Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De pakker bezorger - 8763 keer gelezen
Ik was op een doordeweekse dag thuis gekomen van me nachtdienst, had gedoucht en was op de bank gaan zitten in me ochtendjas.

Ik nam nog iets te drinken en zou dan eerst nog een tijdje naar bed toe gaan want ja was best wel moe van het werken.

Ik zat iets op discovery channel te kijken en voordat ik het in de gaten had was ik in slaap gevallen op de bank.

Abrupt werd ik wakker want er stond een oudere man op mijn raam te kloppen, ik sta op en loop naar de deur om die open te doen, onder weg fatsoeneer ik me zelf want de badjas zat op half elf dat ik lag te slapen.

Ik doe de deur open en de man heeft een pakket voor mij, ik pak het aan en vraag of hij er al lang stond, en hij antwoorden dat hij mij eerst goed had bekeken voordat hij klopte omdat ik er erg geil bij lag met een open badjas.

Ik kleurde een beetje van schaamte maar hij zei dat het een heerlijk gezicht was om te zien, en dat hij er al vele had gezien.

Oke zei ik met een klein lachje, dan kun je er nu weer eentje bij optellen die je gezien hebt waarop hij gelijk zei dat hij de andere niet alleen gezien had maar ook mee had gespeeld.

Ik keek hem aan en door de gedachte begon mijn lul te groeien, en kon het stijf worden niet tegen gaan.

De bezorger deed de deur dicht, maakte een stap richting mij en ging met zijn hand naar me harde lul en vroeg, de gedachte maakt je geil he, waarop ik alleen maar ja kon antwoorden en hij mijn lul vast pakte.

Ik slaakte een kreuntje van geilheid en dat was voor hem het sein om door te gaan, ging op zijn knieŽn en nam mijn lul in zijn mond en begon me te pijpen.

Dit was niet te geloven dacht ik, ik word hier door een totaal vreemde in mijn eigen gang verwent, en hij maakte me bloed geil.Ik kreunde van genot, hij pijpte me diep, kneden mijn ballen en ging met zijn vingers door me bilspleet over me ster, wat was dit weer heerlijk en het duurde dan ook niet al te lang dat ik ging klaar komen en deze man mijn zaad uit me lul liet spuiten, en op het moment van spuiten duwde hij ook nog eens zijn vinger in me kont voor een extra stimulans.

Trillend op me benen spoot ik mijn zaad grommend naar buiten in zijn mond, ik had het idee dat ik mega veel spoot, wat was ik geil geworden.

Nadat de bezorger was opgestaan ik ik weer een beetje bij me positieve was gekomen vertelde ik hem dat ik in tijde niet zo lekker was gepijpt en klaar gekomen waarop hij antwoorde dat een man het lekkerder kon dan een vrouw. Ik liet hem toen ook weten dat ik een bibottum was en wist dat mannen erg goed pijpen, hij keek aan, hmmm en bottum, dan heb ik nog wel iets lekkers voor je en knoopte zijn broek los en gaf zijn lul de vrijheid,

17/5 stond vier naar voren, zo hard als het maar kon.

Ik keek naar beneden en wist gelijk wat hij bedoelde en wat er ging komen, hij draaide me om, liet me voorover bukken op de trap in de gang en spreidde mijn billen, keek er naar en ging met zijn tong door me bilspleet en begon mij te rimmen, damn dacht ik wat is deze man geil, en kreunde van genot door zijn tong en niet veel later door zijn vingers die hij naar binnen duwde, in en eruit, in en eruit.

Hij merkte op dat ik me tijdens het douche gespoeld had en ging er nog dieper in, weer werd ik bloed geil en smeekte of hij me wilde neuken.

Hij stond op, maakte zijn lul wat nat met zijn speeksel en drukte langzaam zijn harde lul naar binnen, liet mij even wennen en begon toen rustig met lange halen in en uit me te stoten, wat genoot ik van die zaadpaal in mijn kont.

Ritmische begon hij steeds sneller te neuken en ik voelde zijn zak daardoor ook tegen mij aanslaan als hij er helemaal bij mij in ging, en omdat ik daar op de gang zo heerlijk geneukt werd spoot ik weer een lading zaad zonder dat ik aan mijn lul had gezeten, zo geil, zo geil!!'

Nadat hij me een tijd lang neukte begon hij steeds meer en zwaarder te hijgen en meer ongecontroleerd te stoten, hij zou gaan komen, dat zou echt niet lang meer duren voelde ik en probeerde mij zelf om te draaien zodat ik hem leeg kon pijpen maar op dat moment gaf hij een brul kneep in mij zij en spoot zijn sperma bij me in me kont, ik voelde het naar binnen gespoten worden, straal na straal, wat had die man een lading zaad in zijn ballen.

Nog een paar stoten en toen stopte hij, draaide me om en dwong me op me knieŽn om zijn lul schoon te likken, ik nam hem in me mond, zoog de laatste drupjes eruit en zorgde dat er geen zaad meer opzat.

Nadat hij een stap achteruit had gezet deed hij zijn broek weer dicht, liep richting de deur en zei dat als hij nog eens een pakje voor me had dat hij het niet bij de buren zou afgeven maar persoonlijk zou komen overhandigen.

Nadat hij me groeten liep hij de deur uit en deed deze achter zich dicht.

Ik pakte me badjas op, deed deze weer aan en liep naar binnen om te kijken of ik hem nog zag maar hij was al weg.

Ik keek naar beneden en zag dat zijn sperma uit me kont langs me benen sijpelde, ben toen ook gelijk maar weer gaan douche om het schoon te maken en gaan slapen, dromen over wat er was gebeurt.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners