Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Publiekelijk genomen - 10146 keer gelezen
Een paar dagen nadat ik terug was van mijn vakantie zat ik met vrienden aan de bar van mijn favoriete kroeg.De uitbater was openlijk gay en de zaak werd dan ook hoofdzakelijk door homo's bezocht.
Het was al een flink stuk na middernacht en we zaten nog met zo'n zes man aan de bar.De uitbater vroeg me hoe mijn vakantie geweest was en ik vertelde in geuren en kleuren wat me overkomen was (zie mijn vorige verhaal Betaald met sex).
Verbaasd vroeg hij of ik me daar open en bloot had laten neuken en toen ik dat bevestigde vroeg hij me of ik daar geen spijt van had.Ik vertelde dat ik er erg van had genoten om eerst in het bos en dan langs de kant van de weg in mijn kontje geneukt te worden.Terwijl ik dat zei raakte ik erg opgewonden en kreeg een stijve.Daar ik zelden ondergoed draag was dat voor mijn vrienden goed te zien.Er werd wat gegrapt om het feit dat ik een harde had omdat ik vertelde langs de kant van de weg een paal in mijn gaatje had gekregen.
Plots zei de uitbater:
"Als je er toch niet om gaf om je te laten neuken in het openbaar dan zal je er geen bezwaar tegen hebben om ons je stijve te tonen,hé."
Allen vonden dat een prima idee en John ging zover dat hij mijn jeans opende en wat omlaag duwde.Meteen sprong mijn harde lul vrolijk uit mijn broek en priemde trots in de lucht.
Algemene hilariteit en dat verhevigde nog toen een andere vriend mijn jeans volledig omlaag trok.Ik moet bekennen dat ik het erg leuk vond om daar in mijn blote kont voor mijn vrienden te staan.Ik kreeg wat klopjes op mijn billen en stijve,waardoor ik erg geil werd.Twee kerels begonnen dan mijn shirtje uit te trekken terwijl twee anderen mijn jeans uit trokken.Tijdens dat proces raakte mijn eikel een van de mannen zijn wang,waarop hij meteen mijn lul in zijn mond nam,heerlijk.
Uiteindelijk slaagden ze erin om mijn kledij volledig te verwijderen en stond ik lekker naakt tussen ze.Met zijn vijf begonnen ze me dan heerlijk te bepotelen,ik genoot er geweldig van.
"Hé,gasten laat hem eens met rust."zei de waard vanachter de bar komend en tegen mij zei hij om midden in de kroeg te gaan staan want hij wou wat foto's nemen.
Schaamteloos en super geil voldeed ik aan zijn verzoek.Iedereen had er de meeste lol in toen ik zonder de minste twijfel allerlei uitdagende poses aannam.
Het moest ervan komen,door mijn capriolen werden ze allen ook erg geil en gezamelijk kneden,streelden,beklopten en aaiden ze mijn naakte lijf.
Wie het precies was weet ik niet maar terwijl ik zo heerlijk verwend werd sloot een hand zich om mijn stijve en ik werd afgetrokken.
O wat was dat zalig en ik liet duidelijk merken dat ik er erg van genoot.
Ik werd op mijn rug op een tafel gemanuvreerd,terwijl dit alles voortduurde.
Met open mond kwam ik klaar en terwijl ik dat deed werd een heerlijk harde lul in mijn mond geduwd.Meteen begon ik aan dat lekkere ding te zuigen en spoot mijn sperma in het rond.
Alsof op afspraak werd ik plat op mijn rug geduwd,waardoor ik die heerlijke paal moest laten gaan,ze namen mijn benen beet en tilden die omhoog,mijn billen werden uit elkaar getrokken en mijn gaatje werd gemasseerd.
Ik gaf me volledig aan ze over,liet ze doen wat ze wilden en genoot.
"Uit de weg."hoorde ik de uitbater plots zeggen.
Ik richte mijn hoofd wat op en zag hem met een geopend flesje bier afkomen.
"Schol."zei hij grinnikend.
Hij goot wat van het koude bier op mijn zakje,keek me,nog steeds grinnikend,aan en duwde het flesje tegen mijn gaatje.
Ik kreunde,vergenoegd,toen het koude flesje in mijn kont werd geduwd.Het drong een flink eind binnen,ik werd er nog geiler van,als dat al mogelijkwas,en begon weer een stijve te krijgen.Het was heel bijzonder om met een bierflesje gerimd te worden,maar ze hadden hoedanook wat ze maar wilden in mijn aars kunnen duwen.
Het flesje werd verwijderd en ik zag hoe hij een slok van wat er nog in zat nam.Meteen daarna opende hij zijn broek en haalde er zijn paal uit tevoorschijn.Hij liet zijn groete lul op mijn zakje rusten,dan gleed die omlaag,duwde tegen mijn gaatje en werd dan lekker diep in me geduwd.
O wat was het heerlijk geil om met mijn vrienden als toeschouwers zo lekker geneukt te worden.
Terwijl de waard hevig in me tekeer ging werd ik nog steeds door de ander lekker gestreeld en gekneed.
Als er een Homo hemel is,dan was ik er nu beland.
Ik zag hoe een paar anderen ook hun stijve uit hun broek hadden gehaald.Een van hen tikte de barman op zijn schouder,bereidwillig trok die zich uit me terug en ik werd aan een verse lul geregen om na een tijdje een derde in mijn kontje te krijgen,mijn pik was nu ook weer keihard.De vierde,vijfde en zesde harde penis volgden elkaar op,geen een kwam in me klaar wat betekende dat het festijn nog lang niet over was.
Toen de zesde uit me verwijderd was nam de uitbater me mee,liet me voorover leunen op een barstoel en zei dat hij me nu zou neuken in mijn kont en dan in mijn mond wilde klaar komen.Ik zei dat ik er helemaal klaar voor was.
Zonder omhaal,met een flinke stoot drong zijn paal diep in me en werd ik lekker hard bereden.Toen ik opzij keek zag ik dat de anderen hun materiaal lekker in vorm hielden en dat er nog vijf harde penisen op me wachten.
Het tempo ging de hoogte in om dan plots,na een erg harde stoot,te stoppen.Hij bleef zo een paar tellen staan en trok zich dan uit me terug.Nog voor hij voor me stond werd ik aan een nieuwe paal geregen en weer werd ik hevig bereden.De lul die zonet nog in mijn kont had gezeten streek nu langs mijn wang naar mijn mond en zonder aarzelling hapte ik die gretig binnen.Hij moet echt op springen hebben gestaan want al vrij vlug vulde mijn mond zich met zijn heerlijke zaad.
Blijkbaar hadden mijn vrienden overeen gekomen om me hevig te neuken en daarna in mijn mond te spuiten en ik werd hevig geneukt.De een hield het al wat langer vol dan de ander,maar mij hoor je absoluut niet klagen.
Heerlijk lang werd ik door ze geneukt en ik genoot van elke seconde en dan kreeg ik nog eens zes lekkere pikken die mijn mond vulden met hun heerlijke sperma.
Terwijl de vijfde man in me tekeer ging kwam ook ik nog eens klaar,waar ik het materiaal vandaan haalde na mijn eerste hevige orgasme weet ik niet maar blijkbaar had ik toch nog wat in mijn ballen zitten.
Toen iedereen klaargekomen was gaf de uitbater nog een rondje.
John stond naast me,zijn hand op mijn blote kont en zei:
"Zouden we nog eens moeten doen,hé?"
"Ja,maar dan op een plaats waar Ronny zich meer op zijn gemak voelt."zei de waard.
"Zoals langs de openbare weg."bracht een derde in.
"Waarom niet op de grote markt."
Zo gingen ze nog een tijdje door met plaatsen op te noemen waar ze wilden neuken en ik begon er waarempel weer een stijve van te krijgen.Wat ze allen nogal leuk vonden.
Uiteindelijk ging de een na de ander weg na me nog eens een zoen te geven,mijn billen een klopje te geven en mijn lul te strelen.

Wat een nacht was dat,zeker een van de betere en terwijl ik mijn verhaalte neer zette heb ik ook weer een lekker harde lul,die ik zo meteen eens flink ga verwennen.

ByeCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners