Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sex met jongere knul 2 - 6213 keer gelezen
Dit is een vervolg op deel 1.

Raymon en ik hadden na het eerste contact mekaar echt gevonden en gingen dan ook vaker daten.

Soms bij hem, soms bij mij en als dat beide niet kon, gingen we naar een naaktstrandje in Almere of in de bossen bij Hilversum. We waren echt dol op mekaar en we pijpen er op los. Bijna elke 2 weken hadden we wel een date. Raymon stelde voor om eens een keer naar een homo ontmoetingsplaats te gaan om andere toe te laten kijken als wij bezig waren.
En zo gebeurde het dat we afspraken bij homo plaats vlakbij Amersfoort. Het was een mooie zomerse avond en we gingen samen de bosjes in. Na eerst heerlijk met mekaar te tongen, waarbij onze tongen minuten lang bezig waren om alles maar te voelen in onze monden wat maar kon, gingen we verder naar beneden. We begonnen ons rustig aan uit te kleden, t-shirt en overhemd lagen al snel naast ons. We merkten dat we niet onopgemerkt bleven. Hier en daar zagen we bespiedende ogen op ons gericht. Dat maakte ons alleen nog maar geiler.
Ook onze broeken moesten er aan geloven en zo stonden we in een mum van tijd naakt in de bosjes, beide met een keiharde paal. Raymon zakte door de knieŽn en nam mijn paal van 19*5 in zijn mond. met z`n tong rond m`n eikel werd ik alleen nog maar geiler. Al snel voelde ik mijn zaad naar buiten willen maar we wilde eerst mekaar goed opgeilen om dan samen over mekaar heen te spuiten als anderen toekeken. Ik nam Raymon zijn paal in m`n mond en ging zoals al eerder gemeld met mijn tong in zijn lekker etuitje die hij had, voordat ik bij zijn eikel kwam, Man wat was dit heerlijk. Ook onze kontjes gaven we nog een lekkere rimbeurt. In onze ooghoeken zagen we dat er wel een man of 10 stonden toe te kijken. Geen van allen maakte aanstalten om naar ons toe te komen, maar dat wilde we ook niet. Ons doel om meerdere toe te laten kijken was geslaagd, we konden nu overgaan om ons sperma naar buiten te spuiten en mekaar flink onder te spuiten. Raymon nam mijn pik weer in zijn mond en ik pakte zijn hoofd tussen m`n handen en neukte zijn mond. Ik wisselde met hem en nu pijpte ik hem diep. Ik pakte zijn harde ballen in m`n ene hand en met de andere pakte ik mijn eigen pik vast. Ik voelde dat ik ging klaarkomen en voelde ook dat Raymon harder en dikker werd en op ontploffen stond. we gingen tegenover mekaar staan en daar kwam ons sperma tegelijk naar buiten. Vele stralen warm zaad vonden z`n weg over onze buiken en benen, Wat een zalig gevoel. We hoorden de toeschouwers kreunen en hijgen, ook daar spoten ze hun zaad naar buiten. Na ons schoongemaakt te hebben, liepen we terug naar onze auto`s. We spraken af om eens in een publieke gelegenheid mekaar te gaan verwennen. Ik had al een idee. Ik zou Raymon gaan verrassen op z`n werk. Im deel 1 had ik al verteld dat Raymon in een exclusieve heren modezaak werkte en ik had bedacht hem daar op te gaan zoeken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik wist van hem dat de dinsdag niet zo druk was en dat hij dan soms alleen of met 1 andere collega zou werken. Ik dus op pad en ja hoor, hij was er alleen met de kleermaker. Kleding kon je hier gelijk laten vermaken, terwijl je wachtte. Hij zag me aankomen en kreeg gelijk pretoogjes.
Ik deed net of ik een klant was, want het mocht niet opvallen. Er liepen nog meerdere klanten in de winkel dus we moesten wel oppassen. Ik vertelde dat ik voor een kostuum kwam kijken, wanyt ik had binnenkort een feest. Een kostuum uitgezocht, wat natuurlijk te klein was. Ik had het laatste pashokje gekozen natuurlijk en Raymon kwam kijken of hij goed zat. Nee natuurlijk niet want de broek was te klein. Terwijl Raymon een andere ging halen, kleedde ik me helemala uit en stond met een harde pik op hem te wachten.
Hij schoof het gordijntje opzij en zag me uitdagend met een harde pik staan. Snel stapte hij het pashokje in en ging gelijk op de knieŽn voor me zitten en begon me te pijpen. Mmmmmmm wat een heerlijk gevoel. Opeens stond hij op en liep weer even naar buiten, want hij moest wel de zaak in de gaten houden. Even later stond hij weer bij me en ik zag dat hij ook een stijve pik had en trok snel zijn broek naar beneden en begon hem te pijpen. Hij wilde graag dat ik klaarkwam, alleen kon dat moeilijk in het pashokje want laat staan dat m`n zaad alle kanten op spoot dan had hij een probleem. Ik stelde voor dat ik naar het toilet moest en of dat dat ook bij hun kon. Dat was een goed idee want het toilet was in het magazijn. Zo gezegd zo gedaan. Ik me weer aangekleed en de winkel weer ingelopen en vroeg aan Raymon of er misschien een toilet was, omdat ik een lange reis achter de rug had en ik nodig moest plassen. Ik zei dit alles net iets harder dat de kleermaker het ook hoorde. Dus Raymon zegt dat dat wel kan en zegt tegen de kleermaker dat hij mij even begeleid naar het toilet en of hij dan even op de zaak wil letten. Geen probleem. Yes we hadden vrij spel. Op het toilet had ik weer snel mijn broek op de knieŽn en zat Raymon weer voor me. Op het moment dat ik klaarkwam hoorde we wat en Raymon had zijn mond vol met mijn sperma. Ik snel m`n broek omhoog en het enige wat Raymon kon doen is snel mijn zaad doorslikken. De kleermaker kwam aanlopen en vragen of Raymon even wilde helpen want een klant had een vraag die hij niet kon beantwoorden. Ik moest wel lachen, want Raymon moest met een zaadmond een andere klant helpen. Ik zei tegen de kleermaker dat ik wel iets moois gezien had maar nog geen keuze kon maken en nog wel terug zou komen. Toen ik weg liep en om keek naar Raymon moesten we allebei lachen en gingen met onze tong over onze lippen. Wat was dit weer super. Bij onze volgende date zouden we weer wat nieuws gaan uitproberen. de volgende keer meer hierover.

Vond je het geil of wil je wat kwijt, stuur maar berichtje naar be.4you@live.nl

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners