Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Date met Susan - 3385 keer gelezen
Met kloppend hart ben ik onderweg naar mijn afspraak in een stadje in het midden van het land. Na jaren van fantaseren had ik de stoute schoenen aangetrokken. Via een speciale datingsite was ik in contact gekomen met Susan, een mooie blondine van mijn leeftijd die hetzelfde doel had als ik. Na een paar berichtjes over en weer hadden we de stap gezet om elkaar te ontmoeten op een terras ergens aan het water.

Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Nicky, 39 jaar oud en sinds 15 jaar getrouwd met Daan. Lang donker haar, donkere ogen, slank en gezegend met een paar lekkere grote borsten. Samen hebben we twee leuke kinderen en een lekker druk leven. Ons sexleven is zeker niet slecht. Toch heb ik altijd de onrust gevoeld om eens echt te ervaren hoe het met een andere vrouw is, om een erotisch avondje te hebben samen en kijken wat er gebeurt en hoe dat voelt. Als tiener heb ik een paar keer wat gezoend en gevoeld met een ander meisje maar daar verder nooit meer iets mee gedaan. Die nieuwsgierigheid is altijd gebleven. Gelukkig vond Daan het geen enkel probleem toen ik hem dat een keer in bed vertelde, sterker nog: hij vond het eigenlijk wel spannend als ik dat zou doen.

Ik kom aan op de parkeerplaats die flink vol is, gelukkig vind ik nog net een plekje voor de auto. Half acht, mooi op tijd. Het is een zwoele zomeravond en het terras zit behoorlijk vol. Ik kijk om me heen en zie dan dat er iemand aan een tafeltje helemaal aan de linkerkant naar me zwaait. Ik loop naar het tafeltje, een mooie blonde vrouw staat op. ‘Hi, ik ben Susan, leuk je eindelijk een keer te zien!’, begroet ze vrolijk. ‘Hi, ik ben Nicky, ja heel leuk, en spannend!’. We kussen elkaar op de wang en gaan naast elkaar zitten. Susan bestelt een wijntje voor ons bij de ober.

Susan heeft halflang blond haar en is heel slank. Ze heeft prachtige sprekende ogen en als ze praat lacht ze met heel haar gezicht, heel mooi en voortdurend met een ondeugende blik. Al snel lijkt het alsof we elkaar al jaren kennen. Susan vertelt me honderduit over haar werk als zelfstandig adviseur, dat ze is gescheiden en haar twee kinderen om de beurt bij haar en bij haar ex-man wonen, en dat ze ondanks haar nieuwe vriend nu eindelijk de stap wilde zetten om af te spreken met een andere vrouw. We praten over van alles en nog wat zoals vriendinnen dat doen en zitten al snel aan een tweede wijntje.Na een tijdje vertel ik haar over mijn fantasieën, waarom ik de stap heb gezet om dit te doen en hoe relaxt ik me vanavond voel met haar. Ze lacht weer naar me. ‘Lieverd, dat klinkt heel erg hetzelfde als bij mij! Heerlijk toch!’. Ik voel dat ik een beetje begin te blozen als we elkaar recht in de ogen kijken.
Inmiddels zijn we zo anderhalf uur verder. Het is nog altijd heerlijk zomerweer en het begint nu iets te schemeren.

Ze legt haar hand op mijn arm. Een lekker gevoel. ‘We zijn nog lang niet uitgekletst. Heb je zin om bij mij thuis nog wat te komen drinken?’, vraagt ze met die ondeugende blijk in haar ogen. ‘De kinderen zijn er niet deze week en ik woon op vijf minuten rijden hier vandaan.’. Ik antwoord dat me dat heel leuk lijkt en dat ik graag op haar uitnodiging inga. We rekenen de drankjes af en lopen samen naar de parkeerplaats. Ze steekt haar arm door de mijne. ‘Rij maar achter mij aan, we zijn er zo!’, zegt ze als we bij haar auto zijn aangekomen. Ze kust me zachtjes op mijn mond. ‘Er hangen hier camera’s dus alleen een klein kusje!’, lacht ze en stapt in haar auto.

Als ik in mijn eigen zit, voel ik een warm gevoel in mijn buik. Ik zie en voel dat mijn tepels hard zijn geworden. ‘Nu alleen een klein kusje…’, denk ik en ik voel me nog warmer worden. Ik rij achter haar aan en al snel parkeren we onze auto’s voor haar appartement in het centrum. ‘Kom verder, gezellig!’, zegt ze bij binnenkomst. Ze laat me snel haar kleine maar smaakvol ingerichte appartement zien. Ze pakt twee wijnglazen en schenkt een wijntje voor ons in. ‘Kom lekker op de bank zitten!, zegt ze terwijl ze de glazen naast elkaar zet op een tafeltje voor de bank. Ze steekt een paar kaarsen aan. Ik ga naast haar zitten en we proosten samen. ‘Op onze kennismaking!’, zegt ze, ‘Je bent nog een stuk leuker dan ik had gehoopt!’. Weer die ondeugende lach.
‘Je bent een prachtige, slimme en leuke vrouw! Een heel leuke avond zo!’, antwoord ik.

Ze legt haar hand op mijn arm en streelt me zachtjes.
‘Ik vond je lippen daarstraks wel erg lekker zacht aanvoelen…’, zegt ze zachtjes.
Ik zet mijn glas neer en buig me langzaam naar haar toe. Mijn mond dicht bij de hare. Steeds dichterbij. Dan vinden onze lippen elkaar. Ze kreunt zachtjes. We beginnen een zoen waar geen einde aan lijkt te komen. Warm, zachtjes, geil spelen onze lippen en tongen met elkaar. Ik streel haar nek, haar blote armen, haar buik. Dan vind ik haar borsten, ik streel haar ook daar en voel hoe haar lichaam reageert op mijn aanrakingen. Ik voel haar tepels steeds groter worden en ze kreunt terwijl we nog altijd heerlijk zoenen.

‘Poeh, ik krijg het er warm van, en het is al zo warm …’, fluistert ze als we even lossen met zoenen. ‘Zullen we wat uittrekken…’. Snel ontdoe ik me van mijn shirtje en beha en Susan doet hetzelfde, zodat we alleen nog in onze korte rokjes naast elkaar zitten. Vol bewondering kijkt ze naar mijn volle borsten en voelt vervolgens aan de rondingen en streelt mijn tepels die inmiddels keihard zijn. Dan buigt ze zich voorover en neemt mijn tepels een voor heen in haar mond. Zuigt, bijt zachtjes, likt. Wat een heerlijk gevoel dat deze prachtige vrouw mijn borsten zo lekker verwent. Ik lig nu half achterover op de bank en heb mijn ogen gesloten. Ik hoor dat ik zachtjes kreun en ik voel dat ik heel erg nat ben geworden. Dan voel ik een hand op mijn bovenbeen, ze streelt me daar zachtjes en verdwijnt langzaam onder mijn rokje, naar boven toe. Ze blijft me daar strelen terwijl ze nog altijd mijn tepels beurtelings verwent, haar vingers nu wel heel dicht bij mijn kutje.

‘Wat ben je daar heerlijk warm lieverd …’, fluistert ze zwoel. ‘En je borsten zijn zo ontzettend lekker!’
Dan streelt ze over mijn slipje, zachtjes met haar vinger, heen en weer. Er gaat een schok door mijn kutje. ‘Mmm, dat vind je lekker he …’, fluistert ze. Ik kreun.
‘Wacht even …’, zegt ze en ze gaat op haar knieën voor me zitten, stroopt mijn rokje omhoog en schuift m’n slipje naar beneden. ‘Die kan net zo goed uit …’, weer die heerlijke ondeugende lach en voor ik het weet lig ik bloot onderuitgezakt op de bank. Susan trekt ook snel haar kleren uit en vleit zich weer tegen me aan.

We vinden elkaar in een nieuwe heerlijke tongzoen en strelen elkaars borsten. Haar hand zakt langzaam strelend naar onderen, via mijn buik naar mijn dijen. Plagend streelt ze me zachtjes vlak naast mijn kutje. Ik kreun en lig te kronkelen op de bank. Dan voel ik een vinger zachtjes over mijn klitje wrijven en een schok van genot schiet door mijn hele lichaam. Plagend langzaam stopt Susan een vinger in mijn kutje en dan nog een. ‘Mmm, je bent echt drijfnat lieverd, ik wil je proeven daar …’.

Het volgende moment zit ze op haar knieën tussen mijn wijd opgesperde benen. Haar tong beweegt zachtjes over mijn opgezwollen klitje. Ik kom bijna klaar van genot. Dan stopt ze twee vingers in mijn kutje en zuigt tegelijk op mijn klitje. Dat is te veel voor me. ‘Aaaaaaaah! Ik ga komen, ik kom! Ik kom!’, kreun ik en ik beleef een razend orgasme. Susan blijft me lekker likken en zuigt mijn liefdessappen op. ‘Jee, wat kom jij lekker klaar zeg …’, zegt ze zwoel, zachtjes doorsabbelend op mijn klitje.

Dan komt Susan omhoog en gaat voorover steunend op haar knieën boven me zitten. Haar kutje bevind zich nu vlak bij mijn mond. Ik ruik haar lekkere geile sappen en zie haar lippen glinsteren van het vocht. Zachtjes begin ik haar te likken, langs haar lekkere kutlipjes naar haar opgezwollen klitje, en weer terug. Ze kreunt en beweegt met haar onderlichaam. ‘Ooooh lieverd, dat is zooo geil …’, kreunt ze, ‘Ga alsjeblieft lekker door zo …’. Ik voer het tempo langzaam op en dwaal met mijn hand af naar mijn eigen geile kutje. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo nat ben geweest en ik streel zachtjes mijn klitje.

Susan begint te schokken en gilt het uit. ‘Oooooh Nicky, ik kom klaar!!!’, schreeuwt ze. Ik zuig nu hard op haar klitje en haar lekkere sappen stromen in en over mijn mond. Terwijl ze een zo lijkt het minutenlang orgasme beleefd, kom ik mezelf vingerend ook heerlijk klaar. Even blijven we genietend allebei liggen.

Het verhaal is nog niet afgelopen.
Wordt vervolgd – als jullie dat willen natuurlijk ..Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners