Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Durf te leven - 12084 keer gelezen
Kims adem stokte, haar hartslag was net exponentieel de hoogte in gegaan. Zweetdruppels stroomden uit al haar porieën en beide handen had ze niet meer onder controle gezien het extreme trillen ervan. Recht voor haar zat de tot voor kort vreemde Julie in de zetel. Haar beide benen waren wijd open gespert waardoor het te korte rokje volledig opgeschoven was. Kim keek recht in de kale vagina van de dame voor haar. Julie’s bedoelingen waren overduidelijk, Kim wist wat ze wou, wat ze verlangde, wat ze eiste. Maar hoe zou ze hierop reageren. Kim was besluitloos. Hoe is het ooit zo ver kunnen komen. Als een film flitste het voorbije uur voor Kim’s ogen.

Een uur geleden was alles namelijk nog ok. Kim is een jongedame van 32 jaren oud die haar ganse leven volledig onder controle heeft. Het had haar echter niet altijd mee gezeten. Op zeer jonge leeftijd had Kim haar beide ouders verloren in een tragisch verkeersongeval. Daar er geen andere familie was om zich te ontfermen over het kleine meisje kwam ze in het systeem terecht. Haar jeugd was echt tragisch te noemen. Pleeggezin na pleeggezin had ze versleten. Telkens kwam ze terecht bij ouderen die enkel aan het financiële plaatje dachten. Eenmaal de winstmarge om zich over weeskinderen te ontfermen verdwenen was, mocht ze op zoek naar een nieuw gezin. Toen ze eindelijk de magische leeftijd van achttien had verkregen moest ze ook niet lang nadenken of ze zelfstandig zou gaan wonen of niet. De voorbije vijftien jaar had ze maar liefst acht pleeggezinnen versleten. Dit had zeer diepe wonden in haar ziel geslagen. Kim was extreem verdedigend geworden. Ze had nul zelfvertrouwen en alles wat ze deed was gepland. Het maniakale plannen en organiseren van alles wat er zich in haar leven afspeelde was een manier om te kunnen omgaan met alle miserie. Toen ze achttien werd en afgestudeerd was aan school zorgde de overheid voor een klein appartementje en een bescheiden inkomen voor haar. Een job vond ze niet, waardoor ze moest roeien met de riemen die ze had.Maar op kerstavond van haar negentiende levensjaar besloot Karma dat het tijd was om de negatieve spiraal die haar leven was om te buigen naar een positief gegeven. Met haar laatste centen had ze een lot gekocht in de jaarlijkse kerstloterij. Kim was de enige winnaar. Plotseling stond er maar liefst 20 miljoen euro op haar rekening. Beredeneerd als Kim was heeft ze ook dit zeer constructief aangenomen. Het enige wat ze kocht was een kleine rijwoning in een rustige straat van een klein gezellig dorpje. Zo had ze voor de rest van haar leven een dak boven haar hoofd, wat het allerbelangrijkste was voor haar. Al de rest had ze via een adviseur in haar bank verwerk in veilige beleggingen en had ze zich een maandelijks bescheiden inkomen doen uitkeren. Op deze manier wist Kim dat ze voor de rest van haar leven veilig zat. Ze had geen nood aan dure kleren over de modernste electronica. Ze verbouwde nog het liefst van al haar eigen groenten en zolang ze geen honger had en haar rekeningen kon betalen was alles dik in orde voor haar. Sinds die dag had ze eindelijk de regelmaat in haar leven waar ze zo hard en lang naar verlangde.

Zo ook een uur geleden dus. Kim was de dag begonnen zoals ze elke dag begon de voorbije dertien jaar. Om zeven uur stipt werd ze wakker en stond ze op. Een wekker had ze niet nodig want haar lichaam was zo gewoon aan dit dat het automatisch ging. Ze deed haar kamerjas aan en liep naar de keuken om een kan koffie te zetten. Terwijl de koffie doorliep spendeerde ze exact twintig minuten in de badkamer om te douchen en zich aan te kleden. Het was altijd half acht wanneer ze aan de ontbijttafel genoot van de kop verse koffie en twee kleine broodjes die ze de avond voordien had afgebakken. Het was een woensdag vandaag. Op woensdag stond er in de voormiddag boodschappen doen op de planning en ’s middags ging ze werken in de tuin. Groot was haar huisje niet, maar haar tuin was toch een mooie tien op zeven meter groot. Dit was groot genoeg om enkele vierkante meters moestuin en kruidentuin te bezitten. Om negen uur stipt trok ze de voordeur achter zich dicht en stapte ze op haar fiets om naar de winkel te gaan. Het was half elf toen ze terug was en ze had een kwartiertje werk om alles wat ze gekocht had op de juiste plaats in haar keuken en voorraadkast te plaatsen. Die middag ging ze verse spaghetti eten dus gezien de bereidingstijd begon ze hier reeds aan. Het eten smaakte haar voortreffelijk en rond 13u had ze alles binnen en was de afwas gedaan. Omdat ze pas om 14u in de tuin zou beginnen werken had ze nog tijd om te genieten van wat koffie en een koekje. Ze schonk haar een tas in en omdat het zo’n mooi weer was, net zoals de voorbije dagen, zelfs weken, stond ze in de voordeur van haar huisje te genieten van de warme godendrank.

Toen Kim haar derde slok nam zag ze in de verte een fiets afkomen. Ze keek op haar horloge en het was zoals verwacht 13u13. De voorbije zeven dagen was exact op dat moment een dame voorbij haar huisje komen fietsen. De eerste drie dagen deden ze niets maar vanaf de vierde staken ze de hand op naar elkaar. Toen de fietster een paar meter van haar woning verwijderd was stak de dame in kwestie haar hand weer omhoog. Kim beantwoorde het vriendelijke gebaar en zwaaide enthousiast terug. Ze kende de vrouw niet, maar blijkbaar was ze ook gesteld op een correcte planning of ze zou niet dagelijks op hetzelfde moment voorbij fietsen, en dit kon Kim enorm appreciëren. Maar toen sloeg het noodlot toe. Een losgebroken hond van de overburen liep pardoes de straat over. De onbekende dame moest alle moeite van de wereld doen om het dier te ontwijken en botste frontaal op een geparkeerde wagen. De dame ging overkop en kwam in het kleine voortuintje van Kim terecht. Onmiddellijk liep ze naar de vrouw en ontfermde zich over haar. “Gaat het”, vroeg Kim bezorgd. De vrouw was wat duizelig maar stond na een minuutje weer recht. “Ik denk het wel”, zei ze tegen Kim. Op enkel schrammen en een grote schaafwonde aan haar knie na zag het er inderdaad niet al te slecht uit. “Fuck bekijk me eens”, zei de onbekende dame. Kim zag wat ze wou zeggen. Haar nylon panty was volledig gescheurd en haar kledij die niet kapot was zat onder de bloedspatten. “Mag ik me soms eventjes opfrissen”, vroeg ze aan Kim. “Natuurlijk”, zei Kim en ze nam de dame bij de arm vast en leidde haar binnen in haar woning.“Ik ben Julie”, zei de dame die aan de arm van Kim hing. “Aangenaam, ik ben Kim”, zei ze vriendelijk terug. “Bedankt dat ik eventjes binnen mag komen”, zei Julie. “Geen probleem, we zijn hier om elkaar te helpen”, antwoordde Kim. Hierop bracht ze Julie naar de badkamer. “Moet ik de verbandtrommel halen”, vroeg Kim bezorgd. “Ik denk niet dat het nodig zal zijn, eventjes wassen zou moeten volstaan”, zei Julie toen ze haar wondjes bekeek die inderdaad niet al te ernstig waren. “Zou ik gewoon eventjes mogen douchen”, vroeg ze vervolgens aan haar gastvrouw. “Natuurlijk”, zei Kim en ze wees Julie naar de badkamerkast waarin de zeepjes en shampoo stonden. “Wow jij bent mooi georganiseerd”, zei Julie toen ze zag hoe minutieus alles opgesteld stond in de kast. “Tjah, dat is zowat mijn ding”, zei Kim ietwat verlegen. “Smijt anders je kledij voor de deur dan was ik snel alles met de hand proper”, stelde Kim voor. “Je bent een echte lieverd”, zei Julie toen Kim de deur van de badkamer achter zich dicht trok. Terwijl haar onverwachte gaste zich omkleedde en klaar maakte om te douchen liep Kim naar het washok om de doos met handwas zeep te halen. Ze zou de kleren van Julie snel eventjes handwassen in de keuken wasbak en vervolgens in de droogkas steken. Binnen een uurtje zouden deze dan weer proper en droog zijn zodat ze niet teveel tijd zou verliezen en toch nog in de tuin zou kunnen werken.

“Waar leg ik ze”, hoorde ze plots een stem achter haar zeggen. Kim draaide zich om en stond plots aan de grond genageld. Ze sloeg haar handen voor haar mond en wist zichzelf geen houding te geven. Julie stond poedelnaakt in haar keuken met in haar handen haar vuile kledij. “Gaat het”, vroeg Julie. “Euh ja”, herstelde Kim zich, “leg ze maar op het keukeneiland”. “Bedankt meid”, zei Kim en ze huppelde weer naar de badkamer alsof er niets gebeurd was. Kim wist eventjes met zichzelf geen raad. Voor het eerst in gans haar leven had ze een andere vrouw naakt gezien. Tot op heden had ze enkel zichzelf nog maar in haar blootje gezien, maar nog nooit iemand anders. Nu had ze de borsten en de vagina van een andere vrouw in volle glorie mogen aanschouwen. En in tegenstelling tot zichzelf stond er bij Julie geen haar op het kruis, wat ze maar zeer vreemd vond. Kim dacht er verder niet meer over na en begon de vuile kledij te wassen. Op het korte rokje zaten enkele bloedspatjes die ze redelijk makkelijk kon verwijderen. Het witte t-shirtje had enkele bruine plekkjes die niet zo simpel verdwenen maar uiteindelijk won Kim wel de strijd. Julie had er blijkbaar ook haar slipje en beha bij gestoken maar die waren niet vuil dus daar besloot Kim maar vanaf te blijven. De panties daarintegen waren rijp voor de vuilbak. Overal zaten scheuren en en ladders, die kon je onmogelijk nog aandoen. Eenmaal het rokje en het t-shirtje gewassen waren stak Kim ze in de wasdroger. Het slipje en het behatje plooide ze mooi op en legde ze op het tapijtje voor de deur van de badkamer.Gastvrij als ze was plaatste ze tijdens het wachten op Julie twee lege kopjes op de salontafel alsook een doos koekjes. Zo’n kwartiertje later kwam Julie met enkel een handdoek rond haar lichaam terug de woonkamer in. “Gaat het”, vroeg Kim bezorgd. “Ja hoor”, zei Julie, “ik heb alles mooi gewassen en het bloeden is al overal gestopt”. “Goed zo”, zei Kim, “lust je een bakje koffie?”. “Ja lekker”, zei Julie enthousiast. Kim nam de kan en schonk beide kopjes vol. Julie nam plaats in de zetel. Met haar knieën opgetrokken nam ze zichzelf onmiddellijk een comfortabele houding aan. Kim nam plaats in de eenpersoonzetel er recht tegenover. “Je woont hier mooi”, zei Julie. “Dank u”, zei Kim trots. En zo begon de smalltalk.

Al snel kwam Kim te weten dat Julie een alleenstaande moeder was en dat ze elke weekdag om 13u gedaan had met werken. Hierna fietste ze naar de onthaalmoeder om haar baby op te halen. Dit verklaarde waarom Julie altijd op hetzelfde moment door haar straat kwam gereden. Julie was blijkbaar zwanger geraakt tijdens een wilde vakantie op Ibiza en had zelfs geen idee wie de vader van haar zoontje was. Kim vertelde op haar beurt dat ze hier al dertien jaar alleen woonde maar over haar winst in de loterij zweeg ze wijselijk. Dit was iets wat ze nooit aan iemand vertelde, om geen aasgieren over de vloer te krijgen. Toen Julie echter vroeg of er geen man was in het leven van Kim viel ze plots stil. “Nee ik heb geen vriend”, zei Kim na seconden stilte. “Een vriendin dan”, vroeg Julie zich luidop af. “Nee ook niet, ik ben vrijgezel”, zei Kim verlegen. “Je neukt toch af en toe wel iemand zeker”, vroeg Julie zich vrank en vrij af. “Euh nee”, stotterde Kim. “Kom”, zei Julie, “zo’n knappe dame als jij moet toch aan elke vinger tien mannen of vrouwen hebben hangen zeker”. “Nee ik moet geen lief”, zei Kim kordaat. “Je bent toch geen maagd meer zeker”, vroeg Julie zich nu vragend af. “En dan, daar is niets mis mee”, zei Kim nu ietwat boos. Julie was nu op haar beurt verbouwereerd. Hoe kon het dat zo’n knappe dame als Kim nog maagd was, ze moest toch zeker al de dertig gepasseerd zijn. “Nu snap ik waarom je daarnet zo schrok toen je me naakt zag”, zei Julie, “ben ik de eerste naakte vrouw die je ooit gezien hebt misschien. “Ja inderdaad”, gaf Kim nu weer verlegen toe. “Maar je masturbeert dan toch wel zeker”, vroeg Julie. “Nee ook niet”, zei Kim. Nu snapte Julie het volledig. Er moet blijkbaar iets gebeurd zijn in het verleden van haar gastvrouw waardoor ze zich volledig had afgesloten van het seksuele afspect van het leven. Als ze nog nooit gemasturbeerd had en nog nooit was klaargekomen, dan wist ze ook niet wat ze miste. Het signaal van de droogkast die klaar was met de kleren verbrak de stilte tussen beide dames. “Je kleren zijn klaar”, zei Kim spontaan alsof het voorbije gesprek nooit had plaats gevonden. Ze stond recht en ging het rokje en het t-shirt van Julie halen. Enkele minuutjes later kwam ze terug en overhandigde ze de perfect geplooide kleren aan Julie. “Ik ben zo terug”, zei Julie en ze liep naar de badkamer om zich om te kleden.

Eenmaal terug ging Julie weer in de zetel voor Kim zitten. “Je hebt dus geen idee of je op mannen of vrouwen valt”, vroeg ze out of the blue aan Kim. “Nee”, zei Kim eerlijk. “Zullen we het eens testen”, vroeg Julie met een ondeugende glimlach op haar gezicht. “Nee hoor, ik heb daar echt geen behoefte aan”, zei Kim. “Bullshit”, zei Julie. Langzaam opende Julie haar benen. Als vanzelf stroopte het korte rokje zichzelf omhoog. Julie had haar slipje niet opnieuw aan gedaan en haar naakte kale kut was nu volledig zichtbaar. Kims adem stokte, haar hartslag was net exponentieel de hoogte in gegaan. Zweetdruppels stroomden uit al haar porieën en beide handen had ze niet meer onder controle gezien het extreme trillen ervan. Kim keek recht naar Julie en kon niet anders dan de kale kut in haar volle glorie aanzien. “Vind je mijn poesje mooi”, vroeg Julie ondeugend. “Ik… euh… kweenie… “ stotterde Kim. Met een vinger begon Julie over haar spleetje te wrijven. Héél langzaam streelde ze haar gleufje. Met de vingernagel van haar rechter wijsvinger trok ze héél voorzichtjes één van haar buitenste schaamlippen open. Kim kon nu overduidelijk zien hoe het binnenste van Julie’s vagina glinsterde. “Dat is kutsap dat je ziet”, zei Julie instructief, “dat krijg je als je geil bent”. Kim zei geen woord maar keek zeer aandachtig toe. Met haar andere hand trok Julie nu haar kut volledig open. Kim zag nu het gaatje dat toegang gaf tot het meest intieme deel van Julie’s lichaam. “Daarin kan een lul, of iets anders”, zei Julie glimlachend, “en dit hier is mijn clit, dat voelt heerlijk als je erover wrijft”. Ze deed wat ze zei en begon nu voorzichtjes haar clitje te strelen. Kleine sidderingen gleden door haar lichaam. Kim keek aandachtig naar de vrouw die ze tot voor een uur niet kende die nu aan het vingeren was op haar sofa. Aan de ene kant was ze overstuur door hetgeen zich voor haar neus afspeelde, maar aan de andere kant kriebelde het plots enorm raar in haar lijf waardoor ze niet anders kon dan gefascineerd te blijven kijken.Julie vingerde zich daar enkele minuutjes tot ze plots stopte. “Als je dit leuk vindt dan ben je waarschijnlijk lesbisch”, zei Julie, “maar nu ga ik iets anders testen”. Ze stond recht en opende de deur naar de tuin. Kim zei niets maar keek aandachtig toe wat ze ging doen. Julie liep in de tuin, bukte zich en kwam dan onmiddellijk terug naar binnen, met in haar hand een rijpe komkommer. Ze ging weer wijdbeens op de sofa zitten, wreef wat speeksel over de groente en stak hem vervolgens langzaam maar diep in haar kutje. Na enkele ogenblikken zat ze zich daar zelf te neuken met een komkommer. Nog steeds gefascineerd keek Kim toe. Ze zag ook hoe die kutsappen steeds heviger begonnen te stromen en de stof van de zetel onder het zitvlak van Julie werd langzaamaan nat. Ook met dit stopte Julie na enkele minuten. Ze trok de komkommer uit haar kut en legde hem op de salontafel. Een klein plasje geil vormde zich op het houten oppervlak. “Als je dit geil vind, dan ben je hetero”, zei Julie, “of als je beiden geil vind, dan ben je bi”, zei ze er al lachend na. Kim wist zichzelf geen houding te geven. “Ik weet het niet”, zei ze uiteindelijk. “Dan testen we het toch eens bij jou zeker”, zei Julie en ze stond recht.

Ze stapte uit haar rokje en deed haar t-shirt en beha uit. Voor een tweede keer deze middag stond ze poedelnaakt voor Kim. “Jouw beurt”, zei Julie en ze stapte op haar gastvrouw af. Voor deze kon protesteren had ze haar bloesje losgeknoopt, de lange rok los geritst en de donkere panty kapot gescheurd. “Ik weet niet of ik dit wel wil”, zei Kim maar Julie stopte niet. Ze bracht haar handen op de rug van Kim en opende haar beha en stroopte vervolgens het slipje ook volledig naar beneden. “Je hebt leuke tietjes”, zei Julie en ze rolde de twee tepels tussen haar vingers, die hier instinctief op reageerden en keihard werden. Ze keek naar onderen en zag dat Kim een enorm bos schaamhaar had hangen. “Geil”, zei Julie en ze maakte haar lippen nat. Ze duwde Kim weer in de zetel en spreidde haar benen met haar handen. Op haar knieën kwam ze ertussen zitten. Met haar vingers ging ze op zoek naar de twee buitenste schaamlippen. Eenmaal ze die gevonden had tussen het oerwoud dat rond Kim’s kruis hing, trok ze deze volledig open. Het glinsterde enorm in Kim’s spleetje. “Je bent geil meid”, zei Julie triomfantelijk. Kim wist niet wat te zeggen.Plots stak Julie een vinger diep in Kim’s gleufje. “Auw”, riep Kim stilletjes. “Stttt”, stelde Julie haar op haar gemak. Héél langzaam begon ze met haar vinger diep in Kim’s vagina te bewegen. Telkens ze hem eruit trok kwam er een beetje geil mee naar buiten. Af en toe stak Julie de vinger in haar eigen mond om hem proper te likken. “Je smaakt heerlijk”, zei ze tegen Kim, “vers, puur, zoals een echte maagd”. Kim moest giechelen. Ze voelde zich een puber die voor het eerst iets deed. In feite was ze dit ook, op het puber gedeelte na. Julie bleef Kim maar vingeren. Tussen de haartjes door zag ze hoe de clitoris van Kim van uit zijn kapsel steeds meer en meer begon te zwellen. Toen hij op volle sterkte gekomen was, was Julie onder de indruk. “Je hebt precies een kleine eikel tussen je lipjes”, zei Julie tegen Kim. “Hoe bedoel je”, vroeg deze. Hierop boog Julie zich naar Kim’s kut en likte aan het clitje. Een siddering jaagde zich doorheen gans haar lichaam. Julie begon Kim nu naast het vingeren ook lustig te beffen. Elke druppel geil die uit het gleufje geperst werd, likte ze af. Ze zoog aan het clitje alsof ze een lul aan het pijpen was. Kim had zichzelf niet meer onder controle. Ze greep de armleuningen van de zetel vast en kneep er keihard in. Julie moest stoppen met vingeren en haar handen gebruiken om Kim’s benen stil te houden, maar met haar mondje bleef ze haar nieuwe vriendin wild beffen. Plotseling schreeuwde Kim zeer luid. Haar lichaam begon te stuiptrekken en diverse kreuntjes kon ze niet meer onderdrukken. Julie likte nog een laatste maal aan de kietelaar en ging dan terug in haar eigen zetel zitten om te genieten van het schouwspel.

“Oh my god wat was dat”, vroeg Kim zich luidop af toen ze weer controle kreeg over haar lichaam en ademhaling. “Dat beste meid”, zei Julie, “is klaarkomen. Weet je nu wat je al die jaren gemist hebt”. “Zeg wel”, zuchtte Kim. “Je bent duidelijk niet vies van vrouwen”, zei Julie, “nu gaan we eens kijken of je mannen ook leuk vindt”. Julie dook weer tussen Kim’s dijen en zocht haar schaamlippen. Dit ging een stuk makkelijker omdat alle zwarte schaamhaartjes nu volledig aan elkaar kleefden van de sappen. Met haar ene hand spreidde ze de lipjes en met de andere nam ze de komkommer van tafel. Ze stak hem in haar mond om hem lekker nat te maken. Ze proefde onmiddellijk haar eigen geil dat er nog aan kleefde. Zodra de komkommer nat genoeg was van haar speeksel hield ze hem tegen de nauwe opening van Kim waar eventjes geleden haar vingers nog in gezeten hadden. Ze zag dat de clit nog steeds klopte van verlangen. Ze oefende wat druk uit om de komkommer naar binnen te brengen. Dit lukte niet onmiddellijk want Kim’s kut spande enorm. Maar na enkele ogenblikken hield de weerstand op en gleed de groente centimeter voor centimeter in het lichaam van de maagd op de zetel. “Oooooh”, kreunde Kim zeer luid. “Je gaat me scheuren”, riep ze vervolgens. “Rustig meid”, zei Julie, “ik weet wat ik doe”. Kim vertrouwde haar nieuwste vriendin en ontspande zich. Ogenblikkelijk ging alles vlotter. De komkommer gleed nu vlotjes in en uit haar gleufje. “Fuck dit is lekker”, riep Kim luid. Dit was het teken voor Julie om een versnelling hoger te schakelen. Terwijl ze Kim nu neukte met de groene staaf, wreef ze met haar vingers over de kloppende clit. Kim wist niet meer waar ze het had. Met elke stoot spatten dikke druppels geil uit haar kut. Julie haar borsten en gezicht zaten binnen de korste keren onder het geile nat.

Steeds sneller neukte Julie Kim. Aan de ritmische trekken van haar lichaam te zien, wist Julie dat Kim weer aan het klaarkomen was. Maar deze keer bleef ze verder doen terwijl haar vriendin de climax aan het bereiken was. Luid schreeuwend kwam Kim een tweede keer klaar, en Julie bleef haar maar wild en snel penetreren met de komkommer. Na enkele seconden hield Kim het niet meer en duwde Julie van haar weg. De groente gleed uit haar kut en dikke slierten geil kwamen mee naar buiten. Julie had de komkommer in haar handen, maar het ding was nog steeds verbonden met de kut van Kim door deze sapdraden. “Ok van mannen ben je dus ook niet vies”, zei Julie triomfantelijk. “Je bent overduidelijk bisexueel”, vervolgde ze.

Het duurde nu iets langer voor Kim weer bij haar positieven was. “Moet ik nu iets doen bij jou”, vroeg ze zeer beschaamd toen ze weer wist waar ze was. “Dat mag”, zei Julie, “maar nu niet, ik moet dringend mijn kleine ophalen”, en ze kleedde zich weer aan. “Maar als je wil”, zei Julie terwijl ze haar t-shirt en rokje weer aandeed, “dan kom ik overmorgen voormiddag terug, dan heb ik verlof, durf te leven lieverd.”. Kim nam haar smartphone en opende haar agenda. Op die dag stond al dertien jaar lang ‘de was doen’ genoteerd. Ze verwijderde die taak en schreef er nu : ‘Neuken met Julie en driemaal klaarkomen’ in.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners