Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn sexverhaal - 9800 keer gelezen
Hi, Ik ben trouw lezer van jullie sexverhalen en nu heb ik zelf ook pas een ervaring meegemaakt om te delen. hier is mijn sexverhaal:


Ik ben biseksueel vrachtwagenchauffeur en rij meestal 's nachts, wat veel van mijn medewerkers doen. En goed ik begrijp dat sommige automobilisten af en toe een vrouw van de straat roepen, waarvan je vaak overal op de parkeerplaats getuige kunt zijn. Maar dat is dan ook dat. Nu zat ik een paar dagen eerder in de auto's en vrachtwagen met een roomie van me en hij onthulde me een lijst van sites/apps waar je kunt daten met echte hookups of zoiets (ik was er nog nooit van op de hoogte geraakt). Hij ging echter naar een paar sites om op te scheppen en te kletsen over zijn voertuig natuurlijk, haha bluf.

Fijn, een half uur later wilde ik mijn ogen sluiten en zag dat Willem nog steeds wakker was en in gezelschap van een ongewoon meisje. Vanuit mijn auto zou ik zijn automobiel kunnen zien, dus keek ik nog steeds en zag dat mijn collega op dit moment begon te rijden, en hij hoefde niet eens te beginnen. hahaha

Een paar uur later, het was nu donker aan het worden, werd er plotseling op de deur van mijn auto en vrachtwagen geklopt. Zag dat het mijn maat was en natuurlijk wilde ik graag weten hoe zijn ontmoeting met die hoer was verlopen. Wat ik niet wist is dat het meisje er nog steeds was en met koffie in haar handen net uit het zicht. Ik schaamde me nogal, want ze was helemaal geen hoer, maar gewoon een meisje dat er zelf van geniet. Vroeg haar uiteindelijk of ze vaak afspraken maakte, en of dat eigenlijk nog nooit mislukt was. Ze vertelde allerlei verhalen over seksuele ontmoetingen die ze eigenlijk via hookup sites had gehad, maar dat ze eigenlijk nog nooit met iemand seks had gehad voor geld of tegen haar zin. Puur wederzijds verlangen.

Dus ik had die website opgeslagen ... Hookupsites.nl, en toen ik 's avonds thuis was heb ik gewoon direct de bovenste aangeklikt, en daarr kon ik gelijk een beetje chatten met meiden, zonder direct een heel profiel aan te hoeven maken.. Heb die avond wel een paar leuke vrouwen gesproken maar ik heb ze niet meteen al voorgesteld om af te spreken, ik wacht mijn kans af en ben meer een "kat uit de boom kijker".

Maar een paar dagen later was ik nog geil van de gedachte dat ik misschien een vrouwtje zou kunnen verleiden tot seks, dus besloot weer een kijkje te nemen op die hookupsites om te kijken welke site het meest interessant eruit zag zodra ik kon inloggen en andere gebruikers kon zien. Uiteindlijk bij een van die sites een gratis profiel aangemaakt, en voor dat ik het doorhad stond ik met mijn profiel op het internet (wel discreet). Gelukkig moet je daar ingelogd zijn om andere leden te kunnen zien.

Ik ontdekte het verbazingwekkende, want het is al jaren geleden dat ik voor het laatst met een man seks had gehad. Gisteravond kreeg ik een berichtje van een man uit Oosterhout, omdat ze op de site waar ik mijn profiel heb omgaan met GPS gebied, mijn gebied op de website veranderden.

De man vroeg waar ik ergens was of ik in mijn hut bleef overnachten, ik zei nee maar zou mijn 45 minuten ergens moeten maken. Dus gaf ik hem mijn locatie, ik parkeerde mijn truck onder een brug en wachtte daar.

Na een tijdje parkeerde een voertuig en kwam achter mijn truck staan. Hij stapte uit en kwam naar de cabine slenteren, hij bekeek de cabine en seinde dat ik het was.

Hij keek in de cabine en wenkte naar me. Hij stapte in en begon te praten, en ik zei: 'Zullen we de gordijnen dicht doen? Niet eerder gezegd dan gedaan trok ik mijn broek omlaag en ging op bed zitten. Het voorvocht droop al van mijn slappe lul, hij begon me zachtjes af te trekken.

Snel nam hij mijn slappe pik in zijn mond en begon eraan te zuigen, ik kreunde van tevredenheid. Snel had hij mijn pik zowaar aangenaam stijf gezogen en ging veel dieper en dieper in zijn keel. Hij pakte zijn poppers en rook aan zijn flesje, hij pakte mijn lul en begon als een gek te deepthroaten, ik pakte zijn hoofd en stootte diep in zijn keel hij maakte kokhalsgeluiden. Dat maakte me nog geiler, dus neukte ik hem in zijn keel.

Ik kon het niet langer houden, dus spoot ik in zijn mond en hij liet wat uit zijn mond lopen en slikte de rest door.

Dit smaakt naar meer!vriendelijke groet,

Maurits


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners