Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Robin de buurjongen 1 - 13778 keer gelezen
Het is een alweer een maand of 6 geleden dat mijn vriend en ik in ons nieuwe huis zijn getrokken. Een helft van een bestaande 2 onder 1 kap. Na jaren een appartement was het tijd voor meer ruimte en een tuin. Het huis ligt aan een rustige straat met gezellige buren. Naast ons woont een gezin (Gert en Marlies) met zoon (Robin) en dochter (Sanne). De dochter is richting de 20 en heeft een vriend, de zoon een paar jaar jonger. Sinds het begin is er een goed klik en komen we regelmatig bij elkaar over de vloer. Het is begin van de zomer en dit jaar gaan Gert en Marlies voor het eerst zonder beide kinderen op vakantie. Sanne gaat al een paar jaar niet meer mee, maar voor Robin is het de eerste keer. Het is de bedoeling dat Sanne ervoor zorgt dat alles goed gaat en wij eventueel inspringen als nodig.

Mijn vriend (Richard, 43 jaar) en ik (Michel, 44 jaar) hebben in verband met wat laatste klussen aan de tuin een paar dagen vrij genomen en genieten van het mooie weer. De klusjes in de tuin vorderen snel en Gert en Marlies zijn nu een dag of 3 weg en tot nu toe was alles rustig bij de buren. Wel had ik het idee dat Sanne meer bij haar vriend was dan thuis.

Die middag was ik voor in de tuin bezig met het gras, wat nu voor de eerste keer gemaaid mocht worden. Richard (Ries) was achter in de tuin bezig met de tuin aanvegen, zodat zand tussen de nieuwe tegels kwam. Ik was net klaar met de kantjes toen ik een fiets de stoep op hoorde rammelen en toen ik opkeek zag ik dat het Robin was.

"Hey Robin, alles goed?", vroeg ik vrolijk.

"Hi buurman, zeker, we zijn weer klaar met school, dus lekker weekend!", antwoord Robin enthousiast terug.

"Dan heb je het lekker voor elkaar, nog plannen voor het weekend?"

"Hmm nee niet echt, zondag misschien met een vriend naar het zwembad, vanavond denk ik een filmpje, aangezien Sanne bij haar vriend is, kan ik lekker op de bank hangen."

Aangezien ik had toegezegd dat wij af en toe voor de twee zouden koken en ik het een beetje sneu vond dat hij veel alleen is vond ik het wel een gezellig plan om hem uit te nodigen.

"Eet je anders vanavond bij ons, daarna kun je direct door naar jullie bank, voel je niet bezwaard!"

"Nou dat is wel aardig, anders was het weer pizza.", klonk het een beetje sneu uit zijn mond.

"Kijk maar wanneer je komt, eten is rond een uur of 6 klaar, je weet de weg"

"Ok, tot straks dan buurman!", klonk het wederom enthousiast.

Ik ruimde mijn spullen op en ging richting de achtertuin. Ries was ook al klaar en had een biertje gepakt, al snel schoof ik aan met ook een biertje en vertelde hem van de uitnodiging. Na het biertje ging ik naar de badkamer om te douchen en schone kleding aan te trekken en toen ik klaar was volgde Ries. Het eten had ik al grotendeels voorbereid en toen ik de laatste dingen klaarmaakte ging de bel al. Ik keek op de klok en had niet het idee dat het Robin al zal zijn. Ik spoel even mijn handen af om vervolgens naar de deur te lopen. Als ik open doe blijkt het toch al Robin te zijn, duidelijk even opgefrist en nu met een korte broek aan."Hey Robin, kom verder, je bent al vroeg, dat had ik niet verwacht."

"Oh ja is dat erg? Ik verveelde mij, dus ik denk ik ga vast jullie kant op!"

"Nee, nee, maakt niets uit joh, gezellig!"

We lopen achter elkaar de woonkamer in en precies op dat moment is er een harde donder te horen. Onweer, daar gaat het plan om lekker buiten te eten, al kwam het niet als een verrassing, gezien de drukkende hitte. Na een paar keer gerommel begint het zachtjes te regenen en de geuren van een verse bui komen via de openstaande schuifpui de kamer binnen. Boven hoor ik de douche uitgaan en ik bied Robin wat te drinken aan. Hij schuift aan aan de bar tegen de keuken en ik ga rustig verder met het eten, terwijl we gezellig wat kletsen.

Na een minuut of 10 komt Ries naar beneden in een schone korte broek, shirtje en op slippers.

"Hey Robin, ben je er al? Alles goed met je?"

"Hoi Richard, ja gaat goed hoor, met jou ook?"

"Zeker, lekker een paar dagen vrij, tot net mooi weer, wat wil je nog meer!"

Richards schuift aan bij Robin en met zijn 3-en kletsen we gezellig verder. Zo praten we over school, de plannen voor zijn aanstaande vakantie en over sporten. Robin gaat sinds kort naar de sportschool.

"Ik zou heel graag een mooie sixpack willen en het begin is er al!", zegt Robin trots en hij doet zijn shirtje wat omhoog.

Een beginnende sixpack is duidelijk te zien en verder een heel strak, licht gebruinde buik.

"Zo zo, is dat gekomen door 2 maanden naar de sportschool te gaan? Dat belooft wat!", is mijn reactie.

"Ja klopt, al had ik al een strakke buik hoor, maar goed het is nog niet zoals bij jullie."

Richard en ik kijken elkaar verbaasd aan, als ons? Wij zonnen of lopen nooit zonder shirt in de tuin, dus hoe kan hij dat nu weten. Het is wel waar, we zijn beiden verwoed sporters en hebben beide een mooi gespierd lichaam en sixpack.

"Ehm, hoe weet je dat Robin?", vraagt Richard

Op dat moment krijgt hij een knalrode kop en begint te stamelen.

"Euh, euh.......dat heb ik een keer in de tuin gezien!"

"Maar wij lopen nooit met ontbloot lijf in de tuin?", is mijn reactie.

"Oh shit....nou.....ik zal maar eerlijk zijn, ik heb jullie een keer op een chat voorbij zien komen en op het gelinkte profiel hadden jullie foto's waar meer te zien was."

Oh shit was nu hetgeen wat bij mij het eerst opkwam, dat is een profiel waarvan je niet hoopt dat de buurjongen het ziet.

"Wat doe jij dan op zo'n chat?", vraag ik verbaasd.

"Tegen niemand vertellen hoor, ik heb het nog niemand gezegd, maar ik heb niets met meisjes.", komt er zacht uit de mond van Robin.

"Ach man, wat denk je wel niet, ik denk dat wij donders goed begrijpen hoe lastig dit kan zijn, dus bij ons is het veilig hoor, toch Michel?", is Ries zijn reactie.
De opluchting dat hij zijn zegje heeft gedaan en dat wij er (natuurlijk) relaxt op reageren is af te lezen op Robin's gezicht. Tegelijk valt er een wat ongemakkelijke stilte, die ik na een minuut probeer te doorbreken."Maar toen je ons zag, toen werd zo'n lichaam een doel voor je?"

"Nou,jullie hebben mooie lichamen, maar dat doel had ik al iets eerder hoor! Ik vind sixpacks heel mooi en ik dacht dat het mij ook wel zou staan."

"Dat is absoluut waar, het staat je super goed hoor", is mijn directe reactie.

Ik bekijk Robin nu op een andere manier dan als buurjongen. Zijn slanke en dus licht gespierde lichaam, licht gebruinde huid, blonde en strak gekapte haar en lichte blonde haartjes op zijn benen en armen. Ondertussen ben ik klaar met de ovenschotel en deze schuif ik in de voorverwarmde oven.

"Zullen we lekker in de woonkamer gaan zitten?", stel ik voor.

"Dat is goed.", zeggen de heren tegelijk.

We pakken drinken mee en ploffen met zijn 3-en op de ruime hoekbank.

"Maar zat je op de chat uit nieuwsgierigheid of heb je er ook weleens afgesproken?", vraagt Richard nieuwsgierig.

"Nieuwsgierigheid, echt afspreken durf ik niet, dus ik kijk gewoon een beetje rond en spreek ook geen mensen aan."

"En waar ben je nieuwsgierig naar dan?"

"Nou gewoon, alles natuurlijk, mooie jongens en mannen, maar ook sex op den duur."

Ik zie bij Ries een blik in zijn ogen, we daten regelmatig met 1 of meer jongens en mannen, die ik herken. Ik bedenk me dat zijn gedachte die ik aflees eigenlijk niet kan, de buurjongen, maar ergens krijg ik er ook wel een ondeugend gevoel bij.

"Maar er zitten niet veel jongens op van jouw leeftijd.", zegt Richard daarop.

"Nee dat is waar, maar dat hoeft toch ook niet altijd?"

Na deze reactie neemt Richard het initiatief en draait bij naar Robin en begint met zijn hand over zijn buik te strelen. Zijn t-shirt trekt daardoor iets op, waardoor iets van zijn buik tevoorschijn komt. Robin laat het gewoon toe, zijn gezicht staat gespannen, maar ik zie dat hij het best fijn vind.

"Heb je helemaal geen ervaring?", vraag ik Robin."Nee, niet echt.", komt er krakend uit zijn mond.

"En je zou dat wel willen?"

Hij knikt snel van ja. De hand van Richard gaat nu onder het shirtje van Robin en ik hoor een hele zachte kreun uit zijn mond ontsnappen. Ik schuif nu ook wat dichter naar de 2 en mijn mond gaat naar die van Robin. Mijn lippen plaatsen zich tegen zijn zachte en best volle lippen. Als reactie krijg ik een kus terug en hij opent zijn mond. Ik volg en al snel vinden onze tongen elkaar. Hij komt over als een ervaren zoener en niet als een onervaren tienerboy. We zoenen heerlijk met elkaar en ik hoor Richards lippen kusjes en likjes geven op het strakke buikje van onze jonge buurjongen. Opeens voel ik een hand in mijn kruis en als ik naar beneden kijk zie ik dat het de hand van Robin is. Hij is mijn pik aan het kneden en ik kreun er zachtjes van. Het is straks een beste verrassing voor hem, bijna 22cm hard vlees en dan nog de 19cm van Richard. Over Richard gesproken, die masseert het kruis van Robin en met zijn andere hand streelt hij over de blote benen.

"Zullen we anders even naar boven gaan, het bed ligt iets makkelijker dan deze bank?", vraagt Richard.

"Goed idee, als Robin dat ook wil?", terwijl ik het zeg kijk ik hem aan.

Robin kan alleen maar knikken en we staan met zijn 3-en op om richting de slaapkamer te gaan.

"Of zolder?", vraagt Ries onderweg.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners