Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn beste vriend 1 - 13483 keer gelezen
We zaten al op dezelfde basisschool, maar niet bij elkaar in de klas. Er was altijd een soort strijd van ´groep tegen groep´ waardoor we elkaar links lieten liggen. Daarna gingen we samen naar de middelbare school. We kwamen niet bij elkaar in de klas, dat gebeurde pas in de 3e, vorig schooljaar. Ik had ook in de eerste 2 jaar nooit echt veel met Bob gesproken ofzo, aan het eind van het 3e jaar veranderde dat en in het 4e jaar sloeg het helemaal om.

Ik had natuurlijk al lang gezien dat Bob echt knap was. Zijn mooie half lange blonde haar, zijn blauwe ogen, zijn mooie figuur… En dan een supermooi voetballerskontje, wat een lekker ding. Zelf zag ik er ook niet onaardig uit, ik was lang, slank, heb donkerbruin haar en bruine ogen.

In de 3e kwam ik dus bij Bob in de klas en binnen twee weken waren we onafscheidelijk. We zaten altijd naast elkaar, praten meer dan dat we met school bezig waren en werden beste vrienden. In de kleedkamer voor en na het gymmen keek ik altijd mijn ogen uit. Behalve naar Bob natuurlijk ook naar de andere jongens waarvan er een aantal ook mochten zijn.

Maar Bob, hoe die daar stond in zijn strakke boxer, zijn mooie bolle billen, een heerlijke bobbel in zijn onderbroek, zijn mooie lekkere lijf, ik moest meerdere keren uitkijken dat ik geen stijve kreeg. Want een stijve, als 16 jarige jongen in de kleedkamer moet je daarmee uitkijken. Toch had ik het idee dat Bob doorhad dat ik vaak naar hem keek, hij draaide zich vaak van mij af, niet dat ik het erg vond om naar zijn mooie kont te kijken maar toch was het raar. Ook buiten de kleedkamer keek ik mijn ogen naar hem uit. Hij droeg altijd skinny jeans waarin zijn kont ongelooflijk lekker uitkwam. Bijna iedere dag was hij de jongen op wie ik me aftrok en dan heerlijk 4 stralen zaad over mijn buik en borst spoot.

Na de herfstvakantie had ik eindelijk wat moed verzamelt, we zaten achter in het lokaal en heel langzaam zodat niemand wat doorhad legde ik mijn hand op zijn bovenbeen. Ik voelde de zachte stof van zijn skinny jeans en de warmte van zijn been door de stof heen. Hij keek mij even aan maar zei niks, helemaal niks en verder gebeurde er ook niks. Ik zat met een ongelooflijke stijve in het klaslokaal met mijn hand op het been van mijn beste vriend en verder gebeurde er niks.

Dit deed ik nog een aantal keer en we bleven close maar er kwam verder niks uit. Wel dacht ik door te hebben dat Bob zich nog vaker van mij afdraaide in de kleedkamer bij het gymmen, zo raar vond ik dat. Buiten school deden we nog veel samen. We spraken vaak af met een groepje vrienden en vriendinnen en deden dan leuke dingen. Het viel mij eigenlijk op dat ik nooit echt alleen met hem was. Het moment dat dat wel zo was zal ik nooit meer vergeten.

Vlak na de herfstvakantie werd er een open avond georganiseerd. De school moest er weer top uitzien om groep 8 kinderen te lokken. Zoals ieder jaar hielp ik ook dit jaar weer mee en ook Bob deed dit. De les was al om 13:00 afgelopen en de school was op docenten en een stuk of 15 leerlingen na leeg. We waren druk met docenten helpen alles klaar te zetten. Toen we klaar waren besloten we op school te blijven, om als avondeten met een groepje naar de snackbar te gaan en daarna terug naar school voor de open avond. Zover was het nog niet. We waren klaar bij de docent Frans die ook onze mentor was. We liepen naar de gymzaal die een beetje afgezonderd lag, een lange gang door en dan was je er. Daar aangekomen zagen we dat er niemand meer was en dat alles al klaarstond voor de avond.

We waren een beetje melig en renden achter elkaar aan door de kleedkamers, de gymzaal en de kamer van de gymdocent die ook nergens te bekennen was. Toen ik weer wegrende voor Bob uit moest die de kleedkamerdeur hebben dichtgegooid want toen ik na een ronde terugkwam in de kleedkamer zat die dicht, tijd om hem open te doen had ik niet want Bob zat vlak achter me en duwde me strak tegen de deur aan.Lachend draaide ik me om en keek recht in zijn mooie blauwe ogen. Hij hield zijn arm op mijn borst en nahijgend keek ik hem aan. Hij keek terug en de wereld leek stil te staan. Ik had alleen een vest aan met niks eronder. Volgens mij moet hij dat geweten hebben. Stil staarde die me aan terwijl hij langzaam de rist van mijn vest opendeed. Ik stond verstijf en wist niet wat ik moest doen. Met een schorre stem vroeg ik ´wat doe je?´. Hij zei nog steeds niks maar haalde zijn arm van mijn borst af toen mijn vest open was. Langzaam streek die met zijn hand over mijn borst. Ik kreeg meteen een enorme stijve lul maar kon me niet bewegen. Mijn tepels werden hard toen die allebei zijn handen op mijn borst legden en mijn tepels streelden. Heel diep keek die in mijn ogen, zijn ogen leken langzaam steeds dichterbij te komen dacht ik nog, half verlamd en niet wetende wat te doen stond ik daar. Hij kwam echt dichterbij met zijn gezicht. Ik voelde zijn ademhaling langs mijn nek gaan. Toen voelde ik nog iets, ik voelde zijn lippen tegen die van mij. Het was alsof ik een elektrische schok kreeg, hier stond ik, voor een open avond, met mijn beste vriend op wie ik in het afgelopen halfjaar helemaal verliefd op was geworden en hier kuste hij mij.

Hij drukte zijn lippen stevig op die van mij en ineens kon ik weer bewegen, ik voelde zijn tong en opende als vanzelf mijn lippen. Zijn tong zocht zich een weg naar binnen en we stonden intens te zoenen. Ik sloeg mijn armen om hem heen en drukte hem stevig tegen me aan. Daar stonden we dan, voor mijn gevoel was het heel kort maar toen ik de bel hoorde schrok ik, Bob ook. Onze zoen eindigde en hij keek me met een rood hoofd aan terwijl die sorry stamelde… Ik keek in zijn ogen en zei ´sorry?! Dit is het mooiste wat me overkomen is´ terwijl ik hem vol overtuiging weer zoende. We waren wild, allebei, onze tongen en gezichten gingen tekeer terwijl we hijgend elkaar lichaam verkenden. Mijn handen gingen van zijn gezicht naar zijn borst en toen naar zijn fucking geile kont. Eindelijk had ik zijn kontje vast. De bolle voetballersbillen in skinny jeans in mijn handen. Mijn droomboy met wie ik hier ongelooflijk geil stond te zijn, ik kon het niet geloven. We hijgden, zoenden, streelden, ik weet niet hoe lang het duurde maar lang genoeg. Toen we andere stemmen hoorden lieten we elkaar los, keken elkaar een moment aan, maakten onze kleren in orde en liepen de kleedkamer uit richting de stemmen…


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners