Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Huis sletje - 21292 keer gelezen
Het beviel me best om hier te wonen in het huis van Henk. Gratis inwonen was voor iemand als ik ideaal. Ik ik had tijd genoeg om rustig te kunnen studeren. Henk was vaak weg voor zijn werk. De enigste verplichting die ik had was om hem s’morgens voor we de dag begonnen zijn dikke lul af te zuigen. Op den duur vond ik het heerlijk om zijn sperma te mogen proeven. Zijn dikke lauwe zaad dat hij nu regelmatig in mijn mond spoot, begon ik steeds lekkerder te vinden.
En hij zoog mij ook heerlijk af, als hij tijd had.

Het tweede weekend dat ik bij hem woonde had hij verteld dat hij een vriend op bezoek kreeg. De eerste keer dat ik één van zijn vrienden mocht verwennen. Ik vond het reuze spannend en Henk had dan ook een vreemde verrassing voor me in petto. Ik mocht de heren bedienen en moest alles doen wat ze tegen me zeiden. Als die vriend van hem tevreden was zou hij mij vast wel een flinke bonus geven in de vorm van een geldbedrag. Dat ik net een hoer was, daar gaf ik niks om. Het beviel me best zolang ik er zelf ook van kon genieten.Henk had mij de dagen voor het weekend met rust gelaten, het leek wel een beetje of hij zijn zaad opspaarde.
Op de vijdagmiddag gaf hij me een tasje. “Hier lieverd dit moet je dragen als Peter komt. Kijk maar eens wat er in zit.” Ik opende het tasje en haalde er een kort minirokje uit, en een doorzichtig kruisloos wit nylon slipje. “Trek het maar eesn aan, dan zie je er echt als een sletje uit.”
Ik vond het mar een vreemde bedoeling, maar aangezien ik inmiddels wel gewend was aan de vreemde iedeën van Henk, deed ik wat hij aan me vroeg.
Het was wel een geil gezicht. Mijn pik bungelde uit het broekje en het rokje was net lang genoeg om mijn pik als hij slap was te bedekken. Toen Henk mijn lul stijf masseerde stak hij er natuurlijk recht overeind vanonder vandaan. Hij kon het niet laten om mijn stevige pik even heerlijk af te zuigen. Ik kwam bijna klaar in zijn mond toen hij me afzoog. Tot mijn teleurstelling mocht ik niet van hem spuiten en liet hij me los. Hij gaf me een kus en beloofde dat ik vanavond niets te kort zou komen. Daar hoefde ik niet ongerust over te zijn.
“Vind je het zelf ook een geil gezicht om je lul zo vanonder dat rokje te zien komen?” vroeg hij. “Ja nou en of,” zei ik tegen hem. Het was ook zo. En het slipje klemde heerlijk rond mijn volle ballen. Ik kon ook niet voorkomen dat het geil uit mijn eikel sijpelde.

Die avond kwam zijn vriend Peter op bezoek. De man, was net zo oud als Henk. Toen Henk me voorstelde keek Peter me geil aan. Ik had het rokje al aan en hij voelde er met zijn hand onder. Hij glimlachte en gaf me een compliment. “Je pik voelt heerlijk jongen. En je ballen mogen er ook zijn!” Met een half stijve lul onder mijn rokje bediende ik de mannen. Ze zaten te converseren over van alles en nog wat op de bank bij het knapperende vuur van de open haard. Die man kon zijn ogen niet van me afhouden als ik binnen kwam met de versnaperingen die Henk bij me bestelde.
Toen ik ze hun derde glas congac in schonk werden ze ook wat vrijer met elkaar. Ik zag dat Peter zijn hand op het kruis van Henk legde en zijn pik uit zijn broek haalde. Henk zijn lul was keihard en Peter trok hem zachtjes af.
“Toe Raoul,” zei Henk. “Wil jij Peter even helpen om zijn pik uit zijn broek te halen? Doe maar even jongen.”
De man ging staan en ik op mijn knieën voor hem. Ik knoopte zijn broek los en trok hem naar beneden.
Zijn lul was keihard en zwiepte voor mijn ogen heen en weer. Hij had een behoorlijke erectie. Zijn paal was net zo groot als die van Henk. Ik hielp hem uit zijn broek en hij deed zelf zijn bovenkleding uit. Ik deed wat ervan mij verwacht werd en nam zijn pik in mijn hand. Ik voelde hem kloppen van opwinding toen ik hem tussen mijn vingers nam. De man kreunde zacht toen ik aan zijn eikel likte. “Oooo wat ben jij een mooie jongen zég,” hijgde hij. “Goed zo, laat maar eens zien hoever jij mijn pik in je mondje kan krijgen.” Ik voelde zijn dikke eikel tegen mijn huig en kreeg een beetje braakneigingen. Maar ik hield vol. Ik had inmiddels wel geleerd wat ik, moest doen. Bijven ademen en slikken. Zijn lul gleed in mijn keel tot ik zijn zacht warme ballen tegen mijn kin aan voelde. Ik begon mijn hoofd langzaam heen en weer te bewegen. Peter stond te trillen op zijn benen van het genot dat ik zijn geile paal verschafte. “Ooooh jaah,” kreunde hij. Hij gaf me geen seintje dat hij ging komen. Het enigste dat hij deed was zijn heupen naar voeren bewegen om zijn stijve pik nog dieper in mijn keel te duwen. Hij gaf een schreeuw toen hij zijn lauwe sperma in mij mond spoot. Ik kon het nauwelijks weggeslikt krijgen.Toen ik hem losliet keek hij me gelukzalig aan en streek met zijn hand door mijn haar. “Zo dat was lekker zég, Ik kan wel zien dat Henk je goed heeft op geleid.”
Henk zat onderuit op de bank aan zijn pik te trekken en glimlachte naar me. “Trek dat rokje en dat slipje maar eens uit Raoul. En kom maar eens op mijn pik zitten. Ik wil je in je kontje neuken.”
Ik deed wat hij vroeg. Nu ik die man had afgezogen was ik zelf ook zo geil geworden dat mijn pik keihard was geworden. Ik verlangde zelf er ook naar om die paal van Henk in mijn holletje te voelen.
Ik smeerde m’n gaatje goed in met wat glijmiddel en trok mijn billen uit elkaar en ging boven de dikke lul van Henk zitten. Ik voelde zijn eikel tegen mijn kontgaatje en liet me langzaam op zijn pik zakken. Zijn dikke paal vulde mijn kontje en ik voelde hem er helemaal in gaan. Peter kwam voor me zitten en nam mijn pik in zijn hand. Ik voelde dat hij zijn lippen rond mijn eikel klemde en hij begon mij af te zuigen.
Henk hield mijn heupen vast en begon me op en neer te bewegen op zijn pik. Ik was helemaal aan de twee geile mannen overgeleverd en liet me gebruiken. Peter stond weer op. Ik zag dat zijn lul weer stijf was geworden en hij duwde hem weer tegen mijn mond. “Hoe voelt dat nu om als een slet gebruikt te worden, jongen. Één pik in je kontje en een andere in je mond?” Henk begin mijn gaatje nu helemaal uit te wonen. En ik zoog hard aan Peter zijn lul. Henk neukte me hard. Mijn lul bewoog mee in het ritme dat hij me nam. Hij kreunde hard. “Oooh Raoul ik ga je vullen,” schreeuwde hij. Met een gil spoot hij mijn kontje vol met zijn zaad

Ik mocht van hem af en Peter ging ook weer zitten. Ze lieten me even met rust. Ze zagen natuurlijk wel dat mijn pik nog hartstikke hard was, maar ze deden geen pogingen om mij te bevredigen. Ze waren zelf al aan hun trekken gekomen, en ze hadden even geen behoefte aan meer.
Peter zei nog wel dat hij mij een hele lieve geile jongen vond. Ik schonk ze nog even bij, en zag dat hun pikken nog slap tussen hun benen hingen.
Het zou nog wel even duren voor die weer op sterkte waren. Ik trok me terug tot ze me weer nodig hadden.

Na een uurtje riep Peter of ik nog even tijd had. Ik mocht tussen hun in komen zitten en moest van ieder zijn lul weer in mijn handen nemen. Nu was Peter eigenlijk wel benieuwd hoe strak mijn gaatje was. Ik trok mijn benen omhoog en ondersteunde ze door mijn handen om mijn knieën te slaan. Zo kon hij met zijn vingers overal aan zitten waar hij maar wilde. Ik kreunde hard toen hij twee vingers tegelijk in mijn holletje duwde. “Zo je bent heel nauw jongen. Het verbaasd me eigenlijk wel dat die pik van Henk tussen je billen past. Wil je die van mij ook even in je voelen?” Ik knikte dat, dat goed was. “Ga dan maar eens braaf op handen en knieën op de grond zitten knul. Dan zullen we dat eens proberen.” Toen ik mijn positie in nam, zag ik dat Henk, Peter zijn lul eerst goed stijf zoog. Peter likte even aan mijn kontje om nog geiler te worden dan hij al was. Mijn ballen sloeg hij niet over. Met zijn tong gaf hij die ook even een likbeurt.

Hij kwam overeind en ik voelde dat hij zijn eikel tegen mijn sterretje drukte. Hij drukte zijn onderlijf naar voren, en ik voelde dat hij me langzaam vulde met zijn stijve pik. Henk kwam op zijn knieën voor me zitten en ondersteunde mijn hoofd, dat hij op tilde en zijn stijve pik aanbood. Ik opende mijn mond en nam zijn heerlijke stijve pik tussen mijn lippen. Hij drukte door tot hij er voor de helft in zat. Allebei de mannen begonnen me te neuken, één in mijn kont en de andere in mijn mond. Peter hield mijn billen stevig vast. Ik hoorde hem kreunen. Zo te horen genoot hij volop van mijn nauwe kontgaatje. Hij drukte zijn lul tot zijn ballen aan toe in mijn gat. Henk hield zich ook niet in. Hij duwde zijn pik in mijn keel en hiel mijn hoofd stevig vast. Ik kon geen kant meer op en moest alles dat in mijn mond werd geduwd wel slikken, of ik nu wilde of niet. Peter boog voorover en nam nu mijn pik in zijn hand die al snel stijf werd. Hij begon mij in hetzelfde tempo af te trekken als waarmee hij zijn pik in me joeg. Het onderdanige in me, maakte me nu nog geiler dan ik al was. Ze mochten nu alle twee met me doen wat ze wilden, als ze mij ook maar klaar zouden laten komen.
En dat deden ze dan ook. Henk spoot zijn lading diep in mijn keel. Ik had het gevoel of hij zijn geile lading gewoon direct in mijn slokdarm spoot. Ik stikte bijna in de grote hoeveelheid zaad die hij in me loste. Ik hoestte zijn zaad bijna allemaal op, om het daarna in te inslikken. Peter kwam ook. Ik gebruikte het laatste beetje energie dat ik had om mijn sluitspier te spannen zodat ik zijn pik nog beter voelde. Hij schreeuwde hard toen hij in me kwam. Gelukkig bleef hij hard aan mijn stijve pik trekken, waardoor ik mijn ballen ook leeg kon spuiten.
Toen ze me los lieten viel ik uitgeput op de grond. Mijn pik bleef nog even doorschokken van het orgasme dat ik net gekregen had.

Peter was onder de indruk van me en kuste me op mijn mond toen hij afscheid nam. Hij beloofde me dat hij een flinke donatie zou doen om mijn studiekosten te dekken….

x x x x x xDe volgende dag nam Henk me mee. Ik mocht met hem naar zijn favoriete club waar hij meestal op zaterdag avond een bezoek aan bracht.
De Mercedes zoefde over de weg, ik zag onderweg allerlei onbekende plaatsen aan me voorbij komen, tot we net over de grens in België kwamen.
Hij stuurde de auto een bos in en reed minstens nog een kwartier door totdat we voor een kasteelachtig gebouw stopten. Er stonden nog een stuk of tien dure auto’s geparkeerd. W stapten uit en ik volgde Henk naar binnen die uitgebreid gegroet werd door het personeel van de club. Ze kusten hem en ze heette ons welkom in de sprookjesachtige uitziende bar die schemerig verlicht was.
Toen ik om me heen keek, zag ik dat de meeste mannen me glimlachend aan keken. De meeste waren netjes gekleed in een driedelig pak. Toen we gingen zitten, kreeg ik van de barman een drink. Een heerlijk glas roze champagne. “Van het huis schatje,” omdat je nieuw bent en er heel knap uitziet.” Henk lacht naar de man en vertelde dat mijn kontje van hem was, en dat hij maar geen rare gedachten moest hebben. De barman lachte, naar hem. “jammer hóór, Ik had hem zooo graaag en kusje gegeven!” In plaats daarvan wierp hij me een handkusje toe. Iedereen die aan de bar zat lachte naar hem.

Er kwam een man achter Henk staan die hem een kus gaf en over zijn borst wreef. “Is dat de gelukkige Henk? Is dat die knappe jongen waar je de vorige keer over hebt verteld?” vroeg hij.
“Ja,”zei Henk. “Wat vind je van hem?” De man haalde zijn schouders op. “dat kan ik pas zeggen als zijn penis heb gezien. “Mag dat?”
Henk keek me aan. “Wat denk je Raoul. Mag hij je lul zien? En hem misschien ook even vasthouden? Dit is een goede vriend van me. Gun hem dat even joh. Ik heb zo over dat prachtige jonge lijf opgeschept dat iedereen wel benieuwd is hoe je er uit ziet.”
Er ging een applaus op. Nu waren alle aanwezige wel geïnteresseerd. “Ja jongen,” zei de barman ongevraagd. “Iedereen die hier voor het eerst komt moet dit doen hóór! Zal ik je helpen met uitkleden?”
Ik zei dat ik dat zelf ook wel kon, en kleedde me uit. De vriend van Henk keek naar mijn lul die nog slap was. Hij glimlachte naar me en streelde mijn billen. “Mmmm lekker stevig kontje zeg! Zal ik je even helpen om wat leven in je pik te krijgen?”
Hij nam mijn pik in zijn hand en kneep er zachtjes in. Langzaamaan voelde ik mijn pik hard worden. Er steeg een goedkeurend gemompel op in de bar. Zo te horen vonden de mannen die aanwezig waren, dat ik er goed uitzag.

“Kom maar liefje dan lopen we even een rondje langs de tafeltjes dan kan iedereen je even goed zien,” zei hij.
Eric nam me bij de hand en leidde me rond. De meest mannen streelde mijn stijve pik even of knepen zacht in mijn billen. Er was er zelf eentje die brutaal een vinger in mijn gaatje duwde. Toen ik terug was bij de bar luidde er een bel. Dat was een teken dat iedereen uit de kleren mocht.
De sfeer in de bar veranderde. Het licht werd wat feller en ik zag nu dat er een heleboel mannen een stijve pik hadden gekregen. Er waren er bij die opstonden en wat meer privacy zochten in de kamertjes die je door een klein gangetje kon bereiken. Henk liet mij ook alleen. Hij ging met Eric even apart.

Ik dronk uit mijn glas en de barman maakte me attent op de donkere kamer. Ik vroeg hem wat dat was en hij legde uit dat die darkroom heel spannend was omdat je nooit te weten kwam wie er was, of wat ze met je gingen doen. Alles mag in dat kamertje, vertelde hij. Het werd steeds minder druk in de bar en ik besloot om maar eens polshoogte te gaan nemen in die donkere ruimte. Ik was eigenlijk best wel geil geworden van die rondleiding in de bar daarnet.

Ik ging da kamer in en zag inderdaad geen hand voor ogen, en zo te horen was ik nog alleen toen ik binnen was. Mijn hart klopte in mijn borstkas van spanning, Waar heb ik me nu weer mee ingelaten verweet ik mezelf.
Ik ging op mijn knieën op de grond zitten en wachtte even af.
Even later hoorde ik de deur open gaan en er kwam iemand binnen. Toen voelde twee handen over mijn hoofd aaien. De persoon in kwestie betaste me overal waar hij wilde. Ik voelde zijn penis tegen me aan toen hij dat deed. Ik taste ook in het rond en bevoelde zijn lichaam. De man hield nu mijn schouders vast en hij kuste me op mijn lippen. Nu ik wist dat hij voor me zat, en vond ik al snel zijn stijve lul die van geilheid in mijn hand klopte. Ik begon net als hij trouwens bij mij deed, zachtjes aan zijn pik te trekken.
We kreunden in elkaars mond terwijl we elkaar tongden. We proefden elkaar’s speeksel. “Kom jongen, zullen we zuigen?” vroeg hij zacht. “Ik wil je pik proeven.” We bewogen voorzichtig om in een goed positie te komen. Ik ging op mijn zij liggen en hij manoeuvreerde net als ik tot we goed lagen. Ik nam zijn pik in mijn hand en gaf een likje aan zijn eikel. Zijn pik schokte. Toen likte ik aan zijn ballen. Hij had zo te voelen een flinke stevige lul met een paar zware ballen eronder. Hij verkende ook mijn pik en likte me waar hij me raken kon. Ik deed een been wat verder omhoog zodat hij ook mijn kontje kon inspecteren. Dat deed hij met zijn tong en zijn vingers.
Ik kreunde met mijn mond vol. Hij begon me nu heerlijk af te zuigen. Ik liet hem met mijn diep throat kunsten kennis maken. We zogen elkaar af tot we allebei heftig klaar kwamen.

Ik heb nooit geweten wie dat is geweest, alleen de barman was benieuwd naar mijn bezoek aan de donkere kamer toen ik terug kwam.
Toen ik samen met Henk de club verliet was er een knappe blonde jongeman die me een dikke knipoog gaf.

Henk vroeg me of ik het bezoek aan de club, leuk had gevonden. Waarop ik zei dat het me uitstekend bevallen was.
Ik hoopte er stilletjes op dat hij me de volgende keer weer mee zou nemen……Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners