Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jelmer en Tom- 6 - 6740 keer gelezenNeuken in de seksshop

Donderdagochtend vroeg waren we lekker fris en fruitig opgestaan, zonder erotische uitspattingen van enige betekenis. We waren de avond ervoor al enigszins aan onze trekken gekomen en hadden de nacht daardoor geslapen als een os. Na het opstaan onmiddellijk douchen, met wel af en toe een kus, een streling hier en een kneepje daar, maar ja, dat hoort er bij en dat gaat zo ongemerkt eigenlijk de hele dag door. Van het ziekenhuis avontuur van gisteren merkte ik helemaal niks meer, ik was snel weer volledig hersteld en helemaal de oude Jelmer. Het enige dat nog aan gisteren herinnerde was het verbandje onder mijn adamsappel.

Dan samen voor het ontbijt ff snel broodjes halen bij de warme bakker, croissantjes en bolletjes. Heerlijk bij het ontbijt, met dikke plakken romige brie op de croissantjes en een grote beker dampende chocola er bij. Met een groter cadeau dan dat op de vroege ochtend kon je me geen plezier doen, dan kon ik wel een poosje lekker gezellig zitten te smikkelen. Ik was al met het derde croissantje bezig met het ontbijt, en dan lekker slurpen van de warme choco. ‘Hey, Fransman uit Friesland, ga je lekker’, zei Tom met z’n glimmende ogen en z’n big smile tegen me. ‘Ja sorry hoor, ik moet er nog van groeien, jij ben al gegroeid’. ‘Dan zal ik zo meteen wel even op je ruggetje kloppen voor het boertje’ zei Nora lachend. En Tom maar voetje vrijen met me, maar ja, dat was een gewoonte van hem en ik deed zelf net zo hard met hem mee.

Voor de middag ging ik naar de kapper. Mijn helblonde halflange haar wilde ik veranderd hebben in een leuk kort jongenskapsel, want dat ik onlangs aangezien werd voor een meisje of is het nou een jongetje beviel me allerminst. Dus het werd een kort geknipt hip modelletje met een klein blond kuifje aan de voorkant. Tom was er bij en zat achter mij op een stoel langs de muur mee te kijken. Ik zag hem in de spiegel met beide duimen omhoog gestoken met een brede lach. Toen we weer buiten de kapsalon waren ging hij helemaal uit zijn dak. Hij tilde me hoog op, draaide rondjes met me, en knuffelde me helemaal plat. En dat zomaar in het openbaar! ‘je ben nu nog mooier dan dat je al was man, je ogen lijken nog groter en je gezicht zie je helemaal, wat ben je mooi!’ Hij was in de zevende hemel.

Hij trok me mee aan mijn rechterhand. Kom mee, kom mee. ‘Je krijg van mij nu een hele geile sexy make over’. Nou nou, ik was wel een beetje benieuwd wat zijn plannen nu weer waren. Een paar straten verderop hielden we halt voor een winkeltje. ‘Jaaah, maar dit is een seksshop’ zei ik, ‘hier ga ik niet naar binnen!’. Ik was echt nog nooit van m’n leven in een seksshop geweest, die hadden we niet Friesland, ja, in Leeuwarden, Harlingen en Sneek wel, maar dat was het dan wel zo’n beetje. In de etalage lagen allerlei seksattributen. Dildo’s, kleding en seksboekjes en nog meer. Tom trok me achter zich aan mee naar binnen. De deur klapte achter ons dicht en er klonk fel een belletje, tingelingeling. We waren op dat moment de enige aanwezigen.

Ik bleef soort geschokt en verlegen achter Tom z’n brede rug staan en keek onzeker langs zijn schouder mee het winkeltje in. Het rook er een beetje muf en ook naar wierook of zo, en het was er ook een beetje schemerig. Op schappen langs de wanden waren allerlei soorten en kleuren dildo’s te zien, grote, kleine dikke en dunne. Tom trok me mee er naar toe. Kijk, ‘zei hij, ‘mooi hé, ‘precies jouw maat’ en hij hield grijnzend zo’n grote polsdikke rubber worst voor m’n neus. ‘Kijk maar, precies de juiste maat voor jouw kleine poepertje’. ‘Echt niet!’ Ik duwde hem opzij. ''Ga weg!'' Er lagen ook stapels seksboekjes, rekken vol lingerie, van allerlei soorten condooms, glijmiddelen, van alles en nog wat, ik keek m’n ogen uit.

Er kwam een dikke vadsige man met achterover gekamd vet zwart haar achter een deur vandaan het winkeltje in, en ging achter de toonbank naast de kassa staan met zijn armen over elkaar en een peuk in zijn hoofd. ‘Hoi’, zei Tom tegen hem. De man zei niks terug. Ik liet Tom een puntig rubber ding zien wat ik in mijn handen had en waarvan ik me afvroeg wat het was, ‘wat is dit nou?’ ‘O, dat is een soort fopspeen, maar niet voor in je mond’, lachte Tom. ‘Oké’, ik lag hem maar snel weer terug. Tom trok me mee naar de broekjes, haalde er een paar van het rekje en hield ze één voor één voor m’n kruis. Hij vond me alles wel mooi staan. Maar nee, die hoefde ik allemaal niet, ‘geile bok!’ Ik was veel te gehecht aan m’n degelijke dikke Hema onderbroeken vond Tom, maar ik wilde intussen eigenlijk wel weer weg hier, ik had het wel gezien in dit ranzige stinkhok.Maar Tom vond dat anders. Hij had nu een pakje met een aantal kleine stringetjes in diverse kleuren te pakken. ‘Hier’ ,zei hij, ‘maatje s, die passen precies om jouw kontje, die zullen je helemaal super staan’. Hij voelde de dunne stretchstof tussen zijn vingers, en hield er weer één voor mijn kruis. ‘Ik heb geen lingerie fetish hoor’, zei ik, ‘doe mij m’n degelijke dikke Hema onderbroeken maar’ ,zelf droeg hij gewoon boxershorts. Maar Tom was het er niet mee eens. ‘Dit ziet er veel beter uit man, dan ben je echt super sexy en je ben er snel aan gewend als je ze dagelijks gewoon als normaal ondergoed ga dragen… De stem van de man achter de toonbank klonk opeens door de winkel. ‘Als je wil mag je ze wel passen hoor!’.

Achter in het winkeltje was een pashokje waar een groezelig gordijn voor hing. ‘Mag dat’, vroeg Tom. De man knikte, blies een wolk sigarettenrook uit en wees naar de pasruimte. Tom trok me enthousiast aan een hand mee naar achteren, schoof het gordijn opzij en duwde me naar binnen. ‘Kom op’, fluisterde Tom, ‘even passen, doe het voor mij, alsjeblieft?’ Ik twijfelde… Nou vooruit dan maar, voor deze éne keer. Tom hielp me mee uitkleden totdat ik daar helemaal in m’n blootje stond.

‘Hij stond achter me en hield het stringetje voor me met zijn armen om me heen, liet me er in stappen en trok het omhoog over mijn benen heen. Ik kon niet ontkennen dat het er wel sexy uitzag. We stonden voor een manshoge wandspiegel en ik zag mezelf met Tom achter me staand, hij hield me vast bij m’n heupen met zijn kin op mijn schouder. ‘Mooi hé?’. Fluisterde Tom in m''n oor, hij streelde met zijn vingertoppen over mijn dikke bobbel en gaf me kleine kusjes in mijn nek en op mijn wang. En ja hoor, daar begon mijn piemel al te groeien, steeds sneller. Binnen no time had ik een volledig stijve piemel in het kleine stringetje zitten. Het was een huid dun doorschijnende grijze stretchstof en mijn paal rekte de stof volledig uit, helemaal omhoog.

Mijn ademhaling werd sneller en zwaarder… Tom stond me daar zowat in m’n nakie gewoon op te geilen! Hij masseerde mijn paal en m’n ballen en kuste me. Zijn tong schoot in mijn oor en draaide hem soppend rond. Mijn ademhaling werd nu echt zwaar en hijgend, ik was nu toch echt helemaal bloedgeil. Tom trok het stringetje aan de achterkant op en neer en likte me in mijn nek. Ik voelde hoe hij zijn broek los maakte en zijn stijve paal tevoorschijn haalde. Voordat ik tegen kon stribbelen duwde hij me voorover met mijn armen wijd omhoog tegen de spiegel aan. Hij trok het stringetje tussen mijn billen uit en drukte zij harde paal ervoor in de plaats.

Met mijn hoofd achterover haalde ik diep adem en voelde hoe mijn billen uiteen weken toen Tom zijn harde paal naar binnen gleed en me langzaam begon te neuken. Stil en zacht hijgend van ons geneuk klonk ook zacht het soppend geluid van Tom zijn lange halen en diepe stoten. Mijn jongenskutje jeukte en mijn prostaat werd optimaal gemasseerd. Ik kreunde zacht met een gesmoord geluid, en langzaam begon Tom me harder door te palen. Hij gleed soepel maar stevig in en uit en hield me daarbij goed vast om mijn smalle heupen.

Het duurde maar een paar minuten, maar naast onze eigen zachte geluiden die onontkoombaar waren hoorde ik nog meer. Er klonk zacht op de achtergrond nog meer gesop. Ik draaide mijn hoofd, keek achterom en zag langs Tom heen een openstaande kier van het gordijn. En achter het gordijn stond die vieze verkoper zichzelf hijgend te rukken. Ik zag zijn ogen door de kier heen gluren en hoorde hem aan zijn pik trekken. Ik schrok me een hoedje. ‘Tom, Tom’ zei ik fluisterend, ‘we worden begluurd’. Verschrikt keek Tom achterom en met een beweging van zijn linkerhand schoof hij met een korte ruk het gordijn helemaal dicht…rats! De man hoorden we weg schuifelen. Maar Tom ging door met me te neuken. Nog even...

Hij trok me naar zich toe, sloeg zijn armen om me heen, gaf me nog een paar stevige stoten en alsof de goden het ons zo bedwongen kwamen we samen op dat moment synchroon tot een stevig orgasme. Ik voelde meerdere stralen sperma van Tom diep bij me naar binnen schieten, en gelijktijdig met een schokkend lichaam kwam ik zelf hevig klaar. Ik spoot mijn cum dwars door de dunne stof van het uitgerekte stringetje heen. Drie stralen kwamen tegen de spiegel en van de rest werd de hele string kletsnat. Maar meteen was ik er ook helemaal klaar mee. ‘We moeten hier weg Tom’ ,fluisterde ik, ‘ik wil hier weg’.Nahijgend van de stevige neukpartij hielp Tom me snel met aankleden, en ratste daarna het gordijn in één keer helemaal open. Met een onschuldig gezicht liepen we naar de man achter de kassa. Hij stond daar met een kleffe zakdoek zijn bezwete voorhoofd af te vegen. ‘Mag ik deze afrekenen’ zei Tom nonchalant, en lag het pakje met stringetjes op de toonbank. ‘Hij heeft er één aan van dit setje’ zei Tom. ‘Neem maar mee hoor’, zei de man, ‘voor jullie is het gratis vandaag’. ‘Dankjewel’ zei Tom, stak het setje in de binnenzak van zijn jas en duwde me snel voor zich uit richting de uitgang.

Eenmaal buiten schoten we in de lach want mijn degelijke Hema onderbroek lag nog in een hoek van het paskamertje, en op de grote wandspiegel zat een flinke lading Jelmerzaad. Tom schaterde van het lachen, en constateerde dat Joop Klepzeiker het nog druk zou hebben met de spiegel af te likken en aan m’n onderbroek te ruiken met z''n druipneus. Nou, dan heeft ie nog een leuk souvenirtje aan ons overgehouden vond ik, en we hebben er twintig euro mee verdiend. Tom tilde me lachend hoog op tussen zijn sterke armen en gaf me een kus in mijn gezicht. ‘Laat dat nou’ zei ik, ‘iedereen ziet het! “Maakt niet uit schatje’ zei Tom, ‘niemand kent ons hier, toch?’

Dat had Tom dus beter niet kunnen zeggen. Tegenover de shop, aan de andere kant van de straatweg was een halte voor de stadsbussen. Er stond een groepje mensen te wachten op de bus die er op dat moment net aan kwam rijden. Eén van die personen had wel erg veel belangstelling voor wat er zich voor de seksshop tussen ons afspeelde, en die kende ik nog niet en Tom wel. Maar wie was het?

Ik voelde me nat. Mijn strakke jeans was nat! Ik keek naar m’n kruis en voelde aan m’n kont. Ik lekte sperma van Tom, dat tussen m’n billen uit gutste en een grote donkere natte vlek maakte. Een langzaam groter wordende natte driehoek verscheen achter op de strakke spijkerstof. Aan de voorkant was het wat minder maar daar kwam ook een natte vlek, maar dan van mezelf. ‘Aaah, kijk nou toch’ zei ik, ‘ik zit helemaal onder het zaad man, iedereen kan het zien!’ Tom sloeg een hand voor zijn mond en grinnikte, ‘Straks noemt iedereen je Jelmer pisvlek’. ‘Ja’ zei ik terug, ‘en jou Tom remspoor’. Ik deed m’n jack uit en knoopte die aan de mouwen om m’n middel, zo zag niemand wat. ‘Zo, en nu snel terug naar huis voor een schone pamper’ zei Tom plagend. Ik gaf hem een draai om z’n oren en kreeg een por in m’n zij terug.

Thuis snel een droge jeans aan, lekker gezamenlijk lunchen en toen gingen we met de stadsbus naar het industrieterrein. We gingen daar naar een loods die in gebruik was door het bandje als oefenruimte. Ik zou aanstaande zaterdag een gastoptreden doen tijdens de braderie van de middenstand, oftewel het Oktoberfest. Dat had Tom geregeld nadat ik hem thuis een demootje had voorgespeeld. Het waren leuke jongens, wel veel ouder dan wij maar ze waren echte professionele muzikanten met dure instrumenten, goed geluid en vocaal perfect klinkend. Er was zelfs een geluidsman aanwezig. Ik had mijn eigen gitaar bij me in een koffer op m’n rug. Het klikte goed met die gasten, ze mochten ons wel. Er was zelfs nog een Fries in hun gezelschap aanwezig, de drummer, Joost heette hij. Dat schept wel meteen een band want hij zou de tweede stem voor mij doen. Ik deelde ze mijn bladmuziek uit en daarna meteen al het eerste oefenrondje. Tijdens het oefenrondje liep de technicus allemaal heen en weer tussen de spullen door om allerlei dingen aan te sluiten en te testen. Maar iedere keer als hij achter mij langs liep dan streek hij zogenaamd per ongeluk met een hand langs mijn billen.

De tekst in het frans ging inmiddels ook goed en we moesten nog een paar keer extra oefenen voor de danspasjes. Iedereen was in ieder geval wel razend enthousiast want de akoestiek in de loods klonk helemaal fantastisch. En weer streek er een hand langs mijn billen. De man was duidelijk uit op contact.

Nu hadden we even pauze om wat te drinken en te kletsen. Ik wenkte Tom naar me toe en vertelde hem fluisterend in zijn oor wat er aan de hand was met de man van de techniek. Tom was verbaasd, al zei hij dat het hem niet verbaasde omdat ik zo onweerstaanbaar was. Maar verbazingwekkender vond ik nog dat hij toen naar de geluidsman ging en hem wat in zijn oor fluisterde. Even later was Tom weer bij me terug en kon ik hem vragen wat hij nou gezegd had tegen die man.

Hij had gezegd dat ik niet te versieren was want wij waren hele dikke maatjes en neefjes… Ik vond het verhaal wel apart worden hoor, binnenshuis waren we broertjes en buiten de deur waren we neefjes. Best wel ongemakkelijk

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners