Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Buurman Op mn boot - 17242 keer gelezen
Nadat ik een geweldige sex date had met Jerry en mn havenbuurman Roy me op mn boot betrapt had, ben ik weken niet meer op mn boot geweest.
Ik was bang hem tegen het lijf te lopen en god mag weten wat ie van plan was.
Maar na een week of 6 werd het toch echt tijd om eens te kijken hoe mn boot erbij lag, dus met lood in mn schoenen ging ik naar de haven..
Aangekomen bij mn boot was er godzijdank niemand te zien. Dus ik naar binnen, me even lekker uitgekleed want naakt op een boot is toch wel het geilste wat er is. Buttplug in, open jockstrap aan en een biertje en muziekje erbij. Gordijnen dicht tegen de pottekijkers en eindelijk weer even quality time met mezelf.
Ik doezelde na 2 biertjes langzaam weg en al snel zat ik in een supergeile droom..
Het zal een uur later geweest zijn dat ik wakker werd met een enorme koppijn en pijn in mn polsen. Mín boot deinde en de motor liep.. Hoe kan dit..
Ik ga overeind zitten en realiseer me dat mijn polsen achter mijn rug vastgebonden zijn. Enorme paniek schiet door mijn lichaam en van alle geilheid waar ik mee in slaap viel was helemaal niets meer over.
Waar ben ik, wie is er aan boord, wat is er gebeurd.. ik sta wankel op en loop naar de stuurhut waarvandaan ik naar buiten kan kijken om te zien wie er aan het roer staat..
Kut.. het is Roy..
Roy!!! Wat heeft dit te betekenen?? Roy lacht, neemt een slokje van zijn bier en zegt: Ja man, ik had toch gezegd dat ik voor een bepaalde prijs mijn mond zou houden! Maar jij kwam niet meer opdagen in de haven, dus ik moest toch op de een of andere manier de betaling incasseren.. en daarom zijn we nu dus op het meer..
Zodat je me kunt bedanken voor mijn stilzwijgen tegen je vrouw.. Fijn trouwens dat je al een buttplug ingedaan had en je helemaal uitgekleed hebt, dat scheelt me een hoop geklooi.
Hij heeft mijn boot naar de andere kant van het meer gevaren en in een inham gelegd waar geen hond te zien is of ooit komt.. Roy gooit het anker uit en zet de motor af, ik begin langzaam verder in paniek te raken..
hij komt de stuurhut binnen en draait mijn polsen om zodat ik direct op mn knieŽn terecht kom.. hij is een stuk groter dan ik dus zijn kruis staat recht voor mijn gezicht.. zijn vlotte korte broek is het enige dat zijn pik van mijn gezicht scheidt.. ik kan alleen maar hopen dat het meevalt..
Roy knoopt zijn broek los en laat hem vallen... een prachtige halfstijve pik van nu al 17 cm springt opgewonden naar voren en tikt tegen mn lippen aan.
Ik hoef je toch niet duidelijk te maken wat de bedoeling is hť, vraagt Roy...
Ik lik mijn lippen nat en doe voorzichtig mn mond open. Roy leidt zijn neukstaaf richting mijn mond en duwt hem tot diep achter in mn keel. Ik moet kokhalzen, maar dat maakt Roy niets uit, hij duwt zijn pik door en omdat ik op mn knieŽn, met mn handen achter mn rug gebonden en met mn rug tegen het stuurwiel van de boot zit, kan ik geen kant op. Deepthroat baby, roept hij en begint neuk bewegingen te maken in mijn keel. Soms haalt ie zijn eikel terug tot aan mn lippen en dan schuift ie hem weer tot aan zijn ballen in mn keel.. het kokhalzen wordt minder naar mate ik meer speeksel creŽer en de marteling begint een genot te worden. Ik probeer zo goed en zo kwaad als het gaat, mijn tong te gebruiken om zijn eikel te stimuleren, maar ik heb geen idee of Roy daar iets van merkt.
Na een minuut of tien, de ondertussen 20 cm lange en 6 cm dikke neukstaaf van Roy in mn keel gehad te hebben, begint hij ineens ongecontroleerd te trillen en enorm te hijgen.
Ik kom, ik kom roept hij en op dat moment duwt ie zijn pik tot aan zijn ballen in mn keel. Het zaad blijft maar uit zijn pik komen en het is zoveel dat het via mijn neus op mijn bovenlip loopt. Dit wordt me teveel. Het draait voor mn ogen en nog steeds met Roy zijn pik achter in mijn keel, val ik flauw....
Als ik later wakker wordt, is mijn mond kurkdroog en het enige dat ik proef is mannenzaad.
Ik lig naakt met nog steeds een buttplug in in de stuurhut van mijn eigen boot. Dit was geen droom, dit was echt.
Roy had zich tegoed gedaan aan een paar biertjes en zat aan zijn pik te trekken op het achterdek. Zo man, ben je er weer....
Je bent 2,5 uur buiten bewustzijn geweest, heb je al zin in de tweede ronde?
Roy stapt de stuurhut in en maakt mn polsen los.Hij draait mijn pols in een houtgreep, zodat ik me automatisch omdraai en richting het roer gedraaid sta. Roy pakt in een beweging mijn andere pols en voordat ik het doorheb heeft ie mijn polsen door het stuurwiel weer vastgebonden. Ik sta nu voorovergebogen naar buiten te kijken over het roer en over het dek van de boot, maar kan me amper verroeren of ik breek mijn eigen polsen.
Roy begint aan de buttplug te trekken, maar die zit er ondertussen al een tijdje in, dus die is kurkdroog geworden. Pijnscheuten schieten door mn jongenskutje en ik wil die plug zo snel
mogelijk kwijt, maar het liefst zonder enorm lijden. Roy merkt dit en zegt dat hij niets heeft aan een kapot gescheurde kut, dus dat hij dit wel oplost. Hij pakt een tube glijmiddel, smeert zijn vingers ermee in en begint me te vingeren langs de buitenkant van de buttplug. Ik ontspan mijn kutje zo goed als het kan en de plug komt langzaam los..
Als de plug eruit komt, gebruikt ie zijn ingesmeerde hand waarmee hij me gevingerd heeft, om zijn lul in te vetten. Vervolgens zet ie zijn 20 cm tegen mijn nog openstaande kutje en duwt het hele gevaarte langzaam naar binnen. Ik slaak een zucht van verlichting als zijn hele pik tot aan zijn ballen in mn kut zit. Erger kan het niet worden toch! Vanaf nu wordt het genieten..
Roy begint me te neuken en regelmatig trekt hij zijn pik helemaal helemaal uit mijn kutje en wacht tot mijn kringspier samentrekt. Op dat moment duwt ie zijn pik weer tot aan zijn ballen naar binnen. Zoín soort penetratie heb ik nog nooit eerder meegemaakt en het bijzondere gevoel van mn telkens opgerekte kringspier, zorgt ervoor dat het zaad zich op hoopt in mijn ballen.
Vier stoten later hou ik het echt niet meer en grommend kom ik klaar over het instrumentenpaneel van mijn boot. Alle kracht verlaat mijn lichaam en als een zoutzak hang ik aan het roer, nog steeds geneukt wordend door Roy, die van geen ophouden weet. Mijn lichtje gaat wederom uit en uren later word ik wakker in het stuurhuis. Zaad druipt uit mijn kutje over de teakhouten vloer, ik neem aan dat Roy klaargekomen is. Mijn zaad zit over alle instrumenten en Roy is nergens te bekennen. Mijn boot ligt keurig afgemeerd in de haven en ik heb een beurs gevoel in mijn kut en in mijn keel.
Dit is zeker geen droom, maar jezus wat was dit een geile dag op mn boot..
Roy heeft een briefje achtergelaten op het instrumentepaneel: Je hebt je best gedaan, 10% van de rekening is nu wel betaald. tot gauw... getekend: Roy.


Geile groet

Vinnie


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners