Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn beste vriend 3 - 7893 keer gelezen
Vrijdagochtend. Ik werk al vroeg wakker, nog steeds met een lach op mijn gezicht. Ik rekte me uit terwijl ik nog in mijn bed lag en staarde naar het plafond. Ik hoorde mijn ouders fluisteren en keek op de klok, toch al 8 uur. Het eerste uur vrij, heerlijk. Ik kwam mijn bed uit en trok mijn pyjama aan. Omgekeerde volgorde maar ja, als je naakt slaapt moet je dat wel op weg naar de badkamer. Ik pakte schone kleren en stond even later onder de douche. Vervolgens naar beneden, een kleine koffer in de gang. Mijn ouders zaten koffie te drinken, die hadden hun ontbijt al op. Nadat ik gegeten had gingen mijn ouders weg. ‘Kijk je wel goed uit?’ Echt een zin voor mijn moeder. Mijn vader voegde toe: ‘Deur op slot als je weggaat en ook als je thuis komt’. ‘Jaah ik ben geen klein kind meer’ verzuchtte ik. ‘Veel plezier en tot zondagavond’ zei ik. Na het afscheid waren ze vertrokken. Heerlijk. Ik maakte me op om naar school te gaan. Weer 10 minuten fietsen maar, mijn ouders weg, Bob komt dit weekeind slapen, ik kan niet wachten tot het zover is. Eerst nog vier uur les.

Er gebeurde die vrijdag niet veel bijzonders op school, iedereen vond het leuk dat ze zaterdagavond bij mij thuis konden komen. Ik had er bewust voor gekozen om een klein groepje uit te nodigen. Behalve Bob zouden ook Liset, Robert, Martijn en Bianca komen. Op zich boeide me dat niet zoveel, zolang Bob maar zou komen. Ik had hem natuurlijk ook alleen kunnen uitnodigen maar als anderen daarachter kwamen dan voelden ze zich vast buitengesloten en daar had ik geen zin in. Ik verlekkerde mezelf de hele dag om Bob, hij zag er bijzonder goed uit, zoals altijd. Hij keek ook vaak naar mij. We fluisterden veel tijdens de les, wat ons op een aantal waarschuwingen van verschillende docenten kwam te staan. Gelukkig was iedereen druk daardoor viel het niet zo erg op. Om 13 uur was het klaar. Eindelijk weekeind. Jammer genoeg moest Bob meteen naar huis zei hij. Op een punt waar we dachten dat niemand ons zag gaf hij me snel een korte kus op mijn wang waardoor ik het weer warm kreeg. Ik fietste met de anderen weg van school. We fietsten hard, lekker weekeind. Tot morgen kreeg ik van de mensen die ik uitgenodigd had te horen.Thuis aangekomen, helemaal leeg, helemaal rustig, geweldig. Ik pakte een cola en een zak chips en plofte neer op de bank. Ik appte wat met vrienden, speelde een paar spelletjes op mijn iPad en zette toen Netflix aan. De middag vloog voorbij. Om 18 uur gooide ik een pizza in de oven. Helaas moest ik nog bij de Appie werken straks. Iets waar ik niet echt zin in had. Vakken vullen is saai maar gelukkig waren er genoeg leuke jongens.

Bij de Appie aangekomen hoorde ik dat er gelukkig niet veel vulling was dus het zou niet zo laat worden. Vol goede moed gingen we aan de slag. Stijn was iemand die me al opgevallen was op zijn eerste werkdag. Lang, slank, mooi blond haar, groene ogen, hij zag er gewoon lekker uit. Drie maanden werkte hij nu bij de Appie. Helaas wist die ook van zichzelf dat die er goed uitzag wat hem erg arrogant maakte. Heel anders was zijn broertje Sam. Die was net zo knap, misschien nog wel knapper maar totaal niet arrogant. Eerder bescheiden en een beetje stil. Hij stond bij mij in het pad en ik kon hem dus goed bekijken. Ik dacht een aantal keer door te hebben dat hij mij ook observeerde maar ik besteedde er niet zoveel aandacht aan. Als ik niet naar hem keek dwaalden mijn gedachten af naar Bob. Morgen zou die blijven slapen en wie weet wat er zou gebeuren!

We waren inderdaad op tijd klaar en om 22 uur stond ik buiten. Ik racete naar huis waar ik weer Netflix keek. Ik appte wat, ook met Bob. Wilde fantasieën, mijn vingers vlogen over mijn scherm. Toen een foto, Bob in zijn boxer. Ik voelde wat groeien in mijn broek. Zei dat ik dat al kende van de kleedkamer. Helaas kreeg ik geen andere foto’s, dat was voor morgenavond stuurde die. Helaas, gelukkig dat ik nog maar één nachtje hoefde te wachten. Rond 2 uur ging ik slapen. Heerlijk als je ouders er niet zijn. Bingewatchen was echt een hobby van mij.

Ik werd pas om 11 uur weer wakker, van mijn telefoon. Mijn moeder belde hoe het ging. Prima natuurlijk, bij hun gelukkig ook. Ze zei me nog geen gekke dingen te doen of feestjes te organiseren vanavond ofzo. ‘Jaah, zal ik echt niet doen hoor.’ Natuurlijk deed ik dat wel maar dat hoefden zij niet te weten. Ik stond onder de douche en voelde wat groeien, mijn piemel hing half hard tussen mijn benen. Ik dacht erover om me even af te trekken en streelde mijn lichaam en mijn lul. Nee dacht ik toen, niet doen. Bewaar het voor vanavond. Wat ik wel deed was mijn schaamhaar scheren. Alles, boven mijn lul, eromheen, mijn zak, alles moest helemaal kaal. En kaal en glad werd het. Even later draaide ik met tegenzin de douche uit en droogde me af. Een app van Bob, hij had zin in vanavond stuurde hij, met een foto erbij, hij had zo een voetbalwedstrijd.

Ik twijfelde even om te gaan kijken maar deed het niet, dat zou raar zijn. Bovendien kon ik zo nog even de spanning opbouwen naar vanavond. In de middag ging ik naar de Appie, 3 uurtjes werken. Altijd vervelend die zaterdagmiddag. Klanten liepen altijd in de weg, vroegen domme dingen en irriteerden me mateloos. ‘Waar staan de eieren?’ Een veelvoorkomende vraag, ik rolde met mijn ogen terwijl ik me omdraaide. Daar stond hij, mijn geweldig irritante docent Nederlands met een stomme grijns op zijn gezicht. Hij lachte toen hij me zag, ik lachte flauw terug en liep met hem mee. ‘Fijn weekeind hč’ zei die met een knipoog. ‘Veel plezier vanavond.’ Rare vent dacht ik nog. Om 17 uur klaar, ik haalde wat zakken chips, cola en andere dingen. Alcohol mocht ik nog niet kopen maar er was genoeg bier en wijn thuis, al hield ik mezelf voor om vooral niet teveel te drinken. Verder kocht ik nog afbakbroodjes voor morgenochtend, als ik samen met Bob aan het ontbijt zou zitten, wat keek ik daarnaar uit.

Ik ging naar huis, douchte snel even, kleedde me om. Ik koos voor zwarte skinny jeans met een aantal scheuren en een wit lang shirt. Daarna verschoonde ik mijn bed en maakte het mooi op. Ik ruimde mijn kamer op en zette wat dingen in de woonkamer neer. Daarnaast at ik nog snel wat en zette wat dingen klaar voor vanavond. Inmiddels was het 20 uur en het begon te schemeren. Nog een uur wachten. Netflix maar aan, na een aflevering van OITNB was het bijna 21 uur. Een paar minuten later ging de bel. Ik hoefde niet te kijken wie het was, ik wist al wie er als eerste zou zijn. Liset natuurlijk.Dat klopte. Met een enorme glimlach op haar gezicht omhelsde ze me. Liset is een aardige meid maar veel te nieuwsgierig naar mijn idee. Toch mocht ik haar graag. Ze was net binnen toen de bel ging. Robert kwam binnen. Met Robert was ik bevriend sinds de brugklas. Ik ging veel met hem om en beschouwde hem als een van mijn beste vrienden. Vervolgens kwam Bianca, wat kon ik met haar lachen. Ze had enorm veel humor een haar lach zorgde ervoor dat ikzelf ook altijd moest lachen zelfs als ik chagrijnig was. Niet lang daarna kwam Martijn. Ook iemand die ik sinds de brugklas kende en waar ik veel mee omging. Af en toe een beetje een betweter maar verder een prima gozer. Iedereen was er. Iedereen behalve één persoon, de persoon die MOEST komen. Gelukkig een appje in de groepsapp dat die iets later was.

Het was al snel gezellig. Om 22:30 uur ging de bel, dat moest Bob zijn. Ik deed de deur open en kon even niks uitbrengen. Voor me stond Bob. Ik staarde hem aan. Volgens mij viel mijn mond nog net niet open. Hij zag er fantastisch uit. Een roze shirt dat behoorlijk strak om zijn lichaam zat, ik kon zijn tepels en buikspieren zien zitten. Licht blauwe jeans, meer skinny dan dit kon niet, witte gympen die er prima bij pasten. Hij was naar de kapper geweest want zijn haar was wat korter. In het licht van de lantaarn glansde het mooi. ‘Hey’, zei hij. Ik stamelde wat terwijl hij, met tas, langs me naar binnen stapte. ‘Wat zie je er mooi uit’, zei die terwijl ie me snel een kus gaf. Ik lachte wat en antwoordde ‘wat dacht je van jezelf dan, ik heb je nog nooit zo mooi gezien als nu.’ ‘Dat was ook de bedoeling’, antwoordde die met een lach. Ik zette zijn tas onder de trap, uit het zicht voor andere nieuwsgierige blikken en liep achter hem aan naar de kamer. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. In zijn strakke shirt kwamen de spieren in zijn rug goed uit. Daaronder zijn ongelooflijk strakke, bolle kontje. Hij was ongelooflijk en ik kreeg het hier al warm van. Heel warm zelfs.

Toen die binnen was kreeg die meteen van de anderen ook complimenten, of die misschien een date had? Die vraag kwam natuurlijk van Liset. ‘Jaa natuurlijk, met jou toch’, zei die tegen haar terwijl hij haar een knuffel gaf. Bianca kon niet achter blijven en gaf hem een nog stevigere knuffel. Ik voelde toch een beetje jaloezie maar drukte het meteen weer weg. Het was duidelijk allemaal voor mij bedoeld, de kleren, het kapsel, met rode wangen vroeg ik wat die wilde drinken. Bier, natuurlijk. Het zou er wel bij eentje blijven en bij mij ook. De avond ging snel, het was gezellig, we lachten hard om elkaar en een aantal mensen was aardig aangeschoten. Ik genoot er met volle teugen van maar als ik naar Bob keek wilde ik het liefst dat ze zo snel mogelijk weggingen. Dat gingen ze, duidelijk aangeschoten, misschien zelfs behoorlijk dronken dacht ik. Bob bleef even hangen met de smoes dat we nog een aflevering van een serie moesten kijken. Zelfs Liset stribbelde niet tegen, al had ze behoorlijk wat op, dat kwam goed van pas.

Ik sloeg de deur dicht en slaakte een diepe zucht. Hehe, eindelijk iedereen weg. Iedereen behalve de jongen waar ik al zo lang zo verliefd op was. De jongen die in de kamer op de bank zat en er lekkerder uitzag dan dat ik me had kunnen voorstellen. De opwinding steeg bij mij en ik kreeg het alleen bij de vooruitzichten al warm terwijl ik terug liep naar de kamer.

Deur open, daar zat hij echt. Of beter gezegd hij zat zo onderuitgezakt dat die bijna lag. Hij lachte naar me en zei ‘eindelijk zijn ze weg, ik kon niet wachten.’ Nou ik ook niet dacht ik terwijl ik naar hem toe liep en me op de bank liet vallen, tegen hem aan. Ik legde mijn hand op zijn been en sloeg mijn andere arm om hem heen. Voorlopig zou ik hem niet meer loslaten dacht ik.

Dat deed ik ook niet. Bob nestelde zich tegen me aan, legde zijn hoofd tegen mijn schouder en zijn hand op mijn borst. ‘Heerlijk dit’, zei hij. Ik maakte een instemmend geluid en drukte hem nog iets steviger tegen me aan. ‘Ik heb nog wel een vraag’, zei ik daarna, ‘waarom draai je je altijd van mij af in de kleedkamer?’ Hij begon te lachen, ‘ik ben bang dat ik anders een stijve krijg.’ Ik lachte nu ook terwijl ik zijn been streelde, ‘dat vind ik alleen maar geil’ fluisterde ik in zijn oor. Hij lachte nog een keertje en keek omhoog, recht in mijn ogen. Zo bleef hij even zitten en ik verdronk in zijn mooie blauwe ogen. ‘Wat ben je mooi’, fluisterde hij zachtjes terwijl die dichterbij kwam met zijn gezicht. Vlak voordat die bij me was sloot hij zijn ogen, draaide zijn hoofd een beetje en raakten zijn lippen de mijne. Ik verloor mezelf totaal in hem en als in trance begonnen we uitgebreid te tongen.

Wordt vervolgd

In het volgende deel: Hoe verloopt de nacht verder? Wie was degene die op school het lokaal in keek terwijl Bob en Rick daar aan het uitgebreid aan het zoenen waren? Komen de twee naar buiten of houden ze hun romance geheim voor iedereen? Dat komt allemaal naar voren in de volgende delen!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners