Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verassende Sex deel 2 - 3703 keer gelezen
Hey hoi. Hier heb je het vervolg Verassende sex deel 1
Wil je weten hoe het in begin allemaal tot stand is gekomen. Lees eerst Eerste Keer Sex in het Openbaar 1

Ben thuis riep ik, maar ik hoorde niemand. Er lag een briefje op de keuken tafel. Lieve Kenny we zijn 3 dagen weg en er ligt 100 euro voor jou klaar om wat eten te kopen voor de 3 dagen. Als we terug zijn, zijn we laat weer. Tot over 3 dagen. Ik dacht van okee. Het rijk voor mij alleen. Het was 17:30 en ik ging naar de patatboer om eten op te halen.

Toen ik klaar was met eten smste ik Joost en Damien dat ik 3 dagen alleen thuis ben. We stuurden nog wat foto's en geile berichten naar elkaar toe. Joost vroeg of ik morgen tijd heb. Ik antwoorde en zei. Ik heb niks te doen morge, dus ik kan de hele dag bij je zijn met Damien. Mooizo zegt Joost. Kom dan om 15:00 uur naar ons huis toe. Ik heb iets leuks, maar je mag dan niet met je pik spelen.

De hele nacht lopen piekeren. Wat heeft hij voor mij. De hele nacht lag ik met me stijve lul en ik kon amper slapen.De volgende dag kwam ik om 14:45 bij hem aan en ik was best wel nerveus. Ik belde aan en Damien deed open. Aaahh Kenny kom verder we zitten op jou te wachten. Ik dacht: "we ?" Maarja. Ik liep verder en ik moest met Damien mee. We klopte aan bij Joost zijn slaapkamer. We deden de slaapkamer deur open en ik zag daar Joost en vier andere jonge mannen staan. NAAKT. Echt van die Twinks dat je in porno films ziet. Alle jongens waren rond de 18 jaar. Ze zaten elkaar af te trekken en te pijpen en te neuken. Ik kreeg een flinke harde paal in me zwembroek. Joost zei: als je niet wilt is dat ook geen probleem hoor.

Ik dacht: die kans krijg ik nooit meer en al die jongens keken me geil aan. Ik kleedje me uit en Damien deed rustig mee. Ik werd gepijpt, gevingerd en keihard geneukt. 1 grote gangbang was het. Mijn pik en me anus werden nog nooit zo goed gebruikt. Heerlijk. Het was ook warm op de slaapkamer en zweten erg snel. Lekker om te zien. Al die jongens kreunde van genot. Ik werd geneukt in alle standjes. Ook duwde ik me harde paal in de kontgaten van de jongens. Neuken en geneukt worden. Heerlijk. We spoten niet 1 keer en geen 2 keer maar minstens 4x. Onze zak werd nog nooit zo leeg gemolken.

We hebben wel 3,5 uur lopen neuken. Al het zaad vloog op me lichaam en in me mond en in me kontgat. Nadat ze flink zijn klaargekomen begonnen ze opnieuw en telkens weer en dat 4x

Na 3,5 uur lopen te neuken en te pijpen en noem maar op waren de jongens moe. Ze kleden zich weer aan en verlieten met bezweten lichamen weg. Joost ik en Damien bleven achter en ik zei: dus dit was de verrassing en Joost en Damien knikte ja. We gingen lekker tongen met elkaar. Mijn zak was goed leeg en die van hun ook.

Later vroeg ik aan Joost hoe hij aan die jongens kwamen en of ik hun telefoonnummers mocht hebben. Joost gaf het antwoord en gaf rustig de telefoonnummers van de jongens. Joost zei: ik heb eerder met hun seks gehad. Dus dit was niet de eerste keer en zekers ook niet de laatste keer.

Damien zei: zal ik wat eten halen. Ik koop wel een shoarma schotel voor 4 personen. Ook al zijn we met ze drieeen maar dat vinden we te weinig.

Uit eindelijk ging Damien weg en ik ging nog lekker met Joost tongen. We gingen wat opfrissen en we aten in de keuken.

Na het eten ben ik weer op weg naar huis gegaan en gaf Joost en Damien een afscheids zoen. Joost zei je bent bij ons altijd welkom en als je weer een lekkere gangbang wilt, dam sms je me maar.

En ik bedankte Joost en Damien voor de verrassing en fietste rustig naar huis toe.
Man wat was dat geil zeg

Verhaal vervolgd

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners