zonneterras waarop ik graag naakt zon.Mijn flat kijkt uit op een meer en de overburen wonen zo'n honderd meter verder aan de andere zijde van het meer.

Op een site van sexy ondergoed had ik een Cstring besteld,eigenlijk is dat enkel een frame met een stukje stof( ik had de amerikaanse vlag besteld)die alleen je lul en zakje betekt.

Ik was op mijn werk toen ik een berichtje ontving dat mijn pakje toegekomen was en ik het kon afhalen.Meteen na het werk deed ik dat dan ook.

Thuis gekomen gingen mijn kleren meteen uit en de Cstring aan.Mezelf in de spiegel bekijkend vond ik het erg sexy,vanop de rug bekeken kon je amper zien dat ik iets aanhad,enkel een stukje van het frame was bovenaan mijn bilspleet te zien en van voor was enkel mijn pik en zakje aan het oog onttrokken.

Ik liep zo wat rond in mijn flat,ging even het terras op en in een gekke bui zette ik een koptelefoon op,speelde mijn favoriete Rock songs en deed alsof ik de zanger was.Ik ammuseerde me geweldig.

In mijn haast om de Cstring uit te proberen had ik mijn flatdeur niet goed dicht gedaan.

Een buurman had een pakje CD's aangenomen en bracht die naar mijn flat.Hij belde aan,maar met mijn hoofdtelefoons op hoorde ik dat niet,waarop hij aanklopte.Toen hij dat deed ging de deur open,hij keek daarop binnen en zag me,met mijn rug naar hem toe,staan te dansen op de muziek.

Eerst dacht hij dat ik volledig naakt was en wou terug de deur sluiten;maar hij vond het zo leuk om me daar in mijn blote kont te zien rondhupsen dat hij besloot om er nog even van te genieten.

Op een bepaald moment draaide ik me naar hem toe en schrok even toen ik hem daar zag staan.De man bleef me aankijken,ik besefte dat me nu toch al goed had gezien en deed alsof het heel normaal was om zo goed als naakt voor een vreemde man te staan.

Ik zette de koptelefoon af en zei:

"Hallo?"

"Eh,ik uh.. heb een pakje voor je."

De man was duidelijk van zijn stuk gebracht.Dat vond ik best leuk,raakte ook wat opgewonden en besloot er nog een schepje bovenop te doen.Ik ging naar hem en bemerkte dat zijn ogen steeds weer naar mijn kruis afdwaalden en dat gaf me een lekker gevoel.

"O,mijn CD's.Hartelijk bedankt."

Hij stamelde wat en begon toen te vertrekken."Kom toch even binnen man.Neem een biertje van me.Das toch het minste wat ik kan doen om je te bedanken voor het aannemen van mijn pakje."

Schoorvoetend kwam hij binnen,ging de living binnen,even later volgde ik met twee koude biertjes.

Hij ontdooide na een paar slokjes,stelde zich voor als Louis en hij woonde pas sinds kort in het gebouw.

Nog wat slokjes verder begon hij te zeggen dat ik een erg mooi lichaam had.

"O,dank je."zei ik en ik draaide eens rond om nog eens alles te tonen.

"Erg sexy die outfit en vreselijk uitdagend."

Ik stond voor hem en mijn lul begon hard te worden.

"Ik hou wel van uitdagen."

Mijn Cstring begon nu wel erg krap te worden voor mijn groeiende pik.

Louis stond op,nam nog een slok en legde dan zijn hand op mijn kontje.Een rilling ging door me heen en ik kreunde vergenoegd.

"Je houd van uitdagen,hé?"

Ik knikte bevestigend.

"Wat vind je hiervan?"

Terwijl hij dat zei duwde hij met een vinger het frame van mijn Cstring van tussen mijn billen,waarop het ding op de vloer viel.Mijn lul,bevrijd,had al een behoorlijke grote gekregen en uitdagend pronkte ik met mijn nu volledig naakte lijf voor Louis.Hij gaf een speelse tik op mijn gezwolen lid en die reageerde daarop door heel vlug,heel erg hard te worden.

"Je daagd graag uit,hé?"

Weer bevestigde ik dat.

"Laat eens zien hoever je durft gaan."

Hij nam mijn stijve beet en leidde me naar de rand van het terras.

Ik was nu heel erg geil en liet hem begaan,ik vond het zelfs erg leuk en opwindend om daar open en bloot met een vent te staan.

Toevallig keek ik even naar de overzijde van het meer en zag hoe een man vlug zijn balkon verliet en even later terug kwam met een camera n zijn handen.

Louis had blijkbaar niets in de gaten want hij begon mijn lijf uitgebreid te kussen,likken,kneden,bijten en strelen.Ik genoot er geweldig van en zorgde ervoor dat de overbuur alles duidelijk kon filmen.Louis had me super geil gemaakt,hijgend en kreunend bracht ik uit dat ik door hem geneukt wilde worden.

Een muur scheide mijn terras van het volgende en daar tegen leunde ik voorover gebogen,benen uit elkaar en kont achteruit.

Eerst begon hij me te vingeren,wat wel leuk is maar een harde lul is veel keer leuker en dan begon hij mijn gaatje te likken wat al een grote stap in de goed richting was.Even later duwde zijn eikel ertegen aan.Ik kreunde van genot toen zijn stijve binnen drong.Langzaam duwde hij zijn paal dieper en dieper in me.

O wat vind ik het heerlijk om door een vent in mijn kontje geneukt te worden en me volledig aan hem te onderwerpen,gewoon zalig en dit keer had ik nog een toeschouwer,wat het nog opwindender maakte.

Louis was echt heel bedreven,langzaam dreef hij het tempo op,stopte dan even om dan opnieuw te beginnen en zo werd ik erg lang,lekker door hem geneukt.

Mijn pik was ondertussen pijnlijk hard geworden en ik wist dat ik binnenkort zou klaar komen.

Louis begon me nu bijzonder hard te berijden met veel geweld ramde hij zijn paal diep in me.Mijn lul zwiepte mee op het ritme van zijn stoten en met een schreeuw begon ik mijn sperma in het rond te spuiten.

Plots werden mijn heupen in een ijzeren greep omklemd,er volgde nog een geweldige stoot en ook Louis kwam klaar.

Nadat we beiden wat waren bekomen vroeg ik of hij nog een biertje luste en dat luste hij wel.

Terug op het terras stond ik naast hem leunend op de ballustrade van een pilsje te genieten en keek naar de overbuur.Die had zijn camera weg gedaan en stond ook op zijn balkon met een drankje.

Ik kon het niet laten en wuifde naar hem,hij wuifde terug,ik stak mijn duim op en hij beantwoorde dat ook,waarop Louis vroeg wat ik deed.Ik vertelde hem dat de overbuur alles had gefilmd.

Eerst was hij stil en mischien wat gestoord maar dan lachte hij en zei:

"Wat dacht je van een encore?"

"I'm ready,willing and able."antwoorde ik.

Ik bleef op de ballustrade geleund staan,Louis kwam achter me staan en ik voeld zijn stijve over mijn billen glijden om even later met een harde stoot diep in me geramd te worden.

Ditmaal werd ik erg ruw geneukt,geen langzaam opbouwen,even stoppen en dan opnieuw;nee meteen de beuk erin.Daar hij even voordien in me was klaargekomen duurde het lekker lang voor hij nog eens wat zaad in me loste,ook ik slaagde erin om nog wat druppels sperma uit mijn ballen te halen.

Louis nam daarna afscheid,ik nam een douche,trok de Cstring weer aan en beluisterde mijn nieuwe CD's.

Al met al was het een erg leuke avond geworden,twee keer geneukt,gefilmd,nieuwe muziek en een sexy Cstring.Avond geslaagd.

Ja ik heb de film gezien,helaas was de opname erg slecht en het bekijken echt niet waard,korrelig,wazig en haperend.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners