Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jelmer en Tom 2 - 7211 keer gelezen
Nou, daar lagen we dan, languit dicht naast elkaar dwars over het bed heen met de rug tegen de muur. Tom deed de tv aan en zette die op de zender waar de film straks op zou komen. Onze benen raakten elkaar net niet maar toch kon ik de uitstraling van zijn lichaam echt voelen, het leek net alsof we elkaar aanraakten. Mijn hartslag ging er zelfs behoorlijk van omhoog. Het geluid van de tv hoorde ik in de verte alsof het een echo was uit een andere dimensie. Ik voelde het aankomen, er zou wat gaan gebeuren, dat kon nu gewoon niet anders, het hing in de lucht. Ik wachtte ongeduldig en gespannen op wat er zou kunnen komen. Maar opeens sprong Tom weer op. Ik ga even een paar blikjes drinken pakken en een zak chips zei hij, dan hoeft niemand het te komen brengen straks. Aha, dacht ik, dat was een uiterst verdachte mededeling. Aanwijzing nummer n.

Ik ging terwijl hij even weg was over in de kleermakerszit, maar snel daarna was hij al terug en plofte weer naast me neer. De reclames waren inmiddels afgelopen en de film begon. Ik hoorde tijdens het verloop van de film alleen het kraken van de zak chips en het geknabbel van Tom, mijn hart klopte in mijn keel. Ik probeerde me op de film te concentreren maar dat wilde maar niet lukken, al snel was ik de draad helemaal kwijt. Hij hield de zak chips telkens onder mn neus. Hier, eten jochie, jij moet er nog van groeien en hij keek dan met een lachend en uitnodigend gezicht opzij naar mij. Ik nam dan een handje vol uit de zak en peuzelde het dan maar op. Tien minuten later schraapte Tom opeens opvallend zijn keel. Het schoot meteen door me heen, nu komt het!

Jelmer zei hij opeens met schorre stem. Mag ik je wat zeggen? Ja natuurlijk zei ik zo onnozel mogelijk en leunde voorover. Maar je mag het tegen niemand zeggen, beloof je dat? Hij klonk nu wel erg serieus, en ik durfde hem op dat moment eigenlijk niet meer aan te kijken. Even keek ik toch snel opzij en zag zijn mooie gezicht, hij keek me serieus aan met grote ogen. Snel keek ik weer recht voor me uit naar het scherm. Ja, natuurlijk beloof ik dat. Daarna bleef het zeker nog wel 10 seconden helemaal stil. Wat wil je zeggen dan zei ik zacht. Zijn stem klonk hees, alsof hij nu best wel een beetje in de zenuwen zat. Ik durf het eigenlijk bijna niet te zeggen, maar ik ben serieus echt heel erg verliefd op jou. Het was weer even stil en ik hoorde hem slikken. De echo van de tv klonk op de achtergrond en ik begon sterretjes te zien. Ik haalde hoorbaar een diepe teug adem en met gesloten ogen sloeg mijn hoofd achterover. Ik probeerde me vast te pakken. Mijn ene hand vond steun op het bed en de andere hand belandde op Tom zijn bovenbeen. Het leek wel alsof ik door de overweldigende emotie mijn evenwicht verloor en zocht naar ondersteuning. Ik was zelfs niet in staat om geluid uit te brengen, mijn keel leek wel dichtgesnoerd.

Het bed veerde op en ik merkte dat Tom voor me ging zitten. Hij ving me op toen ik in alle onmacht voorover van het bed af in zijn armen viel. Met een wit gezicht en met mijn grote bruine ogen wijd open keek ik hem opeens van heel dichtbij aan. Ik zat wijdbeens over zijn schoot heen met mijn kont op zijn knien. Het traanvocht stapelde zich bij me op in mn ooghoeken, ik kon er niks aan doen want ik had verwacht dat ik anders gereageerd zou hebben in deze situatie. De emotie voerde nu mentaal en fysiek helemaal de boventoon. Ik voelde een explosie van honderdduizend ronddwarrelende vlinders in mn buik en was nog steeds niet in staat om iets te zeggen. Maar mijn ogen spraken boekdelen. Tom pakte tussen twee handen mijn hoofd vast, drukte zijn lippen op de mijne en gaf me heel zacht een warme lieve dikke kus. Ik smolt alsof ik van boter was.

Stevig sloeg ik mijn beide armen om hem heen. Ik fluisterde het in zijn oor. Ik hou ook van jou Tom, ik hou van je al heel lang. We hielden elkaar vast in een stevige omhelzing en kusten elkaars gezicht. Ik drukte mijn mond weer op die van Tom tot onze tongen elkaar vonden en samen fanatiek de strijd aangingen. Zo zaten we daar op dat moment in ons eigen liefdesuniversum omgeven door rose wolken en fladdervlinders. We stopten onze kus en hielden onze voorhoofden en neuzen tegen elkaar. Onze ademhaling ging snel en we kregen het steeds warmer. Zijn handen schoven onder mijn shirtje en gleden over mijn blote rug omhoog.Mijn handen daalden af naar beneden en met mijn vingertoppen begon ik voorzichtig aan het kruis van zijn broek te voelen. Wat wilde ik dit graag. Hij deed zijn benen wat wijder voor me uit elkaar zodat ik er beter bij zou kunnen. Ongeduldig maar behoedzaam en subtiel begonnen mn trillende vingers friemelend door de dunne stof heen te voelen. Ik keek naar beneden met mn mond een stukje open, ik hijgde en begon steeds geiler te worden. Zijn grote handen zaten strak om mijn kontje geklemd en ik voelde zijn ademhaling langs mijn gezicht. Ik keek Tom weer aan met grote natte ogen heel verbaasd. En met mijn mond vormde ik het woordje woooow zonder het te zeggen. Ik voelde me daar toch een enorme keiharde knuppel zitten zeg, dat was echt ongekend. Ja lieverdje fluisterde Tom met zijn mooiste glimlach. Dat is mijn kleine presentje helemaal voor jou alleen. Hoezo klein? Dat was blind geschat echt wel een gevaarte van minstens achttien centimeter! Dat haalde ik bij lange na niet.

Tom zijn ademhaling werd steeds dieper en liet me gewillig mijn gang gaan. Mijn hand gleed verder naar benden en betastte nieuwsgierig zijn volle ballen. Wooow!!! Wat een knoeperds, die zaten zeker tot aan de rand toe vol. Ik had zelf goed zichtbaar ook een flinke strakke plasser in mn skinny 501 zitten. Maar wel met een grote donkere natte vlek van al het voorvocht wat ik inmiddels allemaal zat te lekken.

Toen ging plotseling keihard de deurbel. PING PONG!!! We schrokken ons een hoedje. De huiskamerdeur hoorden we open gaan en er liep iemand door de gang naar de voordeur. Razendsnel stonden we geschrokken op, trokken onze kleren snel recht en gingen weer op bed zitten. Dit was dus min of meer een snelle automatische reactie want je weet maar nooit omdat je onder deze omstandigheden niet betrapt wil worden. We hoorde stemmen en snel daarna ging de voordeur met een klap weer dicht. De voetstappen in de gang kwamen terug en stopten bij de slaapkamerdeur.

Tik tik, er werd geklopt en meteen daarna ging de deur open. De moeder van Tom, Herma, stak haar hoofd om de hoek van de slaapkamerdeur en kwam wat verder naar binnen. Jelmer, je opa kwam even de sleutel van de voordeur brengen dan kan je straks naar binnen als je naar huis gaat want ze gaan nu naar bed. Ok zei ik das tof, daar had ik zelf niet om gedacht. Ik leg de sleutel op het kastje bij de voordeur. Ze keek opeens wat beter naar binnen mijn kant op, en nog eens beter met een frons op haar voorhoofd. Ze zag mijn nog natte ogen in het schemerige licht en mn witblonde haar zat helemaal in de war, en ik zag ook best wel een beetje rood. Zielig keek ik haar kant op met grote ogen. Jelmer toch zei ze, wat is er met je aan de hand? Heb je gehuild jongen? Tom keek me ook effe verbaasd aan en keek toen weer terug naar zijn moeder. Ja, zei Tom met een brede grijns, echt wel. We hebben net naar een hele enge film zitten kijken en dan moet ie soms een beetje huilen. Och, jongen toch wat zielig nou zei ze. Zorg maar goed voor hem hoor Tom, doe maar net of dat je zijn grote broer ben dan komt het allemaal best wel goed met hem, en ze gaf hem een vette knipoog.

Ik gaf hem met mn elleboog een por in zn zij. Oops au, zei Tom. De deur ging weer dicht en meteen kreeg ik alweer een dikke kus op mn wang geplakt. Klein broertje, zei Tom met een ondeugend stemmetje. Ik zuchtte diep en meteen begonnen we elkaar weer fanatiek af te lebberen, heerlijk, wat was dit een geweldige avond. De tv ging uit, en de radio aan, op Candlelight, dat had je toen nog op de zaterdagavond met gedichten en romantische muziek. Tom rukte me de kleren van het lijf al moest ik hem wel helpen met de knopen van mn broek. Mn onderbroekje was bijna te klein voor mn strakke plasser, maar die ging ook uit. We rilden van de opwinding zodat het allemaal een beetje onhandig ging, maar het lukte. Tom zn kleren waren ook snel verwijderd en alsof hij me op wilde vreten begon hij me te kussen en te zoenen, overal voelde ik zijn handen en vingers over mijn lichaam heen gaan.Mijn stijve lul stond strak tegen mn buik aan gedrukt. Tom pakte hem beet en begon me hevig zoenend maar behoedzaam af te trekken. Veel werk kostte het hem niet om me te laten spuiten. Hij was me nog maar een minuutje aan het rukken en ik kwam al want dat heb je nou eenmaal met jongens van zestien. Ik duwde mijn heupen omhoog en verkrampt spoot ik schokkend wel vijf stralen romig zaad over me zelf heen. Ik zat er helemaal onder, tot aan mn kin. Meteen stortte Tom zich hijgend op me en begon me schoon te likken. Ik voelde zijn warme tong over mijn buik, mn borst, tepels. en mn hals. Het leek wel of er geen eind aan kwam. Ik kreunde als een jong hondje. Dan drukte hij zijn warme lippen weer op de mijne en ik proefde mezelf.

Heerlijk, maar dat wist ik al. Hij ging plat op me liggen terwijl we elkaar diep zoenden en glibberig gleed hij op en neer schuivend over me heen. Ik voelde zijn dikke paal en volle ballen over me buik heen glijden. Het leek wel alsof hij me uitwendig neukte. Maar daar moest maar snel verandering in komen vond ik. Ik trok mijn knien op en deed mijn benen wijd alsof ik hem uitnodigde om nog meer. Onmiddellijk voelde ik hoe de paal van Tom naar mn strakke sterretje begon te zoeken. De dikke eikel was zo glibberig van al het voorvocht dat deze zonder al te veel kracht naar binnen gleed. Ik voelde hoe mijn sluitspier langzaam werd opengedrukt en het gevaarte enkele centimeters naar binnen gleed. Ik voelde me opgerekt worden maar toch deed het niet echt pijn, het was eerder een scherp branderig gevoel.

Ik drukte mijn hoofd achterover in het kussen en slaakte een zacht klinkende aaah. Met mn handen klauwde ik me vast aan het dekbed. Zijn paal gleed een stukje terug en toen weer naar voren en toen nog een paar keer totdat hij uiteindelijk helemaal in me paste. Langzaam begon hij volledig in en uit me te glijden en wat was dat heerlijk, niet te geloven. Ik voelde mijn pik alweer weer stijver worden terwijl het neuktempo omhoog ging. Hij ging steeds harder en we kreunden samen in hetzelfde tempo. Ik kon zijn stampende paal in mijn hete neukholletje horen soppen. zijn ballen kletsten tegen mijn glibberige billen. En na een poos zo door mijn Tommetje geneukt te worden voelde ik zijn orgasme aankomen. Zijn paal werd nog harder en dikker totdat hij opeens stopte. Met een vertrokken grimas op zijn gezicht gaf hij nog n harde stoot. En met een zachte kreun begon Tom mn hele buik vol te spuiten leek het wel, ik voelde het in me binnenkomen. Mijn opgerekte anus verkrampte, trok strak om de dikke paal van Tom heen en voor de tweede keer kwam ik weer tot een geweldig orgasme. Het leek wel of de tijd werd uitgerekt en ons gezamenlijk orgasme een eeuwigheid duurde. Maar uiteindelijk kwam de realiteit weer boven. Tom liet zich met zijn dikke paal nog in me op me neerzakken en we kusten weer. Mijn liefje ik hou zoveel van je kreunde hij in mn oor..

Ik ben uiteindelijk vergeten om naar boven naar mn eigen bed te gaan, daar hadden we geen tijd voor. We hebben niet eens gehoord dat de visite vertrok en dat Tom zijn ouders naar bed gingen. Zelfs Nora hebben we niet thuis horen komen. Zo druk hadden we het samen met elkaar die nacht. Uiteindelijk zijn we naast elkaar toch in slaap gevallen, zo moe.

De volgende ochtend, 10 uur. Half wakend hoorde ik de slaapkamerdeur krakend een klein stukje opengaan. Tussen mijn oogleden door zag ik om het hoekje van de deur een nieuwsgierig gezicht verschijnen. Het was Nora. Haar gezicht verdween weer en ik hoorde haar zacht roepen. Mama, mamaaa,kom es kijken. Even later hoorde ik Herma. Slapen ze nu nog? vroeg ze aan Nora. Kijk zelf maarzei ze. We lagen als pasgeboren babies naast elkaar diep te slapen. Ik lag op mijn rug met mijn gezicht naar Tom gedraaid, n arm languit onder zij nek en de andere hing uit het bed, n been half buitenboord. Tom lag met zijn neus tegen mn schouder aan en met n been boven het verfomfaaid dekbed over mij heen, zijn ademhaling was diep en rustig. Onze kleren lagen door de kamer heen verspreid. Och toch, wat lief, wat een schatjes zei Herma. Weet je wat ik denk meisje? Volgens mij heb je er vannacht een broertje bij gekregen. Voorzichtig ging de deur zachtjes weer dicht. Ik hoorde Nora nog zeggen, 'Nou, dan moeten we maar snel geboortekaartjes laten maken'.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners