Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Je weet maar nooit 2 - 5402 keer gelezen
Rob stond op, rekte zich uit en liet zijn stevige pik vooruit steken. Hij gebaarde naar het grote bed in de hoek en herhaalde: “neuken, ik wil je neuken, kerel, sletje van me”. Hij was klaargekomen als een geile beer, maar voelde dat zijn ballen zich snel weer vulden en hij wilde dat lekkere maagdelijke kontje van Henry snel zelf hebben. Het zou die middag en avond nog druk worden en er waren meer kandidaten, bijvoorbeeld zijn eigen Roger. Henry was op het bed gaan zitten, Rob gaf hem opdracht om te gaan liggen met zijn kontje omhoog. Op zijn rug, zijn benen wijd als een perfect hoerenjong ging Henry op het grote bed liggen. Rob pakte wat olie, een stevige butt plug en begon het gaatje te likken, ondertussen streelde hij de ballen van zijn nieuwe sletje en hoorde hem kreunen. Hij zou hem op een heel speciale manier laten klaarkomen voor hij zijn pik in hem zou steken.

Met olie maakte hij de anus zachter, stak zijn middelvinger dieper naar binnen en hoorde Henry harder kreunen. Hij neemt een wat langere slanke dildo van de plank en duwde die naar binnen. Hij zocht het goede plekje, bewoog de kunstpik op en neer, duwde op zijn buik en streelde de pik en begon Henry af te trekken, terwijl de dildo de gevoelige plekjes zocht, toen begon Henry te schokken en met twee snelle halen aan zijn pik kwam hij met een zachte schreeuw klaar, hij spoot zijn buik onder en ontspande kort. Toen Rob hem op zijn buik draaide, stak hij zijn kontje omhoog en fluisterde: “neuk me, neuk me diep en lang”. Rob trok de dildo terug, rekte het kontje met twee vingers op en de butt plug verder op. Henry vertrok van pijn maar duwde zijn kutje omhoog en Rob stroopte snel een condoom om, zette zijn pik op het smalle kontje en duwde zich naar binnen. Het deed pijn, maar Rob duwde door. Henry ontspande en toen begon Rob hem met lange halen te neuken, gaf hem een stevig tik op zijn billen en voelde de smalle kut om zijn pik spannen. Hij genoot, hij vertraagde en greep Henry krullen en trok zijn hoofd naar achteren. “Slet, jij geniet ook? “ Henry kreunde en voelde de pik dieper gaan en weer terugtrekken.

Hij werd stevig geneukt en alle pijn trok weg door het zalige gevoel in zijn onderlijf. Zijn pik verhardde en hij voelde zich super geil, dit was een heerlijk begin. Rob hield even stil, hij wilde nog even genieten van dit onverwachte avontuurtje. Hij zag de deur opengaan, Roger kwam om de hoek. Hij lachte en zijn ogen glinsterden van genot. Rob wenkte en hem, hij zag dat Roger zijn lippen likte en een geil nieuw idee ontstond spontaan. Hij trok zijn pik ver terug, wees Roger op de billen en die tikte een paar maal fel, rode vlekken. Rob stootte weer hard door en siste: “nou sletje, een nieuwe test, gelijk maar een trio met een geile jonge topmaster”.. Henry schrok maar begon te lachen toen Roger voor zijn gezicht verscheen. Rob: “Liefje, de pijpbeurt die je nu krijgt, is van een beginnende slet, maar zo voelt het niet, een harde lach en een slag op Henrys kontje en Roger die zijn pik dwingend aan Henry opdrong.

Henry begon de ballen van Roger te likken, zijn vingers gleden over de schacht en hij trok hem langzaam een beetje af. Zuigen, sletje, beet Rob hem toe, ik wil hem zien komen, terwijl ik je neuk, dus snelheid!. Roger zat op zijn knieën en Henry steunde nu op zijn dijen, hij zoog de 19x6 naar binnen, kneedde zijn ballen zoals daarvoor bij Rob en liet zijn tong nu snel langs de rand van de besneden pik gaan, hij wist snel het goede plekje te vinden liet de pik opnieuw diep komen, Roger was steviger, hij neukte de kleine nieuweling in zijn mond, Henry kokte, tranen in zijn ogen, maar opnieuw hoopte hij dat hij een beeld van zichzelf zou kunnen zien want hij was zo geil. Rob begon nu het tempo op te voeren en hij had niet lang meer.



Hij kneedde de ballen van Roger harder en zoog met zijn lippen om de harde kop van Rogers lul, hij haalde diep adem en voelde toen het zaad omhoog komen. Het zaad spoot in zijn keel, nog veel meer als van Rob, het liep over zijn gezicht en Roger kwam hard kreunend klaar, hij bleef spuiten. Rob volgde nog voordat Roger terugzakte, hij kwam heftig schokkend klaar, trok zich terug, rukte het condoom af en liet zijn zaad over de rood gevlekte billen van Henry druipend. Die likte Roger schoon, zijn gezicht onder het zaad. “Wowww wat kan die vent pijpen, dit wil ik vaker, kreunde Roger terwijl hij plaats maakte voor zijn maat. Rob wilde opnieuw, helemaal schoongelikt worden door Henry.

Toe hij schoon was, strekte Henry zich uit, draaide zich om en ging achterover liggen. Vermoeid van de lange neukbeurt, zijn eerste, maar zo geil nog steeds. Pfff, wat een geil feestje is dit, dit had ik jaren eerder moeten doen, alles plakt maar ik voel me een topslet, met een grote grijns. “Mag ik nog even blijven?” Roger en Rob begonnen hard te lachen, Roger: je moet blijven, je bent van ons: double mastership en de dag is nog lang niet voorbij. Ik heb nog plannen met je, je blijft beschikbaar. Ga nu douchen en je blijft naakt en zorg dat je een stijve pik houdt. Meld je om kwart over 4 bij Rob voor het vervolg van de rondleiding. Henry rilde van pret toen hij de strenge toon van Roger hoorde. Eerst douchen, wat eten en misschien een drankje om de boel hard te houden en dan terug naar Rob om de rondleiding af te maken.

Twintig minuten later ging hij op zoek naar Rob, het was een stuk drukker. Overal werd nu gevreeën, geneukt, gezoend en waren lijven te ruiken. Henry voelde opnieuw de geile energie stijgen. Hij had nog geen oppeppers nodig. Hij liep door de route die hij eerder gelopen had en kwam in de SM kamer op zolder. Bleef even staan en zag dat Art aan het Andreaskruis hing, zijn stijve pik in de leren cockring, hij werd door Roger stevig onder handen genomen met een grote dildo in zijn kontje. Roger zag Henry staan en lachte: “Rob wacht hiernaast op je, je tochtje eindigt straks hier…..”. Henry voelde opnieuw een golf door zijn lijf slaan. Hij ging de deuren weer door en daar was Rob. Hij had zijn leren boxer weer een, alleen was er bij zijn billen een flap weggehaald. Hij stak zijn hand naar Henry uit, trok hem naar zich toe en een lange tongzoen leidde de nieuwe tocht in.

Op de pijpstoel waren twee jonge kerels aan de slag en het bed was vol met 4 mensen, die niets meer van de omgeving zagen. Rob trok Henry mee naar de volgende ruimte, massagetafels en een doktersstoel, vol in bedrijf. Rob voelde aan de ballen van Henry: jij moet nodig je zaad kwijt, ze liepen de trap af naar beneden, kwamen in een ronde kamer met langs de wanden een breed bed met kussen en erboven spiegels. Rob trok Henry op bed, ze begonnen te tongen, Henry rolde bovenover, draaide zich om en bood zijn pik en kutje aan Rob aan, maakte de boxer aan de voorkant los en zoog de stijve lul van Rob naar binnen, zelf voelde hij de tong van Rob over zijn ballen en een vinger verkende opnieuw zijn kontje, hij voelde nu de tong volgen. Yes, rim maar, maak maar klaar voor nog een rondje, hijgde hij. Rob gromde: “dat wordt wel met Roger”..

Ik wil nu dat jij mij gaat neuken en wel hier Hij rolde op zijn rug boog zijn benen open en bood zijn kontgat aan Henry aan, die slikte, greep een condoom en met zijn vingers rekte hij het geoefende gat van Rob op. “Meester wil geneukt worden door zijn sletje?”, siste hij in Robs oor. Hij tongde hem diep, liet zijn vingers over het neukgat gaan en Rob kreunde alleen maar, Henry legde de benen over zijn schouder en schoof voorzichtig zijn pik met condoom naar het gat toe, drukte zich naar binnen en gleed soepel de mannenkut binnen. Hij stopte even en keek Rob diep aan. Toe stootte hij diep door, hij voelde de aars knijpen en kwam zo wat klaar. Trok zich terug en neukte steeds sneller, hij vertraagde en voelde een hand aan zijn billen, een van de buurmannen, een stevige behaarde man, duwde een vinger in zijn kontje en een ander tongde hem. Rob moedigde hen aan: een superslet mannen, nu van mij maar wie weet wat nog komen gaat.opnieuw die bulderende lacht terwijl Henry zijn tempo verhoogde, de vingers in zijn eigen holletje en dan voelt hij zijn zaad komen, hij schreeuwde het uit toen hij het condoom volspoot. trekt zich terug en laat de rest gaan op de buik van Rob.

Valt voorover en zoent hem nog een keer, half uitgeput, maar klaar om de buik schoon te likken. Hij proeft zijn eigen zaad en tongt nog een keer met Rob om het zaad te delen. Rob staat op, trekt Henry mee, ze gaan de rondleiding afmaken, niet nadat ze samen nog keer gedoucht hebben. Rob gaat afscheid nemen, kondigt hij aan. Ik wil je graag gauw bij ons thuis ontvangen, ons eigen honk. Voordat Rob Henry gaat afleveren bij de Roger in de SM kamer, doet hij hem een stalen halsring om, stalen banden om zijn enkels en om zijn polsen, een flinke nut plug in zijn kontje: Master Roger wil je zo, overgeleverd als slaaf voor de avond, zijn wil is wet. Een tongzoen en weg is Rob: tot volgende week



Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners