Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het zwembad - 9578 keer gelezen
Ik ging elke woensdag een paar baantjes zwemmen in een kleinschalig zwembad. Het was een historisch gebouw maar zeer goed onderhouden en de oude materialen waren allemaal nog intact en proper. Het gebouw had iets weg van een klooster en de aankleding van de jaren dertig hadden iets charmants. Vandaar dat ik er graag ging zwemmen. Ik had het niet zo begrepen op die grote zwembaden met dat troosteloze interieur. Hier was het precies een zwembad in een hotel.
Ze zeiden altijd dat er mooie binken kwamen om te zwemmen en dat was soms ook wel zo. Meestal trokken die baantjes in de snelle zwem zone. Maar ik kwam om ontspannend te zwemmen en niet direct dat er daar wel eens iets kon gebeuren. Trouwens het zwembad leende zich er niet echt toe. Alles was gebouwd in een rechte lijn langs de muren. Er waren geen nissen of kamers.
Buiten een paar vrouwen in het vrije deel zwom er nog een gast heen en weer. Hij had mij al aangekeken en een paar maal aangetikt met zijn been of arm, maar dat gebeurt wel meer als de zwemmers hun zwemlijn niet behouden, dus ik zocht er niets achter tot ik aan de rand kwam en hij links van mij zich vast hield aan de boord omdat daar het diepe gedeelte was.
Ik hield mij ook vast aan de boord. "Leuk h, een paar baantjes zwemmen",zei hij. "Vooral ontspannend na het werk" beaamde ik. "Kom je hier vaak?" Vroeg hij. "Elke week de woensdag avond als niets tussenkomt" antwoordde ik. "Ik meestal de vrijdagavond maar nu vrijdagavond moet ik naar een verjaardagsfeestje " vertelde hij. "Ja dat gaat natuurlijk voor op een partijtje zwemmen h" zei ik. Hij lachte, kwam dichter en zei "ik heb een stijve". Ik ook. De dames zwommen tegen de boord, tikten af en zwommen weer weg. Ik voelde aan zijn bobbel en kneep er zachtjes in, hij deed hetzelfde. Hij maakte de koortjes van zijn zwembroek los. Ik maakte ook mijn koortjes los. De dames zwommen weer tegen de boord, tikten af en zwommen weer weg. Hij schoof zijn hand in mijn zwembroek, haalde mijn stijve eruit en begon te trekken. Ik haalde zijn stijve eruit en begon ook te trekken. Hij keek in mijn ogen, deed ze dicht en liet zijn tong over zijn lippen gaan, deed zijn ogen terug open en keek me recht aan met ogen van genot. We trokken elkaar verder af, ogen gingen dicht en weer open tongen streelden over lippen, het hoogtepunt was nabij. Bijna gelijkertijd kwamen we klaar en vermengde onze ontlading met het zwemwater. Hij woelde door het water om het te verspreiden en niet zichtbaar te maken. De dames waren inmiddels terug aan de boord, tikten af en zwommen terug weg. Hij liet zich onder water zakken en wreef over mijn nog half stijve pik in mijn zwembroek met het platte van zijn hand. Bovenwater gekomen zei hij,"er hangt niets meer op je zwembroek, wil je bij mij ook even kijken?". Ik dook onder water en wreef wat langer dan noodzakelijk over zijn bobbel die terug licht aan het zwellen was. Terug boven zei ik " volledig schoon"."En ik terug bijna stijf".zei hij. "Een paar baantjes trekken ter afkoeling?" Zei ik en weg waren we. Niemand had iets in de gaten gehad van onze ruk partij. Na afloop zei hij "ik geloof dat ik ook de woensdag avond kom zwemmen in plaats van de Vrijdag". "Dat zou fijn zijn" zei ik en sindsdien heb ik een zwembuddy.

Reacties altijd welkom op opelluus@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners