Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Strak in pak genomen - 17513 keer gelezen
Strak in pak genomen

Als sales representative van een bekend bouwbedrijf in het oosten van Nederland kom je nog wel eens op plekken in het land. Ik reis vaak naar klanten toe als ze een nieuwe opdracht willen bespreken. Ik werk al 15 jaar voor dit bedrijf nadat ik afstudeerde in Enschede. Ik ben 38 en woon in de buurt van het hoofdkantoor. Zo ben ik snel op de zaak.

Ik hou heel erg van mijn baan. Omdat ik alleen woon heb ik ruim baan als het aankomt om klanten alles te geven wat ze nodig hebben om met ons zaken te doen. Ik heb echter nog nooit zo’n spannende ervaring gehad, maar het is en blijft een grote fantasie van mij. Vaak kijk ik als ik klaar ben bij een bedrijf of mijn Grindr in de buurt nog lekker mannen laat zien. Zo ben ik wel al een paar keer langs geweest bij lekkere mannen door het hele land. Maar de ervaring om het in een kantoorpand te doen met een klant is helaas nog nooit voorgekomen. Tot nu:

Ik ben opweg naar een klant in Groningen. Het is een belangrijke klus. Vanmorgen heb ik mijn overhemd nog gestreken en mijn goede donkerblauwe Armani pak aangetrokken.
In de auto volg ik mijn TomTom naar het aangegeven adres. Ik parkeer mijn auto voor het bedrijfspand van de klant en loop naar binnen.

Binnen word ik door de vrouwelijke medewerkster aan de balie begroet. ”Goedemiddag, u moet meneer van Veen zijn.” “Dat klopt.” Antwoord ik. “Ik heb een gesprek met meneer Dijkstra.” De vrouw kijkt even op haar computerscherm “Ik zie het, neemt u plaats. Ik zal meneer Dijkstra laten weten dat u er bent.” Ik neem plaats op een stoel en na een paar minuten hoor ik boven me een paar voetstappen. “Meneer van Veen?” hoor ik een zware mannenstem zeggen. Ik sta op van mijn stoel en loop naar de man toe. “Goedemiddag meneer Dijkstra.” Ik steek mijn hand uit naar de zijne. Met een ferme grip pakt hij mijn hand en schut hem een keer op en neer. “Aangenaam meneer van Veen, noem me maar Marcel” zegt de man. “Aangenaam Marcel” antwoord ik terug. “Zullen we boven naar mijn kantoor lopen?” vraag Marcel. Samen lopen de 2 trappen op. Aan het einde van de gang heeft Marcel een kantoor zitten net om een hoek heen.‘Hmmm dit zou een perfecte plek zijn om even ongestoord te neuken’ schiet er door mijn hoofd. ‘Nee Chris’ schiet er door mijn hoofd. ‘Eerst zaken en dan plezier.’ Marcel sluit het kantoor en wijst naar een stoel. “Neemt u plaats. Wilt u wat drinken?” vraagt Marcel. “Ja graag, een bakje koffie alsjeblieft. En noem me Chris” antwoord ik vriendelijk terug. Nadat ik mijn koffie heb, gaat Marcel tegenover mij aan het bureau zitten. We bespreken wat zakelijke dingen. Terwijl Marcel praat heb ik maar moeite mijn ogen van zijn strakke overhemd af te houden. Zijn gespierde borst tekent geil af. De paarse stropdas valt in een soort dal gecreëerd door zijn gespierde pecs. Hij heeft een donkere baard. Hij zal zo rond de 45/50 zijn. Zijn huid heeft een donkerder gebruind kleurtje. Na een uurtje overleg zijn we eruit. Nadat we een paar papieren hebben getekend voor mekaar maak ik aanstalten te vertrekken. Nog even schiet er door mijn hoofd: ‘Zal ik hem nu gewoon pakken? Gewoon bij z’n stropdas en hem zoenen? Nee, de deal is rond. Dat kan ik niet maken.’
Na een vriendelijke groet van Marcel bij de deur van het gebouw loop ik naar mijn auto toe. Ik ben echter best wel opgegeild door het prachtige lichaam van Marcel en besluit mijn stress te verlichten met een lekkere man via Grindr. Ik open de app en kijk wie zich in de buurt van mijn locatie bevinden. De update komt door en een hoop nieuwe vakjes ontstaan. De afbeeldingen laden in. Plots valt mijn oog op de man die het dichts bij mij in de buurt is. Het is een foto van een harige borst en buik. Het gezicht is niet de zien, maar die grote borstspieren herken ik nog wel. Het is Marcel!

Ik klik op zijn profielfoto en ja hoor, man/47 staat er. Hij is op nog geen 100 meter van mij weg. Plots springt het account van de heerlijke torso online. Ik zie voor mijn ogen hoe ik plots een berichtje van het profiel binnen krijg. Ik open hem gelijk: ‘Zin om weer even naar binnen te komen, Chris?’ staat er. ‘Ja’ antwoord ik kort terug en met een zwaai open ik mijn autodeur weer. Ik doe de auto op slot en loop weer naar de ingang van het gebouw. De vrouw achter de balie kijkt me een beetje scheef aan “Goedemiddag weer meneer van Veen. Hoe kan ik u helpen?” vraagt ze. “Emm...” stamel ik ‘Vlug Chris bedenk wat!!’ schiet er door mijn hoofd. “Em, ik ben nog wat papierwerk vergeten te bespreken en ik vroeg me af of meneer Dijkstra nog even tijd had om ze door te nemen.” Antwoord ik vlug. “Ow geen probleem. Ik bel meneer Dijkstra wel even op.” Antwoord de vrouw vriendelijk. Na een paar woorden over en weer aan de telefoon hoor ik de vrouw zeggen: “Oké, ja, oké dan stuur ik hem naar boven.” “Meneer Dijkstra heeft nog even tijd voor u. U weet waar het kantoor is?” zegt de vrouw tegen mij. “Jahoor, dankuwel” antwoord ik.

Met grote stappen loop ik de trappen op. Door de hal. Daar is de kantoordeur. Ik zie door het glas Marcel aan zijn bureau nog zitten. Ik open de deur en stap naar binnen. “Ah, Chris” reageert Marcel. Voor ik wat kan antwoorden staat hij op en loop naar me toe. Dan zie ik het, zijn half stijve dikke lul hangt al door zijn gulp de nette pantalon uit. “Hmm” reageer ik hardop en ik sluit de deur achter me. Ik trek mijn jas uit. Marcel staat tegen zijn bureau geleund en grijst geil naar me. “Zin om nog even verder te spelen?” vraagt hij met zijn heerlijke donkere stem. “Hmm zeker.” Antwoord ik terwijl ik naar hem toe loop.

Marcel pakt mijn hoofd beet en we beginnen meteen te zoenen. Tussendoor vraagt hij: “Je bent bereid je kontje voor me open te zetten?” “Hmmm ja, Marcel neem me!” antwoord ik geil. De warme rillingen lopen me over mijn lijf en ik pak zijn heerlijk stijve pik vast. “Dan ga ik je wel laten zien wie hier de baas is Chris! Dat begrijp je hopelijk?” antwoord Marcel. Zijn baard nog tegen mijn gezicht. Hij grijnst en ik zie de glinstering van een beest in zijn ogen.

Met een duw brengt Marcel me op mijn knieën. “Likken” reageert Marcel kort en met een lach. Gulzig neem ik zijn harde paal in mijn mond. Ik voel hoe zijn eikel de achterkant van mijn tong bereikt en mijn keel in glijd. Ik voel zijn ballen tegen mijn kin en zit met mijn neus in zijn kort zwarte schaamhaar. Zijn mannelijke geur wind me alleen maar meer op. Mijn pantalon begint strak te staan aan de voorkant. Op en neer glij ik met mijn mond over zijn heerlijke zoute schaft. “Hmmm ja goede tongbewegingen heb je lekker ding.” Kreunt Marcel. “Leg je handen maar op mijn borst.” Bedwingt Marcel me. Ik sla mijn platte handen op zijn overhemd, precies op zijn harde pecs. Met een klets komen ze neer. Ik wrijf en kneed en sla door terwijl ik op en neer blijf gaan over zijn paal. Marcel maakt ondertussen zijn stropdas los en hangt die lichtjes over zijn schouders. Hij opent de eerste 4 knopen van zijn overhemd. Zo kan ik net met mijn handen over zijn harige borst gaan en in zijn harde tepels knijpen. Met één hand pakt Marcel mijn hoofd en begint me oraal te neuken.Beide kreunen en steunen we van genot. Ik voel plots hoe Marcel me aan mijn oksels omhoogtilt en me weer begint te tongen. Marcel draait samen met mij 180 graden zodat ik nu tegen het bureau sta met mijn rug. Marcel slaat met beide handen op mijn kont en kneed mijn billen. Plots draait Marcel me hardhandig om en duwt me voorover over het bureau. Met een klap kom ik neer en ik brom geil. Terwijl Marcel me aan m’n haar vast houdt gaat hij met zijn harde lul tussen mijn billen door. Ik kreun geil en voel hoe Marcel mijn haar los laat, op zijn hurken zakt en mijn benen vastpakt. Hij steekt zijn hoofd mijn naad in en begint mijn broek te likken. Dan tuft hij een paar keer op m’n hol en gaat verder met likken. Ik voel langzaam zijn speeksel door mijn broek en boxer komen tegen mijn gevoelige hol aan. Dan voel ik Marcel zijn handen langs mijn benen naar voren gaan. Hij streelt over mijn harde erectie in mijn broek wat me geil laat kreunen. “Hmmm dat is je gevoelige plek toch Chris? Zullen we hem anders wat ruimte geven. Dan kan ik ook je heerlijke hol eens lekker oprekken.” Bromt Marcel. “Ja geile hunk! Neem me!” antwoord ik hijgend. Marcel lacht: “Goedzo, zo hoor je je te gedragen.”

Marcel opent mijn gulp en haalt mijn stijve paal eruit. Dan maakt hij mijn riem los waardoor mijn pantalon net los genoeg is om over mijn billen te glijden. Maar door mijn erectie blijft mijn broek omhoog. Marcel ontbloot mijn sterretje en begint weer heerlijk te rimmen. Ik kreun en steun van genot. Marcel staat op en legt een hand op mijn onderrug. “Nu gaan we even lekker rijden.” Lacht hij. Plots voel ik hoe hij voorover leunt en de paarse stropdas onder m’n keel door haalt. “Klaar voor de rit van je leven?” vraagt Marcel geil. Smekend antwoord ik hem: “Ja! Neem me hard!” de zijde stropdas onder mijn kin geilt me zo op dat ik er gek van word. Ik moet die harde lul voelen. Marcel stampt zijn harde lul mijn kont in. Op datzelfde moment trek hij de stropdas met één hand hard naar zich toe. Aan m’n keel word ik van de tafel gelicht. Ik kreun het uit van pijn en geilheid. Zo hoort een man mij te nemen!

Marcel trekt met één hand de stropdas van mijn nek omhoog mijn mond in. Als een ruiter die controle eist over een wild paar trekt Marcel aan de teugels en berijd met. Marcel kreunt: “Hmmm, goed strak gat heb je!” “Ah, ah, ah, ah, jaaaha, neem me” kreun ik op het ritme van het neuken van Marcel door de stropdas heen. Met een hand aan de teugels en een hand stevig de onderkant van mijn colbertjasje vast, rijd Marcel me harder en harder. Zijn paal voel ik steeds dieper in me gaan. Dan laat hij de stropdas los en draait me met een handige beweging het bureau op. Op mijn rug en met mijn benen in de lucht lig ik voor hem klaar. Marcel pakt me bij mijn benen beet en hamert zich weer een weg mijn hol in. Hij berijd me als een beest en hijgend en kreunend voel ik hoe de geaderde lul diep in en uit mijn kont gaat. Met mijn handen trek ik mijn eigen harde erectie af.

Dan trekt Marcel me van het bureau af. “Ik ga je nu eens goed van mijn zaad laten genieten. Werken moet je!” Commandeert Marcel me. “Ja meneer. Geef me uw zaad.” Hijg ik geil. Marcel pakt mijn hoofd beet en tongt me. Dan duwt hij me weer op mijn knieën en kom ik oog in oog te staan met zijn heerlijke pik. Marcel trekt zijn colbert weer wat opzij en duwt mijn hoofd over zijn pik. Met harde hand neukt hij mijn mond. Als ik even losgelaten word kom ik met een hijg van zijn lul af. Speeksel en voorvocht druipen langs mijn kin en zijn lul. Dan duwt Marcel me weer hardhandig over zijn paal. Na een paar minuten bromt Marcel kreunend: “Ah, ik ga komen!” hij trekt me van zijn lul af en dikke stralen crème vliegen over mijn borst. Het geile witte vocht steekt geil af tegen mijn donkerblauwe pak. Marcel kreunt en brult als hij klaarkomt. Zijn hoofd en brost rood en vol met zweet. Dan bromt hij opluchtend en lacht. “Hmmm awh, mooi dat je nog even tijd had om terug te komen! Laat me jou nu ook van je nood verlossen.”

Marcel buigt naar me toe en tongt me. Dan trekt hij me omhoog en legt me weer op mijn rug op het bureau. Met mijn benen op zijn schouder leunt hij naar me toe en begint hard aan mijn pik te trekken. Hij wrijft met zijn andere hand over mijn borst onder mijn overhemd. Zijn zweet druppels vallen door de bewegingen op mijn borst en vormen grijze kringen op mijn overhemd. Ik voel dat ik ga komen en kreun: “Ja Marcel! Ik kom!” “Ja! Spuit voor me.” Bromt Marcel. Dikke zaad stralen vliegen over mijn buik en borst en landen naast Marcels zaad en zweet. Marcel leunt voorover en likt over de zaadplekken.

Na nog wat te tongen bewonderd Marcel de witte spetters over mijn donkere colbert nog eens. “We moeten vaker zaken doen Chris. Dit was heerlijk” antwoord Marcel voldaan. Nadat we ons weer zo goed en zo kwaad als het gaat gefatsoeneerd hebben, doe ik mijn jas aan en loop snel naar buiten.

Thuis heb ik gelijk mijn colbert uit gedaan en heb ik op de bank mezelf met de geur van Marcel zijn zaadvlekken nog een keer klaar gerukt. Dit geile avontuur zou ik graag nog een keer beleven.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners