Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Saai kantoorleven - 28648 keer gelezen
Mijn naam is Peter en al een paar jaar werk ik op de administratie afdeling van een groot kantoor in Utrecht. Ik sta dagelijks op om 8 uur, fiets naar kantoor, doe mijn werk en ga om 5 uur weer naar huis. 5 dagen in de week en dat al ruim 10 jaar. Ik woon in een klein flatje in Kanaleneiland, ga regelmatig naar de sportschool of sporten (hardlopen, wielrennen, mountainbiken), maar anders dan dat is mijn leven vrij saai. Soms ga ik uit, maar ondanks dat ik er niet verkeerd uitzie (sportief lichaam en leuke kop) ben ik nog single. Ik heb wel met meiden gedatet, maar de seks was altijd een ramp. Ik heb ook wel met mannen seks gehad, daar kon ik meer van genieten. Maar ik zag mijzelf niet als homo, wellicht bi. Maar echt verliefd was ik nog nooit geworden.

Het bedrijf waar ik voor werkte werd overgenomen door een ander bedrijf uit Amsterdam. Er zou niks veranderen, maar we zouden wel een nieuwe directeur krijgen. De huidige directeur was een aardige oude man en mijn verwachting was dan ook dat we wederom een wat oudere man als directeur zouden krijgen. Nietsvermoedend liep ik woensdagochtend met de fiets aan mijn hand het fietsenhok in toen er een een jonge man, ik schat rond mijn leeftijd het fietsenhok in scheurde met een wielrennersfiets. "Aan de late kant dat je zo'n haast hebt", riep ik grappend naar hem. Hij parkeerde zijn fiets en deed zijn helm en zonnebril af. "Ja, ik ik ben hier voor het eerst vandaag, dus te laat komen zou geen goede indruk maken". Hij stak zijn hand naar mij uit. "Hoi, Marcel, aangenaam". " Peter", antwoordde ik. "Sorry dat ik geen tijd heb om verder kennis te maken, wellicht spreek ik je later vandaag nog wel".
"Succes vandaag", riep ik hem achterna. Hij draaide zijn hoofd nog even om, glimlachte breed en zei: "dank je".

Ik keek naar hem terwijl hij snel richting de ingang liep. Een knappe gast, dacht ik bij mijzelf. En ik kon het niet laten om ook even naar zijn billen te kijken. In zijn strakke wielrennersoutfit kon ik de contouren zien van een mooi kontje. Toen ik binnen kwam in het gebouw was hij al nergens meer te zien. Ik liep naar de kleedruimte om mij om te kleden. Het bedrijf had een kleine kleedruimte met douche in de kelder ingericht voor werknemers die op de fiets kwamen en zich op wilden frissen voor ze aan het werk gingen. Omdat ik al aan de late kant was, besloot ik om mij extra deodorant op te doen en het douchen over te slaan.
Ik liep naar mijn afdeling en langs het koffiezetapparaat. Daar stonden twee vrouwelijke collega's met elkaar te praten. Ik groette ze en liep naar mijn werkplek. Mijn werkdag begon zoals verder elke andere werkdag. Om 14:00 werden we door het afdelingshoofd opgehaald om naar de kantine te komen om daar kennis te maken met de directeur. Als een rijtje schoolkinderen sjokte ik achter mijn collega's aan. Dit soort bijeenkomsten zijn altijd saai en duren lang. Bij binnenkomst in de kantine keek ik de half de zaal in en zag voor het podium Marcel staan. Hij had nu netjes een pak aan en zag er goed uit. Ik ging ergens in de zaal zitten en wachtte af wanneer de directeur binnen zou komen. Na 5 min kwam de oude directeur het podium op en begon aan zijn afscheidsspeech. Ik zat met een collega te praten over enkele werkzaken die we die dag nog moesten afronden tot ik opeens de naam: "Marcel", hoorde. Verbaast keek ik op en mijn mond viel open van verbazing toen ik de man die ik die ochtend in het fietsenhok had ontmoet, voorgesteld zag worden als de directeur. Een gevoel van schaamte bekroop mij dat ik hem zo had aangesproken die ochtend.

GeÔnteresseerd bleef ik naar hem kijken terwijl hij zichzelf voorstelde aan het bedrijf en toelichting gaf over de toekomst van het bedrijf. Een keer zag ik hem mijn richting inkijken en ik dook ineen achter een collega, in de hoop dat hij mij niet gezien zou hebben. Nadat de bijeenkomst was afgelopen liep ik snel terug naar de afdeling. Ik moest nog werk afmaken dus ik besloot om niet te blijven voor de borrel. Steeds terugdenkend aan vanochtend, de manier waarop ik naar hem had gekeken, wat ik tegen hem had gezegd, zorgde ervoor dat ik met een kop als een boei achter mijn computer zat te werken. Ik schudde mijn hoofd en zette de gedachte van mij af om mij verder te kunnen concentreren. Rond 17:30 kwam een collega de afdeling op om haar spullen om te halen. "Hey Peter, jij nog hier?" riep ze naar me. Ik keek op en antwoordde dat ik nog wat af moest maken voor morgen. " Sterkte dan, maar niet te lang blijven hoor!", zei ze en liep vervolgens weg. Ik ging verder met mijn werk en had geen erg in de tijd. Het was ondertussen 20:00 geworden en mijn maag kondigde aan dat het honger had. Ik keek op mijn horloge en zag hoe laat het was. Ik keek op van mijn scherm en viel van schrik bijna van mijn stoel. Even verderop de afdeling stond de nieuwe directeur tegen een pilaar aan geleund naar mij te kijken. Een glimlach op zijn gezicht en met zijn armen over elkaar. "Indruk aan het maken op de nieuwe directeur", grapte hij. " Eeehm, jaaa... nee, eh, werk afmaken", stamelde ik. "Hoelang stond jij....eeeh... u, daar al", vroeg ik aan hem.
"Heb je niet opgelet zonet bij mijn praatje?". Zijn glimlach verdween van zijn gezicht en hij keek mij serieus aan. Hij liep naar mijn bureau en ging op de rand van het bureau zitten. Hij keek mij strak aan en zei: "tijdens mijn praatje vanmiddag had ik toch gezegd dat je vooral je mocht zeggen. Ik hou niet zo van al dat formele gedoe". Hij legde een hand op mijn schouder. "Adem in, adem uit, ik ben dan misschien directeur, maar ik ben ook gewoon Marcel". En er verscheen een brede glimlach op zijn gezicht.

"Ik heb mij weliswaar al voorgesteld aan jou, maar nu ben ik benieuwd wie jij bent". Ik stelde mijzelf voor en vertelde over wat ik deed binnen het bedrijf. Al die tijd was hij op de rand van mijn bureau blijven zitten en keek mij recht in mijn ogen aan. Ik ratelde door over hoe leuk ik werken voor het bedrijf vond, dat ik een mooie kans had gehad om mijzelf te ontwikkelen naar mijn huidige functie, leuke collega's had". "En wat doe je zoal als je niet aan het werk bent?", onderbrak hij me. Ik vertelde wat over dat ik in een appartement woon in de stad, veel aan sport doe". Even oppervlakkig als dat ik wat vertelde over mijn werk. "Woon je alleen?", vroeg hij me. Wat verlegen antwoordde ik dat ik inderdaad alleen woonde, samen met mijn kat. Hij gniffelde bij die laatste opmerking. "Een knappe man als jij die alleen woont samen met een kat. Dat klinkt bijna als een clichť, dat het bijna te mooi is om waar te zijn".

Puzzelend keek ik hem aan na die laatste opmerking. "Ik snap je....", maar mijn vraag werd afgebroken toen hij zich vooroverboog en zijn lippen op de mijne zette. Na een seconde of 5 trok hij zijn hoofd terug en barstte in lachen uit. "Ik zag je wel kijken vanochtend in het fietsenhok". Ik voelde mij betrapt, maar tegelijkertijd ook super geil worden. Hij boog zich nogmaals voorover en drukte weer zijn lippen op de mijne. Na een paar seconden opende ik mijn mond onze tongen vonden elkaar. Terwijl we heftig aan het zoenen waren stond ik langzaam op uit mijn stoel en hij van het bureau. We drukten onze lichamen tegen elkaar en door de dunne stof van zijn pak voelde ik zijn pik kloppend omhoog komen. Als geile tieners gleden onze handen over elkaars lichaam. Ik voelde zijn gespierde borstkas, streelde zijn nek, gleed over zijn rug naar zijn strakke billen en hij bij mij. We keken elkaar recht in de ogen en elektriciteit leek tussen ons te bewegen. Mijn pik knelde in mijn boxer en ik drukte deze tegen de plek waar zijn pik verstopt zat achter de stof aan. Terwijl we zoenden trok hij zijn jasje uit en ondertussen knoopte ik zijn overhemd los. Deze gleed in een beweging van zijn schouders op de grond. Ik had nu een mooi uitzicht op twee prachtige tepels die door de opwinding ook stijf waren geworden. Ik boog voorover en nam zijn linkertepel in mijn mond. Ik zoog er zachtjes op, likte er langs met mijn tong en liet hem zachtjes tussen mijn tanden glijden. Het spel met zijn tepel werd beantwoord door een luid gekreun uit zijn keel. Na het spel met zijn linkertepel bewoog ik naar zijn rechter tepel en herhaalde wat ik eerder had gedaan. Hij pakte mijn achterhoofd vast en drukte mijn gezicht tegen zijn borstkas aan. Ondertussen gleed mijn hand over de harde bobbel in zijn broek. Met mijn andere hand probeerde ik zijn broek open te maken. Met wat hulp van Marcel lukt dit en met beide handen trek ik zijn broek en boxer naar beneden. Dankbaar springt zijn pik vrij uit zijn boxer en hongerig duik ik op zijn pik. Zijn pik is schat ik een cm of 17, maar erg dik. Met enige moeite lukt het mij om hem in mijn mond te krijgen. Marcel kreunt en pakt mijn haren stevig vast. Normaal hou ik er niet van als andere mannen zich dominant gedragen, maar bij hem lijkt al mijn weerstand als sneeuw voor de zon verdwenen. Afwisselend pijp ik hem heftig of neukt hij mijn keel. Het lukt hem zelfs om zin pik tot aan zijn ballen in mijn keel te stoppen. Wanneer hij zijn pik helemaal in mijn keel heeft geschoven, worden mijn ogen worden groter en heb ik moeite met ademhalen. Ik doe mijn best om zijn pik de ruimte te geven. Ik maak lichte kokhals geluiden en het samentrekken van mijn keel lijkt hem alleen maar verder op te winden. Hij houdt zijn pik een halve minuut op deze manier in mijn keel en haalt hem er dan uit. Zijn pik is bedekt met speeksel en voorvocht. Met een luide zucht en kreun haal ik weer vrij adem.

"Wauw", is het enige dat ik kan uitbrengen. Marcel pakt mijn handen vast en trekt mij omhoog in een innige omhelzing. Onze monden vinden elkaar en met zijn tong proeft hij zijn eigen voorvocht van mijn tong. Marcel zijn handen glijden nu onder mijn shirt en zoeken mijn tepels. Hij pakt ze allebei vast en knijpt er zachtjes in. Een kreun ontsnapt uit mn keel en ik bijt zachtjes op zijn lip. Zijn handen glijden van mijn tepels naar mijn broek en hij knoopt mijn broek los. Deze glijdt langs mijn billen naar beneden en nu sta ik in mn boxer voor hem. In mijn boxer zie je duidelijk de omlijning van mijn pik die nog net niet onder het randje van mijn boxer vandaan komt. "hmmm", ontsnapt uit zijn mond en hij gaat op zijn knieŽn voor mij zitten. Hij trekt mijn boxer naar beneden en mijn pik springt nu ook vrij. Marcel pakt mijn pik vast en trekt de voorhuid over mijn eikel. Een druppel voorvocht loopt uit mijn pisgat. Hij buigt zich voorover en likt de druppel op. Mijn pik maakt een kloppende beweging van goedkeuring en er vormt zich nog een druppel. "Volgens mij is er iemand hier flink geil", gromt Marcel en hij hij likt ook deze druppel op. Dan neemt hij mijn pik volledig in zijn mond en slikt hem in een keer tot achter in zijn keel. Mijn benen lijken wel in gelei veranderd, want ik heb moeite om overeind te blijven. Trillend van geilheid zoek ik stabiliteit door zijn hoofd vast te grijpen en mijn heupen duw ik in zijn gezicht. Mijn pik zit diep achter in zijn keel en ik hoor hem diep ademhalen door zijn neus. Met een van zijn handen pakte hij mijn ballen beet en trok ze een zachtjes een beetje naar beneden. Daarna liet hij mijn pik uit zijn keel glijden en begon langzaam op en neer te bewegen. Een geweldige sensatie ging door mijn lichaam. Ik was weliswaar al vaker gepijpt, maar dit was een compleet nieuwe sensatie. Steeds sneller bewoog hij op en neer over mijn pik. Terwijl hij met linkerhand met mijn balzak speelde, kneedde hij met de andere mijn rechter bil. Mijn gekreun veranderde na een paar minuten van dit heftige geweld in gehijg. Het duizelde van geilheid in mijn hoofd. Even keek hij op tijdens het pijpen en ik keek weer recht in zijn prachtige ogen. Het lampje achter mijn ogen ging uit en ik kon hem niet eens waarschuwen. Mijn benen begonnen heftig te trillen en vanuit mijn balzak kroop een warm gevoel mijn pik binnen. Een luide kruin ontsnapte uit mijn keel en schokkend spoten de eerste drie stralen zaad direct zijn keel in. "Hmmm", kreunde Marcel instemmend. Hij haalde mijn pik uit zijn keel, maar hield mijn eikel in zijn mond. De vierde, vijfde, zesde, zevende en achtste stralen kwamen in zijn mond. Ondertussen hield ik mij stevig vast aan het bureau om te voorkomen dat ik om zou vallen. "Fuck man, ho shit", hijgde ik. Na de achtste straal haalde ik mijn pik uit zijn mond omdat mijn eikel gevoelig was geworden. Mijn pik pulseerde nog een paar keer en er stroomde nog twee stralen zaad uit, die hij opving met zijn tong. Terwijl ik een beetje aan het bijkomen was kwam hij overeind en zoende mij, terwijl zijn mond nog vol zaad zat. Via onze tongen speelden we het zaad over en weer tussen onze monden. Ondertussen trok hij heftig aan zijn zijn nog keiharde pik. Het geile zoenspel moet hem extra hebben opgewonden want na een paar minuten begon hij heftig te kreunen tijdens het tongen. Hij hield mij stevig vast, waardoor de stralen tussen onze buiken in spoot. Hij duwde zijn onderlichaam tegen mij aan en als een fontein spoten de stralen omhoog. Mijn buik en borst kregen de volle lading. Zonder er op te letten, slikte ik de lading zaad die ik nog in mijn mond had door. Ik heb het aantal shots niet geteld, maar nadat hij op adem was gekomen keek ik naar beneden en daar droop een flinke hoeveelheid zaad langs mijn lichaam naar beneden. "Geil man, dat is echt een flinke lading geweest". Ik veegde mijn vinger langs mijn buik en schept een flinke lading zaad op mn vinger. Vervolgens bracht ik deze naar zijn mond. Gulzig likte hij het van mn vinger af en trok mijn hoofd naar hem toe. Ik leunde een beetje naar beneden en opende mijn mond. Hij liet het zaad van zijn tong in mijn mond glijden en vervolgde daarna met een stevige tongzoen.

We puften nog een beetje na van het geile avontuur toen opeens mijn buik weer begon te rommelen van de honger. "Zullen we eten bestellen?", stelde hij voor. Ik knikte instemmend en met hem naakt op schoot zochten we een restaurant uit om te bestellen.

Er komt een vervolg op dit verhaal. Wil je op de hoogte blijven? Of heb je geile ideeen voor een verhaal. Of wil je mij graag het resultaat van je geile ruksessie laten zien. Stuur gerust een mailtje naar peterstory9@gmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners