Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Robin De Buurjongen 2 - 12207 keer gelezen
Het vorige deel eindigde met de verplaatsing van ons drieën van de bank, in de richting van de slaapkamer. Richard stelde de zolder voor, maar ik gaf hem aan dat dit misschien iets te heftig was voor Robin.

Robin gaat op de rand van het bed zitten, je ziet dat hij best een tikkie nerveus is. Als ik geil bezig ben doe ik altijd graag een cockring om dus ik excuseer even om deze in de badkamer om te doen. Het is een grote zilveren ring, die mooi staat bij mijn grote en geheel geschoren pik. Zodra ik terugkom heeft Robin zich al ontdaan van zijn t-shirt en ik bewonder zijn mooie en strakke onbehaarde bovenlichaam. Het maakt me geil en ik ga naast Robin staan, pak zijn hand en doe hem in mijn boxer (mijn korte broek had ik in de badkamer achtergelaten. Ik zie een verwonderde blik, maar ik bedenk me dat hij vast al iets had gezien op ons profiel. Nu trekt Richard zijn shirt uit en zijn licht behaarde gespierde lichaam komt tevoorschijn. Ook zijn shirt gaat uit en blijft alleen de boxer over. Robin trek mijn langzaam harder wordende paal rustig af en ik zie Richards handen over het lichaam van Robin gaan. "Spreken we af dat je aangeeft als je iets niet wil, Robin?", vraag ik. Hij zegt niets en knikt alleen maar van ja.In de boxer van beide mannen is duidelijk te zien dat ze opgewonden zijn. Richard drukt zijn boxer langzaam naar beneden. Zijn geschoren 19cm staat al fier overeind en tot mijn verbazing zie ik de dikke rubberen cockring om zijn lul. Robin kijk er met grote ogen naar en pakt de stijve pik beet en trekt de voorhuid naar achter. Een natte, dikke en glimmende eikel komt tevoorschijn. “Mag ik?, vraagt Robin met zachte stem. “Ja natuurlijk!” Robin zijn mond en tong gaat richting de eikel en voor het eerst gaat hij er één proeven. Ik hoor Richard kreunen als de warme tong rond de eikel gaat, het is een geil gezicht. Voorzichtig geniet Robin er van en ik zie de paal steeds iets dieper in het mondje gaan.

Wij kunnen allebei vrij dominant, maar ook onderdanig zijn. Duidelijk is dat Ries de dominante bui heeft, want hij drukt Robin op zijn knieën, zijn hand moet daardoor uit mijn boxer en hij komt recht voor de vette lul van Ries. Die drukt zijn natte paal tegen de lippen van Robin die zijn mond direct open doet en gulzig begint te likken en te zuigen.

Nu is het mijn beurt om mijn shirt en boxer uit te doen. Ik ben zelf helemaal glad op been en armhaar na. Mijn paal is zo goed als stijf en ik zie Robin kijken naar het apparaat. Ik hou hem nu net als Richard voor zijn mond en al snel krijg ik ook likjes aan mijn natte eikel en verbazingwekkend goed voor een groentje, zuigt hij ons om de beurt. Onze palen schuiven telkens dieper zijn mond in. Ik doe een pas naar achter, zodat alle aandacht naar Ries zijn paal gaat en ik loop achter Robin. Mijn handen glijden over het lichaam naar beneden en ik maak zijn korte broek los. Ik trek hem van zijn billen af en om het makkelijker te maken gaat Robin even staan. Een klein boxertje komt tevoorschijn en mijn vingers trekken deze ook al snel naar beneden. Twee heerlijke witte billen, strak, klein en onbehaard komen tevoorschijn, de witte afdruk van een kleine speedo. Het ziet er sexy uit en steekt mooi af tegen de licht gebruinde huid.
Ik kijk even aan de voorkant, zijn pik, ongeveer 16 cm staat strak tegen zijn buik omhoog, mooi geschoren. Nu zijn zijn billen aan de beurt voor een grondige inspectie, ik trek ze uit elkaar en zie een heel mooi strak en roze kontje. Ik laat mijn natte tong er even doorheen gaan en hij smaakt heerlijk, terwijl ik een diepe kreun uit Robin's mond hoor komen. Met mijn vingertop wrijf ik over de natte ster en druk er zachtjes tegenaan.

Door het gekreun en genot, krijg Richard zijn pik nu even geen aandacht en hij gaat op het ben liggen. Even later strekt hij zijn arm uit naar Robin en trekt hem het bed op. Hij laat zijn hoofd weer naar zijn pik komen om gepijpt te worden.

"Denk je dat je top of bottom bent?", vraagt Ries.

"Ik weet het niet, meestal fantaseer ik dat ik geneukt word.”“Hmm lekker, nou we gaan het misschien wel samen ontdekken!”

Tussen de gespreide benen van Richard gaat Robin uitdagend op handen en knieën zitten, zijn kontje mooi omhoog en het roze sterretje goed zichtbaar. Ik bedenk me geen moment en kruip achter hem. Ik begin aan zijn sterretje te likken, soms drukkend met mijn tong. Hij is strak en heerlijk haarloos, een genot voor mijn tong. Robin kreunt zachtjes en ik voel het in zijn kontje dat hij geniet. “Wel door blijven pijpen!, hoor ik Richard semi streng zeggen. Mijn eigen paal is super hard, de cockring doet goed zijn werk en ik voel de druppels voorvocht aan mijn eikel hangen. Even stop ik met likken en druk mijn natte eikel uitdagend tegen Robin's kontje, plagend druk ik iets harder en harder. Ik kan mezelf niet inhouden, ik moet deze strakke ass ontmaagden!
.
Omdat ik aardig groot geschapen ben, pak ik uit het kastje naast het bed een flesje extra sterke poppers. Daarnaast natuurlijk glijmiddel en een handdoekje. Het flesje geef ik aan Richard welke hem eerst even zelf gebruikt en vervolgens aan Robin geeft. Die kijkt even heel raar, maar doet Richard na en neemt 2 hele diepe halen. In de tussentijd heb ik met glijmiddel mijn vingers een beetje glad gemaakt. Met mijn vinger speel ik met het jongenskutje van Robin, zonder binnen te dringen. Dit gaat zo even door tot ik voorzichtig met mijn wijsvinger het ontspannen kontje in ga. Het is mega strak en gloeiend heet en mijn vinger gaat er vrij makkelijk in. “Hier heb je weleens mee gespeeld of niet?” Robin laat de paal waar hij op zuigt even uit zijn mond gaan. “Ja klopt en ik heb er ook weleens iets anders in gestopt.” Voor mij het teken om er rustig een tweede vinger bij te drukken, ik rek zijn kontje heerlijk op, voorbereidend op het echte werk.

Robin begint weer verder te zuigen en ik hoor beide heren kreunen van genot. Ik maak mijn paal lekker glad met glijmiddel en ook het roze kontje van Robin. Richard pakt wederom de poppers en drukt deze onder neus van Robin, voor mij het teken om zo dadelijk mijn eikel tegen het strakke kontje aan te zetten en rustig te duwen. Ik merk dat Robin bijzonder ontspannen is, waarschijnlijk mede door de poppers. Ik voel de strakke kringspier plaats maken voor mijn eikel, het knellende gevoel is werkelijk goddelijk. Heel langzaam en teder, voor zover dit gaat met een grote pik in een maagdelijke ass, druk ik hem dieper en dieper. Het strakke kontje knelt steeds verder om mijn paal en de hitte van het kontje maakt het helemaal af. Ik verbaas me er over dat het nog vrij makkelijk gaat en Robin geen kick geeft, blijkbaar is het een echte bottom die goed kan ontspannen. Robin pijpt Richard, zacht kreunend diep en met lange halen door. Het duurt niet lang voor ik er echt helemaal in zit. Met grote ogen kijk ik Richard aan.Nadat ik Robin even heb laten wennen, laat ik mijn paal weer rustig uit zijn jongenskut komen om er direct daarna weer diep in te glijden. Het voelt strak, heel strak, maar het gaat op de 1 of andere manier goed. Ik pak Robin bij zijn heupen vast en begin het tempo iets op te voeren, lange en diepe halen. Het is een geil gezicht die kleine bolle billen en mijn toch wel grote pik die er bare inschuift. Als een echte bottom ondergaat Robin het en hij blijft ook gewoon door pijpen. Elke keer als ik mijn paal terug haal, zie ik de kringspier strak op mijn paal een stukje naar buiten komen. Ik geniet van elke lange haal en het tempo gaat telkens een stukje omhoog. Na een tijdje te hebben geneukt haal ik mijn pik er helemaal uit en ik zie het kontje heel mooi iets openstaan. Daarna druk ik hem in 1 stoot weer helemaal in. Een harde kreun van genot en denk ik ook een beetje pijn komt uit de volle mond.

Ik ga weer uit zijn kontje en achter hem vandaan. Ik draai hem op zijn rug en knik naar Richard dat het zijn beurt is. Die laat dat geen 2 keer zeggen en smeert zijn pik in met glijmiddel. Ik ga naast het hoofd van Robin zitten en sla met mn pik tegen zijn lippen. Geil opent hij zijn mond en likt aan mijn eikel. Ik zie aan zijn hoofd dat de staaf van Richard in het kontje gaat, die doet zijn benen over zijn schouders.Richard begint direct met lange halen te pompen. Ik hoor zijn ballen kletsen en Robin geeft geen kick op wat geil gehijg na.

"Volgens mij vind je het wel lekker of niet Robin?", vraag ik.

“Ahuh.", is alles wat Robin met een geile kreun loslaat.

"Dus je bent een beetje een sletje, met 2 oudere kerels die je gebruiken?"

"Ahuh.", komt er weer uit deze keer met een geile blik.

Op dat moment druk ik mijn pik dieper in zijn mond en begin zijn bekkie voorzichtig te neuken. Richard neukt stevig door, niet keihard, maar een goed tempo. Zo worden 2 gaatjes tegelijk gevuld. Af en toe haal ik mijn natte pik uit zijn mond en tik hem speels op zijn kin en mond, om hem vervolgens er weer in te drukken. Richard stopt nu met neuken en komt tegenover me zitten.

"Shit mannen, ik ga komen!", zeg hij en begint aan zijn pik te trekken.Dan zie ik hem schokken en hij richt zijn paal op die van mij en Robin's mond. Een paar dikke stralen zaad schieten uit zijn pik, op mijn paal, Robin's gezicht en in zijn mond. Ik schrik er even van, bang voor de reactie van Robin, maar die likt het zaad van mijn paal en daarna van de slapper wordende paal van Richard. Ik ga nu op mijn rug liggen terwijl hij die pik schoon likt. Ik richt mijn paal in de lucht, zodat Robin er zo op kan zitten en ik hem daarna vol kan spuiten.

Robin kruipt over mij heen met zijn gezicht naar mij toe. Hij richt zijn al iets openstaande kontje op mijn glimmende eikel en zakt er rustig overheen. Ik voel de warmte om mijn pik en Robin begint rustig op en neer te bewegen. Ondertussen trekt hij aan zijn harde lul, Richard drukt het flesje poppers weer onder zijn neus. Ik voel even later de werking en niet veel later begint zijn kontje knijpen en zijn lichaam begint te schokken. 2 stralen van zijn jongens zaad spuiten ver over mijn buik en borst. Zijn kontje trekt nu zo samen dat ik het niet meer kan houden en ik voel mijn paal het zaad diep in zijn geile ass pompen. Ik trek daarna mijn slapper wordende pik uit zijn kontje en ik voel het zaad eruit druppelen.

"Jeetje, wat hebben wij een lekkere buurjongen, je komt niet onervaren over!", zegt Richard.

"Veel porno gekeken en jullie zijn gewoon super mooi.", is Robin zijn antwoord.

We liggen even uitgeteld op elkaar, terwijl Richard zijn boxer weer aantrekt. “Ik hoorde de oven piepen, jongens. Ik ga de schotel uit de oven halen en de tafel klaarmaken voor het eten.”

“Zullen wij ons dan maar even opfrissen, Robin?”, vraag ik aan Robin, terwijl ik denk, wat een timing.

Robin en ik kruipen van het bed af en lopen naakt richting de badkamer. We stappen samen onder de grote inloopdouche. Ik bedenk me dat wij geen goed signaal af hebben gegeven door hem bare te neuken. Dit is iets wat wij alleen samen doen en met nog twee andere gasten waar wij goede afspraken mee hebben en al lang kennen. Terwijl wij douchen bespreek ik dit met hem de en de noodzaak van condoom gebruik, dat wij dit altijd doen en dit een absolute uitzondering was. Ik leg hem uit dat wij netjes testen en gezond zijn. We spoelen ons snel af en schieten daarna weer in onze kleding.

Beneden gekomen schuiven we aan en genieten van het eten, kletsen gezellig alsof er niets gebeurd was. Hoe lang we dat volhouden? Goede vraag!

Wellicht komt er nog een deel 3…

Hopelijk hebben jullie genoten. Vragen, opmerkingen of schrijfverzoeken zijn welkom via picaas@hotmail.nl. Neem gerust contact met me op.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners