Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De bar 2 - 2529 keer gelezen
Het was alweer een tijd geleden dat ik nog eens naar de gaybar geweest was in de stad.
Maar nu had ik er echt wel zin in en ik was ook wel een beetje geil geworden door het idee
Wat er te beleven zou zijn. Er was al behoorlijk wat volk maar nog niet overdreven druk.
Ik bestelde een drankje en installeerde mij aan de bar.stelselmatig kwamen er nieuwe gasten binnen en werd de eerder kleine bar voller en voller. Doordat de nieuwkomers ook iets wilden bestellen aan de bar zat ik een beetje in de weg. Ik ging daarom wat achteruit gaan staan dichter bij een gast die tegen de muur geleund aan het rietje van zijn flesje cola aan het zuigen was.
Hij lachte even naar mij en ik lachte terug, zei, het wordt druk. Ja, hoe later, hoe drukker, kunnen we dichter staan en spannende dingen doen zei hij nogmaals aan het rietje van zijn Cola zuigend.
Wow, en welke spannende dingen had je zo in gedachten dichter tegen hem aanstaan om mij verstaanbaar te maken. Hmm, wat denk je van: we doen ons rits open, dringen bij elkaar naar binnen en komen klaar in elkaars onderbroek. Klinkt inderdaad spannend zei ik terwijl ik nu tegen hem aan stond. Ben je al hard vroeg hij terwijl hij zijn hand even langs mijn kruis liet gaan. Half fluisterde ik in zijn oor. Ik ook maar dat zal niet lang meer duren ,zei hij ,zijn kruis tegen het mijne duwend, schurend,drukkend,vrijvend net alsof we sensueel aan het dansen waren op één tegel. Er was intussen zoveel volk in de bar dat we in ons hoekje volledig aan het oog onttrokken waren. We zaten snel met een knellende paal in ons broek en hij zei, doe je broek open en trekt je onderbroek wat naar beneden zonder naar beneden te kijken terwijl hij de daad bij het woord voegde. We stonden beide onze broek open te maken en onze stijve paal in elkaars broek te duwen toen we spontaan begonnen te tongen.ik voelde zijn warme lul tegen mijn onderbuik stoten door dat we heftig tegen elkaar opreden. Het was als een kolkende zee, onstuimig en wild. Ons gegrom van een naderende ontlading was als een rollende donder. De bliksem was de explosie van ons klaarkomen. Ik voelde nat aan mijn buik, hij voelde nat aan zijn buik. We bleven zo staan verder tongend tot onze lullen wat slapper geworden waren om ze terug in ons eigen broek te steken.
Toen dat gebeurt was trok hij me mee naar boven waar de darkrooms waren en er papier was om ons wat schoon te maken. Daar zo staan in het schemerdonker onze broeken naar beneden ons schoon te maken laaide het vuur weer in alle hevigheid op. Onze paal stond kaarsrecht voorruit.
Hij duwde mij in de donkerte tegen de muurwand en begon mij heerlijk te pijpen. Zijn warme tong Rolde over mijn schacht en sabbelde aan mijn eikel, zo goed, zo zacht en stevig tegelijk. Toen ik aangaf alweer te komen , wat ik nog niet wilde, kwam hij recht om lekker te tongen. Ik wil je in mij voelen fluisterde hij in mijn oor, heb je een condoom, wat ik natuurlijk altijd bij heb. Hij maakte zelf zijn gaatje wat open en bracht wat spuug aan terwijl ik het condoom rond mijn hete paal deed. Hij draaide zich en plaatste zich wijdbeens met zijn handen tegen de wand. Ik bracht mijn paal naar zijn sterretje en duwde hem voorzichtig naar binnen maar hij kon niet wachten, was zo heet, duwde zijn poep naar achteren waardoor ik naar binnen schoot. Hij wilde vuur en dat kreeg hij. Ik bewoog mijn paal een paar keer snel heen en weer en bonkte diep door zodat mijn ballen tegen zijn billen kletsten. Hij was hitsig en ik voelde het opborrelen en dat voelde hij ook, verminderde het ritme, draaide zijn hoofd. Ik legde mij op zijn rug zodat we konden tongen en zijn paal greep ,het ritme terug opdreef en hem rukte. Dit was een orkaan en ik hield het niet meer en spoot mijn zaad in hem. Bijna gelijk spoot hij tegen de muurwand. Heet, het zweet droop over mijn rug en we bleven nog even zo staan om te bekomen. We hoorden naast ons iemand luid kreunend klaarkomen. Blijkbaar had hij naast ons staan geilen op ons sex spel en nu klaargekomen. Er had er dus nog iemand plezier in gehad. We fatsoeneerden ons wat en gingen naar beneden om wat te drinken en bij te praten. We zien elkaar nog vrij regelmatig en steeds gaat het er hevig aan toe.
Opelluus@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners