Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De smaak van zijn zaad 2 - 4418 keer gelezen
Het was nu bijna drie maanden na mijn nachtelijke vrijpartij in de toiletten van een Brussels café met een mysterieuze zwarte man, die zo plots was verdwenen dat ik aan zijn bestaan was gaan twijfelen. Ik had het expliciete zoeken naar hem opgegeven. Wat had dat voor zin? Ik kon toch niet zoals de eerste weken iedere avond alle cafés in de buurt aflopen? De herinnering aan hem was even heerlijk als pijnlijk. Ik probeerde dus zo weinig mogelijk aan hem te denken. Al viel dat verdomme niet mee. ..

Op een warme zondagmiddag liep ik wat te slenteren in de uitgaansbuurt, gewoon omdat het mooi terrasjesweer was. Ik kon maar niet besluiten ergens alleen aan een tafeltje te zitten en daarom bleef ik wat heen en weer flaneren. Totdat ik tot mijn rote verbazing mijn zwarte minnaar - hoewel ik niet eens wist of ik hem zo wel kon noemen - aan een tafeltje zag zitten met een zwarte vrouw. Ze was erg mooi. Ik wilde onmiddellijk naar hem toe, maar de aanwezigheid van de dame deed me aarzelen. Het was misschien zijn vrouw of zijn vriendin en dan kon ik toch niet zomaar op hem toe stormen om te vragen waarom hij me eerst had geneukt en daarna met de noorderzon was verdwenen? Ik stond door tweestrijd verlamd. Ik wilde absoluut naar hem toe gaan. Ik wilde hem zoveel vragen. Hij was de eerste man met wie ik had gevrijd en die ervaring was voor mij overweldigend geweest. Ik wilde met andere woorden meer, zo eenvoudig was het. Meer van die man, meer van die gulzige mond, meer van die grote lul, meer van dat heerlijke zaad. Maar ik wilde hem noch mezelf belachelijk maken. Stel je voor dat hij zou doen alsof hij mij niet kende en een ober zou roepen om mij weg te sturen! Het hele terras was gevuld met honderden mensen. Ik wilde absoluut geen scène. ik wilde hem evenmin in verlegenheid brengen in de aanwezigheid van vrouw of vriendin. Zo bleef ik staan zonder te kunnen besluiten. Het was uiteindelijk hij die de beslissing nam! Op een bepaald ogenblik kreeg hij mij in de gaten en wenkte onmiddellijk met een brede vriendelijke lach naar me. Hij zei iets tegen de vrouw naast hem en wees in mijn richting. Ook de vrouw keek nu heel vriendelijk glimlachend naar mij.
‘Please, join us!’, riep hij van ver.
Ik was zo ontzettend blij dat ik zijn stem weer hoorde. Hij gaf me een stevige hand en drukte me innig tegen zich aan. Ik rook de geur waar ik maandenlang naar had gezocht. Hij stelde me voor aan de zeer aantrekkelijke vrouw naast hem.
‘This is Angélique from Sénégal, a very good friend of mine.’ Dus geen vrouw of vriendin. Dat stelde me gerust.
‘Nice to meet you’, zei ik.
‘Je suis heureuse de faire votre connaissance. J’ai entendu beaucoup sur vous!’ zei ze met een aangename, wat lage stem.
Ik schrok een beetje en vroeg me af wat de man over mij verteld zou hebben. Maar tegelijkertijd was ik zeer blij dat hij dat gedaan had, dat hij blijkbaar ook aan mij was blijven denken sings onze ontmoeting. Wat hij Angélique verteld had, kon niet negatief zijn anders zouden ze me hier niet zo welwillend ontvangen. Dat stelde me in elk geval gerust. Maar ik bleef me vragen stellen over wat ze nu precies wist.
‘Let us go to your room, Angélique. It is very close by and we can drink better wine than here’, zei de zwarte man onmiddellijk.
‘Ok, fine’, zei Angélique en stond op.

Ik had niet eens de kans gekregen om te gaan zitten. Ik werd onmiddellijk op sleeptouw genomen. En ik kan niet zeggen dat me dat tegenstond. Integendeel. Ik ontmoette mijn mooie zwarte man en onmiddellijk gebeurde er iets bijzonders. Ik wist helemaal niet wat, maar ik had wel weer het gevoel dat er iets stond te gebeuren. Terwijl zij samen pratend voor me liepen, kreeg ik even de kans om de schoonheid van Angélique te bewonderen. Ze had een droomfiguur: mooie benen, stevige heupen, een wat uitstekende kont. Ze droeg een zomerse rood-witte jurk met een lage uitsnijding zodat haar grote volle borsten duidelijk zichtbaar waren. Ze was trots op dat lichaam, zoveel was zeker. Ze hield van de blikken die haar werden toegeworpen. Haar haar was kort geknipt, wat haar fraai gevormde hoofd alleen maar accentueerde. Haar ogen waren gitzwart en fel, haar lippen rood als haar jurk en haar schoenen. Een vrouw met zeer veel stijl, elegantie en charme. En dat gold ook voor hem. Hij droeg een strak zittend zwart pak en een wit hemd. Ik moest vechten tegen de beelden die ik van hem had in het toilet. Ik was geïntrigeerd door de relatie tussen deze man en deze vrouw en vooral door hun uitnodiging om met hen mee te gaan. Ze hadden me niet gezegd waarom en ook nu bleef het gesprek over koetjes en kalfjes gaan. Ik hoopte dat ik hem straks even onder vier ogen kon spreken om een paar vragen te beantwoorden. Maar voorlopig wilde ik me wel overgeven aan zijn natuurlijke charme en aan haar even natuurlijke elegantie. Ik volgde hen naar een internationaal hotel aan de overkant‘We have to go to the ninth floor’, zei de vrouw.
We stapten in de lift Op het ogenblik dat de deur dicht ging verrasten ze me compleet. Angélique haalde plots haar borsten uit haar jurk en hij trok zijn grote lul uit zijn broek. Ik duizelde. Dit was meer dan in mijn stoutste fantasieën...
‘What do you prefer? Tits or dick’ , vroeg hij wat brutaal.
Angélique schudde haar tieten geil heel en weer en hij zwaaide obsceen met zijn lange lul. Ik wist niet waar ik het had. Wat deed deze man toch met mij?
‘You can have them both’, glimlachte de vrouw.
‘Yes’, zei hij, ‘just say. Don’t be ashamed. Told you that before. Shame is no good adviser. Follow your lust.’
‘OK, then I will take both tits and dick’, zei ik.
‘Best choice’, zei hij.
‘You will not regret this’, vulde zij aan.
Inmiddels was de lift aangekomen op de negende verdieping. De deur ging open, maar hij hield me tegen om uit te stappen. Hij keek even links en rechts op de gang en zei tegen de vrouw: ‘It is ok.’
Ik begreep niet goed waar het over ging. Maar Angélique ging door haar knieën, zipte mijn broek open en haalde mijn lul naar buiten. Ik schrok opnieuw. We zaten immers nog in de lift!
‘Don’t worry. I will warn you if someone comes’, zei de zwarte man, ‘just enjoy what she does to you!’
Dat laatste was zeker geen probleem. Mijn lul smolt haast in de mond van Angélique! Langzaam zoog ze hem naar binnen tot tegen mijn ballen die ze zacht masseerde. Ik zuchtte en kreunde diep. Ik keek naar mijn zwarte vriend die mij glimlachend en geil bestudeerde. Hij masseerde zijn lul die nog steeds uit zijn broek hing. Hij zag dat ik ernaar verlangde en kwam dichterbij opnieuw de lift in. Ik greep snel naar die zwarte grote lul die langzaam hard aan het worden was. De warmte ervan ging als een elektrische stoot door mijn hele lichaam. Ik trok mijn zwarte minnaar aan zijn lul dichterbij en kuste hem op de mond. Ik sloeg mijn hand rond zijn hoofd en trok het dichterbij. Onze tongen vonden elkaar en wisten van drift niet in welke richting te draaien. Onze tongen leken twee vogels die in de lucht elkaar na joegen. Met mijn andere hand duwde ik het hoofd van Angélique nog dieper over mijn lul. Mijn vriend knoopte mijn hemd open, wreef over mijn borst en kneep hard in mijn tepels, terwijl hij mijn hals en mijn oor likte. Ik duizelde van de lust die ik voelde. Het was alsof een warme golf mij neer wierp, en dan nog een, en dan nog een…
‘I want … your cock…’, wist ik nog in verstaanbare taal uit te brengen.
‘Take it’, zei hij simpel, ‘just take it.
Ik ging op mijn beurt door mijn knieën. Daar trof ik een geil glimlachende Angélique aan met haar prachtige zware tieten. Ik moest even op adem komen. Ik wilde haar mond kussen, haar tieten likken en ik wilde de zwarte lul die zich nu op mijn ooghoogte bevond afzuigen. Angélique zag dat ik overweldigd was.
‘Let us suck our friend here together’, zei ze.
Ze nam de zwarte harde lul en duwde die in mijn mond. Zij concentreerde zich met haar beweeglijke tong en volle lippen op de ballen eronder. Zij nam mijn hand en bracht die onder haar rok tussen haar benen. Nu merkte ik dat ze geen slipje droeg. Haar kutje was doornat. Mijn vingers schoten haast vanzelf naar binnen alsof ze uitgleden op glad ijs. Van zijn ballen bewoog haar tong zich langzaam naar zijn eikel en vond daar mijn mond. Ik liet mijn tong van de eikel glijden in haar mond, die zo zacht, zo warm en zo vochtig voelde als het kutje dat ik nog steeds zat te vingeren. Intussen masturbeerde de man zich hard en intens. Hij wilde hier duidelijk klaarkomen. Angélique en ik bleven tongen en dat zo dicht mogelijk bij zijn dikke pik die op exploderen stond.
‘Yes, now, take it…!’, hoorden we een stem van boven kreunen.
Angélique en ik openden onze monden wijd onder de heen en weer zwiepende pik. Dan schoot de zwarte man met een diepe kreun zijn zaad in onze monden. We probeerden beiden zoveel mogelijk van zijn zoete honig op te vangen. We bleven zijn eikel likken tot er geen druppel meer overbleef en likten het gulzig van elkaars wangen. We hielden het sperma in onze mond zonder het door te slikken en begonnen elkaar dan opnieuw te kussen. Het was wellicht de meest opwindende en lekkerste kus die ik ooit gekregen en gegeven heb. Een kus met twee die toch een kus met drie was! Duizelingwekkend! Angélique en ik hielden elkaars hoofden met beiden handen vast en kusten zo diep we konden en duwden met onze tongen het heerlijke sperma heen en weer, vermengden het met ons speeksel en vulden er onze hele mondholte mee… Nektar van de goden…!.Dan begonnen we langzaam door te slikken en elkaars lippen af te likken tot het laatste restje zaad. Niets mocht immers verloren gaan...

Nog voordat we konden rechtstaan en wat bekomen, hoorden we plots stemmen in de gang van mensen die hun kamer verlieten. We hadden helemaal vergeten waar we eigenlijk waren! in de deuropening van een lift op de negende verdieping van een internationaal hotel! Mijn vriend trok snel zijn broek dicht en sprong naar buiten. Ik hielp Angélique rechtstaan zodat ze haar borsten in haar jurk kon duwen. Bij het recht springen duwde ik per ongelijk op de knop en de lift ging dicht en terug naar beneden.
‘No panic’, zei Angélique. ‘I am ok. And you?’
‘Yes I am ok’, zei ik met kloppend hart.
De situatie leek onder controle. We waren gelukkig niet betrapt. Ik zuchtte diep van opluchting. Stel je voor…!
‘What are we going to do now?’, vroeg ik.
‘With him you never know’, glimlachte ze mysterieus en met een knipoog van verstandhouding.
‘I know’, zei ik ‘I know’.
De lift stopte op de vijfde verdieping. Angélique stapte snel uit.
‘I go to my room for a moment. See you downstairs in the hall, my sweet darling’, zei ze en gaf me een kus op de lippen. Ik proefde een ogenblik lang zijn zaad. Ik was te overdonderd om iets te zeggen. Wat de vrouw zei vulde mijn hart met zoveel warmte dat ik er even van weg draaide. Ik ging met de lift naar beneden en hing wat rond in de hall, wachtend op de twee meest bijzondere vrienden di!e ik ooit had ontmoet.

Wat een onwaarschijnlijk avontuur! Ik vond niet alleen mijn verdwenen en zo begeerde zwarte minnaar terug, ik kreeg er ook een onwaarschijnlijk knappe en geile minnares bij, een zwarte schoonheid. De koning en de koningin van mijn lust ! Ik had me nooit zo gelukkig, zo opgewonden en zo bijzonder gevoeld. In mijn mond voelde ik de warmte van haar tong en de smaak van zijn zaad strijden om mijn aandacht. Ik voelde me heerlijk….

Ik begon het wel wat vreemd te vinden dat het zo lang duurde. Ik begreep dat Angélique als vrouw wat meer tijd nodig had, maar waarom kwam hij niet naar beneden. We hadden zoveel te bespreken. Ik besloot zelf naar hen toe te gaan. Ze zouden me dat niet kwalijk nemen. Ik nam de lift naar de negende verdieping. Dan herinnerde ik me plots dat Angélique uitgestapt was op de vijfde verdieping om naar haar kamer te gaan. Vreemd. Misschien had ik me vergist. Ik ging eerst naar de negende en dan naar de vijfde verdieping. Maar daar was niemand. Ik kon toch moeilijk aan iedere deur gaan aankloppen. Ik besloot naar de balie te gaan en navraag te doen. Maar ik had geen naam. Ik wist alleen dat zij Angélique heette. Ik had nooit naar zijn naam gevraagd, realiseerde ik me nu! Waarom niet, verdomme! Ik had het me zo voorgenomen dat dat het eerste zou zijn wat ik zou vragen als ik hem zou weerzien. Ik kon me wel voor de kop slaan. Het vergde veel discussie aan de balie om de juffrouw te overtuigen na te gaan in welke kamer een zwarte vrouw met de naam Angélique uit Sénégal logeerde. Maar zij vond geen vrouw met de naam Angélique op de gastenlijst. Ik werd wanhopig. Dit kan toch niet waar zijn.
‘Hebben jullie geen prachtig zwart koppel gezien? Zij in een strakke wit rode jurk met mooie borsten en hij; even mooi in een zwart pak met wit hemd?’
Het meisje keek me aan alsof ze met een halve idioot stond te praten. En dat was ik ook op dat ogenblik. Ik wist niet meer wat ik zei.
‘Het spijt me’, zei ik, ‘ik ben wat in de war’.
Ik wandelde terug naar de hall en nam opnieuw de lift, de lift waarin zo veel bijzonders was gebeurd, die enkele ogenblikken geleden een tuin der lusten was en die nu leeg was, gewoon een ordinaire lift, alsof er nooit iets had plaatsgevonden. Ik liep door elke gang. Ging naar het dakterras en naar het café beneden. Ik liep op en neer totdat een hotelmedewerker me kwam zeggen dat het nu wel genoeg was en dat ze de politie zouden bellen als ik nog langer in het hotel bleef. Ik had geen keuze dan naar buiten te gaan. Ik moet uren als een waanzinnige in het hotel hebben rondgelopen. Ik voelde me uitgeput.

Het was inmiddels avond geworden. De frisse wind deed me goed. Ik wist niet meer wat ik moest denken. Waarom had hij mij opnieuw in de steek gelaten? En zij ook? Beiden leken zo vriendelijk en sympathiek. En tegelijk stortten ze me in de diepste ellende. Ze gaven me een niet te begrijpen, maar diepe ervaring en verdwenen dan zonder tekst of uitleg. Ik was opnieuw aan mezelf overgelaten, zoals enkele maanden geleden. Maar nu met nog meer pijn. Het leek met totaal onwaarschijnlijk dat ze zonder meer verdwenen. Ik ben al nadenkend op een bank in de buurt van het hotel in een diepe droomloze slaap gevallen en werd pas tegen de ochtend opnieuw wakker. Fysiek geradbraakt en emotioneel verward en depressief. Toen moest ik aan de raadselachtige laatste woorden van Angélique denken: ‘With him you never know!’. Daar moest ik me inderdaad aan vasthouden. Op een of andere manier had ze me willen zeggen dat dit nog niet voorbij was. Dat moest het zijn! Dat was haar boodschap! Althans dat hoopte ik. Met heel mijn hart. Het was opnieuw de herinnering aan de smaak van zijn zaad, nu vermengd met de zoete smaak van Angélique’s mond, die me overtuigde dat dit echt gebeurd was en dat het nog niet voorbij was!
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners