Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

In het hesje - 5590 keer gelezen
Het is vrijdagmiddag, een koelere bries waait door de bomen en neemt de takken en bladeren mee in zijn reis. Het geritsel van de bladeren is goed te horen. Dit wordt afgewisseld met het remmen en rijden van verschillende treinen. Het is een redelijk rustig station, weinig mensen. Af en toe een hard werkende middenklas man of een verdwaalde student stapt hier op de trein om van of naar het centraal station van Arnhem te reizen. Het station heeft maar 2 sporen. Er rijdt dus ook maar 1 sprinter die om het halfuur heen en terug gaat. Heel af en toe raast er tussendoor een intercity voorbij. Maar die zal op elke station behalve deze stoppen. Er is een trap waarmee men vanaf het rustige en bijna verlaten bedrijventerrein het perron op kan komen. Deze trap is gedeeltelijk overdekt. Als je naar de ene kant over het perron kijkt, kijk je uit op kleine kantoorpanden en industrieel gebeid. De andere kant wordt van de hoofdweg en de wat grotere kantoorpanden aan het zicht onttrokken door een dikke rij bomen en struikgewas. Het is herfst, dus de bomen zijn al donker van kleur. De bladeren zitten er grotendeels nog wel, maar dat word met elke bries duidelijk minder.

Maar waarom sta ik hier op dit redelijk afgelegen station? Ben ik op weg naar werk of woning? Sta ik hier in mezelf te schelden omdat ik net te laat was voor de trein en nu een eeuwigheid moet wachten? Nee, vandaag niet… Ik werk samen met Jan en Yosef voor een elektriciteitsbedrijf in de buurt van Arnhem. Ik ben hier op het station dan ook, om de lampen te vervangen van een paar die de trap van en naar het perron verlichten. We hebben een klein steigertje staan waar we met z’n 2e opstaan. Yosef en ik bovenaan en Jan benden om ons spullen aan te geven voor het repareren van de lampen.Yosef is een Israëlische man van rond de 30/40 die al een aantal jaren in Nederland woont. Hij is gespierd en werkt fulltime in het bedrijf. Hij heeft zwart haar en een wat kortere baard. Zijn hele rechterarm zit vol met tatoeages en ook op zijn borstkas heeft hij er 1 zitten. Hoe ik dat weet? A. Ik kijk graag naar Yosef’s lichaam. B. De tattoo is zo groot dat hij al snel boven het wat laag gesneden T-shirt van Yosef uitkomt. Jan is al wat ouder, zo rond de 45/50. Hij is zo’n stereo type bouwvakker. Mollig, een klein beetje baard en bouwvakkers decolleté waar je u tegen zegt… Elke keer als hij zich weer omdraait en uit de gereedschapskist een tang of lamp aangeeft opent hij zijn decolleté weer even… Geen fout gezicht, maar hij is nou niet het type man waar ik op val.

Zelf ben ik 34, ik ben iets gezetter, maar zeker niet dik. Ik sport zo nu en dan en vind het geweldig om 24/7 met mijn handen aan het werk te zijn. Ik werk parttime hier en bij het aannemers bedrijf van m’n vader.

Yosef en ik weten van elkaar dat we homo zijn, zo open zijn we met elkaar. Maar er is nog nooit echt iets voorgevallen. We praten er niet heel vaak over, maar soms merk je dat we elkaar best wel lang aankijken… Ik zou best eens willen weten hoe hij daar beneden gebouwd is, natuurlijk heb ik zijn lichaam al vaak genoeg gezien tijdens het omkleden voor of na werk, Maar mijn droom is nog eens zijn jonkheer te mogen zien en natuurlijk voelen. En misschien is vandaag wel die dag…

Plots verbreekt een luide toon de stilte van het station. Jan kijkt op en voelt in zijn broekzak. Daar trekt hij zijn Nokia uit en neemt op. “Met Jan” klinkt het kortaf. “Ja, ik sta hier lampen te fixen met Casper en Yosef. Wat is t’er dan?” ... “Uhu, ja oké. Nouja ik denk dat ze het hier wel samen af kunnen. Kom ik jouw kant op. Oké, zie je zo.” “Sorry mannen. Ik moet er vandoor. Roland wil me bij een andere klus hebben.” Zegt Jan terwijl hij ophangt. “Ow, oké. En kom je nog terug?” vraag ik. “Nou, ik weet het niet. Het is al bijna tijd, en volgens mij is die klus bij dat bejaarde tehuis wel een dingetje.” Zegt Jan terwijl hij door zijn haar wrijft. “Ik denk dat ik na die klus naar huis ga.” “Is prima.” Antwoord Yosef die nog druk is met het inpluggen van een nieuwe lamp. “Casper en ik kunnen het aan. We hoeven nog maar een paar lampies. Dan zijn wij ook klaar.” “Is mij prima.” Antwoord Jan. “Als je het niet red voor 4ren, dan maken we het morgen wel af oké?” zegt Jan. “Is prima.” Antwoord Yosef. “Succes daar!” roep ik Jan na als hij onder ons de trap afloopt. “Komt goed, jullie ook.” Reageert Jan als hij zijn hand opsteekt.“Nou Casper. Nog even doorzetten dan zijn we er. Als jij beneden gaat staan om spullen aan te geven dan werk ik die lampen nog even af.” Ik gehoorzaam en zak van de stijger af en loop naar de gereedschapskist. Er verstrijkt een kwartier en Yosef is nog steeds met die ene lamp bezig. Elke keer als hij weer om gereedschap vraagt, hoor ik hem geïrriteerder en geïrriteerder worden. Ik vind het niet zo erg om onder hem te staan. Nu heb ik een mooie kijk op zijn kruis. Ook lijken zijn borstspieren nog groter wat me helemaal opgeild.

“Het lukt niet!” Roept Yosef dan. “Deze lamp wil niet. Ik krijg hem er niet goed in.” Boos gooit Yosef zijn tang op de grond. Hij snuift en aait als een automatisme even over zijn kruis. Ik kijk hem de hele tijd aan. Maar zodra hij dit doet kan ik het niet laten er even naar te staren. Dan begint Yosef lichtelijk te grijnzen. “Heb je een mooi uitzicht Casper?” zegt hij lachend terwijl hij nog een keertje vlug over zijn kruis wrijft. “Ja, het uitzicht vanaf hier is mooi.” Zeg ik grijnzend. Ik voel mezelf langzaam hard worden. Dan komt Yosef van de stijger af.

“Als we nu stoppen kunnen we morgen met Jans hulp verder.” Zegt hij terwijl hij naar me toe komt lopen. “Dan hebben we nu meer tijd voor andere leuke dingen.” Zegt hij als hij met zijn hand langs mijn kont aait. “Ik heb altijd al dat lekkere kontje van jou willen proberen.” Geil kijken we elkaar aan. Ik lach en bijt mijn lip. “Ja, daar hebben we dan nog wel even tijd voor. Maar hier? Er rijden treinen langs…” Vraag ik aan Yosef “Waarom niet? Dat maakt het zo geil. We kunnen hier net om de hoek voor de bomen gaan staan. Vanaf de weg kunnen ze ons niet zien. En ook vanuit de trein niet, omdat we achter het gebouwtje staan.” Ik stem hiermee in en we lopen om het gebouw van de trap heen. We wurmen ons langs het hek en staan dan nog op de stenen, tussen de trap en de bomen verscholen.

“We moeten alleen wel snel zijn.” zegt Yosef. “Als er straks mensen komen voor de trein op dit spoor, kunnen ze ons zien.” “Laten we dan snel beginnen.” Zeg ik grijnzend terwijl ik met een hand over zijn borst glij. Ik draai me om en steek mijn kont in zijn richting de lucht in. Hij komt dichterbij en aait met zijn hand over mijn rug. Dan laat hij zijn hand onder mijn broeksband en onderbroeksband schuiven en aait over mijn sterretje. Langzaam schuift hij mijn broek tot net over mijn kont naar beneden. Hij slaat op mijn ronde licht harige kont met mijn ferme mannenhanden. Dan hoor ik hem zijn gulp open doen en zijn harde lul uit zijn broek halen. Hij zakt op zijn knieën en begint met veel slijm mijn gaatje te likken en klaar te maken voor wat gaat komen.

Dan staat hij op en zet zijn ene hand op mijn heupen. Zijn andere hand doet hij voor mijn mond. Voordat ik me kan realiseren wat hij doet, voel ik dat mijn sterretje word opgerekt door zijn massieve pik. Ik kreun, maar niemand kan het horen. Het genot van zijn harde paal giert door mijn lijf. Ik kreun en steun als Yosef dan ook heen en weer begint te bewegen.Ritmisch staat Yosef mij nu te neuken op een openbaar station. Ik hou me met 1 hand een soort van vast aan de muur. Yosef kreunt zacht en bijt zijn tanden op elkaar. Mensen mogen niet horen dat wij hier zitten!

Dan tilt Yosef me op en draait me naar zich toe. Hij gaat te tegen de muur staan en slaat mijn benen om zijn heupen. Hij ondersteunt mij aan mijn billen zodat mijn strakke hol zich helemaal open stelt voor Yosef’s heerlijke paal. Langzaam laat Yosef mij zakken op zijn pik. Ik kreun, maar probeer dit te verbijten. “Jaaah.. Ja Yosef! Heerlijke man van me.” Fluister ik dicht bij zijn oor terwijl ik op en neer ga. “Ja, schat van me. Je bent zo lekker.” Fluistert Yosef. Ik bijt zachtjes op zijn oor en hoor een zachte kreun uit zijn mond komen. Onze hesjes die al los om onze lichamen zaten, bewegen op en neer op het ritme van ons neuken.

“Ik ga komen!” hijgt Yosef in mijn oor. Met een verbeten kreun van Yosef, voel ik dikke stralen sperma mijn mannenhol binnenkomen. Ik geniet met volle teugen. Dan laat Yosef me plots van mijn lul afzakken en hijst mijn broek op. “MENSEN” sist hij, terwijl hij zijn nog druipende zaad lul weer in zijn broek steekt. Vlug doen we onze kleding goed en lopen nonchalant weer het perron op.

We ruimen vlug op en lopen naar ons busje. Als we eenmaal samen in de achterbak van het busje zitten, kleden we ons vlug uit. Je hebt weinig tot geen zicht in het busje vanaf de weg. Maar veel boeit het ons niet. We willen alleen elkaar voelen.

We tongen en betasten elkaar terwijl we over de vloer van het busje rollen. Onze handen glijden lustig over elkaars lichaam. Mijn harde pik slaat tegen zijn half harde lul. We tongen alsof ons leven ervan afhangt. Dan laat Yosef zich afzakken naar mijn lul. Hij neemt het stijve vlees in zijn mond en speelt met mijn ballen. Ik kreun en aai over zijn hoofd terwijl hij mij afzuigt.

Ik betast Yosef over zijn gespierde rug en werk met mijn handen zijn borstkas. Ik speel met zijn tepels en ik hoor hem goedkeurend kreunen. Ik leun achterover, sluit mijn ogen en kreun zachtjes. Yosef warme lippen en tong bewerken mijn pik op precies de goede manier. Zijn tong die over mijn eikel streelt en zijn hand die zacht in mijn ballen knijpt.“Casper, ik ben alweer helemaal geil geworden door jou lekkere lichaam en pik.” Ik kijk tussen mijn benen door naar Yosef's pik die ik perfect geframed zie tussen onze lichamen. Hij is helemaal stijf geworden. “Oww Yosef, dat ziet er zeker geil uit. Mag ik hem proeven?” vraag ik geil terwijl ik mijn lippen lik. “Jij zeker.” Zegt Yosef terwijl hij naar mij lacht en knipoogt. Hij staat op en ik ga rechtop zitten. Yosef komt op 1 knie voor me zitten en pakt mijn hoofd vast om me te zoenen. We tongen vurig en dan laat Yosef mij iets achterover hangen zodat mijn gezicht perfect op zijn lul hoogte zit. Ik kijk naar de dikke, sappige en harde paal voor mijn neus. Hij is iets donkerder dan zijn lichaam wat hem alleen nog maar geiler maakt. Hij is niet heel lang, maar de dikte maakt het helemaal waard. Er druipt voorvocht uit en de paarse eikel ziet er uit als de lekkerste lolly die ik ooit zal proeven. Ik ondersteun zijn pik met 1 hand en streel hem met de andere. Genietend van dit moment laat ik de lul als een hotdog mijn mond in schuiven. Yosef kreunt. “Awhhh… Jij bent zo lekker.” Zegt hij. Ik mompel maar kan niet praten met dit enorme stuk mannenvlees in mijn mond. Ik geniet. Yosef's vlees smaakt bitter en zout tegelijk een ware traktatie voor mijn mond. Ik laat hem even uit mijn mond glijden en spuug op zijn schaft. Ik wrijf het over zijn stam tot aan zijn ballen en neem de pik weer in mijn mond. Yosef begint zijn heupen naar voren en naar achteren te bewegen en begint te kreunen. Hij gaat sneller en sneller. Ik kokhals en spuug nog meer speeksel op zijn pik.

Hij neukt mij sneller en sneller in mijn mond. Ik ondersteun mijzelf met 1 hand en met de andere trek ik aan mijn eigen pik. Dan trekt Yosef zijn lul uit mijn mond en gaat op zijn knieën boven mijn pik zitten. Met zijn ferme hand pakt hij zijn eigen pik en mijn pik samen vast en begint zichzelf en mij met 2 handen af te trekken. Het speeksel van zijn pik bevochtigd mijn lul. Ik voel zijn pik kloppen. “Ik… Gaaahh… Komen!” kreunt Yosef en met een luide kreun spuit hij zijn melk over mijn buik en borst. Ik hijg en voel mijn eigen hoogtepunt komen. Ik kreun en hijg harder en harder. Terwijl Yosef nog na kreunt bereik ik mijn hoogtepunt en spuit dikke stralen overal. Mijn lichaam schokt van geilheid. “Jaaaaaah Casper! Geef me dat zaad. Jij lekker, lekker ding!” kreunt Yosef.

Yosef komt naar mijn gezicht toe en zoent me. Daarna likt hij mijn borst en buik af. We kleden ons aan en gaan voorin zitten. We rijden langs de Mac Donalds om ons avondeten te halen. Na het eten rijden we terug naar huis. Onderweg zie ik de kans schoon om Yosef nog eens lekker af te trekken. Yosef spuit zijn lading in mijn mond zodat hijzelf schoon blijft.

Als ik in bed lig fantaseer ik vaak over Yosef’s heerlijke lichaam, harde paal en zalige lading. Maar sommige avonden hoef ik niet te fantaseren, dan mag ik hem met mijn eigen handen voelen. ;)


Ik hoop dat jullie genoten heb van dit heerlijke verhaal.
Suggesties? Tips? Eigen ervaringen?
Mail ze:
tygogeil@gmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners