Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Spontane actie - 7846 keer gelezen
Ik ben op mijn gemak in de tuin bezig, het is niet mijn grootste hobby maar zo nu en dan moet je echt iets aan de tuin doen. Ik woon in een leuke, rustige straat. Voor mijn woning is een klein grasveld waar een paar speeltoestellen op staan. De auto’s staan een stukje bij de huizen vandaan wat soms wel eens lastig als je de auto wilt schoonmaken of er zware spullen in of uit moet laden. Het is een blok met vijf huizen waarvan ik de het tweede huis heb, al vele jaren woon ik hier. Nadat mijn relatie aan een einde kwam ben ik hier naar toe verhuisd, zeven jaar geleden heb ik het huis van de woningbouwvereniging gekocht voor een redelijke prijs. In het rijtje is nog één huis niet verkocht, daar hebben al redelijk veel verschillende mensen in gewoond. Meestal zijn het gescheiden mensen, drie weken geleden is er een iets ouder stel in getrokken. De eerste keer dat ik de mensen zag vond ik dat zij beide een beetje uit de hoogte deden. Ik heb hun een paar maal begroet als ik langs liep, zij groeten dan heel koel terug. Ik kijk even door de straat en zie de auto van de nieuwe buren aan komen, de vrouw stapt uit en komt met een boodschappentas in haar hand aan gelopen. Ik ga verder in de tuin, een poosje geleden heb ik mezelf voor genomen dat ik niets meer zeg tegen hen. De vrouw is bij mijn tuin en blijft even staan, met een vrolijke blik kijkt zij in de tuin en naar mij.

“Nou buurman, je mag bij mij de tuin ook wel komen doen als je daar zin in hebt.” “Sorry, buurvrouw het is niet mijn grootste hobby, of er moet iets leuks tegenover staan.” Heel even zie ik een genietende blik in haar ogen, dan loopt zij rustig verder. Ik kijk haar na en zie dat zij met haar billen meer schut dan dat zij tot nu toe heeft gedaan. Vlak voordat zij haar woning in stapt, kijkt zij nog een keer naar mij, haar ogen stralen nog steeds. Als ik klaar ben in de tuin neem ik mijn spullen mee, ik loop om het blok heen en als ik bij de poort van de nieuwe buren kom gaat deze open. Met een strakke spijkerbroek rond haar billen, een bloes die mij een zicht geeft op haar blanke huid tot net aan het begin van haar borsten. Glimlachend kijkt zij mij aan, ik merk dat zij wil praten. “Zo buurman, klaar?” “Ja buurvrouw, met de tuin ben ik klaar nu de rest nog.” “Welke rest, buurman?” “Denk dat ik dat beter maar niet kan zeggen, waarschijnlijk krijgt u dan gelijk een heel verkeerd beeld van mij.” “Waarom zou ik een verkeerd beeld krijgen?” “Dat wat ik bedoel is meestal voor twee mensen, of voor drie. En dan achter de gesloten deuren.” “Jij bedoelt de seks? En met klaar zijn bedoel je klaarkomen?” Door haar rechtstreekse benadering weet ik even niets te zeggen en kijk haar een beetje geschrokken aan. Haar ogen stralen en kijken mij strak aan. “Hmmm ja buurvrouw dat bedoelde ik.” “Als je hulp kunt gebruiken moet je het maar zeggen, dan kan ik daarna hulp gebruiken in mijn tuin.”

Zonder nog iets te zeggen trekt zij de poort dicht en loopt met draaiende billen weg. Voor zij echt te ver is waag ik het erop. “Die hulp is welkom buurvrouw.” Ik loop na die woorden naar mijn poort, als ik binnen ben laat ik mezelf even tegen de poort aan vallen. Dit had ik niet verwacht van haar, het is een leuke vrouw, niet heel knap maar zij mag er best zijn. De spullen zet ik in de schuur en in de keuken was ik mijn handen, als ik boven ben kijk ik uit het raam maar zie de buurvrouw nergens. Er heerst een opgewonden spanning in mijn lichaam, als ik de werkkleren uit trek springt mijn harde pik tevoorschijn. Ik neem een douche, later zit ik in de achtertuin met een kop koffie te genieten van het leven. Ineens wordt er op de poort geklopt, ik loop ernaar toe en als ik hem open stapt de buurvrouw naar binnen. Met een glimlach kijkt zij mij aan, ik sluit de poort en draai hem weer op slot. De vrouw pakt mijn hand en neemt mij mee naar binnen, in de keuken gaat zij tegen het aanrecht aan staan en kijkt mij strak aan.“Buurman, hoe had je dat in gedachten dat ik jou kan helpen? Wat wil je met mij doen en wat wil je wat ik doe?” “Sorry buurvrouw, u overviel mij ermee en toen heb ik dat gezegd. Natuurlijk zou ik het heerlijk vinden om met u seks te hebben, te genieten en samen klaar te komen. Ik heb er alleen niet over nagedacht hoe en wat, ik ben een man die overal voor in is. Mocht u iets in gedachten hebben dan hoor ik het graag.” Lachend kijkt zij mij aan, zonder iets te zeggen komt zij naar mij toe en drukt haar lippen op die van mij. Gelijk laat ik mijn tong tussen haar lippen door glijden en streel haar tong. Mijn handen strelen haar rug en haren, langzaam ontstaat er een vurige tongzoen, als zij mij loslaat kijkt zij mij strak aan.

“Jij zoent heel lekker buurman, ik wil jou tussen mijn benen. Eerst met je gezicht, dan wil ik je lippen voelen, ik wil dat je mij klaar laat komen in jou mond. Daarna zal ik je nemen, jij zult genieten net zoals ik dat zal doen.” Met een gerichte beweging maakt zij mijn broek los, gelijk voel ik haar vingers en lange nagels in mijn harde paal. Luid kreunend kijk ik haar aan, met een glimlach trekt zij mij achter haar aan, zonder mijn lul los te laten gaan wij de trap op. Boven wijs ik naar mijn kamer, zodra wij daar binnen zijn pakt zij mijn overige kleren beet en scheurt die van mijn lichaam. Met een harde duw belandt ik achterover op het bed, langzaam begint zij zich te ontkleden, er komen een paar zalige borsten tevoorschijn. Met een stralende glimlach kijkt zij mij aan, haar tong glijdt over haar lippen.

“Jij bent overal voor in?” “Overal buurvrouw mmmm, je ziet er geweldig uit.” Zij draait zich iets om en schuift haar spijkerbroek van haar billen, er komt een sexy slipje tevoorschijn wat haar strakke billen maar net in toom kan houden. Langzaam draait zij zich om, in haar kleine slipje heeft zij een grote bult, mijn opwinding schiet snel de lucht in. Een droom wordt waarschijnlijk eindelijk waarheid, voorzichtig komt zij het bed op. Ik mag haar niet aanraken terwijl zij over mij heen schuift, dan drukt zij haar kruis in mijn gezicht. Ik ruik de geur van seks, urine en opwinding. Met mijn tong streel ik haar slipje, dan trekt zij haar slip opzij en laat haar half harde paal op mijn lippen vallen. Met haar handen pakt zij mijn hoofd en drukt gelijk haar groeiende paal mijn keel in. Gulzig begin ik haar te likken en te zuigen. Haar pik groeit naar volle hardheid, ik constateer dat haar paal groter is dan die van mij. Met langzame bewegingen begint zij mij in mijn mond en keel te neuken, kreunend laat zij mijn hoofd los en kruipt van mij af. Ik wordt door haar verder over het bed getrokken zodat mijn hoofd net van het bed af valt. Lachend kijkt zij mij aan, ik voel haar paal weer tussen mijn lippen. “Ooooo buurman ik ga je deep throat neuken, dit wil ik al zolang ik hier woon met je doen. Mmmmm je bent zo een heerlijke kerel hier komt mijn dikke paal, helemaal voor jou.”

Langzaam schuift zij haar paal steeds verder in mijn keel, schokkend en kokhalzend ontvang ik hem. Als hij er helemaal inzit blijft zij stil staan en pakt mijn op springende staande pik beet. Met een rustige beweging trekt zij haar paal terug en duwt hem hard terug in mijn keel. Bij de tweede beweging kom ik met een daverend orgasme klaar, mijn zaad spuit in verschillende bogen op mijn buik. Ik hoor de buurvrouw lachen. Even later trekt zij haar pik uit mijn keel en loopt om het bed heen, zonder moeite tilt zij mijn benen omhoog en legt die tegen haar schouders. Genietend kijkt zij mij aan en schuift dan haar staal harde paal tot aan haar ballen hard in mij. Er schieten een aantal pijnscheuten door mijn lichaam die snel weg trekken en plaats maken voor alleen maar genot. De buurvrouw neukt mij met soms rustige stoten om dat af te wisselen met gemene harde stoten. Ineens voel ik haar schokken en als ik haar aan kijk voel ik mijn kontje vol stromen met haar zaad. Langzaam schuift de paal uit mijn kontje. De buurvrouw komt op het bed en drukt haar paal in mijn mond en zegt dat ik hem moet schoon likken.

Na een douche gaan wij naar beneden, lachend kijkt zij mij aan en fluistert dat ik bij haar in de schuld sta. Gelijk zeg ik dat ik, na zo’n spontane actie, graag op deze manier in de schuld wil staan. Met een luide lach vertrekt zij weer, ik hoop dat het niet de laatste keer was.

Ronald.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners