Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De krantenbezorger - 10249 keer gelezen
In de laatste paar dagen voor de kerst, had ik al vakantie opgenomen zodat ik wat extra vrije tijd kon benutten aan voorbereidingen voor de feestdagen. Ik ben een single man van 29 jaar, bi. Net na het avondeten ging de deurbel. Ik verwachtte niemand, maar deed wel open.

Op de stoep stond een puberachtige jongen van een jaar of 16, met prachtig blond haar en mooie ondeugende oogjes. Nog voor ik kon vragen wat hij kwam doen, viel hij me in de reden: 'namens het regionale zondagsblad, wens ik U fijne dagen toe!'. Dat gezegd hebbende, drukte hij een kaartje in mijn handen. Ik werd rood, want ineens realiseerde ik me dat hij dus een fooitje kwam ophalen. 'ik pak even mijn portemonnee', zei ik. terwijl ik naar de keuken liep, voelde ik mijn paal gewoon vanzelf hard worden. ik pakte snel mijn portemonnee en liep weer terug naar de voordeur.

op het moment dat ik mijn portemonnee opensloeg om een muntje te pakken, werd ik rood. want ineens zag ik dat ik helemaal geen muntgeld meer in mijn portemonnee had zitten. De krantenbezorger vroeg of er iets was. 'ik heb enkel groot geld', stamelde ik. De krantenjongen lachte en zei dat groot geld ook goed was. Nu zei ik hem dat ik enkel een briefje van 50 euro had, en dat dit wel erg royaal was. tegelijkertijd kreeg ik het behoorlijk benauwd en was mijn pik ook nog steeds vrij hard.'En nu?', vroeg de krantenjongen. Ineens kreeg ik een waas voor mijn ogen. Ik zei tegen hem dat hij 50 euro mocht hebben, maar dan wilde ik er wel iets voor terug. Hij wilde natuurlijk weten wat ik ervoor terug wilde. Ik vroeg hem binnen te komen. Meteen bij binnenkomst sloot ik de voordeur, en raapte ik al mijn moed bij elkaar. dit kon leuk worden, of vreselijk mis gaan.

'laat snel je broek zakken, dan kan ik je lekker snel zuigen', zei ik. hij keek me vol ongeloof aan. ik was bang dat hij me een rotschop zou verkopen, maar ik zag hem twijfelen. 'Dus je geeft mij 50 euro als ik me laat pijpen?' vroeg hij. Ik werd rood en bevestigde dat.

het volgende moment knoopte hij zijn strakke spijkerbroek los, en stond ie in zijn strakke boxer voor me. ik zag dat ie een harde had. snel dook ik op me knieŽn, en begon ik zijn boxer te likken. ik merkte dat hij er bloedgeil van werd, en dat hij wilde dat ik doorging. dus meteen deed ik zijn boxer omlaag en begin meteen zijn keiharde puberpaal te zuigen.

Ik weet niet hoe geil deze knaap wel niet was, maar al na 1 minuut hoorde ik hem hijgen dat hij ging komen. ik bleef gulzig door zuigen, en ja hoor daar had je t al. luid kreunend begon ie te spuiten, alles diep in me mondje. zijn zaad proefde heerlijk, dus ik bleef door zuigen en slikte alles door. hij spoot flink door, waarschijnlijk had ie een paar dagen zaad in zijn kloten zitten.

enigszins bekomen van de geilheid, deed ie snel zijn broek weer aan. ik gaf hem 50 euro wenste hem fijne dagen.

Ik hoop hem nog eens te zien, maar waarschijnlijk word dat niks.

Fijne dagen!
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners