Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Buurman 1 - 6053 keer gelezen
'Morgenochtend 06:00 uur hardlopen' stond er op het scherm van mijn mobiel.
Sinds een half jaar loop ik samen hard met mijn buurman. Of beter gezegd: mijn buurman loopt hard, heel hard en ik probeer mijn conditie op te krikken. Dit jaar wil ik aan de Dam tot Dam loop meedoen. Maar dan moet ik wel eerst mijn uithoudings vermogen verbeteren, want ik loop nu al na zo'n 3 kilometer te hijgen als een paard.
En om die 15 kilometer te halen, moet ik toch echt wel trainen.

Ik ben trouwens Bas, 19 jaar en studeer in Amsterdam aan de VU. Mijn buurman, Dennis, is 42 en woont sinds een paar jaar alleen. Hij werkt bij defensie, maar wat en waar dat zou ik niet weten. Door de weeks is hij altijd weg en in het week-end komt hij vaak in zijn leger uniform naar huis.
Hij en zijn vrouw zijn sinds een paar jaar geleden gescheiden en hebben samen ook geen kinderen.
Dennis woont al zo lang als ik me kan herinneren naast ons, een paar huizen verderop.

Hij is een zeer sportieve en afgetrainde man, en ziet er door het vele sporten dan ook zeer goed uit.
Omdat ik aan die hardloopwedstrijd wil meedoen, vroeg ik een keer aan hem of ik met hem mee mocht lopen.
Nou, dat viel behoorlijk tegen, natuurlijk, want ik was niet fit en hij top fit.

"Geeft niks, Bas, voor je het weet gaat je conditie omhoog. En als je vol houdt, dan gaat dat sneller dan je denkt!" had hij tegen mij gezegd. Nou, dat klopte ook wel enigszins, want na een aantal weken trainen, liep ik al veel sneller en verder dan dat ik eerst kon.

Zo ook deze zaterdag, om half 6 ging de wekker en om 6 uur stond ik klaar om samen met mijn buurman te gaan hardlopen. Dit keer zouden we door de duinen gaan rennen. De natuur werd langzaam wakker. Een pracht gezicht en ik moet zeggen dat het lopen ook lekker ging.

Ik liep achter Dennis aan en kon goed zien hoe zijn pracht lichaam zich bewoog in de ochtenddauw van het morgenlicht. "Wat een benen had deze man. En wat een prachtig volle gespierde billen. Als dat het gevolg is van veel hardlopen, dan stijgt mijn motivatie om dit te doen enorm" dacht ikNa een uur hardgelopen te hebben, namen we even pauze om wat te drinken. "Je loopt goed vandaag, Bas" complimenteerde Dennis mij. "Ja, het gaat zeker lekker" zei ik zelfverzekerd terug.
"Ik kan ook al zien, dat je bovenbenen wat steviger worden" en Dennis kneep er een beetje in.
Een rilling ging door mijn lichaam en zijn complimenten deden mij echt wel wat.

Ik keek naar zijn benen en die leken wel van staal. Zou het mij ook ooit lukken om er zo getraind uit te zien?
"Als je zo doorgaat, worden jouw benen net zo hard als die van mij, voel maar" en hij pakte mijn hand en legde die op zijn bovenbeen. Onhandig probeerde ik er een beetje in te knijpen, maar die spieren leken wel houte balken, zo hard.

Mijn ogen dwaalde af naar zijn kruis. Wat ik zag was een zeer goed gevulde hardloopbroek. Daar kon geen twijfel over zijn: "deze man is ook nog eens groot geschapen" ging er door mij heen.
"Geen kans man, Dennis is hetero, hij is getrouwd geweest" dacht ik 'Niet te lang naar zijn kruis kijken" schoot er door mij heen. Shit zou hij het door hebben? Waarom lacht ie nou naar mij?"

"Kom Bas, we gaan weer verder" zei Dennis met een lach op zijn gezicht.
"O, kut, hij zou toch niet door hebben dat ik zo naar zijn bobbel heb zitten kijken?"

Ik concentreerde mij weer op het hardlopen en het laatste stuk terug was toch wel wat zwaarder, dan waar ik op had gehoopt. Nog een paar kilometer en we waren weer aangekomen in onze straat.

"Zo, nog even rekken en strekken en lekker koud afdouchen. Dat is zo'n lekker gevoel daarna. Zullen we volgende week weer afspreken?" Vroeg ik aan Dennis.
"Ik ga morgen ook nog ff lopen, dus als je zin heb....."
"Ik app je nog wel even." Zei ik.

We gingen ieder naar zijn eigen huis, maar toen ik thuis aangekomen was, waren mijn ouders al weg. Ik was vergeten dat ze dit week-end naar vrienden zouden gaan en ik had mijn sleutels thuis laten liggen.

Met een beetje schaamte, belde ik bij Dennis aan. Deze deed open, maar bleef achter de deur staan. Ik vertelde het voorval en Dennis zei: "Kom verder, maar let niet op mij, want ik heb mijn kleren al uitgetrokken. Ik zou net gaan douchen"

"O, geeft niks hoor, we zijn toch allemaal hetzelfde, toch?" Zei ik nonchalant. Maar ik kon hem wel meteen even in mij opnemen. En wat ik zag was niet helemaal HETZELFDE. Als je begrijpt wat ik bedoel.
Dennis was goed bedeeld: hij had een grote vleeslul die in slappe toestand al zo'n 15cm lengte had. Deze zwengelde lekker tussen zijn benen, waar ook nog een prachtig grote zak met forse ballen achter hing.
De ene bal iets hoger dan de andere. Prachtig getrimd schaamhaar en een onbesneden lul.

"Wil je misschien wat drinken? Of wil je eerst ook even douchen? Ik heb een grote badkamer en we kunnen samen douchen, als je dat tenminste wilt."

Ik wist niet wat me overkwam. "Dit is mijn geilste droom die uitkomt." Dacht ik.
Direct reageerde mijn lul en bang dat ik een stijve zou krijgen, begon ik een beetje hakkelend te zeggen: "Nou, eh, ja maar eh, ik kan ook na jou douchen hoor als je dat prettiger vind"
"Maakt mij niet uit Bas, maar ik dacht, misschien vind je het wel gezellig" terwijl Dennis dit zei gaf hij mij een knipoog en trok even met zijn hand aan zijn lul.....Ik werd rood, maar vond de uitnodiging wel super geil. "Ok" zei ik "Gaan we samen douchen, wel zo leuk"
Boven aangekomen, deed ik mijn hardloop kleren uit. Mijn lid was niet meer helemaal slap.
"Mooie pik heb je Bas" zei Dennis. Ik wist niet waar ik kijken moest en zei toen ook maar iets in de trant van" Ja, jij ook man"
"Ik zag je wel kijken naar mijn lul, toen je binnen kwam"
Ik werd vuurrood.
"Geeft niks hoor! Ik weet dat ik een mooie lul heb en een paar mooie eieren van ballen. Maar alleen is maar alleen, h."

Ik kon het niet meer houden en mijn pik begon te stijgeren. "Sorry" zei ik.
"Waarvoor?" Vroeg Dennis. En ik zag dat ook zijn pik groter werd.
"Wil je hem voelen?" Vroeg hij
Ik knikte en liet mijn hand langs zijn geslacht gaan.

Wat een heerlijk gevoel. Wat een mega lekkere lul had mijn buurman. Ik had de nijging om er aan te gaan zuigen.
Maar ik voelde er eerst alleen maar voorzichtig aan.
"Je mag mijn ballen ook wel aanraken, hoor" zei Dennis tegen mij.

En zacht begon ik zijn kloten te masseren. "Ga door" fluisterde Dennis
Ik begon zijn lid af te trekken en zag dat zijn grote eikel al nat was geworden van het voorvocht.

"Kom, laten we lekker onder de warme douche gaan staan" stelde Dennis voor.
Daar, in de ruime douche kabine, zakte ik door mijn knien en begon de grote paal van Dennis af te likken. Ik deed mijn mond open en zijn grote, vochtige, paarse eikel, paste nog maar net in mijn mond.
"Aaaach, ga door" kreunde Dennis "Pijp me zo diep als je kunt!"

Vol overgave nam ik zijn mega lul zo diep in mijn mond als ik kon en Dennis begon mijn mond te neuken met zijn grote lid. Dieper en dieper, stootte hij zijn 25cm cock in mijn mond en uiteindelijk stootte hij zijn lul in mijn keel, waarop ik kotsneigingen kreeg. Ik hoeste veel slijm op en daardoor werd de boel steeds gladder en gladder. Totdat zijn totale 25 cm in mijn mond en keel was verdwenen.

De neuk beweging die Dennis maakte werd steeds heftiger en ik kreeg daardoor bijna geen lucht meer binnen.
Ik een dromerige, geile, zwoele sfeer, bleef ik hem maar door pijpen.
Toen plotseling Dennis mij bij mijn hoofd greep en nog 1 maal heel diep zijn lid bij mij naar binnen pompte:
Een luide kreet van ontlading kwam over zijn lippen en het zaad van Dennis stroomde keer op keer rechtstreeks mijn slokdarm in.

Ik kon maar 1 ding doen en dat was mijn slok-reflex volgen. Straal na straal sperma slikte ik door. Geen druppel ging verloren.

"Zo, dit had ik even nodig Bas, van al die jaren zonder seks, was dit de brood nodige ontlading die ik even nodig had. Ik hoop niet dat ik je al te veel pijn heb bezorgd, maar ik kan je zeggen: het was de moeite waard, man. Waar heb jij zo goed leren pijpen, kerel. Wauw dit mag je echt vaker komen doen" riep Dennis enthousiast.

"Je mag mij altijd bellen" zei ik, nog bijkomend van wat mij allemaal was overkomen.

Ik stond weer op en had natuurlijk ook een behoorlijke stijve gekregen van wat er net was gebeurd.
Dennis greep mijn staaf en begon er zacht aan te rukken.
Toen begon Dennis mij te zoenen. Mijn mond nog vol met zijn zaad, werd vermengt met ons speeksel.
"Lekker geil, om mijn eigen zaad te proeven in jouw mond" zei Dennis zwoel.
Ik hield het niet meer. Ik spoot mijn zaad tussen ons in en het warme mannen-vocht belandde op onze buiken en benen. "Zo, dat is ook niet gering" complimenteerde Dennis mij.

Geil en voldaan, stapte we samen onder de douche vandaan.
"Morgen weer hardlopen" zei ik met een knipoog naar Dennis.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners