Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Schoolkamp 1 - 10949 keer gelezen
Het is morgen, Bas zijn wekker gaat af om 7:15. Bas word wakker en rekt zich nog even uit in bed. Dan staat hij op en gaat in zijn boxershort naar beneden. Hij loopt de keuken binnen en ziet een briefje liggen. Het is van mama. Lieve Bas, je gaat vandaag op schoolkamp maar ik moest om 6 uur al op mijn werk zijn dus ik kan je helaas geen gedag zeggen, maar ik hoop dat je heel veel plezier hebt daar. Kusjes mama". O wat lief denkt Bas. "Zal ik zeker doen xx" schrijft hij nog op het briefje.

Bas ziet eten staan op het aanrecht. Dat is zeker voor mij denkt hij. Normaal maakt hij zelf zijn eten maar nu heeft zijn moeder dat gedaan. Hij loopt naar de woonkamer en neemt plaats op de bank. Wanneer hij aan het eten is denkt hij terug aan wat er vorige week is gebeurd. Zou Luke nog steeds seks met mij willen? denkt hij in zichzelf. Ik hoop dat hij mij kiest met schoolkamp. Wanneer hij zijn broodje op heeft loopt hij naar boven. Hij pakt zijn telefoon en stuurt een berichtje naar Luke "Zullen we samen doen bij het schoolkamp?"Bas loopt naar zijn kledingkast en pakt een wit t-shirt, een korte broek en een rode boxershort. Hij loopt naar de badkamer, legt zijn kleren op de wasmachine en stapt de douche in. Hij denkt alleen maar aan Luke. Hij staat wel 5 minuten te dromen over hem en opeens krijgt hij een stijve. Wanneer hij dat beseft stapt hij snel uit de douche. Dit moet ik bewaren voor Luke grapt hij. Bas droogt zich af en poetst zijn tanden. Hij doet zijn rode boxershort aan en vervolgens zijn witte t-shirt. Als laatste doet hij zijn korte broek aan. Hij neemt zijn telefoon mee uit zijn kamer en loopt weer naar beneden.

Zijn tas is al ingepakt door zijn moeder. Dan denkt Bas opeens aan wat er vorige week gebeurde. Hij rent naar de slaapkamer van z'n ouders en kijkt in het nachtkastje. Ah condooms of glijmiddel? Het zou opvallend zijn als hij het flesje glijmiddel meeneemt dus kiest hij voor de condooms. Hij rent weer naar beneden en doet de condooms in zijn tas. Hij pakt zijn fiets in de schuur en fietst naar school. Onderweg naar school kan hij zijn gedachten niet afhouden van Luke.

Op school aangekomen zet Bas zijn fiets in de fietsenstalling en loopt naar het lokaal waar iedereen moet verzamelen. Hij kijkt rond. Waar is Luke? Zou hij niet te laat komen? Waar blijft hij, waar blijft hij.." Bas raakt een beetje in paniek. Maar op het laatste moment dat de groepjes worden gemaakt komt Luke binnen. "Sorry dat ik te laat ben!" zegt hij. Luke gaat naast Bas zitten. "Hoi" fluistert hij "Zullen we samen doen bij het schoolkampproject?" vraagt Bas. "Ja tuurlijk! Mevrouw ik en Luke willen samen een groepje vormen" zegt Bas hardop. "Dat kan" zegt de mentor.

"Ok de groepjes zijn gevormd dus we kunnen naar de bus" roept de mentor. In de bus gaan Bas en Luke alleen zitten, verwijdert van de rest van de groep. "Nog n uur" zegt Bas vermoeid. "Ja klopt" zegt Luke. De leraar zegt "Hallo allemaal mag ik even jullie aandacht? Als het goed is heb je een groepje gemaakt, elk groepje heeft zijn eigen bungalowhuisje en daar overnacht je met z'n tween in". "Dit betekent dat we alleen in een bungalow zitten" zegt Bas. "Kunnen we ons lekker vermaken" reageert Luke met een glimlach.

De mentor van de klas komt naar Bas en Luke toe. "Waarom zitten jullie niet bij de rest van de klas?" vraagt de mentor. "We willen gewoon even alleen zijn en over dingen praten waar niemand echt iets van hoeft te weten" antwoordt Bas. "Ok dan laat ik jullie met rust, als er iets is kun je altijd naar mij toekomen" zegt de mentor nog snel. Luke grabbelt in zijn tas. "Kijk eens". Hij laat een flesje zien. ''Wat is dat?" vraagt Bas verbaasd. "Glijmiddel, kunnen we het lekker doen". Bas glimlacht en geeft Luke een snelle kus op zijn wang. De tijd vliegt met Luke erbij, ze zijn binnen no-time aangekomen bij de locatie."Ok als volgt. Luke en Bas zitten in de laatste bungalow, 11 dus. Vergeet niet de deuren te sluiten wanneer je gaat slapen. Je mag er gelijk al heen". Bas en Luke rennen meteen naar hun bungalow. Luke maakt de deur open en ze zien 2 bedden staan. Ze lopen naar binnen. "We hebben alleen n bed nodig" grapt Bas. Ze lopen verder en ze zien een badkamer met daarin een wc en een douche. "Wel mooi" zegt Luke, "Kom we pakken onze spullen uit". In de bungalow hebben ze maar n kast en die moeten ze delen. Bas doet al zijn kleren in de kledingkast. "Hoeveel kleren heb jij wel niet bij je? We blijven hier maar voor 2 dagen. Kijk hier eens, ik heb maar n extra boxershort bij me en dat is die welke ik heb gekregen van jou" zegt Luke. "Ja klopt, maar je weet maar nooit, en ik kan altijd nog delen met jou" zegt Bas, "Dat is wel lief".

Luke pakt zijn tas ook uit en legt zijn kleding naast die van Bas. Luke heeft maar n extra boxershort, een kort broekje, een t-shirt en sokken bij zich. Voor de rest nog een potje met gel, snoep en glijmiddel. Luke pakt het flesje glijmiddel en laat het aan Bas zien "Speciaal gekocht voor ons". "Heel lief dat je hieraan dacht" zegt Bas. "Hoe zit het eigenlijk met Tim, weet je iets van hem?" vraagt Bas. "Nou ja, ik en hij hebben ruzie omdat hij nog een keer wilde afspreken om je weet wel te doen. Ik was het daar niet mee eens en toen begon hij ruzie te maken. Hij had zijn liefde al gevonden zei hij en die had ook een betere lul dan ik en zo" zegt Luke. "Oh, nou dan mag hij echt opflikkeren, toch?" zegt Bas. "Ja, vind ik ook".

Het is 6 uur, het is etenstijd. Bas en Luke komen als laatste de zaal binnen gelopen. Ze pakken een bord en scheppen wat eten op en gaan zitten. Ze praten nog wat bij en opeens komt mentor Jaap naar hun toelopen. "Weten jullie zeker dat er niets is, meestal is Luke de druktemaker en nu ben je net zo stil als Bas. Vergeet niet dat ik jullie mentor ben h, jullie kunnen altijd met mij praten wanneer je maar wilt". "Nee er is echt niks" zegt Luke. Wanneer iedereen klaar is met eten is er nog een mededeling. "Hallo allemaal, het is nu 7 uur, ik wil dat jullie allemaal om 9 uur in jullie bungalow zitten. Jullie mogen niet naar buiten tenzij het heel dichtbij is. Jullie krijgen allemaal een iPad en kunnen daarop doen wat jullie willen". "Kom zullen we gaan?" "Is goed" zegt Bas.

Bas en Luke zijn aangekomen in hun bungalow. Bas ploft neer op bed en Luke doet de deur op slot. Luke doet zijn t-shit uit en Bas ziet gelijk al een sixpack. Hij wordt hier bloedje geil van. Luke doet nu ook zijn korte broek uit. Je zag een rode boxershort met een flinke bobbel, Luke had duidelijk weer zin. Bas doet ook zijn t-shirt uit, bij hem zie je geen gespierde buik. Daarna doet hij zijn broek uit en is dezelfde rode boxershort als die van Luke te zien. Luke loopt naar Bas toe en ploft naast hem neer. Hij komt met zijn hoofd dichter bij dat van Bas en ze beginnen te zoenen. Luke doet gelijk zijn tong er al bij. Ze kantelen. Nu ligt Luke met zijn rug op het bed en Bas erboven op. Ze gaan verder met zoenen. Tijdens het zoenen maakt Bas lapdance bewegingen met zijn kont op de lul van Luke. "Je bent zo geil bezig" zegt Luke.

Bas stopt met zoenen. Hij doet Luke zijn boxershort naar beneden en pakt zijn paal vast. Hij doet zijn eikel in zijn mond en maakt pijpbewegingen. Bas probeert de staaf helemaal in zijn mond te doen. Het lukt, hij krijgt traanogen maar dit keer moet hij niet kokhalzen. Luke zijn hele 19 cm verdwijnt in de mond van Bas. Luke pakt Bas zijn achterhoofd en duwt er tegen met zijn hand. Hij bepaalt hoe hard en diep Bas moet pijpen. Bas krijgt steeds meer traanogen en moet dit keer wel kokhalzen, maar hij vindt dat gevoel fijn dus hij laat het Luke vaker doen. "Jij bent echt de beste pijper denk ik" complimenteert Luke. Bas kijkt Luke met zijn traanogen aan. "Jij hebt gewoon een super lekkere grote staaf" zegt hij en neemt de paal van Luke weer in zijn mond.

Dit verhaal wordt ook weer vervolgd.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners