Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Met de buurman - 10733 keer gelezen
Ik ben 20 jaar oud, en ik heb bijna een jaar verkering met Anne. Ze is dit weekend met vriendinnen naar Valkenburg om de bloemetjes buiten te zetten. Ik ben zelf wat moe en lusteloos, dus ik ben naar m'n ouders gereden om samen met hen en m'n jongere zus het spel Catan te spelen. Het is gezellig en als het laatste potje door m'n vader wordt gewonnen, zit iedereen te gapen. Het is net na middernacht en we gaan allemaal richting bed.

Ik stap m'n oude slaapkamer binnen, wat nu een hobbykamer is geworden. Hier staat de computer van m'n ouders. Voordat ik het logeerbed in kruip, besluit ik nog even naar de geile mannen-chat te gaan. Dat doe ik steeds vaker de laatste tijd. Ik kan het niet laten. Vreemd, ik heb best fijne seks met Anne, maar al die overgeile mannen winden me op de n of andere manier behoorlijk op.

Ik ga op de bureaustoel zitten en zet de computer aan. Tijdens het opstarten trek ik m'n t-shirt, spijkerbroek, en sokken uit. Ik zit in m'n strakke boxer en ik log in als 'jonge slanke bi knul'. Ik weet inmiddels dat ik vaak reacties krijg van mannen die een stuk ouder zijn dan ik. Alleen al door deze wetenschap voel ik opwinding in m'n buik en in m'n pik.

De chatbox zit propvol, en ik krijg veel berichten van mannen uit de regio. Er is er n bij die me erg opwindt, al vanaf zijn eerste paar chatberichten. Zijn chatnaam is 'Spuiter 50+'. Hij heeft ook nog eens een lekkere profielfoto, waarop een mannelijke, wat gespierde en behaarde torso te zien is, met daaronder een forse half-stijve lul.

De man is volgens eigen zeggen 55 jaar en getrouwd. Zijn volwassen kinderen zijn al uit huis. Hij spreekt regelmatig af met slanke, onbehaarde jongemannen, zoals ik zelf ook ben. Gewoon buiten in de bosjes voor nmalig een keer geilen. Hij heeft een hondje, en het uitlaten van het beest is een perfecte alibi om meerdere malen per dag naar buiten te kunnen, en dus eventueel af te spreken voor vlugge seks.

De man is heel gretig naar seks en ook al heeft hij me nog niet eens gezien, hij wil met me afspreken. De chat met hem is heel erg geil, omdat hij ook wat dwingend overkomt. Ik negeer inmiddels alle andere mannen en ik ben helemaal gefocust op Dick, zoals hij heet. Ik besef ineens dat ik mijn harde pik uit mijn boxer heb gehaald en dat ik er af en toe aan zit te rukken, tussen het typen door.

Ik: "Ik ben geil, meneer! Ik heb m'n pik uit mijn broek gehaald, want ik ben keihard van jou." (Ik noem de mannen soms plagerig 'meneer'.)Dick: "Mmmmhhh, lekker sletje van me, waar zit je?"

"Vlakbij de Heidehof... jij?"

"Dan ben je zowat mijn buurjongen! Ik wandel altijd met de hond langs het sportpark, ken je dat?"

"Ja, dat ken ik wel. Spreek je daar af met jongens, tussen de bosjes?" (Ik ben blij dat hij in de buurt van mijn ouders woont, want dat is niet al te dicht bij mijn eigen huis, en dus Anne.)

"Yes, en daar spreek ik straks ook af met jou, hihihi. Als je achter de voetbalvelden loopt, is daar een smal pad, zo de bosjes in. Je komt dan op een open plek, omsloten door bomen en struiken. Daar kunnen we ongestoord geilen... Heb je zin, boy?"

"Ja, eigenlijk wel, je maakt me zo geil dat ik alles wel met je wil doen. Ik vind het wel een erg spannend idee. Ik weet niet of ik zoiets durf..." (Maar ik wil echt wel heel graag en hij schijnt al zeker te weten dat ik daar met hem af ga spreken.)

Prompt zet Dick zijn webcam aan, en nu zie ik zijn torso en harde pik in bewegende beelden. Ik word bloedgeil van zijn lijf, en ik ruk mezelf nu stevig af. Hij zit ook te rukken, maar met heel trage, lange halen.

Ik kijk geobsedeerd naar zijn stevige pik. Zijn eikel ligt bloot en zijn hand trekt de huid naar achter. Als ik hem zo aan zijn forse lul zie trekken, word ik ng heter. Mijn twijfels en angsten ('straks krijg ik een geslachtsziekte', 'straks hangt hij het aan de grote klok', 'straks is hij gewelddadig', 'straks komt Anne erachter') worden hiermee compleet naar de achtergrond gedrukt. Mijn gevoel van verlangen neemt nu alle ruimte in.

Dat doet Dick wel erg goed, hij overtuigt me steeds meer. Ik wil met heel mijn hart dat het MIJN hand is, die rondom zijn staaf op en neer pompt. Of MIJN mond! Ik wil afspreken met Dick, nu! En dan maar zien wat er gaat gebeuren. Wat een geil idee vind ik dit toch!

Dick: "Lekker, h, jongen? Kom je naar buiten? Ik ga zo met de hond wandelen. Mijn vrouw slaapt al. Ik wil je zien... We doen alleen wat jij wilt, ok? En ik ben zeer discreet..."

Ik: "Ehm, ik wil wel. Hoe doen we dat dan?"

"Nou, ik ga zo uit de chat en dan wandel ik buiten, daar achter de voetbalvelden, op en neer. Dan zie ik je wel verschijnen, h? Ik draag een joggingbroek en geen onderbroek. Doe jij ook maar iets makkelijks aan. Dan kunnen we z in elkaars broek voelen... Kom je? Ik wil je..."

"Ik vind het wel spannend allemaal..." type ik nog vertwijfeld.

Zijn webcam gaat op zwart, en hij verdwijnt uit de chat. Ik kan niet anders dan even ademloos zitten staren. Ik besef dat het nu gaat gebeuren. Ik voel gewoon vlinders in mijn buik en mijn pik is nat van het voorvocht. Ik trek me nog wat af en ik bedenk me dat ik mijn lul en zak vanochtend glad heb geschoren. Dat vindt Dick vast wel lekker geil.

Nu kan ik gaan zitten dralen en uiteindelijk niet op komen dagen (zoals het bij een paar eerdere chats is gegaan), f ik kan nu zonder al te veel te piekeren gewoon maar naar buiten gaan. Naar Dick. Ik ben botergeil, z geil dat ik mijn besluit neem: ik ga, ik ga seksdaten met een man, een vreemde man...

Ik heb geen extra kleding meegenomen naar mijn ouders, dus ik trek mijn spijkerbroek weer aan, maar wl lekker zonder onderbroek. Verder trek ik mijn t-shirt aan, en natuurlijk sokken en schoenen. Dan ga ik stilletjes naar beneden, en door de voordeur naar buiten. Het is lekker koel buiten, maar niet koud. Het is rond middernacht, maar heel donker is het niet in de verlichte wijk. Ik hoef maar een paar zenuwachtige minuten te lopen, en ik kom al aan bij het voetbalveld, waar Dick over sprak. Ik kijk voorzichtig wat rond, en ik zie hem al snel! Hij loopt achter het voetbalveld, en kijkt om zich heen. Dan ziet hij mij ook. Hij wenkt me.

Met slappe benen van de spanning loop ik op hem af. Zodra ik op nog maar een paar meter afstand ben, zie ik hem goedkeurend naar me kijken en dan draait hij zich om, en loopt de bosjes in. Nu ik hem zo in levenden lijve heb gezien, wil ik hem eigenlijk alleen maar volgen. De bosjes in met geile Dick.

Ik neem het pad en loop achter hem aan. Hier is het iets donkerder, maar ik kan nog genoeg zien. Ik voel kriebels van de spanning en ik word al weer opgewonden, nu ik erbij stilsta hoe volgzaam ik achter mijn lul aan loop en ook lekker slaafs achter hem aan. Dick kijkt af en toe achterom om te zien of ik hem volg. Dan staat hij stil op een open plek. Zijn hondje blijft gelukkig niet op de open plek staan, maar loopt wat af en aan. Dick draait zich naar me om, en ik loop naar hem toe.We staan tegenover elkaar. Hij kijkt me strak aan, hij lacht, en zegt bijna fluisterend, een beetje stiekem: "Hallo, jongen, dus je bent een beetje geil? Leuk dat je bent gekomen. Kom eens dichterbij me." Ik lach wat nerveus terug. Ik stamel zacht: "hai, Dick," en stap wat verder naar voren. Dan legt hij zijn handen op mijn heupen en begint hij me te tongen. Het voelt vreemd, omdat ik nog nooit met iemand heb gezoend met een stoppelbaard.

Maar ik wen er snel aan, helemaal nu hij met n hand mijn kont pakt, en met de andere hand mijn kruis betast. Ik tong vol overgave met hem. Mijn pik wordt met schokken harder en dat voelt hij door mijn broek heen.

Al kreunend trekt hij mijn riem en gulp open en gaat met zijn hand mijn broek in. Hij trekt mijn pik omhoog, legt zijn hand onder mijn ballen en masseert ze zacht. Dan trekt hij mijn broek omlaag tot op mijn knien en kneden zijn handen mijn blote billen. "Hmmm, wat een lekker kontje heb je," zegt hij, "daar wil ik wel in..."

Ik ben overrompeld, en ik merk nu dat ik mijn armen nog passief naast mijn lijf heb hangen, ook al ben ik wel al flink aan het tongen geweest. Dick is me rustig aan het aftrekken, en af en toe trekt hij mijn voorhuid stevig naar achteren en dan ligt mijn eikel bloter dan bloot. Soms gaat hij een paar keer met zijn ruwe duim over het driehoekje, waar mijn voorhuid vastzit aan mijn eikel, en inmiddels is het daar al goed nat geworden van mijn voorvocht. Er schieten geile scheuten door mijn pik en lijf. Ik kreun, en wil nu ook zijn pik voelen.

Mijn hand glijdt over het kruis van zijn joggingbroek en door de soepele stof heen voel ik een grote harde lul. Een golf van lust schiet door mijn lijf. Ik wil zijn blote pik zien, dus trek ik aan de rand van zijn broek en schuif de broek over zijn billen omlaag. Zijn lul blijft even onder de rand steken, maar als ik de broek verder omlaag trek, springt zijn stijve gevaarte zijn broek uit, omhoog en naar me toe.

Er ontsnapt een geile zucht uit mijn mond, en ik pak zijn heerlijke pik vast. Wat is ie groot en dik en hard en warm! Mooier dan mijn eigen pik. Ik ben heel tevreden over mijn eigen 17 centimeter, maar die van Dick is iets groter. Ongeveer 18 of 19 centimeter en wat dikker dan de mijne. Heerlijk! Het afrukken is, net als het tongzoenen, ook even wennen voor me, maar al gauw pomp ik met m'n hand om zijn lul op en neer alsof het me een lieve lust is. Dick kreunt ervan. We rukken elkaar af, terwijl we weer aan het tongzoenen zijn geslagen.

Nu gaat het hard. Ik ben zo sletterig geil, dat ik me op mijn knien voor hem laat vallen, zodat ik met mijn gulzige mond voor zijn gevaarte zit. Het kwijl loopt me uit mijn mond van de lust en verlangen naar zijn zaad. Ik leg mijn handen op zijn blote stevige billen. Zijn harde pik staat kloppend voor mijn gezicht. Hij zegt: "Jaah, sletje, zuig m'n pik" en hij legt zijn hand achter mijn hoofd. Zijn licht dwingende manier maakt me compleet geil. Gewillig open ik mijn mond en laat zijn eikel naar binnen glijden. Ik begin rustig te zuigen en zijn voorvocht druipt op mijn tong. Het smaakt z geil, dat ik kreun van genot. Dan begin ik te pijpen. Zo onwennig als het tongzoenen en het aftrekken in het begin was, zo makkelijk gaat dit me vanaf de eerste seconde af. Ik zuig en lik op allerlei manieren zijn geile staaf. Ik wissel het flink af. Met slappe mond, dan stevig en diep in mijn keel, met mijn tong erbij, kwijl erbij, mijn handen onder zijn ballen, hem aftrekken terwijl mijn tong over zijn eikel glijdt. Ik vind het z ongelooflijk lekker om te doen, en dat voelt Dick. Hij kreunt erover, en zijn ballen trekken zich wat samen. Ik heb het gevoel dat hij bijna klaarkomt! Ik heb nog nooit meer verlangen gevoeld dan nu! De belofte van een paar flinke stralen sperma in mijn mond en keel, mmmhhh zo geil. Ik wil Dick zijn zaad doorslikken. Ik verlang naar zijn hete mannenroom diep in mijn keel.

Plotseling duwt hij mijn hoofd van zijn pik af. Zijn kletsnatte pik springt omhoog. Hij kreunt: "Wat een geile slet ben jij zeg! Je bent een natuurtalent, zo goed pijp jij! Ik begon al bijna te spuiten, maar dat is de bedoeling nog niet, ondeugende jongen. Ik wil dat je nu met me meeloopt naar mijn huis. Daar krijg je meer. Kom, loop achter me aan." Hij trekt zijn joggingbroek op en loopt weer terug langs het pad door de bosjes. Ik trek mijn broek ook weer over mijn heupen en volg hem slaafs. De wandeling gaat eigenlijk helemaal aan me voorbij. Gehypnotiseerd volg ik Dick naar mijn volgende doel: meer hete seks met hem.

Bij zijn huis gaan we achterom naar binnen. We staan gelijk in een soort bijkeuken. Dick heeft het hondje naar binnen gelaten, de keuken of woonkamer in. We staan weer lekker dicht tegen elkaar. Hij begint mijn pik weer te kneden, mijn riem los te maken, en mijn gulp open te trekken. Ik glij met mijn hand zijn broek in, en pak zijn harde pik weer lekker vast. Ik ben zo opgewonden van hem, zo heet ben ik nog nooit geweest. Mijn broek glijdt omlaag en ligt op mijn enkels. Zijn handen glijden over mijn billen, en hij kreunt van genot. Hij komt steeds dichter bij mijn bilnaad met zijn vingers. Hij tast even naast zich, en dan heeft hij een koud en glibberig goedje, dat hij tussen mijn billen smeert. En hij doet er nog een klodder tussen. Oh wat gaat hij doen? Het voelt spannend en geil. Ik open mijn mond en buig naar hem toe, en begin weer lekker geil met hem te tongen. Zijn handen glijden over en tussen mijn billen, terwijl we tongzoenen. Hij kreunt flink. Dan stopt hij met tongen en draait hij me om, zodat ik met mijn billen naar hem toe sta. Hij doet nog een klodder van het goedje tussen mijn billen en zijn vingers blijven er ook tussen op en neer wrijven. Het is lekker glad en nat en af en toe masseert hij mijn gaatje. Ik kan het niet laten om met mijn rechterhand naar achter te tasten en zijn geile knots vast te pakken. Dan glijdt hij met een vinger in me. Hij vingert me! Ik kreun, want dit is zalig. Hij vindt het kennelijk ook lekker, want zijn pik voelt heel hard en dik aan in mijn hand. Hij duwt zijn vinger af en toe heel diep in mijn kontje, en ik krijg er telkens een extreem opwindend gevoel van in mijn buik en in mijn ballen en pik. Zijn vinger gaat nu best wel ruig op en neer in mijn natte ster. Mijn pik staat keihard overeind in de lucht te prikken.
"Oooh je bent echt heerlijk," fluistert hij zwaar hijgend in mijn oor, "ga maar even op je knien zitten, hier op de vloer, dan ga ik je geil pakken." Zijn woorden dringen tot me door. Hij wil me neuken. Denk ik. Dat zou wel eens pijn kunnen doen. En als hij geen condoom gebruikt, dan is het nog risicovol ook. Ondanks een licht alarmerend gevoel, wordt mijn pik ng weer harder! Van het hitsige idee dat Dick me wil neuken. En dat ik me als een slet ga laten nemen door hem (want dat gaat toch gewoon gebeuren). Ik, die de slet uithangt bij een vreemde man. Ik krijg weer verliefde kriebels in mijn buik. En braafjes ga ik op mijn knien zitten. Dick gaat achter me zitten en hij trekt zijn jogging broek omlaag. Hij grijpt naar de pot met het gladde goedje en hij smeert er zijn pik mee in. Hij legt zijn handen op mijn heupen. Met zijn duimen trekt hij mijn billen uit elkaar. Ik voel dat hij zijn blote eikel tegen mijn anus aan zet. Het is lekker nat en glad allemaal. Dan duwt hij voorzichtig zijn eikel in me. Hij kreunt flink en houdt me stevig vast bij mijn heupen. Het is even wennen en ook wel even pijnlijk! Maar voordat ik er verder over nadenken kan, duwt hij hard zijn pik in zijn geheel diep in me, tot aan zijn ballen toe. Het doet nog meer pijn, en ik voel me behoorlijk opgevuld! Hij kreunt achter me: "Mmmhhh, lekkere geile slet, ik ga je neuken, en je buikje lekker volspuiten." Ik hijg van genot en van pijn. Hij ligt over me heen, houdt me stevig bij mijn schouders vast, en stoot in me. Keer op keer. Ik begin te wennen aan de pijn en aan mijn pik te merken is het allemaal helemaal goed wat er gebeurt, want die staat nog steeds heel strak. Dick neukt er op los en het duurt niet heel lang voordat hij kreunend en hard spuitend klaarkomt. Hij spuit al zijn zaad diep in mijn buik. Wat een geile man!

Hij trekt zijn klaargekomen pik rustig uit mijn kontje en er komt zo te voelen een flinke kwak sperma mee, wat op de vloer valt. Dick zegt: "Ga maar even op je rug liggen, geile kerel." Ik ga liggen en Dick begint mijn harde pik te bewerken met zijn hand. Het wordt hoog tijd dat ik klaarkom, want alles heeft me zo ongelooflijk geil gemaakt. Ik lig op mijn rug te hijgen met mijn pik omhoog, lekker in Dick's rukkende hand. Hij kijkt tevreden op me neer en zegt: "Volgens mij verlang je erg naar zaad in je mond, of niet?" Ik knik gretig. Hij zegt al rukkend aan mijn paal: "De volgende keer krijg je mijn zaad in je mond en dan mag je alles doorslikken. Voor nu moet je het met je eigen kwak doen." Hij begint me te pijpen en hij zuigt zo ongelooflijk goed, dat ik binnen no time in zijn mond spuit. Hij neemt al mijn sperma in zijn mond, en komt dan over me heen kruipen. Hij heeft mijn sperma niet doorgeslikt, en hij komt met zijn gezicht dichtbij het mijne. Dan openen we beiden onze monden, en stort mijn eigen zaad uit zijn mond, zo mijn eigen mond in. We beginnen hartstochtelijk met elkaar te tongen, bovenop elkaar liggend. Ik moet flink slikken, omdat mijn mond vol zit met zaad en zijn tong. We kreunen allebei voldaan.

Ik lig nog heel even in een roes met hem. Dan staat hij op en zegt hij dat hij echt moet gaan slapen. Ik sta ook op. Hij kijkt me indringend aan en zegt: "Dit ga ik vaker met je doen. Als het mij niet snel genoeg gebeurt, dan kom ik je wel even ophalen bij je ouders. Ik weet precies waar ze wonen, haha. Hopelijk ben je er op dat moment niet samen met je vriendin, want die zal wel vreemd opkijken, denk je niet? Ik maak een echte geile gay slet van je. Je zult het zo lekker vinden, dat je het uit gaat maken met je vriendinnetje. En dan ben je helemaal van mij. We gaan een geile tijd tegemoet, jongen. Slaap lekker straks en tot snel."

Ik weet niks meer uit te brengen. Hij heeft me. Geschokt loop ik terug naar het huis van mijn ouders. Ik zit echt in de problemen nu. Wat ben ik dom geweest. Min twijfels en angsten spoken door mijn hoofd. Straks krijg ik een geslachtsziekte, straks hangt hij het aan de grote klok, straks komt Anne erachter. En direct wordt mijn pik weer hard, als ik eraan terugdenk wat hij allemaal met me heeft uitgespookt. En als ik denk aan wat hij nog meer met me gaat doen. Met die lekkere dikke harde lul van hem.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners