Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verandering van omgeving doet wonderen! - 12752 keer gelezen
“Geef 't nou een kans”. Mijn moeder kan zeer vasthoudend zijn waar het mij betreft. Mij in de rol van bekeerling dus. Iemand die ze weet over te halen toch háár standpunt over te nemen. Zo ook nu. Deze verhuizing vanuit ons prachtige vrijstaande huis buiten de stad naar een flat in het centrum de stad werd ons door de omstandigheden opgedrongen. De echtscheiding van m'n ouder beroofde mijn moeder en mij van het gerieflijke inkomen van mijn vader. We konden ons dit huis gewoonweg niet meer veroorloven. We moesten dus wel. Maar de verandering van omgeving hield daar niet mee op. Ik moest dus ook nog eens van school veranderen. In het jaar van mijn eindexamen nog wel! Zoals gezegd, of we nu wilden of niet, we moesten wel. We konden er maar beter het beste van maken, mijn moeder wilde dat ik het op een positieve manier zou bezien, niet vanuit een gevoel van verlies en... nou ja, vernedering. Want zo voelde het wel.
“Okeeeh”, verzuchtte ik, “ik geef het wel een kans.” Nauwelijks waren de woorden m'n mond uit of ik voelde haar handen op m'n schouders en haar zoenlippen tegen m'n wang. Voor alle zekerheid schudde ze me nog even heen en weer, opgewekt verkondigend: “vertrouw me nou maar, het gaat leuk worden.”

En hier zaten we dan. Op twaalf hoog. Toegegeven het uitzicht was prachtig en voor zover het flats betreft deze was met z'n twee ruime slaapkamers, ruime woonkamer en keuken helemaal zo gek nog niet. Aan de ene kant keek je helemaal over de stad heen, over de velden tot aan de bossen en recht vooruit stond, op zo'n vijftig meter afstand de tweeling van onze flat, de middagzon weerkaatsend in z'n slaapkamerramen. Aan mijn slaapkamer zat zowaar een balkon. Ik bestudeerde de flat aan de andere kant. Die slaapkamerramen op die afstand intrigeerden me. Zo op het blote oog net te ver af, maar met een verrekijker... Ergens lag de militaire veldkijker van m'n vader, tussen de verhuisspullen. Wie weet, dacht ik, misschien ontdek ik wel een schandaaltje of, gewoon een mooie knappe kerel. Je wist maar nooit.Wat ik wel wist, al een jaartje of iets langer dat ik veruit de voorkeur aan jongens en mannen gaf. (Ik had het meisjes-ding zowaar nog even geprobeerd, gewoon om het zeker te weten). Het enige waaraan het me ontbrak was uitgebreide ervaring. Iets waar ik inmiddels naar snakte. Die paar keer een leuke jongen aftrekken achter het fietsenhok en flirten met de leraar Engels, die uiteindelijk niks durfde te doen, vond ik niet echt meetellen. En die keer pijpen met die man in het park ook niet echt. Ik snakte naar echte aktie. Wie weet, zou deze nieuwe omgeving meer mogelijkheden bieden dan de oude vertrouwde? Geen idee. Maar vandaag zou dat er wel niet van komen. Het uitpakken van de verhuisdozen stond op het programma en m'n moeder verlangde dat ik m'n beste beentje voor zou zetten. Nou ja, des te eerder had ik m'n vaders oude veldkijker te pakken, dat had ik er wel voor over.

Na een middagje flink doorpakken hadden m'n moeder en ik de keuken op orde, onze beide slaapkamers ingericht en konden we in ieder geval fatsoenlijk onder de douche (waar we beide aan toe waren, we plakten van het zweet en het stof). Tijdens het eten van onze bestelde pizza's zei m'n moeder “nou, valt 't mee?”. Ik wachtte even met antwoorden, ik miste ons oude huis, juist op dit moment, nu ik tot rust kwam. Maar, ach... voor zover flats gaan, nee, dit was zo gek nog niet.
“Ach,” zei ik, op die gelaten toon waarachter ik altijd m'n teleurstelling verborg, “het kon minder.” En na een poosje, met een zucht, “ik mis ons oude huis mam. Echt!” Ze keek me even aan, zuchtte op haar beurt al even diep, “ik ook, lieverd. Ik ook.” Zwijgend aten we de rest van onze pizza's.

Ochtendstond heeft goud in de mond. Dat is toch wat ze zeggen? Wel, het was dan geen goud, wat ik die ochtend vond, maar eigenlijk iets veel beters. Ik stond op het balkon, met de veldkijker, die over een vrij grote sterkte beschikte. De details aan de overkant, de slaapkamerramen van de tweelingflat, waren geweldig! Maar het waren hoofdzakelijk gesloten gordijnen. Kleurrijk, maar, nou ja, gewoon gesloten gordijnen. Niet zo opwindend dus. Dus... ging ik maar eens window browsen. Tot ik weer uitkwam op het slaapkamerraam recht tegenover mijn balkon.

De gordijnen ervan gingen open. Hè hè, dacht ik nog, en toen viel m'n mond van verbazing open. Voor het raam stond een jongen van -schatte ik zo in- mijn leeftijd. Naakt. Hij had een prachtig lijf, een mooie, volle bos krullen en een ronduit vreselijk knap smoeltje. Engelachtig. Terwijl ik dit uitzicht nog met volle tegen naar binnen zoog kwam er een man achter hem staan. Een man? Onwillekeurig kreeg ik een schokje. En ik voelde m'n pik stijf worden. De man was ook naakt en ging grotendeels schuil achter het lichaam van de jongen. De handen van de man lagen op de schouder van de jongen en hij boog zich voorover om hem in zijn nek te zoenen. Het was duidelijk dat ze zich vrij en onbespied waanden. De jongen boog op zijn beurt z'n hoofd achterover (ik zag hoe hij genotvol z'n ogen sloot, het loeder!) en draaide z'n gezicht naar dat van de man toe. Wat volgde was een lange, intense tongzoen. Ik was inmiddels keihard geworden en zo'n beetje buiten adem. Ik zat wat je noemt eerste rang en met de show van m'n leven! Geweldig!

Toen trokken ze zich in de slaapkamer terug. Vanuit waar ik stond bevonden ze zich in het schemerdonker, maar ik kon nog genoeg zien. De man lag op het bed, de jongen over hem heen gebogen. Hij trok de enorme grote lul van de man stijf en nam hem in zijn mond. Tot mijn verwondering kreeg hij hem er bijna helemaal in! Ik schatte dat die pik toch gauw een centimeter of 21, 22 of zo lang was en beslist ook dik! Wauw, dacht ik, die kan er wat van. Inmiddels was die reuzenpik ook flink hard, stond fier rechtop en de jongen trok hem nog wat meer af om hem nog harder te krijgen. Toen ging hij erboven hurken, met zijn gezicht naar mij toegekeerd. Wat een prachtig geil uitzicht. Ik viel van de ene verbazing in de andere. Ging-ie dat reuzenkanon nou in z'n kleine jongenskutje proppen? Ja dus. Na wat onduidelijk gewurm (op die afstand in dat schemerige slaapkamerlicht niet goed te zien) gleed de pik met wat op en neer gaande bewegingen van de jongen, vanuit z'n heupen, tot aan de wortel naar binnen! Ik zag zijn van genot vertrokken gezicht, zijn pik die stijf op het ritme mee bewoog, geweldig! Tjeezzz, dacht ik! Wat een talent! M'n eigen pik klopte als een razende, m'n hart ging tekeer en m'n mond liep vol speeksel. Wat ik er wel niet voor over had om daar in die slaapkamer te zijn! Ze neukten er op los alsof hun leven ervan afhing. Prachtig. De jongen wipte heftig op en neer, de man stootte af en toe z'n bekken omhoog om dieper te penetreren; prachtig!Ze wisselden van positie. De jongen lag nu op z'n rug, of eigenlijk zo'n beetje op z'n schouders, z'n benen en z'n geile neukkontje omhoog gestoken. De benen uitnodigend gespreid. De man ging er met nog wijder gespreide benen overheen staan en liet z'n pik genadeloos in de jongen z'n gewillige kutje zakken en begon vervolgens op hem in te beuken. Die prachtlul ging als een machinale drijfstang onverbiddelijk in en uit, in en uit, in een hypnotisch geil ritme. Het was me inmiddels gelukt de kijker met een hand vast te houden zodat ik met m'n vrije hand m'n lul kon pakken. Ik besloot echter niet te trekken, want ik kwam al zowat al klaar! Ze veranderden nog een keer van standje en toen stond de man naast het bed. De jongen lag op z'n buik, z'n gezicht vlak voor de heen en weer gaande eikel van de man. Ik zag hoe de jongen z'n mond opende, z'n tong naar buiten gestoken en... ahhh, de man kwam kreunend en kronkelend klaar, z'n zaad in dikke stralen in de mond en over het gezicht van de jongen spuitend! Mánnnn... wat een prachtgezicht! (en ja, of ik wilde of niet, ik kwam op dat moment ook klaar, tegen de binnenkant van m'n balkon). De jongen nam de leeggespoten lul verzaligd in z'n mond, zoog en sabbelde en likte er net zolang aan totdat elk druppeltje zaad volledig was weggewerkt, ook het zaad op z'n gezicht. Inmiddels lagen de man en de jongen op het bed te zoenen.

“Fred,”, de stem van m'n moeder, zo te horen staande in de deur van m'n slaapkamer. “Kom je ontbijten?” Ik schrok toch behoorlijk. Zou ze in de gaten hebben waar ik naar keek? Zou ze me hebben zien klaarkomen? Ik keek een beetje onzeker over m'n schouder, probeerde de uitdrukking op haar gezicht te lezen, maar ze was inmiddels al naar de woonkamer gegaan. Pfff. Had ik in ieder geval de gelegenheid mezelf een beetje op te knappen. En m'n balkon. M'n tshirt moest eraan geloven, maar ja, dat was wel vaker het geval.

“En?” Ze kon de triomfantelijke toon in haar stem en dito uitdrukking op haar gezicht niet onderdrukken. En zo te zien wilde ze dat ook niet. Ze had dus plenty genoeg gezien. Ik deed net of ik van niks wist.
“En, wat”?
Op quasi opgewonden toon, met half ingehouden adem imiteerde ze me: “ja, toe?, beuk 'em erin?” En daar zat ik dan met een knalrooie kop. Even voor alle duidelijkheid, als ik geil ben kreun ik niet alleen, ik zeg ook de nodige geile dingen. Alleen gaat dat zo automatisch en onbewust dat ik 't vaak zelf niet door heb.
“Okeeee... ja,” bekennen en gewoon doorgaan, dat was in dit geval de beste taktiek, anders zou ik haar geplaag nog dagenlang moeten aanhoren. “Het was knap geil ja”. Zo. Ik had het gezegd. De bal lag nu weer op haar helft.
Even pauze. Ze dacht ergens over na. En toen klaarde haar gezicht op. “Nou,” zei ze opgewekt, “zolang je niet betrapt word al stiekeme gluurder en niet vergeet dat zelf doen nog leuker is, heb ik er niet zoveel op tegen.” Direct gevolgd op een samenzweerderige toon, half gefluisterd, voorovergebogen over de tafel: “En, hoe was het? Was-ie knap? Deed-ie 't goed?”

Aha, daar ging 't dus om. Een halfjaar geleden hadden we “Het Gesprek” gehad. En ze had het goed opgenomen, maar... eerlijk gezegd niet zo goed als ik had gehoopt. Wat later begreep ik dat dat haar bezorgdheid om mij was. Ondanks de algemene bekendheid en acceptatie in het algemeen was homo zijn voor jonge mensen nog altijd niet van de nodige problemen verstoken. Dit was voor haar een kans om wat er in me omging bespreekbaar te maken. Ze wilde dus duidelijk mijn vertrouwen. Ik geef nou eenmaal niemand, zelfs m'n moeder niet, makkelijk het vertrouwen dat men blijkbaar van mij verlangd. Ik ben nogal gesloten. Of dat iets heeft te maken met m'n homoseksualiteit? Heel eerlijk? Ik denk van niet. Het heeft veeleer te maken met de jarenlange onzekerheid en de gespannen sfeer tussen twee mensen die samen een huishouding en een kind deelden maar duidelijk niks meer met elkaar te maken hadden. Maar dat hield ik voor me. Sinds de scheiding, zo'n half jaar geleden was het “mam en ik en ik en mam”. We moesten het voortaan met z'n tweetjes rooien. Gelukkig zat dat wel goed tussen ons, maar het was voor ons beiden wennen.
“Ach”, zei ik, op een toon van 't stelde niet zoveel voor, “het was wel aardig ja. En ja, hij was best knap en die andere ook, voegde ik er een beetje overmoedig aan toe.
“Zooo, een stelletje dus. Toe maar.”
We rondden 't ontbijt af. Voor mij tijd om naar m'n nieuwe school te gaan en mams naar haar werk. “Zie je vanmiddag”, zeiden we ten afscheid en gingen ons weegs.

Een ongeluk komt altijd in drieën, zegt men. Zou dat ook opgaan voor geluk? Ik werd, na me bij de directie te hebben gemeld door directeur in hoogst eigen persoon geïntroduceerd in m'n nieuwe klas. Na de leraar een hand te hebben gegeven werd ik begroet door m'n nieuwe klasgenoten. En toen zag ik hem! Die prachtige mooie jongen met z'n prachtige krullen en z'n engelachtige gezicht. Die jongen van de overkant, die prachtige neukslet dus. Nee, ik kwam niet naast hem te zitten. Wat geloof ik ook maar beter was, want ik weet niet of ik me dan überhaupt nog ergens op zou kunnen concentreren. Ik kwam naast een niet onaardig ogend meisje te zitten dat zichzelf voorstelde als Diana. De jongen en het meisje voor me stelden zich ook voor (Sven en Esmeralda) en de twee jongens achter ons ook (Koos en Timo). De bank naast me was leeg. Ik weet nu nog niet hoe ik die ochtend door was gekomen. Alles trok als in een waas aan me voorbij. Ook m'n eigen deelname, als ik een beurt kreeg. Op het programma stond Engelse grammatica, vervoeging met behulp van de hulpwerkwoorden should en would. Dat weet ik nu, na al die jaren, nog! Maar de rest? Niks van overgebleven, Behalve het geluid van Alberts stem. Want zo heette hij, die prachtjongen. Ik keek de nodige keren om me heen als iemand een beurt kreeg, en zo kreeg ik Albert, terwijl hij zinnen met hulp-en gewone werkwoorden mishandelde, in het vizier en hoorde ik het geluid van zijn stem.Hoezo cliché? Hij had een echt glijerig flikkerstemmetje. Maar wel een mooi flikkerstemmetje. Melodieus, vrolijk, mooi timbre. Eindelijk was het pauze.
Het leek een eeuwigheid te duren voor ik Albert even apart had. “Hoi”, zei ik, m'n hand uitstekend: “Fred.” Hij pakte m'n hand, hield die even vast, keek me onbevangen en argeloos in m'n ogen, alsof-ie nooit iets anders deed en zei gewoon “Albert”. Stilte. Het duurde net even een tel te lang voordat hij m'n hand losliet, maar ik had er geen erg in. Ik voelde het in m'n kruis al weer roeren. Nee, die Albert beviel me wel.
“Zeg”, zei ik, om de stilte te verbreken, “woon jij niet aan de Chopinlaan?” (Ik had thuis op de stadsplattegrond nagekeken aan welke straat onze tweelingflats stonden). Albert keek me verbaasd aan. “Hoe weet jij dat?”.
“Ik woon aan de overkant”, zei ik, een beetje raadselachtig. Met het beoogde effect want hij trok een gezicht van “ik snap het niet”.
“De flat aan de Mozartlaan!” Legde ik uit. Recht tegenover jullie appartement, zo ongeveer.”
En toen zag ik dat hij het ineens wel begreep. Maar dan ook helemaal. Hij keek even verlegen, zo leek het wel, naar de grond en toen met een vage glimlach weer naar mij, vanonder z'n wenkbrauwen weg, “dat heb je dus vanmorgen allemaal gezien?” Half gefluisterd. En ik fluisterde terug, naar hem overgebogen, in z'n oor, op vertrouwelijke toon, zodat ik even z'n arm aan kon raken: “Alles, de hele show”.
Hij keek even om zich heen, trok me toen aan mijn mouw achter zich aan, de hoek van het schoolgebouw om. We waren nu even helemaal alleen.
”Het was prachtig”, fluisterde ik, vrij bedeesd. (Tot mijn verbazing was ik ineens heel verlegen). Pauze. Toen bewoog Albert zich snel naar me toe, kuste me op m'n wang en fluisterde: “straks in de middagpauze, achter het fietsenhok.” En voor ik het wist was-ie verdwenen. Ik stond, ondanks mezelf, aan de grond genageld! Betekende dit wat ik dacht dat het betekende? Ik kon het bijna niet geloven! Wauw... ik had verkering! Of... tja, ik zou daar met een kleine twee uur dus achter komen.

Ik moest toch wel een kleine tien minuten wachten voor-ie op kwam dagen. “Problemen met de natuurkundeleraar, zuchtte hij, op zo'n toon van “ik kan er niks aan doen, die man is hopeloos”. We haalden beide onze schouders op. Hij kwam tegenover me staan. Op zachte toon vroeg hij me te vertellen wat ik dus allemaal had gezien. Ik beschreef het. Tijdens mijn beschrijving liet hij zachtjes de vingertoppen van een hand tegen m'n buik aankomen en begon zachte strelende beweginkjes te maken. Telkens iets lager. Aan het eind van mijn relaas pakte ik zijn hand en bewoog die behoedzaam naar m'n (inmiddels pijnlijk gezwollen, auw!) kruis. Hij liet zijn vingertoppen daar zacht en behoedzaam landen, en liet dat volgen door z'n hele hand, die m'n gezwollen kruis nu zachtjes omvatte. Zachtjes maar nadrukkelijk kneep hij erin. Dat hield hij best lang aan, terwijl een een diepe, zo te horen, voldane zucht door z'n neus ontsnapte. Hij keek me zwijgend aan en als vanzelf, in een hypnotische trance boog ik me voorover naar hem toe. Onze lippen raakten elkaar. De aanraking ging over in een kuise kus met gesloten lippen en die ging over in een vurige zoen, met open lippen en zoekende en verkennende tongen. Ik had het benul zijn hand uit m'n kruis te halen, anders was ik terstond gekomen. Alweer.
“Ik geef je straks m'n adres en telefoon”, zei Albert, “oké”? Ik kon alleen maar knikken. Ik had al m'n concentratie nodig om die enorme erectie af te laten nemen en zien op tijd een wc te halen. En alweer was-ie verdwenen.

Die middag duurde eeuwig. Maar eindelijk was het zover. Toevallig (ja ja, “toevallig”) liepen we naast elkaar naar het fietsenhok. In het gezelschap van onze klasgenoten deze keer en ín het hok, niet erachter. We pakten stilzwijgend onze fietsen en gingen naar buiten. Na een poosje stak Albert z'n hand uit en sloeg af, ik volgde. We stonden aan de rand van een plantsoentje. Hij gaf me een papiertje en zei: “om een uur of halfvijf, kom maar langs”. En woesjh, weer was-ie verdwenen, zij het dat het deze keer iets langer duurde voordat ik 'em uit het oog verloor.

Ik probeerde die middag huiswerk te maken. Dat lukte niet. Op tv was van allerlei leuks, ik zag het niet. Het enige dat me bezighield: Albert. Of eigenlijk Albert en z'n huisgenoot! Trouwens, wie was dat eigenlijk? Toch niet z'n vader? Maar de man was wel beduidend ouder. Een oom misschien? En hoe kwam Albert daar dan terecht, in plaats van gewoon bij z'n ouders te wonen? (Ik zou daar later allemaal achter komen, maar dat doet er nu even allemaal niet toe). En trouwens, waar rekende Albert op? Waar ging hij van uit? Veronderstelde hij dat ik me openstelde voor een middagje neuken met hem en die andere man? Daar leek het eigenlijk wel op, vond ik nadat ik erover had nagedacht. Immers, ik had hen vanmorgen beiden bezig gezien en het tijdstip (halfvijf!) hield in dat deze huisgenoot naar alle waarschijnlijkheid dan ook thuis zou zijn of dat weldra zou zijn (betrapt twee naakte jongens in zijn bed. Ja ja. Spánnend! Nou!) Ik had er trouwens helemaal geen bezwaar tegen, in tegendeel. Die pik! Het beeld ervan bleef maar voor m'n geestesoog rondwaren. Groot, dik, geaderd, met die flinke, donkere eikel. Hard! Ik voelde opnieuw een erectie opkomen.M'n moeder was altijd aan de late kant. Dus liet ik een briefje achter (ben naar nieuwe schoolvriend, kom wat later) en begaf me naar Alberts adres. Hij was inderdaad alleen en naakt. Het eerste wat we deden nadat de buitendeur achter ons in 't slot viel was innig en vurig zoenen. Mijn handen gingen daarbij strelend en verkennend over z'n hele lichaam. Hij had opmerkelijk stevige billen (turnen en kunstrijden vertelde hij me later) en ook een lekkere pik. Toch gauw zo'n achttien centimeter en zeker vijf in doorsnee. Voor iemand van zo'n kleine gestalte best wel fors. En voor je het me vraagt, de mijne is net zoiets. Alleen ben ik een meter tachtig, en Albert is slechts een meter negenenzestig! We belandden beide naakt op het grote bed waarop Albert die ochtend zo grondig werd doorgeneukt.
“Komt je-weet-wel ook?” vroeg ik maar.
Albert keek me glimlachend aan. Streelde m'n wang en vroeg, met een sensuele stem: “wil je dat?”
Ik antwoordde met gesloten ogen: Jaaahhhh”. Toen voelde ik zijn hand m'n lul grijpen. Zachtjes knedend en strelend.
“Je hebt een mooie pik”, fluisterde hij hees in m'n oor. En we begon zonder nog een woord te verspillen te vrijen. Overal handen, lippen, tongen. Op een gegeven ogenblik lagen we in 69-houding. Alberts lul zo diep in m'n keel als ik 'em krijgen kon. Hij deed echter iets anders. Hij boog m'n benen zover mogelijk naar achteren, deed z'n armen bovenop m'n naar boven gekeerde dijen rusten zodat hij met z'n vingers lekker in m'n kont kon frutten. Wat-ie dan ook deed. Hij trok m'n billen van elkaar, vingerde m'n sterretje en begon me daar de likken. Ik schokte genotvol op en neer, maar kon ook niet veel meer. Ik was machteloos aan hem overgeleverd. Hij begon opnieuw met twee vingers nu opnieuw m'n neukgaatje te verkennen. Duwde ze naar binnen en ging er mee op en neer. Ik begon te kreunen. Dit was de voorbereiding op wat er stond te gebeuren, wist ik. “Lekker?”, vroeg hij. Mm-hmm, kreunde ik, z'n lul lekker diep naar binnen zuigend. Toen werden het vier vingers! Van beide handen twee. Hij begon me, met behulp van er in gelikt en gekwijld spuug, zover mogelijk op te rekken als ik kon verdragen. Gezien mijn weinige ervaring was dat, denk ik, best nog ver. Het vooruitzicht straks dat kanon van Herman, (zo heette inderdaad zijn oom, de jongste broer van zijn moeder, ongeveer vijftien jaar ouder dan wij beiden) binnen te krijgen wond me enorm op, maar, maakte me ook wel wat onzeker. Wat nou als-ie er niet in ging? Of als 't te pijnlijk zou zijn? Ik hoopte zo van niet!
We hoorden de deur. Albert bleef gewoon doorgaan met mij voorbewerken. Na een poosje (geluiden van jas ophangen bij de kapstok, uitdoen van schoenen) kwam Herman binnen.
“Zoooo”, zei hij op suggestieve toon. “Twee geile jongetjes zomaar in m'n bed. Wat zou ik dáár nou mee aanmoeten?” De toon waarop iemand iets zegt schept soms zoveel suggestie! Zoveel verwachting! Wauw, het klonk gewoon magisch!

Albert hield op met voorbewerken. Maar direct daarop voelde ik de stevige vingers van Hermans volwassen mannenhand over m'n sterretje strelen. Hij gromde een voldaan, hmmm. Liet even een vinger een stukje naar binnen glijden. M'n hart ging denk ik nu 160 en ik was keihard en half bewusteloos van gespannen afwachting! Ik kreunde.
“Nou”, klonk het triomfantelijk, “dat beloofd veel goeds.” Gevolgd door “dag jochie” en geluid van begroetende zoenen. Albert draaide zich van mij af. Herman keek mij aan en ik hem. “hoi” zei ik maar. Bedacht me, stak m'n hand uit, die hij aanpakte en zei toen: “Fred, aangenaam”.
“Hoi, Fred aangenaam, waarbij hij schalks glimlachte. Ik ben Gewoon Herman”. Hij boog zich naar me over en kuste me even kort op m'n gesloten lippen. Toen nog eens waarbij ik het benul had ze van elkaar te doen. Een korte tongzoen. En toen, nog een. Langer, wellustiger. Zijn tong ging gretig over de mijne, langs m'n verhemelte, m'n tandvlees. Mmm, kreunde hij vergenoegd. Met de vingers van z'n linkerhand begon hij door m'n stijle maar wel volle haardos te woelen. “Geil jong”, op quasi beschuldigende toon. Zeker dacht ik. Trots op!

Hij trok langzaam en schaamteloos z'n kleren uit. Tot op z'n onderbroek. Inmiddels lagen Albert ik op onze buiken tegen elkaar aan. Herman stond vlak voor ons, z'n half gezwollen pik, puilde uitnodigend door de stof van z'n boxer. Hij hoefde niks te zeggen. Met m'n ene hand streelde ik over de stof van de boxer, over die prachtpik. M'n andere hand speelde gedachteloos met Alberts billen. Van strelen ging ik over in kneden. Hermans gekreun moedigde dat aan. Nu bracht ik m'n gezicht er vlakbij. Zette m'n mond over de stof heen en kneedde met m'n tanden. Ik voelde de pik harder worden. De top ervan piepte inmiddels boven de stof uit. Inmiddels was Albert op m'n kont gaan zitten. Met z'n pik m'n billen plagend. Met beide handen trok ik, tergend langzaam Hermans boxer naar beneden. De enorme, halfstijve lul sprong in m'n gezicht. Ik wist de top ervan tussen m'n lippen te krijgen. Langzaam zoog ik 'em naar binnen.
Hmmm, geile slet”, Herman wellustige gegrom klonk mannelijk en opwindend. “Dieper. Jaa!” Inmiddels had ik m'n beide handen om z'n ballen en de basis van z'n lul gelegd, om controle over 't monster te houden. Ik was nu verwoed aan het pijpen. Zo nat mogelijk om 'em nóg dieper naar binnen te laten glijden. Het was echt een reus. Overweldigend. Normaal zou ik dit niet zomaar doen, maar ik was nu al zó opgewonden! Ik wilde hem gewoon zo diep als maar mogelijk was m'n strot in zien te werken! Ik kreunde, zuchtte. “Jaaa, tóe” moedigde Herman aan. Hij had z'n handen nu om m'n hoofd heen gevouwen en drukte me als een vrucht op een prikker steeds dieper op z'n lul. Ik was nu bijna bij z'n ballen. Ik rook de geur van z'n kruis, mannelijk zweet en een nadrukkelijke hormoonachtige geur. Geilmakend, bedwelmend. Hmmm. Inmiddels stootte Herman gewoon met z'n pik in en uit, ik kon het amper meer verdragen. Kreeg nauwelijks adem, maar ik wilde het nog niet loslaten. Dit was zoooo té gek! Toen verslikte ik me en met een kokhalzen liet ik z'n nu glimmend natte genotsstaaf aan m'n mond ontsnappen. Wauw! Ik kwam hijgend bij!Albert had zich inmiddels ook niet onbetuigd gelaten. Zijn plagerige stootjes hadden succes. Hij zat nu in me. Terwijl ik een pauze van Herman kreeg begon Albert nu lekker in me te stoten, zachte kreuntjes uitstotend. “Oh lieverd”, kreunde hij. “Wat geil, ik ben al in je!” Onwillekeurig stootte ik m'n kont naar boven, om z'n pik dieper in me te krijgen. Zijn dijen hadden zich nu strak om m'n billen gevouwen en hij was begonnen met diep en stevig door te stoten. De aanvankelijke pijn van het penetreren was inmiddels geweken en vervangen door een gevoel dat al m'n genotsknopjes door m'n hele lichaam met m'n kont waren verbonden en daar een geweldig prikkelende stroom doorheen ging! Pulserend op het ritme van Alberts neukstoten. “Ahhhwww”, kreunde ik, “ga dooooorrr”. Inmiddels diende Hermans lul zich alweer aan. Gedachteloos slikte ik hem naar binnen en begon Hij te pompen. Eerst zachtjes en ingehouden maar van lieverlee wat wilder. We vormden met z'n drietjes een ritmische, kreunende genotsmachine. Mijn handen hadden zich inmiddels aan zijn billen vastgegrepen. Billen die ik onbeschaamd kneedde en verkende. M'n vingers diep in z'n spleet drukkend en daar rondgraaiend. Het wond hem op. Hij gromde en stootte af en toe naar achteren als ik m'n vingers weer ergens in kreeg. Toen hield hij op, en trok z'n lul uit m'n keel. “Lik m'n ballen”, beval hij. Dat deed ik. Met een hand de zak boven de ballen samenknijpend, zodat ze strak onder het vel lagen. Ik likte ze, zoog ze naar binnen. En zo ontdekte ik het opwindende plekje onder de ballen, het perineum. Probeerde dat te pakken te krijgen. Met gegromde instemming van Herman. Die draaide zich plotseling om, bukte zich voorover met gespreide benen. Ik had nu heet hele geile gebied voor me liggen. Z'n neuk-ster, z'n naad en z'n perineum tot aan z'n ballen. Zonder na te denken dook ik er in. Alles met m'n tong likkend. Ik trok z'n billen van elkaar en likte hem dieper. Onwillekeurig schokten z'n billen op en neer, waardoor ik met m'n hele gezicht zo'n beetje er tussen kwam te zitten. Het was zo geil en opwindend! Alles proefde en rook naar zweet, hormonen en nog iets, moeilijk te definiëren, mannelijk en geil. Ik zette m'n mond er omheen en likte en zoog zo krachtig mogelijk. “Ahhh”, kreunde Herman. “Jaaa, ga door!” Ik was half flauwgevallen van puur genot toen hij er een eind aan maakte en me weer z'n lul gaf om te pijpen. Wat ik terstond deed. Toen, na een poosje, trokken ze zich beide kort achter elkaar terug. Herman kwam naast me liggen. Begon me te zoenen, te tongen. “Ben je er klaar voor?” vroeg hij. Ik keek hem gewoon vol aanbidding aan, woorden waren niet nodig. Hij draaide me een kwartslag op het bed, zodat ik in de lengterichting kwam te liggen. Hij liet me op mijn rug liggen en ging boven m'n gezicht zitten. Albert kwam op me liggen.
“Zo,”zei hij, “eerst even voorverwarmen. Pijpen jullie. Zijn eikel hing vlak boven m'n mond dus dat ging makkelijk. Tegelijk voelde ik hoe Albert zich van de rest van de lullenstam meester maakte. Uiteindelijk bereikte zijn tong ook de eikel en vond daar ook mijn tong. We begonnen een spelletje van geraffineerd eikel- en tonglikken, om elkaar en Herman op te geilen. Herman voelde aan wat dit spelletje opleverde en ging toen naast me zitten, met zijn benen in een soort spagaat zodat ik alsnog z'n lul makkelijk binnen kon krijgen. We hadden nu meer bereik. Onze tongen speelden nu over de lengte van z'n hele neukkanon tikkertje. Bij de eikel uitgekomen gingen we zo subtiel mogelijk te werk. We lieten de eikel tussen onze strelende tongen en onze gesperde lippen verdwijnen, als een bonus voor een een hele geile tongzoen. Herman kreunde het uit. “Geile sletten”, hijgde hij, “Loeders!”. Toen nam Albert hem helemaal in z'n mond en ik trok hem met de toppen van m'n vingers af. “Ohhh”kreunde hij. Ohhwww...grrgggrr” We wisselden. Ik proefde de eerste druppels voorvocht al. Herman was nu kei- en keihard.

Met een flukse beweging zat hij nu achter en onder me, mijn kontje in de kom van zijn schoot. Hij vouwde m'n benen uit elkaar en drukte z'n eikel tegen m'n gaatje. Hij drukte en er gebeurde eerst niks. Alleen maar druk. Toen... ja.. een klein stukje naar binnen. Toen drong hij geroutineerd, met kleine stootjes steeds een stukje verder in me. “Ohhh, kreunde hij, Schatje, zo lekker in je”. Het voelde fantastisch. Jaaa, het deed veel meer pijn als die van Albert, maar.. de genotsgolven... jaaa, die waren nu ook veel heftiger. Hij begon zachtjes in me te stoten. Nu gromde en kreunde ik het uit. Ohh, jaa, oehh... ahh, auw... jaaa... ah-ah-ah-ah-ah... Het ritme werd allengs heftiger, grotere, ruwe slagen en ineens.. hij beukte er vrij op los. Maar ik wilde inmiddels niet meer anders. Dit was de hemel! Schokjes van pijn die zich bleven afwisselen met golven van puur geil dierlijk neukgenot. “Ohh, ga door!”, kreunde ik, “ga door!!!” Hij liet zich niet onbetuigd. We vormden nu een natuurlijke geil-eenheid. Albert bood me zijn lul aan om te pijpen. Na een paar keer gezogen te hebben trok ik hem bovenop me. Drukte zijn gespreide billen op m'n gezicht en liet me zijn neukhol lekker smaken. Likken, wroeten en likken! Albert trok zich er stijf op en begon te schokken. Op 't laatst richtte hij zich op en boog zijn lul naar m'n mond. Ik wist wat er nu ging gebeuren en legde mijn tong tegen zijn eikel aan. Hij trok zich diep en heftig kreunend op me af. Zijn zaad kwam in dikke golven over m'n tong, over m'n kin, in m'n hals, maar het meest ervan in m'n mond. Hmmmm. Toen hij uit was gespoten nam ik hem zo diep mogelijk in me. Hij maakte zachte neukbeweginkjes. “Oh schatje”, kreunde hij, “schatje, zo lekker, zo geil”...
Inmiddels was Herman ook bijna zo ver. Hij trok zich voorzichtig uit me terug en kwam boven me zitten, drukte z'n perineum in m'n ontvangende mond en begon zich af te trekken. Na een paar rukken hield hij zijn eikel vlak voor m'n mond en ik had ie nauwelijks open of er kwam een ware vloedgolf van dik mannengeil. Ik deed z'n spuitende eikel in m'n mond en zoog wat ik kon, haalde hem er weer uit en liet de laatste straaltjes over m'n gezicht heengaan. Waahhh. Dacht ik. Knetterrrrr!!! Wow. Geduldig en vol toewijding werkte ik alle zaaddruppels weg.
Inmiddels had Albert zich met zijn mond van mijn lul meester gemaakt. Ik was de hele tijd zo opgewonden geweest dat m'n orgasme aanvankelijk niet wilde komen. Maar, uiteindelijk kwam het toch. Heel hard. Ik hoorde Albert zich stevig in mijn zaad verslikken. Nou, nou, nou, zei Herman lacherig. Rustig aan. Voor straf kreeg ik van Albert een volle zaadbek die hij er heftig tongend bij mij indrukte. We moesten er beide om lachen.
We lagen met z'n drietjes naast elkaar, elkaar zoenend, tongend, strelend. Nagenietend van een wel heel geile beurt.Na een poosje begonnen we wat rond te lopen, nog naakt. Het sfeertje voelde nog helemaal geil, dierlijk. In de keuken schonk Herman wat te drinken in. Ik ging achter hem staan, m'n half stijve tegen z'n billen aandrukkend. Hmm, deed hij waarderend. “Geil jongetje, lekker”. Ik liet m'n hand naar z'n lul glijden, begon hem te kneden. Hij speelde het klaar onze drankjes in te schenken. Ondanks mijn afleidende capriolen. Hij draaide zich om en sloot zijn armen om mijn middel. “Zo”, zei hij, “vertel eens, hoe was het?”
Ik had mijn armen om zijn hals heen geslagen, mijn handen achter zijn hoofd gevouwen. “Het was te gek”, zei ik naar waarheid. “Echt, heerlijk”. Als antwoord drukte hij me steviger tegen zich aan. Mijn inmiddels stijve drukte nu tegen die van hem aan. Een heerlijk gevoel. Ik trok zijn hoofd naar het mijne en sloot mijn mond over de zijne. We tongden kalm en ontspannen, genietend van dit zacht voortkabbelende nagenieten. “hmm, echt, kreunde ik, half mijn mond van de zijne losmakend om dan weer verder te zoenen. Zijn handen begonnen mijn billen te kneden. Na een klein poosje: “Herman, ik ben weer geil”. Grote glimlach: “ik ook.”
Toch gingen we gewoon naar de woonkamer. We dronken onze colaatjes, deden de tv aan (er was niks op dat de moeite was) kropen weer tegen elkaar aan. Albert deed ook mee, maar voelde dat er tussen Herman en mij zich iets bijzonders afspeelde. Ik zat nu over hem heen, op zijn schoot als het ware. Hij wriemelde zijn lul onder m'n kont door zodat-ie achterlangs lekker stijf omhoog kon. Ik voelde het monster zachtjes achter m'n naad langs schuiven. Heel prikkelend. Ik legde mijn hand tegen z'n stijve en we wisten beide waar dit op uit ging draaien. Albert kwam me te hulp. “Geil neukbeest”. Hij zei het op de toon van iemand die tevergeefs een bestraffing uitdeelt. Ik zette m'n sterretje op Hermans eikel en Albert hield de stijve in positie. Ik kon hem zo op m'n eigen ritme naar binnen werken. Dat deed ik dan ook. In een paar stoten had ik hem naar binnen. “Geil man”, zei Albert weer. Ik begon op hem te rijden. In een heerlijke cadans. Albert pakte mijn pik en liet me zo aftrekken op mijn eigen ritme.
“Kom, wisselen, zei Herman, “andersom”. Ik ging van z'n pik af, draaide m'n rug naar hem toe en ging weer op zijn opgestoken lul zitten. M'n stijve stak nu pront op het neukritme zwaaiend de kamer in. Albert ging op z'n knieën voor me zitten en nam mijn pik in z'n mond. Het duurde maar even voordat ik krachtig spuitend in zijn mond klaar kwam. Hij keek me vergenoegd aan, tevreden zijn lippen afvegend met de achterkant van z'n hand. “Lekker”, zei hij voldaan.
Ik bleef net zolang doorneuken totdat Herman weer kwam. Nu liet ik 'em lekker in m'n kutje klaarkomen. “Ohh, heerlijk” kreunde hij. Nadat-ie opgehouden was met schokken en spuiten hield ik hem nog even in me, totdat-ie er vanzelf uitgleed. Opnieuw draaide ik me weer om, weer gewoon op zijn schoot, gezichten dicht bij elkaar. Tongend.

Zo ging het nog een poosje door. Het laatste was nog het leukste, ik zat ik Albert te neuken en Herman in mij. Ik had haast geen druppel meer over, maar Albert kwam nog kreunend en schokkend met zat sperma voor een tweede keer in mijn mond klaar. Het was tijd om er een eind aan te maken.

Bij het afscheid aan de deur liet Herman me nog een paar foto's op z'n telefoontje zien. Een paar waren van een mulattenjongen. Duidelijk negroïde trekken, maar met een heel blanke huid en rood haar. Heel opvallend. Maar wel een mooi gevoelig gezicht, met prachtig gewelfde lippen. Een echte zoen en pijpmond, dacht ik. Duidelijke nichterige poses. Een pracht van een lul, een heuse brandweerslang. Elroy heette hij, een echt neukbeest. (Een fotootje van Elroy met twee pikken in z'n kutje als bewijs). We moesten maar eens een keertje bij elkaar komen, stelde hij voor. Tja, zeg daar nou eens nee op.

Weer thuisgekomen voelde ik dat ik er wel erg flink van langs had gekregen. Gaan zitten moest even behoedzaam uitgevoerd worden. M'n moeder zag het met nauwelijks ingehouden pret aan. Ik besloot haar maar te negeren, er waren ten slotte grenzen, vond ik.
“Leuke jongen”, vroeg ze maar, zo neutraal mogelijk. “Die van school?”.
“Oh, ja, wel aardig. We gaan een huiswerkclubje beginnen.”
Oh”, zei ze, “vast”.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners