Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sex met jongere knul - 15335 keer gelezen
Wat ik nu vertel is een waargebeurd verhaal. Dit speelde zich af rond 2010. Ik zal me even voorstellen, ben een man van toen net 50, vond en vindt het nog steeds erg geil om met jongere knullen te daten. Ik was getrouwd en heb 2 kinderen. Ik wist toen al wel dat ik niet alleen van vrouwen hield, maar ook van mannen en dan vooral jongere mannen.
Ik leerde Raymon kennen via Bullchat en hij was net begin 20. Werkte als verkoper in een zeer modieuse kledingzaak. Ik woonde in Flevoland en hij vlakbij Hilversum. We spraken de eerste keer bij mijn thuis af, mijn vrouw was werken en de kids naar school. Ik had niet verwacht dat hij zou komen, want het is toch wel een beetje apart als een ouder met een jonge knul afspreekt. Maar hij kwam toch.
Na de eerste kennismaking wilde hij graag naar boven naar de slaapkamer want hij was erg geil. Nou ik niks minder, wat een hunk was het. Ik had al wel wat foto`s gezien maar je moet altijd maar afwachten of die nog wel kloppen.
Na lekker mekaar betast te hebben, vlogen de kleren al snel in het rond. Man wat zag hij er super uit. Hij was net iets groter dan ik, denk ik ongeveer 1.87 mtr en woog ongeveer een 75 kilo en een pik van een 16-17 cm. Nou mag ik ook niet klagen met m`n 19x5 cm en dat was wat Raymon zo trok in mij. Hij viel op wat oudere mannen met een grote pik, want hij was dol op pijpen.
Hij ging gelijk door de knieŽn en nam mijn keiharde pik in z`n mond. Je kon wel merken dat Raymon dit vaker gedaan had. Hij ging met zijn tong heerlijk over m`n eikel en nam vervolgens mijn pik tot m`n ballen in z`n mond. Ik wist niet waar ik het zoeken moest.
Op een gegeven moment moest hij stoppen of ik zou al klaarkomen. We ruilde van standje en ik begon zijn pik te zuigen. Hij had zo`n heerlijk iets gekromde pik met nog een heel groot velletje over z`n eikel. M`n ik noemde het m`n lekkere tuitje. Met mijn tong ging ik in z`n tuitje wat hij erg geil vond. Nou ben ik al wat gewend en nam vervolgens zijn pik helemaal in m`n mond en liet die minuten lang achter in m`n keel zitten tot ik niet meer kon. Raymon vond dat echt geil. OOHHHH jjjjaaa ga zo door, wat vind ik dit geil zei hij. Dit heeft niemand nog gedaan bij me, oohhhh wat super. Je moet stoppen nu anders kom ik al klaar en ik wil graag jouw kontje nog neuken.
Geen probleem zei ik Raymon, ik ben van alle markten thuis dus leef je maar uit. Ik wil je eerst klaarpijpen en dan ga ik je neuken. Hij nam m`n pik weer in z`n mond en ging verder waar hij eerder gestopt was. Wat kon hij pijpen, ik zag sterretjes voor de ogen, mmm heerlijk Raymon ga door.
Ik kon mijn orgasme niet langer uitstellen en spoot vele stralen warm zaad zijn mond in. Ik zag zijn pretoogjes en zag dat hij al m`n zaad doorslikte, alles zoog hij uit m`n pik. Wat was ik geweldig klaargekomen.
Raymon liet mijn pik met rust en zakte verder naar beneden waar mijn kontje een beurt kreeg met zijn tong. Na mijn ballen en sterretje lekker gelikt te hebben, duwde hij zijn tong in m`n ass. MMMMM super was dat. Hij probeerde zo diep mogelijk in m`n kontje te komen, wat hem goed lukte. Mijn kontje was erg nat geworden van zijn rim kunsten en Raymon vond het tijd om maar eens zijn pik in me te stoten. Met m`n benen naast me hoofd, stootte hij zijn pik diep in me. Hij hield het tempo er goed in, wat een super gevoel was dit. Ik voelde dat zijn pik groeide in m`n kontje en met een kreet kwan hij klaar. Diep spoot hij zijn zaad in m`n darmen. Wat een heerlijk gevoel gaf dit. Nadat hij nog even zijn pik in me gelaten heeft, trok hij zijn slapper wordende pik uit me. Ik draaide me om, om ook het laatste restje zaad uit zijn pik te zuigen. Met een heerlijk gevoel lagen we uitgeput op bed. We lagen in elkaars armen na te genieten. Onze tongen speelde met mekaar en op een gegeven moment zei Raymon, ik hoop dat het je bevallen is want ik wil graag vaker daten met je. Dat klonk als muziek in de oren, want ik had ook erg van hem genoten.
We wisselde onze mobiele nummers uit en spraken af om snel weer te daten. Dat kon ook wel een keer bij zijn thuis als z`n ouders weg waren. Dat was een goed idee, want zo konden we kijken waar we terecht konden , bij mij of bij hem.
We hebben nog heel vaak gedate, maar later meer daarover.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners