Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Eindelijk weer met een man - 10443 keer gelezen
Aan het einde van mijn middelbare schooltijd had ik regelmatig sex met een van mijn school- en leeftijdsgenoten. Hij was regelmatig alleen thuis, en regelmatig grepen we de gelegenheid om elkaar zo snel als mogelijk van onze kleding te ontdoen, waarna we alle tijd namen om te zoenen en te pijpen, en soms te neuken. Dat laatste gebeurde niet zo heel vaak, maar als het gebeurde was het heerlijk. Als ik hem neukte, liet ik mijn lul ver in zijn lekkere kont gaan, en menig keer ben ik in hem klaargekomen. Als jij mij neukte, kwam hij -jammer genoeg- niet altijd diep in me. Toch genoot ik ervan, ik vond het heerlijk om zijn lul tegen en in mijn kont te voelen.

In de jaren die volgden had ik alleen relaties en sex met vrouwen, en verdween het idee van bi zijn naar de achtergrond. Tot enkele tientallen jaren later. Regelmatig had ik via internet (digitaal) contact met mannen, maar het bleef bij digitaal contact.

Met een van de mannen op internet had ik jarenlang contact. Soms met regelmaat, maar soms ook minder frequent. Na lange tijd hadden we elkaar in real life ontmoet en dat was erg leuk. Er volgde enkele ontmoetingen, meestal in restaurants onderweg. Tot enig lichamelijk contact was het nooit gekomen, en het leek ook dat we dat prima vonden, hoewel ik er wel regelmatig over fantaseerde. Op een warme dag, midden in de zomer, kwam het spontaan tot een ontmoeting in zijn woning, waar hij alleen woont.

Ik belde aan en al snel opende hij de deur. Ik stapte naar binnen en hij sloot de deur achter me. Ik stond amper in de woonkamer toen hij me spontaan vol op mijn mond zoende. Ik was te verbaasd over deze snelle actie, en voelde ook geen drang om me ertegen te verzetten. Ik liet het gebeuren, blijkbaar was het tijd hiervoor. Sterker nog, ik beantwoordde zijn zoen snel, en als snel flitsten onze tongen tegen elkaar. Ik voelde een enorme geilheid optreden, en dat voelde hij waarschijnlijk ook: ik zag de bobbel in zijn broek groeien, en voelde zelf hetzelfde. We bleven verstrengeld in een lange tongzoen, toen ik zijn handen eerst over mijn billen, en daarna al snel over mijn kruis voelde gaan. Ik wilde het liefst zijn handen op mijn huid voelen, en maakte razendsnel mijn broek los en liet hem zakken. Mijn lul stond recht naar voren en was lekker hard. Hij pakte hem vast en trok er langzaam aan. Ik vond het heerlijk. Het duurde niet lang voordat hij door zijn knieen ging en mijn lul in zijn mond nam. Hij trok mijn voorhuid ver naar achteren en zoog hard aan mijn eikel. In dit tempo zou ik wel heel snel klaarkomen, en dat wilde ik niet.

Ik zei dat hij zijn broek moest uitdoen. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Sterker nog, alle kleren verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik volgde zijn voorbeeld en naakt verdwenen we naar zijn slaapkamer. We kropen op bed, en begonnen nu elkaar te pijpen. Na al die jaren was het even wennen weer een lul in mijn mond te hebben, maar het beviel goed :-) Ik had tijd gerekt door hem zich uit te laten kleden, maar dat kon niet voorkomen dat ik te snel naar mijn zin ging klaarkomen. Ik trok mijn lul terug uit zijn mond en trok mezelf af, waarbij ik mijn zaad over zijn onderbuik spoot. Hij genoot van het aanblik van mijn spuitende pik.

Nu was het zijn beurt. Ik trok nu zijn voorhuid terug en zoog aan zijn eikel. Het voorvocht droop uit zijn eikel, telkens weer. Ik vroeg me af hoe lang hij de ontlading nog kon tegenhouden. Ik was niet meer zo ervaren hierin, maar wat ik deed was blijkbaar goed. Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg of hij me wilde neuken. Dat wilde ik al zo lang zo graag, en dit leek me wel een geschikt moment. Hij bleek dat zelf ook te willen, maar wilde het vandaag nog niet voorstellen zo bleek achteraf, hij was dus blij met mijn vraag. Ik nam de houding aan waarvan ik dacht en hoopte dat ik dat het lekkerste zou vinden: ik ging met een kussen eronder, op mijn buik liggen, mijn benen wat gespreid. Hij pakte een condoom, scheurde de verpakking open en rolde hem af over zijn lul. Een flinkje hoeveelheid glijmiddel volgde, waarna hij over me heen kwam. Ik voelde hoe zijn lul in de buurt van mijn kont kwam, hoe zijn eikel tegen mijn gaatje drukte. Wist nog niet goed wat ik moest verwachten. Zou het (erg?) pijnlijk zijn, of ... Voorzichtig drukte hij zijn eikel naar binnen. Ik moest mijn best doen te ontspannen, maar na een paar minuten lukte dat zowaar. Stukje bij beetje kwam hij dieper in me. Ik moest een paar flink diep ademhalen, een lul is toch iets anders dan een vinger (of twee). Aan de andere kant wilde ik dit graag, en probeerde me zoveel mogelijk te ontspannen. Ik voelde hoe hij dieper in me kwam. Met de minuten die verstreken nam de ontspanning toe. Hij begon me langzaam te neuken en het lukte me steeds beter ervan te genieten, zoals ik dat gehoopt had. Door alle opgebouwde spanning duurde het niet lang voordat hij zelf ook klaar kwam. Zijn tempo ging omhoog, zijn bewegingen werden ongecontroleerd. Sex zoals sex hoort te zijn. Ik voelde hoe hij met een harde kreet in me klaarkwam. Hij bleef nog even in me, ik kon verder ontspannen. Ik besefte me dat ik na al die jaren van slechts fantasieen eindelijk weer samen was met een man. Er volgde meerdere ontmoetingen bij hem thuis na deze middag.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners