Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tienercamp - 21208 keer gelezen
‘Hé, mag ik je piemel eens zien?’

Even fronste ik mijn wenkbrauwen terwijl die vraag nagalmde in ons tentje. Nog even de berichten op mijn smartphone checken, voordat ik zou gaan douchen. Mijn twee vrienden Robbe en Daan waren al vertrokken. Enkel ik en de nieuwkomer Mirko waren nog in het tentje. Hij zou toch niet? Toch niet hij? Want behalve zijn naam, had de zuiderse jongen nog maar amper gepraat. Terwijl ik me dat bedacht draaide ik mijn hoofd. Mirko stond met zijn rug naar mij en stroopte net een zuivere onderbroek over zijn benen omhoog. In een flits zag ik een glans over zijn donkere billen. ‘Sorry, vroeg je wat?’ vroeg ik, bang voor het antwoord. In het duister zag ik hoe Mirko’s grote donkere ogen achter zich keken. Hij zei niets en ergens vond ik het best griezelig. Ik legde mijn smartphone opzij en besloot het over een andere boeg te gooien ‘Hé Mirko, vind je het een leuk kamp tot nu toe?’ Met half open mond draaide hij zich nu naar me toe. ‘Wel oké denk ik...’ zei hij terwijl hij nu duidelijker zijn schouders ophaalde.Van buiten klonk er geschuifel. Robbe en Daan kwamen het tentje binnen. ‘Jullie beurt...’ zei Daan die op zijn knieën en al in pyjama de tent in kroop. Terwijl Mirko meteen het tentje uit ging, hoorde ik Daan naar me fluisteren ‘En Jasper, heeft hij nog wat gezegd?’. Met mijn lippen op elkaar gedrukt keek ik hem aan. ‘Laat maar, haha zegt al genoeg!’ lachte Daan uitbundig. ‘Zal nog wat verlegen zijn...’ antwoordde ik terwijl ik mijn spullen meenam om te gaan douchen.

‘Jij en die andere twee zijn precies goede vrienden?’ vroeg Mirko terwijl we naar het hoofdgebouw liepen. ‘Ja klopt, met Daan zit ik in dezelfde klas. Het is al de twaalfde keer dat we meegaan met dit kamp. Het lijkt wel alsof het elk jaar leuker wordt. Telkens doen we weer nieuwe knotsgekke dingen!’ zei ik grinnikend terwijl ik aan al onze gave edities terugdacht. ‘En die andere... euh Robbe?’ vroeg Mirko. ‘Robbe is er pas de laatste drie jaar bijgekomen. Met hem kan je altijd lachen.’ vertelde ik lachend. ‘Jou eerste keer op kamp hier?’ vroeg ik en Mirko knikte. ‘We hebben thuis niet zoveel geld, ehm...’ Mirko zweeg plots en keek naar de grond. Omdat zijn huidskleur behoorlijk donker was, kon je moeilijk zien dat hij bloosde. ‘Fijn dat je erbij bent. Weet je, rijk of arm maakt hier niet uit. Ze maken er voor iedereen telkens een erg fijn kamp van!’ zei ik en sloeg een arm om zijn schouders. In het licht van het douchegebouw en ik kon zien dat Mirko dankbaar en opgelucht glimlachte.

Net toen we binnen gingen, liepen twee groepsleiders buiten. Ze hadden beide nog natte haren en waren net gedoucht. ‘Hé Jasper en ehm Mirko was het? Jullie zijn de laatste.’ zei een van de twee die ik doorheen de jaren goed had leren kennen. Hij wees ons de kleedkamer en douches. ‘Hé Jasper, ik kan je wel vertrouwen denk ik?’ zei hij terwijl hij me de sleutel aanreikte. ‘Zeker leider! Wij zullen de lichten doven en afsluiten als we hier klaar zijn.’ antwoordde ik knikkend. De twee liepen naar buiten en ik ging de kleedkamer terug in. ‘We zijn nog alleen.’ zei ik en liet trots de sleutel zien. Stiekem vond ik het geweldig dat men mij die verantwoordelijkheid gaf. Zelf zag ik me volgendjaar zeker bij de groepsleiding terechtkomen. ‘Ga je de deur sluiten?’ vroeg Mirko en uit mijn droom wakker wordend, keek ik hem aan. ‘Als er dieven komen als we douchen… ik zou me toch een stuk geruster voelen’ ging die verder. ‘Goed!’ zei ik terwijl ik me bedacht dat er immers geen enkele bewaking meer was.

Toen ik de kleedkamer weer in liep zag ik dat Mirko al helemaal naakt was. ‘Wow jij bent snel!’ zei ik glimlachend en hoorde Mirko lachend snuiven. Hij liep al naar de deuropening. ‘Wacht je even op mij?’ riep ik gauw en zag dat hij tegen de deurstijl aanleunde. Snel zwierde ik al mijn kleren uit en gooide die op een hoopje, kortbij de zijne. Vanuit mijn ooghoek dacht ik te zien dat Mirko aan zijn kruis friemelde. Net toen ik keek stopte hij ermee. Maar onmiskenbaar zag ik dat zijn pik een stukje stond opgericht. Ik besloot er de aandacht niet op te vestigen en glimlachte naar hem terwijl ik de doucheruimte in liep. Het was er erg warm en vochtig. Er was een grote groepsdouchecabine een stuk of vijf aparte douches. ‘Jij hier en ik daar?’ vroeg ik hem terwijl ik naar twee aparte douches wees. Maar hij liep meteen naar de grote cabine toe.

‘Wauw deze is groot!’ zei hij met grote ogen. ‘Bij de kleintjes gaan daar de jongens samen en de meisjes daar zo apart’ wees ik meteen. ‘Lijkt me erg spannend zo samen...’ zei Mirko en zijn ogen leken te fonkelen. ‘Als er samen wordt gedoucht, is dat meestal niet naakt en ook maar erg kort. Er staat nl. een timer op deze douche’ zei ik. Mirko haalde zijn schouders op en zei ‘We zijn toch al naakt... Kom we gaan samen’. Zijn opgewekte enthousiasme overhaalde me en ik stelde de douches in. Die begonnen allemaal tegelijk te lopen. Het was een behoorlijk hels lawaai en ik zag hoe Mirko opschrok. Nog voor ik zelf in de douchecabine gestapt was zag ik hoe hij helemaal ophelderde. Hij maakte sprongen en danste door het water. Daarbij flapperde zijn grote pik alle kanten uit. Even deed ik met hem mee en we lachten samen.

Het kriebelende warme water voelde heerlijk. Hoewel ikzelf lekker genoot, merkte ik dat Mirko nu vooral naar mij leek te kijken. Onwillekeurig zag ik hoe hij met zijn hand over zijn kruis en balzak streelde. ‘Was je even mijn rug, dan doe ik dadelijk de jouwe’ zei Mirko plots en ik zag dat hij me zijn washandje toereikte. In ons kort oogcontact, dacht ik even te zien dat hij naar me knipoogde. Hij draaide zich om en maakte wat kreunende geluiden. ‘Oh ja, lekker!’ riep hij behoorlijk uitbundig. Hoe meer ik naar beneden waste, hoe meer hij naar voren leek te buigen. ‘Zo!’ zei ik en hield hem zijn washandje weer voor zijn ogen. ‘Hé dankje Jasper, dat was echt heerlijk!’ zei hij en draaide zich naar me toe. Daar zag ik vanuit mijn ooghoek dat zijn pik intussen recht omhoog stond. Snel pakte ik mijn busje shampoo en streek die in mijn haren. ‘Zal ik jou ook?’ vroeg hij en zonder op mijn antwoord of washandje te wachten, streek het met zijn washandje stevig over mijn rug. Hij drukte zo hard, dat hij me onder de douche uit duwde.

‘Wauw je wast wel stevig door!’ zei ik terwijl ik me probeerde te zetten en smeerde shampoo in mijn haren. Plots voelde ik dat hij wel erg laag door waste. Hij ging compleet over mijn billen en luid lachend sprong ik een stukje de lucht in toen hij tussen mijn bilspleet ging. ‘Zo was het wel goed!’ zei ik terwijl ik me omdraaide. ‘Je hebt mooie volle bleke billen joh...’ hoorde ik Mirko zeggen. Niet wetende hoe ik daarop moest reageren haalde ik, met met gesloten ogen voor de shampoo, enkel mijn schouders op. ‘Zal ik je voorkant ook even wassen?’ vroeg hij. En opnieuw, nog voor ik er erg in had, voelde ik het washandje over mijn borst en buik heen kriebelen. Het kriebelde enorm en ik gierde het uit. Van achter voelde ik hoe Mirko’s andere arm me tegen hield. Ik roefelde met mijn handen, zo vlug ik kon, door mijn haren. Om zo snel mogelijk die zeep eruit te krijgen. Ergens had ik al een idee waar dit naartoe zou kunnen gaan. Maar tot mijn opluchting sloeg de washand af naar mijn linkerbeen en knie.‘Hef je voet even op...’ hoorde ik Mirko’s stem van onderen klinken. Eindelijk kon ik mijn ogen openen en keek hoe zorgvuldig hij mijn voeten waste. ‘Wauw zo proper ben ik nog nooit geweest denk ik...’ zei ik. Mirko’s fiere ogen keken me glunderend aan. ‘Andere voet...’ zei hij en waste gedwee verder. Ik zag hoe hij nu mijn rechterknie en bovenbeen waste. Daarbij ging hij met zijn arm helemaal omheen mijn bovenbeen. Even zag ik hoe hij naar mijn kruis keek, waar hij met zijn neus nog zo’n 10cm vanaf was. ‘Je hebt grote ballen! Ik kan ze in je zak zien zitten’ zei hij. ‘Jij een grote piemel! Volgens mij is hij stijf.’ diende ik hem meteen van antwoord. Mirko keek even naar zijn eigen kruis en glimlachte toen hij zijn stijve pik zag. ‘Oh, ik ruk me meestal in de douche… Macht der gewoonte dat hij stijf nu staat.’ Met opengesperde ogen keek ik hem aan, mezelf afvragend of ik dit wel moest weten. Hoewel ik me bij het douchen nooit had geschaamd, was er zo openlijk over praten ook niet mijn gewoonte. ‘Goed het laatste stukje nog...’ zei hij en opnieuw verraste hij me door plots met zijn linkerhand naar mijn pik te grijpen.

‘Oohww’ riep ik uit. Maar tot mijn verbazing liet Mirko niet los. ‘Die die die… dat.. allemaal... doe ik zelf wel...’ stamelde ik terwijl ik met één hand Mirko’s vingers probeerde los te wrikken. ‘Rustig aan joh!’ riep Mirko die voor het eerst even zijn stem verhief. ‘We zijn toch vrienden?’ vroeg hij nog steeds met zijn vingers stevig omheen mijn pik geklemd. ‘Ja maar…’ zei ik stotterend. ‘Ik was je gewoon! Dat is toch niet zo gek of wel?’ zei Mirko en ik voelde hoe zijn hand mijn voorhuid naar achteren rolde. Zijn hand trilde niet, in tegenstelling tot ikzelf. Mijn hele lijf leek te rillen. ‘Rustig maar joh, ontspan gewoon.’ zei Mirko. Zijn rustig en zelfzeker stemgeluid leek me toch enigszins te kalmeren. Ik merkte hoe hij zacht mijn voorhuid op en neer bewoog. ‘Je gaat me toch niet vertellen dat jij nooit masturbeert?’ vroeg hij. ‘Nn niet waar aa anderen bij zzijn’ antwoordde ik nog steeds stotterend. ‘Je hoeft je voor mij echt niet te schamen. Ik ben wel wat gewend hoor...’ zei Mirko en nu merkte ik duidelijk dat hij naar me knipoogde.

Me afvragend wat hij met dat laatste bedoelde, werd ik aardig stil. ‘Het wordt al beter zo te zien...’ zei Mirko en terwijl ik naar onder keek, merkte ik dat mijn eigen pik nu in zijn handen danste. ‘Je hebt een erg mooie piemel Jasper!’ zei Mirko. Hoewel ik dat niet wilde laten merken, genoot ik stiekem van dat compliment. ‘Oh ehm.. jij ook hoor.’ zei ik en zag Mirko’s ogen stralen. ‘Maak de jouwe ook eens stijf, dan was ik ondertussen je balzak.’ zei Mirko terwijl hij mijn pik losliet. Veel zachter dan hij eerder had gedaan, waste hij voorzichtig over mijn balzak. ‘Je hebt veel schaamhaar!’ zei hij terwijl ie mijn balzak bestudeerde. Onhandig en onzeker trok mijn eigen pik af. Stiekem keek ik nu ook naar zijn kruis en merkte dat hij geen haartjes aan zijn kruis had. ‘Heb jij geen schaamhaar?’ vroeg ik verbaasd. ‘Ik scheer het bij, aan het eind van de week zal er wel wat opstaan...’ antwoordde hij. Zijn hand kneedde nu zacht in mijn balzak. ‘Sluit je ogen maar even als dat beter gaat.’ zei hij bijna fluisterend. Dat hielp behoorlijk, in geen tijd merkte ik dat mijn pik keihard werd.

‘Mooi zo, leg hem nu op je open hand, ik weet nog wat leuks…’ zei Mirko en benieuwd wat er zou komen deed ik wat hij vroeg. Hij stond op en legde zijn grote dikke bruine pik er in tegenovergestelde richting naast. Net toen die mijn hand zou raken, wilde ik deze wegtrekken. Maar voelde dat de rug van mijn hand, onderaan werd vastgegrepen. ‘Je staat helemaal te shaken joh? Doe eens rustig...’ zei Mirko die me nu van wel erg dichtbij in de ogen keek. Hij legde zijn hand bovenop onze stijve pikken. ‘Leg je andere hand er maar bovenop. We houden ze samen vast.’ zei hij zo zacht dat ik even twijfelde of ik het goed gehoord had. Maar het leek me wel een goed idee. ‘Jaah lekker joh...’ fluisterde hij. Tussen mijn handen en langs mijn eigen pik af voelde ik hoe zijn dikke pik langzaam op en neer bewoog. Langs de bovenkant voelde ik hoe hij met zijn vinger precies over mijn eikel masseerde. Langzaam bewoog ik mijn kruis ook langzaam op en neer, waardoor mijn pik ook in beweging kwam tussen onze handen. Graag had ik hem lachend aangekeken, maar ik merkte dat hij zijn ogen gesloten hield en erg serieus keek.

Een warm gevoel rees bij me op en even leek het alsof ik niet meer kon nadenken. Het gevoel en geluid van het warme water leken te verdwijnen. Het was enkel nog het heerlijk kriebelende gevoel aan mijn kruis. Ik leek wel te zweven. Mirko schokte en stootte steeds heviger tussen onze handen. Zijn grote staaf schuurde over mijn hand en langs mijn eigen pik. Zelf probeerde ik ook om zijn ritme te volgen. Wat voelde dit goed en op een of andere manier toch ongedwongen.

Onze lijfjes schokte beide toen plots tegelijkertijd alle douches uitvielen. Behalve het kabbelen van het water in de rioolputjes, floot de stilte ons toe. Mirko’s ogen keken vragend in de mijne. ‘De tijd is voorbij… dan is normaal de volgende groep aan de beurt’ zei ik zuchtend. Van mezelf merkte ik dat ik best buiten adem was van opwinding. Met spijt in het hart voelde ik hoe Mirko mijn hand losliet en haalde ook mijn handen weg. ‘Dat was erg leuk joh! Moeten we echt al weg?’ vroeg Mirko die me in de ogen keek. Schouderophalend zei ik ‘We kunnen in de kleedkamer nog wel even...’ Mirko’s oren leken wel te flapperen en meteen verscheen een glimlach op zijn gezicht. Alsof ze danste liep hij met schuddende billen voor me uit naar de kleedkamer. Toen ik binnen liep zat hij al op de bank en keek me aan. ‘Je hebt echt een mooie friemelpiemel Jasper!’ zei hij.
Nog voor ik op het bankje zat had hij mijn pik alweer gegrepen. ‘Kom zo zitten...’ zei hij terwijl hij één been over het bankje sloeg. We zaten nu met onze buiken tegenover elkaar. Terwijl ik toekeek hoe Mirko me aftrok, merkte ik hoe hij van mijn ogen naar zijn pik wenkte. Die stond ook nog steeds fier rechtop en wees naar mijn borst. Onwennig stak ik een hand uit en klemde langzaam mijn vingers omheen zijn dikke schacht. ‘Wauw!’ kon ik alleen maar uitbrengen, onder de indruk van mijn eigen actie. ‘Voelt warm hé?’ fluisterde Mirko zacht. ‘Ja joh en hij is zo dik!’ Zijn ogen leken wel te glunderen van mijn spontane compliment. ‘Jou ballen zijn enorm!’ zei hij en ik voelde hoe mijn hele lijf schokte toen hij over mijn balzak streek. Dat leek Mirko niet te deren, want hij kneep er zacht in met zijn volle hand.

‘Niet te hard alsjeblieft?’ vroeg ik en merkte bij mezelf een soort smekende pieptoon. Mirko glimlachte en keek me in de ogen. ‘Hé ik weet nog wat leuks, mag ik het bij je proberen?’ vroeg hij. Met zijn hand drukte hij me tegen mijn buik naar achteren. ‘Jij moet je ogen sluiten en alleen maar genieten!’ zei hij. Erg comfortabel wat het koude harde bankje niet, maar ik besloot het te proberen. Mirko’s ene hand bleef me nog steeds aftrekken. Af en toe versnelde hij en ging dan weer wat trager. Zijn andere hand voelde ik zacht door de haartjes op mijn balzak strijken. Telkens in het rond en telkens wat lager. Het voelde erg speciaal en kriebelde enorm. Ik moest me echt inhouden om niet luidop te lachen. Maar dan zou hij vast stoppen en dat was op dat moment zeker niet wat ik wilde. Opnieuw verraste hij mij toen hij met twee vingers mijn billen wat uit elkaar duwde. ‘Hé?!’ riep ik meteen uit en hoorde Mirko snuiven. ‘Hoorde ik je nu aan mijn kont ruiken?’ vroeg ik verbaasd. ‘Sssst! Ik kijk alleen even naar je kontsterretje. Wat is ie mooi rozig en zo lekker strak.’ hoorde ik Mirko fluisteren. Net op hetzelfde moment voelde ik wat tussen mijn billen kriebelen. ‘Héé nee joh, daar niet. Dat is vies joh!’ riep ik meteen luid.

‘Jij bent helemaal niet vies, ik heb je net gewassen?! Maar goed, dan proberen we wat anders.’ zei Mirko. Ik zuchtte diep. Dat joch had nu al twee keer met zijn vingers tussen mijn billen gezeten. Wat als ik hem niet had tegengehouden? Dit kon toch geen normale vriendschap meer zijn? Wat zou hij straks van mij verwachten? Dit lijkt wel erg gay en dat was ik toch helemaal niet?

Plots maalden er allemaal gedachten door mij hoofd. De ene nog gekker dan de andere vond ik zelf. Ik opende mijn ogen en merkte toen pas terug dat ik daar op mijn rug op die harde bank lag. Alsof ik er net zelf niet was geweest. Meteen besloot ik om opheldering te vragen bij al mijn twijfels. Een stukje probeerde ik recht te zitten en begon mijn zin met ‘Hé Mirko ben je ho… ho hoaahh’. Ik hoorde mijn vraag in mijn hoofd uitsterven terwijl 1001 kriebels tegelijk door mijn lijf gierde. Net toen ik had opgekeken, zag ik hoe Mirko’s lippen over mijn blote eikel gleden. Een onbekend en zeer extreem goed gevoel overspoelde me. Hij deed me totaal verlammen. Al mijn spieren ontspande en het leek alsof al mijn twijfels en vragen van een paar seconden geleden, waren verdwenen. Het enige wat ik nog kon was kreunende geluiden maken. Hij mocht immers ook niet denken dat ik het niet leuk vond.

Helaas, zo gauw als het begon, stopte het ook. Het magische gevoel wat me had overspoeld leek langzaam uit te sterven. Verbaasd hief ik mijn hoofd op en zei op mijn meest smekende toon ‘Nog!?’. Een grijns kwam op Mirko’s gezicht. ‘Dit was slechts een voorproefje. Als je nog wil, zal je er nu ook wat voor moeten doen. Maar hé wat heb jij een lekkere piemel zeg!’ zei die terwijl hij er zacht in kneep. ‘Kijk er komt al wat voorvocht uit…’ zei hij terwijl hij ernaar knikte. Met mijn hand wees ik naar mijn kleren. ‘In mijn broek daar zit een papieren zakd… ohw’ opnieuw stokte mijn stem terwijl ik merkte hoe Mirko met zijn tong over mijne eikel schuurde. Mijn mond viel een stukje open van verbazing toen ik hem hoorde slikken.

Mirko zei niets, maar glimlachte alleen. Hij knikte kort naar zijn eigen kruis. Daarna liet hij zichzelf naar achteren vallen op het bankje. Het zou nu mijn beurt zijn om hem te verrassen, dacht ik. Hoewel ik er in het eerste moment erg goede moed op had, leek die te minderen per centimeter dat ik dichter bij Mirko’s kruis kwam. Ik besloot mezelf erover te zetten en het een kans te geven. Mirko’s piemel was een stuk slapper geworden. Met mijn volle hand streelde ik er zacht over en kon duidelijk kleine schokjes voelen. Niet veel later merkte ik hoe het bloed naar zijn eikel vloeide. In geen tijd was het hele gevaarte weer opgepompt en stond zijn pik weer fier rechtop. Mirko lag er ontspannen bij en hield zijn ogen gesloten, in afwachting voor wat komen zou. Het gaf mezelf op die manier wel toelating mijn neus stiekem op te trekken terwijl ik hem langzaam aftrok.

Zijn pik voelde opvallend dik en erg zwaar. Helemaal anders dan wanneer ik mezelf aftrok en met mijn pik speelde. Met mijn wijsvinger streek ik zacht over zijn eikel. Die voelde erg warm aan en voor het eerst zag ik op Mirko’s gezicht een glimlach van genot. Ik streelde langs zijn eikelrand en over zijn toompje. Daarna trok ik hem rustig verder af. Zijn kruis bewoog langzaam met mijn hand mee, alsof hij het ritme hierdoor wat zou willen versnellen. Zelf nam ik uitgebreid de tijd om ook de rest van zijn lijf eens grondig te bestuderen. Zijn hele lijf en ook zijn tepels waren een stuk donkerder dan de mijne. Mijn andere hand ging op verkenning omheen zijn pik. Daar voelde ik kleine stoppeltjes geschoren schaamhaar. Het schuurde zacht over mijn vinger. Onderaan viel mijn oog op zijn verrimpelde donkerbruine balzak. Ook die was, net als zijn pik, een stuk donkerder dan de mijne. Zijn eikel daarentegen had wel ongeveer dezelfde kleur. Een combinatie van roze met een paars randje.

Ik bekeek mijn eigen kruis en moest toegeven dat Mirko’s balzak een stuk strakker tegen zijn lijf zat. Terwijl ik hem bleef aftrekken probeerde ik er zacht in te knijpen, net zoals Mirko bij mij had gedaan. Een spanning leek over zijn hele lijf te komen, maar hij hield zijn ogen gesloten. Alsof hij alle vertrouwen in me had. Vastbesloten was ik, om dat niet te schaden. Een kort moment keek ik ook lager en zag zijn bilspleet. Mezelf erop betrappend welke gezichtsuitdrukking dat teweeg bracht, besloot ik deze stap over te slaan. Mirko’s pik stond nu keihard en het zou nu moeten gebeuren. Zo stil ik kon liet ik me van het bankje glijden en ging op mijn knieën op de grond zitten. Mijn gezicht zat nu vlak voor Mirko’s piemel. Zacht snoof ik, maar kon behalve de typische zeepgeur van de douche weinig opmerken. Ik overkapte zijn eikel zo ver mogelijk met zijn voorhuid en tikte voorzichtig met mijn tong tegen het teutje dat erdoor ontstond.

Tot mijn verbazing gaf het me geen enkele smaakindicatie. Ik smakte een aantal keren maar kon niet bepalen wat Mirko nu zo lekker had gevonden. Met mijn ogen half gesloten liet ik de grote pik nu helemaal in mijn mondje glijden. Hij paste maar net en met mijn mondhoeken raakte ik zijn overkapte eikel op het dikste punt. Opnieuw verbaasde ik me erover dat Mirko haast niet reageerde. Alsof ik het zelf nog kon voelen overviel me het gevoel van de 1001 kriebels die ikzelf had gehad. Voorzichtig drukte ik mijn tong tegen diens pik. ‘Nog trekken...’ hoorde ik in de verte fluisteren. Jammer dat dit niet gewerkt had. Ik vond het van mezelf een prima idee om die pik met voorhuid in mijn mond te nemen. Helaas zou ik hem nu toch naar achteren moeten rollen, bedacht ik me terwijl ik zijn pik weer uit mijn mond liet glijden.Met zijn voorhuid helemaal naar onderen geschraapt herhaalde ik het hele proces. Aan mijn onderbuik voelde ik hoe er een bepaalde spanning in zijn bovenbeen ontstond. ‘Whoahh joaaahh’ hoorde ik hem nu duidelijk kreunen. Mijn tong gleed als vanzelf over zijn eikel en voor het eerst proefde ik wat. Hij zou toch nog niet klaarkomen? Met een smak trok ik die grote pik vantussen mijn lippen en keek ernaar. Op dat moment merkte ik dat Mirko me in de ogen keek en glimlachte. ‘Wat doe je dat goed Jasper, je bent echt de beste!!’ fluisterde hij. ‘Kwam je al klaar?’ vroeg ik een beetje uit het veld geslagen, omdat Mirko me niet gewaarschuwd had. Nog meer tot mijn verbazing schudde die zijn hoofd. ‘Voorvocht?’ vroeg hij en glimlachte. Zijn eigen hand gleed naar zijn pik en kneep erin. Een immens grote druppel voorvocht kwam uit zijn plasgaatje. Hij knikte naar me, maar zei niets. Even keek ik naar de zak van mijn broek die aan het haakje hing, maar besloot me niet te laten kennen. In één soepele lik, nam ik die drup in me op en slikte hem smakelijk smakelijk weg. ‘Lekker!’ zei ik terwijl ik naar Mirko knipoogde. ‘Nu ik weer?’ vroeg ik en zag op Mirko’s gezicht dezelfde uitdrukking van verlangen als ik had gevoeld.

‘Hé, weet je, kom anders over me heen liggen.’ zei Mirko. Met een frons, niet begrijpend wat hij bedoelde, keek ik hem aan. ‘Dan kan ik jou pik likken en jij de mijne!’ verduidelijkte Mirko. Die woorden werden voor mezelf erg langzaam in gedachten omgezet waardoor het een tijdje duurde voor ik het begreep. ‘Jij met je hoofd hier en je pik hier!’ zei Mirko behoorlijk luid. ‘Ooh zo ja...’ zei ik en stond meteen op. Met mijn kruis ging ik over zijn hoofd staan en voorzichtig liet ik mijn buik op de zijne vallen. ‘Ben ik niet te zwaar?’ vroeg ik bezorgd. ‘Een pluimpje joh...’ zei Mirko lachend. Het bankje kraakte een beetje, maar ondanks dat voelde ik me toch best veilig.

Bijna meteen en nog voor ik zelf goed lag, voelde ik hoe Mirko’s hand weer omheen mijn pik sloeg. Hij stuurde hem echt terwijl hij er met zijn schurende tong aan likte. Zelf probeerde ik die bewegingen na te doen, al was het erg onwennig zo. Aan mijn onderbuik kon ik goed zijn zachte tepeltjes voelen. Alsof het teveel prikkels waren, kon ik me minder goed concentreren dan net. Alsof dat nog niet genoeg was voelde ik hoe Mirko’s andere hand me opnieuw over mijn balzak begon te strelen. Met half dichtgeknepen ogen probeerde ik daar bij hem ook met mijn vrije hand te geraken. In tussentijd probeerde ik een combinatie met mijn tong en te zuigen. Met regelmaat proefde ik hoe drupjes van voorvocht uit zijn pik drupte. Alles slikte ik stelselmatig door.

Alles wat Mirko deed met mijn pik en balzak probeerde ik zo goed als mogelijk na te bootsen. Ik bleef me verbazen over zijn technieken die hij bleef verzinnen. Hem hoorde ik zelden kreunen, maar ik betrapte mezelf onbewust meermaals. Mirko’s pik leek blijvend voorvocht te lossen en op het moment dat ik hard aan zijn pik zoog, deed hij bij mij net hetzelfde. Net op dat moment leek het me zelf allemaal teveel te worden. Alsof ik het bewustzijn zou verliezen. Op een of andere manier voelde ik hoe zijn balzak leek te kloppen. Ik zou zo gaan klaarkomen, maar kon hem dat niet duidelijk maken. Op hetzelfde moment hoorde ik hem op doffe toon luid kreunen. Mijn eigen pik leek in die kolkende mondmassa wel te exploderen. Tegelijk proefde ik in mijn eigen mond meer dan voorvocht en speeksel. Alsof het twee emmers vol sperma waren die in mijn mond en keel schoten. Onder me en ergens ver weg hoorde ik hoe Mirko kuchte.

‘Sorry, ik kon je niet meer waarschuwen… Het kwam allemaal erg plots.’ hoestte en proestte ik met hem mee. ‘Bij mij ook… ooh Jasper, wat was je goed!’ complimenteerde Mirko me. Nog even bleef ik boven op hem liggen en zuchtte enkele keren luid. Wat had ik hiervan genoten. ‘Ga je van me af? Zodat ik me wat kan schoonmaken?’ vroeg Mirko. Het was een grotere uitdaging dan over hem heen gaan liggen. Het liefst wilde ik op dat moment bovenop hem blijven liggen. Zo de nacht doorbrengen en misschien nog langer. Een onbeschrijfbaar gelukzalig gevoel overviel me met die jongen in mijn buurt. Iets wat ik nooit eerder had gehad.

Nadat ik moeizaam was opgestaan zag ik wat ik daaronder had aangericht. Mirko’s kin en nek hingen helemaal onder de sperma. Ook zijn wangen en lippen. ‘Wow is dat allemaal van mij?’ vroeg ik ongelovig. ‘Ik had je pik helemaal in mijn mond. Het gebeurde nogal onverwacht en via mijn neus kwam het weer naar buiten’ zei hij enigszins beschaamd. ‘Zullen we nog even douchen en pas daarna teruggaan?’ vroeg ik en Mirko knikte meteen goedkeurend.

Samen namen we nog een snelle douche. Daarna kleedden we ons stilzwijgend aan. Mirko doofde alle lichten en nadat hij buiten liep sloot ik het gebouw af. Al die tijd was er maar weinig gezegd. ‘Weet je...’ zei ik toen we bijna bij onze tent waren. ‘Ik denk dat ik het al weet. Maar voor je eerste keer was je echt heel erg goed!’ zei Mirko. Dankbaar knikte ik. ‘Morgen nog eens?’ vroeg Mirko die me nu sterk in de ogen keek. ‘Als het kan graag!’ zei ik waarheidsgetrouw. 'Volgens mij zou je ook uitstekend kunnen neuken...' zei Mirko. Het was nu echt donker en ik kon zijn gezichtsuitdrukking niet zien. Ik besloot neutraal te antwoorden. 'Mja nog niet de juiste partner gevonden...' Zo stil ik kon liep ik eerst het tentje in met Mirko kort achter me aan. Daan en Robbe ademde al diep en in stilte zochten we elk onze luchtmatras op. In weinig tijd vielen ook wij in een diepe slaap.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners