Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Lockdown Date - 20402 keer gelezen
Zaterdagnacht, 30 op 31 januari, ik kon niet slapen, het was een saaie avond geweest, Jonas ik hadden eten laten komen, tv gekeken, beetje tegen elkaar aan gehangen, genoeg bier en wijn gedronken, maar verder was het een lazy avond zonder dat er veel gebeurde. De avondklok was om 21.00 ingegaan dus dates zaten er ook niet echt in, niet dat ik daar na een lange werkdag met vele pakketjes bezorgd te hebben nog veel zin in had, maar dat het niet kon maakte me sowieso al een beetje depressief.

Voor wie me nog niet kent, ik ben Tommy, of Tom, 27 jaar en woon samen met mijn vriend Jonas. We kennen elkaar al bijna ons hele leven lang, veel gesport samen en 5 jaar geleden sloeg de vonk, of het besef, eindelijk over en hebben we besloten om samen verder te gaan.
Het was al 2 uur en ik had nog geen oog dicht gedaan, Jonas sliep bijna direct, zoals altijd, en ik draaide over het algemeen nog een half uur lang van links, naar rechts en weer terug voordat ik in slaap viel, maar vannacht, het lukte niet.
Ik pakte mijn telefoon en opende Grindr. We wonen in een klein dorp dus verwachtte niet al te veel mensen online te zien, dat bleek ook het geval. Degene die het dichtst in de buurt online zat, zat op 6 kilometer afstand. 22 jaar, trucker, stond er in z’n profiel. Grote kans dat hij op doorreis was en tijdens hij reizen even keek of hij nog berichten had.
Voor ik de kans kreeg wat te sturen had hij het gesprek al gestart. Zijn naam was Tim, hij kwam uit Rotterdam, zo’n 20 kilometer van onze woonplaats vandaan, en was net bezig zijn laatste vracht te lossen bij ons in de buurt. Hij vroeg waar ik voor in was, en hij stuurde direct een hele serie foto’s mee. Tim bleek een hele leuke vrachtwagenchauffeur te zijn, blond, vrij kort haar, blauwe ogen en een schitterend afgetraind lijf, echt zo’n broodjesbuik waar je helemaal wild van word als iemand op het strand dat aan het insmeren is en op de foto te zien een grote kale pik met enorme ballen eronder.
Ik slikte even van al die foto’s en stuurde terug, eh, jou misschien straks dan? Moest ik wel Jonas wakker maken en vragen of hij daar wel zin in had. Mijn pik in ieder geval wel die stond keihard onder het dekbed.
‘Hey lieverd, heb je zin in een lekkere gespierde trucker?’
‘Huh, wat, waar heb je het over.’
Ik liet hem de foto’s zien, Jonas kon amper z’n ogen open krijgen van het felle licht van m’n mobiel, maar wendde er snel aan.
‘Nu?’
‘Nu ja!’
‘Oké, laat maar komen.’
Zo heerlijk met Jonas, lekkere pik+lekker lijf = laat maar komen, nu
Ik stuurde Tim nog wat bemoedigende foto’s, mijn nummer en ons adres, hij zou direct komen nadat hij had gelost.

Jonas was klaar wakker en scrolde nog even door de foto’s heen.
‘Ik wil hem neuken’, zei hij droog.
Ik voelde onder de dekens, zijn 19 centimeter was er al klaar voor, ik kroop onder de dekens en likte met mijn tong over de harde eikel, voordat ik zijn hele pik langzaam in mijn keel liet verdwijnen, Jonas kreunde.
Met zijn handen pakte hij mijn hoofd beet en duwde me zover mogelijk als kon op zijn paal, ik moest kokhalzen, maar hield vol.
Mijn telefoon trilde, ‘on my way’ stond er.

10 minuten later hoorde ik het geluid van een vrachtwagen in de straat, de buren zullen wel denken, om deze tijd tijdens de avondklok? Ik had Tim verteld de wagen aan het eind van de straat te zetten, daar was altijd wel plek en daar zou het grote gevaarte niet zo opvallen. Een paar minuten later ging de bel.
Ik liep naar beneden, naakt, ik wilde hem shockeren.
Ik deed de deur open, en daar stond hij, een boom van een vent, tegen de 2 meter. Zijn enorme lul hing al uit zijn broek, wat moet dat worden als die zo stijf is, dacht ik, en hij was nog lekkerder dan op de foto’s.
Hij bekeek mij van top tot teen, liep naar binnen, pakte mijn pik en duwde zijn tong in m’n mond. Hij duwde de deur achter zich dicht en leek allerminst in shock.
Ik trok hem mee naar boven waar Jonas al op bed zat, zijn pik was nat en hij rukte er zachtjes aan, ik hoorde Tim zachtjes ‘geil’, zeggen.
Ik trok Tim’s t-shirt over zijn hoofd, het lijf was nog gespierder dan op de foto’s, een schok ging door mijn pik heen van geilheid. Twee tellen later lag zijn broek op de grond en had hij zijn schoenen al uitgeschopt. Wat een tering lekkere gozer was dit, compleet haarloos lijf, precies waar ik van houd. Met de toppen van mijn vingers ging ik over de broodjes op zijn buik, zakte op mijn knieën en nam de nu bijna harde pik van Tim in mijn mond. Zijn balzak was 2x zo groot als die van mij. Ik had mijn hele hand nodig om zijn zak in mijn hand te krijgen en deze zachtjes te kneden. Zijn benen waren strak gespierd, meer gespierd dan de schaatsbenen van Jonas en mij en dat kontje, heerlijk hard en strak.
Jonas was naar ons toegekomen, met zijn grote handen pakte Tim de zak van Jonas beet, en kneep er hard in, Jonas kreunde hard en antwoordde door een tepel van Tim beet te pakken en daar net iets harder dan lekker was in te knijpen. Tim kreunde, duwde Jonas op bed, spreidde zijn benen en stak de lekkere pik van mijn ventje in z’n mond en begon er als een bezetene aan te zuigen.
‘Lik me,’, gaf hij mij als opdracht.
Zijn gespierde kont stak uitnodigend omhoog wat voor mij een aanmoediging was om er direct tussen te duiken en zijn onbehaarde ster goed met mijn tong te verwennen, hij kreunde van genot. Tussen zijn benen door stak zijn grote pik, ik denk 22-24 centimeter recht vooruit. Met mijn rechterhand trok ik zachtjes aan de drijfnatte lul en smeerde zijn voorvocht op zijn sterretje en dook er direct weer tussen, zo heerlijk dat voorvocht.
Jonas genoot intussen van Tim’s pijpkwaliteiten, hij deed het goed, want Jonas kreunde behoorlijk hard wat de meeste dates niet voor elkaar krijgen. Mijn pik droop inmiddels ook aardig, ik ging staan en wreef mijn natte eikel over Tim’s sterretje, ik duwde zachtjes en mijn eikel ging zonder problemen zijn kutje in. Hij kreunde en duwde zijn kont verder naar achter over mijn harde staaf heen, fuck, hij was strak, maar dit ging best makkelijk, ik trok mijn pik grotendeels terug en duwde hem langzaam terug totdat mijn ballen zijn kont raakten, haalde hem weer terug en duwde harder en sneller terug, steeds meer voerde ik het ritme op, Tim genoot, hij kreunde hard terwijl hij Jonas’s pik bleef verwennen. Mijn ritme versnelde nog wat, ‘ik ga je volspuiten sletje’, riep ik.
‘Yes, doe het!’,kreunde hij.
Ik kwam, 3, 4 stralen schoten in de lekkere kont van Tim, ik stootte nog even door voordat ik mijn nog steeds harde pik uit zijn kont haalde.
‘Ga eens op je rug liggen’, geboot Jonas Tim, hij deed het zonder tegenstribbelen.
Jonas pakte de pik van Tim beet en begon er aan te likken, ik kon niet achterbleven en likte van onderaan zijn staaf langzaam naar boven tot ik Jonas’s tong tegenkwam en we samen de bovenkant van zijn staaf en eikel likten. Tim kreunde hard, spande zijn spieren aan waardoor de broodjesbuik nog indrukwekkender werd. Ik nam de 69 positie in, zodat Tim mijn natte pik makkelijk in zijn mond kon nemen, het laatste beetje zaad zoog hij er nog uit. Zijn pik was inmiddels onafgebroken voorvocht aan het lekken. Zijn staaf, nog dikker dan de meer dan gemiddeld dikke pik van Jonas kon niet harder worden dan dat hij nu was. Ik draaide me om, en duwde een druppel van zijn voorvocht in zijn mond, we tongden. Ik proefde mijn zaad vermengd met zijn voorvocht.
Jonas was overeind geklommen, legde de benen van Tim op zijn schouders en zetten zijn harde natte eikel tegen de nog glimmende ster van Tim aan, hij duwde, Tim kreunde, en Jonas schoof in 1x zijn dikke pik volledig naar binnen. Tim kreunde hard, en een sliert voorvocht stroomde uit zijn pik, ik was er snel bij om die op te likken en stak nog even lekker zijn pik zover ik kon in mijn keel.
Jonas pompte ondertussen onverstoord door in de met mijn sperma gevulde kont van Tim. Bij elke stoot kreunde Tim en schoten zijn ballen een stukje omhoog als Jonas tot aan zijn schaambeen zijn pik in dit lekkere sletje duwde.
Ik hield het niet meer, pakte wat glijmiddel uit het kastje en smeerde de grote pik van Tim in, zette hem voor mijn gaatje en liet hem langzaam naar binnen glijden, de eikel was enorm, ik ben wel wat gewend, maar moest even wennen aan dit geweld, Tim had daar geen tijd voor en duwde me omlaag over zijn grote lid, fuck wat was dit ding groot en dik, maar lekker, fuck wat lekker was dit, ik zakte verder over zijn hele pik heen tot aan mijn ballen en ruste even op de broodjesbuik. Mijn pik was geen seconde verslapt en stak al weer recht vooruit. Langzaam kwam ik omhoog en duwde me vervolgens weer naar beneden, mijn prostaat schreeuwde van genot, ik schreeuwde van genot, en ging steeds sneller op en neer op deze lekkere pik, voorvocht stroomde al weer uit mijn pik en drupte op de heerlijke strakke buik, ik leunde naar voren terwijl ik me keer op keer op de harde pik drukte en likte en kneep in de harde stijve tepels van Tim.
Jonas kreunde bij elke stoot harder, en Tim deed mee.
‘Ik spuit je vol!’, kreunde Jonas.
Tim begon harder te kreunen te hijgen, ‘fuck, ik, kom!’ Op dat moment voelde ik Tim’s pik pulseren en voelde zijn zaad in me stromen, 4, 5, 6 keer pulseerde de enorme staaf in mijn ass, voordat het stopte. Dat was voor mij ook de trigger en ik spoot voor de 2de keer binnen 10 minuten een lading zaad, nu over dat strakke gladde lijf van Tim. Het zaad zat tot aan zijn nek, de rest rond de tepels en de broodjes waar mijn pik op de navel ruste, ik bukte voorover en kuste Tim, die zijn ogen dicht had, en nog nahijgde.
‘Fucking lekker, man’, fluisterde hij.
10 minuten later, ging het licht uit. Tim was weg, en ik was tegen Jonas aan gekropen, nu kon ik wel slapen en was binnen een minuut in dromenland.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners