Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Docent en Leerling 1 - 38552 keer gelezen
Hallo, mijn naam is Anneke. Ik ben docent Nederlands op de middelbare school. Ik geef les aan de havo en vwo klassen. Zelf ben ik een echte milf; 48 jaar, tot op een zekere hoogte een slank lichaam en flinke cupD borsten. Mijn voorkeur gaat uit naar vrouwen, maar op school kom ik daar niet openlijk voor uit.

4 keer in de week geef ik les aan klas 3vt, dit is een derdejaars vwo klas. Deze leerlingen zijn lekker ambitieus en willen hard werken voor mooie cijfers. Nu heb ik het geluk dat dit een klas is van 21 meiden, en maar 3 jongens. Ik zeg dit liever niet, maar een lievelingsleerling heb ik toch echt wel, Lotte. Lotte is net 16 geworden en is daarmee de oudste van het stel. Zij is rond de 170 cm, heeft lange bruine haren, bruine ogen, een slank figuur en een onschuldige cupB.

Over 2 weken zou ik bij deze klas een grammatica-toets afnemen. Dit vinden de meesten altijd een lastig onderdeel. "Mevrouw?" hoorde ik van achter uit de klas komen. "Ja, Lotte?" vroeg ik. "Ik snap het betrekkelijke voornaamwoord niet. Kunt u het uitleggen?" Het duurde even voordat ik antwoordde. "Natuurlijk! Als je uit bent, mag je wel naar lokaal 212 komen." Lotte knikte en ging weer aan de slag met haar werk. Ik hoopte met heel mijn hart dat Lotte en ik vanmiddag alleen zouden zijn. Al dagen fantaseerde ik wat ik allemaal met haar zou willen doen. Zo'n mooi en jong meisje.Het was 15:20 toen er op de deur geklopt werd. Ik streek mijn rokje snel nog even glad en liep toen naar de deur. "Ah, daar ben je." Lotte glimlachte en ging aan de eerste de beste tafel zitten. Haar schrift en één pen lagen op tafel. Haastig opende ze haar boek en schoof haar stoel aan. "Dus, wat begrijp je niet?" vroeg ik. "Uhm dat onderdeel met wanneer je het betrekkelijke voornaam gebruikt." antwoordde Lotte. Ik ging tegenover haar zitten en schrijf wat zinnetjes in haar roze schriftje. "Vul de leegstaande stukjes maar eens even in." zei ik terwijl ik haar schrift terug schoof. Lotte begon meteen, zo had ik de tijd om haar goed te bekijken. Haar lange bruine haren bevatten hier en daar wat krullen. Ze droeg een wit hemdje met daaroverheen een bruin, leren jackje. De strakke jeans die ze aanhad, lieten haar grote kont mooi opvallen. Haar outfit maakte ze af met zwarte gymen met witte veters. "Uh hallo?" hoorde ik Lotte opeens zeggen. "Oh, sorry meisje. Ik was even in gedachten. Laat eens zien!" Ik voelde mezelf rood worden. Terwijl ik Lotte's werk nakeek, voelde ik haar blik over mijn lichaam gaan. Toen deze aankwam bij mijn borsten, bleef ze staren. Ze likte over haar lippen en friemelde wat met vingers. "Lotte? Is er iets?" vroeg ik zo neutraal mogelijk. "Uh, nee, niks. Zou er iets moeten zijn?" stotterde ze. "Ik zag het wel. Schaam je maar niet." zei ik.

Ik stond op van mijn stoel en liep om Lotte's tafel heen. Ik zag Lotte wat mompelde en met haar handen over haar jeans strijken. "Like what you saw?" zei ik speels. Heel langzaam knikte Lotte. Ik ging naast haar zitten en schoof haar stoel naar me toe. Toen pakte ik haar bij haar wang en gaf haar een kus. Ze bloosde en sloeg haar blik omlaag. Nu kuste ik haar intenser. Voorzichtig kuste ze terug. Niet veel later zat ze zoenend op mijn schoot. Ik voelde haar tong over mijn lippen gaan. Ik opende mijn mond en voelde gelijk onze tongen langs elkaar glijden. Vlak daarna legde Lotte haar kleine handen op mijn forse cupD. "Wooow, zulke groten heb ik niet hoor." zei ze een tikkeltje onzeker. "Dat geeft niks meissie." stelde ik haar gerust. Ik voelde haar lippen afdalen naar mijn nek, sleutelbeenderen en uiteindelijk mijn borsten. Beheersd knoopte ik mijn blousje los, trok ik mijn hemdje uit en klipte ik mijn bh los. Lotte's mond viel op en meteen stortte ze zich op mijn tepels. Ze zoende, zoog, likte en sabbelde aan mijn keiharde tepels. Ingehouden begon ik te kreunen. "Hmm, dit doe je heerlijk Lotte." Na enkele minuten draaiden de rollen om.

Lotte deed haar jackje uit en samen trokken we haar hemdje van haar lichaam. Haar kleine borsten zaten in een roze bh met prachtig kant. Ik begon haar borsten te zoenen en ontdeed haar toen van de bh. Ik likte rondom haar tepel en ik hoorde Lotte zachtjes kreunen. Toen nam ik de harde tepel in mijn mond. "Aaah ja. Pfff dit is echt lekker." fluisterde Lotte. Mijn gekus dwaalde af naar Lotte's buik. We trokken haar jeans, schoenen en slipje uit zodat ik haar lekker kon gaan verwennen. Ik opende haar benen en zag haar prachtige poesje. Haar poesje glom van het geil. Ik gaf een likje langs één van haar schaamlipjes. Toen ging ik met mijn hele tong over haar poesje heen. "Ooooh shit." kreunde Lotte. Nu focuste ik me meer op haar clitje. Ik sabbelde op haar opgezwollen knopje en ze kreunde het uit. "Goed zo babey, kreun maar. Kreun voor me." zei ik tussen het beffen door. "Oooh, m-mijn g-god, ik ga komen." stamelde Lotte. Haar onderlijf begon te trillen en met hevige schokken kwam ze klaar. Lotte's vocht droop van mijn kin. Ik veegde het schoon en kuste haar op haar zachte lippen.

Nu was het mijn beurt. Ik ging op mijn buik op de tafel liggen en bracht mijn kontje omhoog. "Steek je vingers er maar in." begeildde ik haar. Heel voorzichtig voelde ik 2 vingers mijn zeiknatte kutje ingaan. Zelf begon ik mijn clitje te verwennen. "Ooh Lotte, lieverd, ga alsjeblieft zo door." "Doe ik het goed?" vroeg ze. "Fantastisch." hijgde ik. Het gevinger werd sneller en sneller. "Ah, ah, ah. Hmmm ja, ja. Nog heel even!" riep ik door het lokaal. Direct daarna kwam ik keihard klaar. Mijn sap vloeide mijn grotje uit. Gewillig likte Lotte mij helemaal schoon.

Ik stond op en liep naar mijn tas. Ik toverde een roze vibrerende dildo tevoorschijn. Lotte's ogen werden groot. "Wil je proberen?" vroeg ik uitdagend. Lotte knikte verlegen en spreidde haar benen. Ik plaatste me hiertussen en probeerde de dildo in te brengen. Na even proberen gaf ik de moed op. "Lieverd, dit gaat niet werken. Je bent veel en veels te strak." "Sorry..." fluisterde Lotte. "Nee, dat geeft helemaal niks. Hij kan toch ook trillen? Wil je dat proberen?" Lotte knikte weer en kwam toen in mijn armen liggen. Ik legde de vibo op haar clitje en zette hem op de zachtste stand. Lotte begon te kreunen en haar borsten te kneden. "Jaaaa, dit is lekker!" kreunde ze. Ik had perfect zicht op haar opkomende orgasme. "I-ik kom nog een keer." hijgde ze. "Toe maar, kom maar lekker klaar." moedigde ik haar aan. Ze pakte mijn hand en schreeuwend kwam ze tot haar orgasme.

Ik keek op de klok. Het was al vier uur! "Huppakee! Naar huis jij!" zei ik speels terwijl Lotte zich snel aankleedde. "Morgen snap ik de bijwoordelijke bepaling niet. Mag ik dan weer uitleg?" vroeg ze toen we bij de deur stonden. "Jij mag altijd uitleg." zei ik en Lotte rende ze gang door richting de uitgang.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners