Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn beste vriend 2 - 9908 keer gelezen
De stemmen bleken uit de gang te komen die naar de gymzalen leidt. Toen we die inliepen werden we bijna ondersteboven gelopen door de gymdocent die samen met Bram en Liset naar de gymzaal onderweg was. Bram riep meteen uit ‘daar zijn jullie, waar waren jullie? We hebben overal gezocht.’ Ja, dat was een goede dacht ik maar ik zei ‘we hebben even geoefend met de gymtoestellen in de zaal.’ ‘Hebben jullie het daar zo warm van gekregen dan?’ riep Liset uit, ‘jullie hoofden zijn vuurrood.’ Gelukkig kwam Bob me nu te hulp ‘zelfs jongens met een goede conditie moeten zich soms uitsloven’ zei hij. Liset keek ons onderzoekend aan maar leek het gelukkig te geloven, vreselijk nieuwsgierig als ze altijd was, voor nu althans. Voor ze nog meer kon vragen liepen Bob en ik snel door.

De open avond werd een groot succes met heel veel mensen die kwamen kijken met hun kinderen, onze toekomstige bruggers. De avond ging als een waas aan mij voorbij. Nadat ‘het’, mijn droom, gedeeltelijk was uitgekomen had ik het idee dat Bob mij ontweek. Of ik ontweek hem, dat kan net zo goed. Ik wist niet hoe ik me moest gedragen of hoe dit nou verder moest. Ik klapte volledig dicht zodra ik hem zag en het liefst schoot ik dan meteen een lokaal in of ergens anders, als ik hem voorlopig maar niet onder ogen hoefde te komen. Het was ongelooflijk awkward, want wat moet je nou zeggen nadat dit gebeurt was? Je kan toch moeilijk doen alsof het niet gebeurt is? Met die vragen fietste ik naar huis.Thuis aangekomen was het gelukkig al laat en mijn ouders waren al naar boven. Snel en stil ging ik naar boven, poetste mijn tanden, trok mijn kleren uit (ik hou van naaktslapen) en lag in mijn bed. Met gesloten ogen liet ik het hele gebeuren van vanmiddag nog is voorbij gaan. Bob die mijn vest los had gedaan, zijn handen op mijn borst, zijn ademhaling in mijn nek, zijn lippen op die van mij en zijn waanzinnige tong. Ik had al met een aantal meiden gezoend maar behalve dat het met Bob 1000x geiler was dan met al die meiden tegelijkertijd, hij was ook verreweg het beste in zoenen. Toen ik weer dacht aan zijn bolle voetballerskontje in mijn handen had ik door dat ik een enorm harde lul gekregen had.

Mijn lul mag er best zijn, ik ben dan pas 16 maar mijn lul is al 18cm groot. Omdat mijn geilheid er ineens en zo overweldigend was dacht ik nergens meer aan maar pakte mijn lul direct stevig vast. Als een gek begon ik te rukken terwijl alles zich herhaalde en verder ging. Ik stelde me Bob voor in boxer en zonder boxer, naakt zoenen, aan zijn lul zitten, alles schoot door mijn hoofd en binnen 2 minuten spoot ik 5 stralen zaad over mijn buik en borst heen. Ik had er niet aan gedacht om zakdoekjes te pakken en dus moest ik op een andere manier van het zaad af. Met mijn vingers ging ik door de stralen sperma heen en likte ze af. Hmm beetje zoutig, ik had altijd al van de smaak van mijn eigen sperma gehouden en dat kwam op deze momenten goed van pas.

Toen ik vond dat ik schoon genoeg was ging ik onder mijn dekens liggen en schoten er veel gedachten door mijn hoofd. Wat zou Bob nu denken? Zou hij denken dat ik spijt had omdat ik hem ontweken had deze avond? Had die zelf overal spijt van? Misschien was die gewoon in een geile bui en meer niet? Wat moest ik morgen doen? We zaten altijd naast elkaar als dat nu ineens niet zou zijn dan zou dat direct opvallen. Die nacht sliep ik slecht en viel ik pas laat in slaap.

Toen mijn wekker van mijn telefoon ging draaide ik me kreunend om en zette hem uit. 3 uur slaap was tekort, veel tekort… Mijn vader was al naar zijn werk en mijn moeder al beneden hoorde ik uit de geluiden. Ik stond op, griste wat kleren uit de kast en rende, naakt, snel naar de badkamer waar ik gelukkig aankwam zonder gezien te worden. Een minuut later stond ik met een enorme ochtendstijve onder de douche, die had blijkbaar alweer zin. Ik had ook zin maar geen tijd, daarnaast voelde ik me bijna misselijk uit angst. Wat moest ik doen met deze situatie?

Toen ik me aangekleed had en mijn haar had gedaan keek ik op mijn telefoon, die had ik weggelegd nadat ik mijn wekker uit had gezet omdat ik dacht dat er niks was. Mis. Er was één WhatsApp, van Bob natuurlijk. Verzonden om 3.17 uur, die kon blijkbaar ook niet slapen dacht ik terwijl ik mijn telefoon ontgrendelde. Toen dacht ik pas dat ik het misschien beter niet kon lezen, wilde ik wel weten wat hij schreef? Misschien zou het allemaal tegenvallen en een vergissing zijn of hij was boos en wilde me niet meer zien… Ik besloot het maar te lezen met de redenatie dat ik toch naar school moest.

“Hi Rick” begon het, wat officieel dacht ik terwijl ik verder las: “Over vanmiddag, ik hoop niet dat je boos bent. Ik ben dat in ieder geval niet. Ik hoop dat we gewoon normaal kunnen doen tegen elkaar en dat we vanmiddag in het tussenuur erover kunnen praten.” Er viel een last van mijn schouders, ik kon wel schreeuwen van geluk. Bob was niet boos, wilde nog steeds met me omgaan en erover praten. Mijn misselijkheid verdween als sneeuw voor de zon terwijl ik naar beneden liep. Mijn moeder merkte op dat ik er vermoeid uit zag dus ik zei dat ik niet al te best geslapen had. Gelukkig zei ze er verder niks over. Na wat gegeten te hebben pakte ik mijn spullen en sprong op mijn fiets.Na 10 minuten kwam ik vrij laat aan op school. Ik parkeerde mijn fiets rende naar de kapstok, dumpte mijn jas en haalde nog snel wat boeken uit mijn locker. Toen ik het lokaal inkwam was bijna iedereen er al, inclusief Bob. Snel liep ik naar hem toe, legde mijn hand op zijn schouder en gaf er een kneepje in terwijl ik naast hem neer plofte. Ik kreeg een ‘hey’ en een glimlach terug. Ik smolt toen ik in zijn ogen keek. Al deed ik dat al veel langer dan alleen vandaag. De les begon, wiskunde A, vreselijk… Ik was er gewoon niet goed in en Bob was ook geen ster. Ik kon me slecht concentreren met hem naast me en de les kroop voorbij. Na nog twee eindeloze uren geschiedenis en Nederlands was het eindelijk tijd voor een korte pauze. Ik verloor Bob geen moment uit het oog maar buiten dat was het net alsof er gisteren niks gebeurt was. Het leek allemaal wel een droom. Met het gebruikelijke groepje zaten we aan een tafel in de pauze. Bob en ik waren allebei nogal afwezig en dat kregen we ook te horen. Liset moest uiteraard van zich laten horen met de opmerking ‘nog steeds moe van het intensieve sporten zeker?’ Er lag een enorme nadruk op intensief en we lachten maar wat. Ze moest is weten hoe intensief het was lachte ik in mijn hoofd.

Na nog 2 lesuren Frans en geschiedenis was het tijd voor de lange pauze met aansluitend een tussenuur. Soms ging ik dan naar huis maar vandaag niet. Vandaag wilde Bob met me praten in het tussenuur. Na de bel dat de pauze voorbij was werd het snel leeg in de kantine. De anderen zouden even na het dorp gaan maar Bob en ik hadden geen zin, zeiden we. Ik was gespannen en volgens mij was Bob dat ook.

We besloten een leeg lokaal op te zoeken en toen we dat gevonden hadden lieten we het licht uit, er kwam genoeg licht door de ramen en we wilden niet gestoord worden. Bob begon meteen toen de deur dicht was: ‘Volgens mij ontliep je me gisteravond ineens.’ Ik beaamde dat dat inderdaad het geval was omdat ik me geen houding wist te geven naar hem toe. ‘Dus je hebt spijt van wat er gebeurde gisteren?’. ‘Nee’, antwoordde ik, ‘ik weet gewoon niet goed wat het betekende.’ Ik wist niet wat ik van Bob moest denken nu dus ik vroeg wat hij ervan vond. ‘Luister’, zei hij, ‘ik kon me gistermiddag gewoon niet inhouden. Ik weet niet wat er aan de hand is maar ik voel me er enorm onzeker over. Ik weet niet wat ik moet doen maar ik vond het fucking geil en lekker.’ Mijn hart maakte een sprongetje. Ik pakte zijn hand en trok hem wat dichter naar me toe. ‘Ik moet je iets vertellen’, begon ik, ‘ik ben al maanden enorm verliefd op je en ik was zo blij toen je me gisteren zoende.’

Meer tijd om iets te zeggen kreeg ik niet. Bob zijn lippen raakten de mijne, voor ik het wist stonden we weer hevig te tongen. Armen om elkaar heen, wild zoenend in een klaslokaal, iedereen kon binnen lopen maar dat deed me helemaal niks. Ik wilde alleen hem. Ik voelde zijn tong in mijn mond en zoende vurig terug. Ik trok hem zo mogelijk nog dichter tegen me aan. Ik verplaatste één hand van zijn rug naar zijn nek, voelde zijn mooie blonde haar. Mijn andere hand zakte naar beneden naar zijn super mooie, strakke voetballersbillen. Zijn handen waren ook overal op mijn lichaam. Ik had intussen een enorme stijve gekregen en kreunde zacht waarop we nog meer in elkaar op gingen. Ik dacht ook wat hards in zijn skinny jeans te voelen terwijl ik met mijn lichaam tegen hem aanschuurde. Ik liet met achterover op een tafel zakken en trok hem op mijn schoot. Zijn armen lagen om mijn nek, zijn lippen op de mijne, het enige geluid was onze gejaagde ademhaling. Mijn ene hand lag op zijn bovenbeen, ik voelde zijn warmte terwijl ik hem daar zacht streelde. Mijn andere hand lag op in zijn zij. Op dat moment was ik enorm gelukkig.

We gingen volledig in elkaar op. Zo volledig dat we niet doorhadden dat de deur van het lokaal zachtjes openging, iemand met grote ogen naar binnen staarde en daarna de deur weer zachtjes sloot.

Terwijl we in elkaar op gingen deed Bob zijn trui uit, hij deed hetzelfde bij mij en we gingen door. Zoenen, vrijen, strelen, alles kon op dat moment. Mijn handen gleden over zijn borst naar beneden tot de rand van zijn broek. Ik was in extase en hij ook. Mijn handen zochten zijn tepels op en ik streelde ze en kneep erin. Binnen no time waren ze stijf, er ontsnapte een zucht. Hij deed hetzelfde bij mij en ik kreunde terwijl ik mijn tong in zijn mond schoof en we weer hartstochtelijk met elkaar bezig waren. Ik voelde nu duidelijk een enorme erectie bij hem. Dat hij dat van mij ook wel moest voelen boeide me niet. Minutenlang waren we zo met elkaar bezig.We kwamen uit onze tranche door de schoolbel. We maakten ons los van elkaar terwijl we elkaar geil aankeken. Het bleek dat ons tussenuur nu al voorbij was. Snel kleden we ons aan en fatsoeneerden we onszelf. Ik kon geen genoeg van hem krijgen en gaf hem nog snel een kus. We moesten weer naar de les. Snel glipten we het lokaal uit. Op onze telefoon kijkend liepen we naar buiten. Beide hadden we appjes van meerdere mensen waar we waren en waarom we niet antwoordden. Totaal gemist terwijl we in elkaar opgingen.

We hadden les in het buitengebouw, weer Nederlands. Tegelijkertijd met onze klasgenoten liepen we naar binnen. Waar we geweest waren en waarom we niet antwoordden waren de vragen. Van Liset natuurlijk, maar ook Bianca en Robert waren nieuwsgierig. Toen we zaten kwam als laatste Maria binnen. Het buitengebouw was naast een dijk waarop op dat moment koeien stonden. ‘IEL KOEIEN’ riep Maria uit terwijl ze naar binnen liep. Ik had een enorme hekel aan onze leraar Nederlands maar hij had altijd wel geniale opmerkingen. Hij keek Maria aan, keek vervolgens naar buiten en binnen een seconde weer naar Maria. ‘Maria’, zei hij, ‘waarom ben je hier? Waarom sta je niet buiten tussen je soortgenoten?!’ Eén lange seconde was het doodstil, daarna gierde iedereen het uit van het lachen, onze leraar had een grijns op zijn smoel waar je misselijk van werd maar toch, het was heel grappig. Maria wist niet waar ze moest kijken, werd rood en ging snel bij haar vriendinnen zitten.

Binnen 3 minuten lag mijn hand op Bob zijn been en ik kreeg een brede lach terug. Niemand had ons door dachten we. Gelukkig ging dit uur snel voorbij en kregen we geen lastige vragen meer. Eindelijk 15:15 uur, klaar met school, donderdagmiddag. Alleen morgen nog een paar uurtjes en dan lekker weekeind. Na de les liepen we met een groepje naar de lockers. Ik kon mijn ogen niet van Bob afhouden terwijl ik wat boeken dumpte en mijn jas pakte. Met hetzelfde groepje als altijd fietsten we weg van school. We hadden niet door dat iemand ons nakeek.

Bij het kruispunt aangekomen gingen de meesten naar rechts, Bob, Robert en ik gingen rechtdoor. Bob zei dat hij langs zijn oma ging en mijn hart maakte een sprongetje. Die woonde namelijk vlakbij mij. Bij het volgende kruispunt ging Robert linksaf en wij, met zijn tweeën rechtdoor. ‘Ga je echt naar je oma?’ Vroeg ik aan Bob. ‘Ja, had al geappt dat ik langs zou komen.’ Jammer dacht ik, hij had ook met mij mee naar huis kunnen gaan. Bij mijn huis reed die nog even mee naar mijn tuin toe. Hij vroeg of er iemand thuis was, ik zei van niet. Hij zoende me, rustig, lief, onze tongen vonden elkaar en ik was helemaal van de wereld. Hij maakte zich van mij los en zei ‘later lekkerding’. Ik zei hem ook gedag en weg was die, mij in enige verwarring achterlatend.

Thuis. Eindelijk. Of toch niet? Om eerlijk te zijn was ik liever op school geweest, als Bob er maar bij was geweest natuurlijk… Nadat ik wat huiswerk gemaakt had, waar ik me totaal niet op kon concentreren kwamen mijn ouders thuis van werk. Tijdens het eten was ik afwezig maar zij waren in allerbeste stemming. ‘Je kunt wel een paar dagen voor jezelf zorgen toch?’ Zei mijn vader ineens tegen mij. Ik keek hem wazig aan, ‘ja natuurlijk, hoezo dat?’ Hij slaakte een diepe zucht en keek met rollende ogen naar mijn moeder. Mijn moeder antwoorde ‘je weet toch dat we dit weekeind een weekeind weg zijn naar Maastricht?’ Oh my god knalde er door mijn hoofd heen. Ik was het helemaal vergeten door de gebeurtenissen van gisteren en vandaag. Hoe kon ik dit vergeten? Het hele weekeind alleen thuis. Dit kon niet beter uitkomen. ‘Natuurlijk ben ik het niet vergeten, ik was het alleen even kwijt’ bracht ik uit terwijl mijn ouders mij onderzoekend aankeken. ‘Gelukkig, morgenochtend gaan we weg en zondagavond komen we weer thuis’ zei mijn moeder toen. Na het eten vloog ik naar boven, naar mijn kamer. Mijn hart klopte in mijn keel. Ik ontgrendelde mijn telefoon ging naar de groepsapp en stuurde ‘vanaf morgen het huis voor mezelf, zaterdagavond feest bij mij thuis’ met heel veel blije smileys. Daarna appte ik Bob, ik moest en zou hier iets goeds uithalen dacht ik bij mezelf en trok de stoute schoenen aan. ‘Wil je na het feestje zaterdagavond bij mij blijven slapen?’

Liset reageerde als eerste, blij als een kind dat ze was, ‘als er maar wijn is, ik ben erbij’. Reacties van Robert, Martijn, Bianca, ze volgden elkaar snel op. Even was ik in paniek, Bob reageerde niet. Toen herinnerde ik het me weer, donderdagavond, Bob heeft voetbaltraining.

Er begon iets te groeien in mijn broek bij het beeld van Bob in voetbaloutfit. Ik opende facebook, ging naar Bob zijn pagina, opende een foto van hem in voetbaloutfit en mijn lul werd nu echt stijf. Natuurlijk wist ik al lang dat die foto erop stond. Ik had er al vaak naar gekeken. Met wat er gisteren en vandaag gebeurt was in mijn hoofd begon ik me langzaam maar stevig af te trekken. Zacht hijgend spoot ik niet veel later 4 stralen sperma uit mijn lul. Mijn Bob, wat was die knap, misschien is die wel langer voor mij dacht ik. Ik veegde de sperma weg met een zakdoek.

Vlak voordat ik in slaap viel reageerde Bob: ‘Natuurlijk blijf ik slapen ^^, slaap lekker schatje. Een warm gevoel vulde mijn lichaam en ik stuurde hem een hartje terug. Daarna viel ik, met een enorme glimlach op mijn gezicht, meteen in een diepe slaap.

Wordt vervolgdCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners