Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jelmer en Tom - 4 - 4562 keer gelezen
We hadden een drukke maar gezellige dag gehad en waren laat naar bed gegaan. Tom trok me strak tegen zich aan en gaf me een zachte kus. ‘Ik zou de hele dag wel aan je willen zitten’, zei hij. ‘Ik moet me continue inhouden om het niet te doen’. Ik keek hem aan met glimmende grote ogen en kuste hem terug. ‘Heb je ooit wel es wat met een jongen gedaan? ‘Vroeg Tom. Ik schudde m’n hoofd. ‘Nee nog nooit, jij ben de eerste, en de beste’. ‘Ik heb ooit wel es een hele nare ervaring gehad met een vreemde man, maar dat is een ander verhaal’.

Ik biechtte deze gebeurtenis nu voor het eerst op en Tom was mijn publiek. ‘Vertel maar op, 'zei Tom, 'ik wil er alles over weten.’ ‘Nou, het zit namelijk zo, als ik met de auto mee rij, met de bus of met de trein dan krijg ik soms door het gehobbel van de wielen binnen de kortste keren een ongewenste erectie, daar kan ik dan niks aan doen. Maar het is best wel vervelend want een erectie kan je niet stoppen of altijd verbergen, je krijgt hem gewoon. Het voorval gebeurde heel laat in de avond met de laatste trein naar huis, het was al donker. Ik was in m’n eentje in de stad naar de bioscoop geweest op een vrijdagavond. Het was midden in de zomer, dus ik was bijna 16. ‘Wat doe je zo laat ook nog op straat man’, zei Tom, ‘onverantwoord, maar vertel verder’.

De laatste stoptrein was zo goed als helemaal leeg en Jelmer stapte als enige in. Hij was gekleed in zijn meest favoriete strakke 501, maar dan een ingekorte net boven de knietjes, met daaronder een sexy witte lycraslip, een strak groen T-shirtje en zwarte nike’s. Op z’n rug een blauw rugzakje en oortjes in van de i-pod. Hij liep door de lege coupés en ging ten slotte gewoon maar zitten. Er was in de hele trein niemand te zien. Hij ging zitten met het rugzakje naast zich, en even later begon de trein langzaam op te trekken en vaart te maken. Maar na een poosje, ja hoor, door het gehobbel van de trein over de zware bielzen begon er toch iets flink te groeien in zijn onderbroek.Dat duurde zo even, en gapend half onderuit gezakt naar buiten kijkend streelde Jelmer ongemerkt steeds met zijn vingertoppen over de steeds dikker wordende bobbel tussen zijn gespreide benen. Er verscheen al voorzichtig zelfs een kleine donkere vlek aan de buitenkant van de sexy jeans. De trein was inmiddels al een paar keer gestopt en weer opnieuw gaan rijden. Maar zijn harde jongenspaal stond uiteindelijk goed zichtbaar rechtop in het strakke broekje, stevig tegen zijn platte buik aan gedrukt. Jelmer begon er uiteindelijk best wel een beetje geil van te worden.

Licht opgewonden en met gesloten ogen begon hij zijn harde bobbel voorzichtig te masseren, maar niet zo dat hij daardoor klaar zou komen, dat was uiteraard niet de bedoeling vanwege de vette kledderboel achteraf.

En toen plotseling voelde Jelmer tot zijn grote schrik een paar grote handen op de zijne. Er stond daar voor hem een niet onknappe man over hem heen gebogen van een jaar of dertig. Waarschijnlijk was hij bij één van de tussenstops ingestapt, de trein ingelopen en trof daar zomaar een beeldschone jongeling aan die met zijn ogen dicht half onderuit gezakt een beetje met zichzelf zat te spelen. Jelmer sloeg geschrokken zijn ogen op en keek ontzet in twee vriendelijke blauwe ogen. Hij rukte zijn oortjes af en begon hakkelend te stamelen. ‘Sorry, sorry, ik wist niet, ik wist niet dat… ik ik…’

De Man lag een hand op het opgebolde kruis van Jelmer en begon het behoedzaam te kneden. ‘Ik zie het al, jij moet hier nodig van af geholpen worden’ zei hij vriendelijk. Jelmer probeerde zich af te weren, maar werd stevig teruggeduwd tegen de rugleuning aan. De man drong zich verder op en drukte een hand op Jelmer’s mond zodat niemand hem kon horen roepen.

Hij maakte de knopen los van de strakke 501, rukte hem een heel stuk naar beneden en trok de stof van het witte lycraslipje opzij. De harde piemel van Jelmer schoot met een natte klets tevoorschijn. ‘Zo zo, zei de man, ‘wat heb jij daar een lekkere lolly voor mij’. Jelmer probeerde zichzelf uit alle macht te bevrijden, maar de man was natuurlijk veel sterker. Hij ging op zijn knieën voor Jelmer zitten, stroopte zijn broek en schoenen helemaal af, boog zich naar voren en nam de stijve pik van hem in zijn mond. Jelmer wist niet wat hem overkwam en begon te kreunen toen hij de warme lippen over zijn harde pik heen en weer voelde glijden.

De man gromde zacht en wroette met de vingers van zijn andere hand tussen de onderuitgezakte billen van de gedrogeerde jongen. Als vanzelf lichtte Jelmer zijn kontje op, en twee nat gemaakte vingers gleden met een beetje moeite zo het nauwe gaatje in. Zo zo, zei de man, ‘dat gaat gemakkelijk, zeker een beetje ervaring?’

Jelmer stond nooit eerder meegemaakte angsten uit, en werd tegelijkertijd eigenlijk toch steeds geiler. Maar hij bleef zich verzetten, dit was eigenlijk niet wat hij wilde. De man bleef zijn hand op de mond van Jelmer gedrukt houden, Hij werd gepijpt en gevingerd, en duwde als vanzelf zijn pik dieper in de mond van de pijpende man. ‘Zie je wel’, zei hij, ‘je bent gewoon een lekker geil sletje!’ Jelmer kreunde en begon het verzet langzaamaan toch maar op te geven.

De man stopte met Jelmer te pijpen en ging door met de jongen stevig af te trekken en te vingeren. Jelmer zette zich met zijn ellebogen af tegen de bank en draaide zijn heupen omhoog zodat de man er beter bij kon. Toen zijn orgasme zich aankondigde hield hij zijn adem in, kantelde zijn heupen, en met zijn hoofd achterover en zijn ogen stijf gesloten begon hij verkrampt en schokkend te spuiten. Wel vijf stralen warm wit sperma schoten over zijn buik en borst heen.

Terwijl het orgasme langzaam wegebde voelde Jelmer de man wat friemelen en frunniken. Hij had zijn broek losgemaakt en een enorme paal tevoorschijn getoverd met een druipende paarse dikke eikel en een flink stel volle ballen. Maar voor dat Jelmer zover was om tegenstand te kunnen bieden drukte de man de dikke eikel bij Jelmer tussen zijn billen, en omdat het toch allemaal al een beetje glad en glibberig was gleed de dikke paal in één keer een heel stuk zomaar het jeukende jongenskontje in. Twee grote handen pakten Jelmer bij z’n smalle heupen stevig beet en de man drukte zijn harde paal nog verder naar binnen.Met geopende mond viel het hoofd van Jelmer achterover en voelde hoe de man hem pompend begon te neuken. Jelmer lichtte zijn bolle kontje als vanzelf helemaal op en met zijn armen achter zich steunend liet hij zich gewillig een grote beurd geven. Hij hoorde de man hijgen en kreunen en hij begon tegen Jelmer te zeggen dat hij een hoerig neuksletje was en keihard doorgepaald moest worden.

Door het ritme van het treinstel begon de man het kontje steeds harder te neuken, hij gromde, Jelmer kreunde zacht klagend en duwde zij kontje voor en achteruit over de dikke neukpaal heen. Kedeng kedeng, kedeng kedeng klonk de trein in de nacht.

Jelmer voelde het harde stuk neukvlees in zijn lichaam strak aanspannen. De man kreunde met een schorre stem en duwde zich helemaal tot aan zijn ballen het kontje in. Schokkend begon hij Jelmer vol te spuiten en rolde met zijn ogen. Maar precies op het moment dat de man hem vol spoot kwam Jelmer voor de tweede keer klaar zonder dat iemand zijn pik aanraakte. Wel minder dan de eerste keer maar toch wel drie stralen sperma schoten uit zijn pik over zijn lichaam heen.

Toen begon de trein plotseling te remmen. De stalen wielen piepten gillend over het spoor en de stem van de machinist klonk uit de speaker. De volgende halte kwam er aan…. De man gleed met zijn slapper wordende lul uit het getergde jongenskontje en borg die zorgvuldig weer op in zijn broek. Hij boog zich nog even over Jelmer heen en gaf hem een kus op zijn voorhoofd, ‘je ben echt een lekker sletje joh, bedankt’, zei hij. En weg was hij. De trein kwam tot stilstand, de man stapte uit en verdween in het donker. Verdwaasd keek Jelmer om zich heen en voelde de trein weer optrekken op weg naar de volgende halte. Hij keek om zich heen. De rugtas lag een stuk verderop, zijn schoenen lagen door de coupé heen en zijn broek griste hij onder de bank vandaan. Versuft bleef Jelmer zo een poosje zitten om tot zich door te laten dringen wat er de afgelopen minuten nou allemaal had afgespeeld. Hij was er zelfs nog steeds geil van en deed snel zijn nog steeds stijve pik weer terug in zijn nat geworden dunne witte slip.

Maar even later begon de trein opnieuw te remmen en tegelijk realiseerde Jelmer zich dat hij nu zelf ook de trein uit moest. Hij moest zich zelfs haasten. De stem van de machinist klonk al dat zijn bestemming bereikt was, hij moest nu de trein uit. Hij griste zijn spullen bij elkaar, en met zijn handen vol toog hij zich snel op zijn blote voeten naar de uitgang. Sissend gingen de deuren open en Jelmer stapte de trein uit. Daar stond hij dan in het half duister op een verlaten stationnetje. Zijn rugtas hing over een schouder, het shirtje over zij arm, zijn schoenen bungelden in zijn éne hand en in de andere hand zijn korte jeans.

Hij probeerde zijn jeans aan te doen, maar dat lukte niet zo goed. Hij rilde nog van de geile spanning en ervaring in de trein en kon daardoor zijn broekje niet goed aan krijgen. Onhandig en struikelend lukte het nog niet eens om er maar zelfs één been in te krijgen. Mopperend en verwensend liet Jelmer al de spullen uit zijn handen vallen….

Opeens verschenen er twee gestalten vanuit het half duister. Twee jongens van een jaar of twintig bleven verbaasd stil staan. ‘Wat ben jij nou aan het doen?’ Vroeg één van de twee. Jelmer stond daar zo goed als bijna naakt, een beetje wijdbeens met alleen zijn witte slipje aan dat doorweekt was van een lading sperma. Zijn buik en borst zat er helemaal onder en het gutste overvloedig tussen zijn gespreide billen uit langs zijn dijen naar beneden, en viel druipend op de grijze stationstegels. Met open monden stonden ze elkaar aan te kijken.

‘Ik ik, ik heb, ik ben verkracht in de trein, hakkelde Jelmer met grote vochtige ogen. Ik ben in mijn kont verkracht door iemand. ‘Dan vond je het zeker wel lekker’, zei één van de jongens gniffelend, je hebt nog steeds een stijve’, en hij wees naar het dunne doorschijnende witte stofje dat nat en strak over Jelmer zijn paal en ballen gespannen stond. Maar de jongens hielpen de ontstelde Jelmer samen wel weer in zijn kleren nadat ze hem met hun zakdoeken zo goed mogelijk hadden afgedroogd, en brachten hem naar de fietsenstalling. Even later was Jelmer nagekeken door twee paar ogen op zijn fiets op weg naar huis, een hele ervaring rijker….

Alleen een beetje straatverlichting van buiten kwam door de gesloten gordijnen heen, maar met grote glimmende ogen keken Jelmer en Tom elkaar verliefd aan. Tot aan hun neus lagen ze diep onder het dikke dekbed. ‘Wij kenden elkaar toen nog niet hoor’, fluisterde Jelmer, 'vindt je het erg dat dit gebeurt is?’ Het was even helemaal stil…. ‘Nee hoor' fluisterde Tom toen terug, 'ik ben juist horny geil geworden van je verhaal man....maarre…. heb je er nu ook zin in?’
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners